Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az Njord mapra gondolsz.

Egész jó sztem is az elrendezése, de azt a jeges textúrát jó-lenne ha lecserélnék.
Az általam használt beállításokkal majdnem kisült a szemem.
szvsz a legjobb a haladur 4 személyesbe, ott együtt mozog a 2-2 ember és jobban össze lehet dolgozni

-
phanzetomox
őstag
Na kiveséztük az új mapokat, szerintem mindegyik nagyon jó, bár az biztos hogy mindegyik nagyon rusholós
, minden pályán mentünk pár meccset, és többnyire arról szóltak hogy oda-vissza rusholtuk egymást főleg 1, néha 2 orbon. AZ egyik map ( nemtom a nevét ) elég nagy ahhoz hogy 3 orbig el lehessen jutni, viszont az orbok és a power wellek egymástól külön vannak szedve többnyire, így elég nehéz eldönteni hogy melyiket védje /támadja jobban az ember.
Szerintem érdemes pár kört menni rajtuk jó mindegyik
-
Gyuri27
félisten
Na szóval. Kellene kicsi ballansz ebbe a pvp-be. Eddig is mondtam, hogy az enli+földrengés gusztustalan. Hát ez a véleményme azóta sem változott, sőt. Hihetetlen hogy egy Jugerr áráért szét lehet kapni orbot kutat mindent. Tényleg ez már a grigori robbantás szintje (negativ értelemben).
Tudom én vagyok a hülye, hogy nem használom, de nincs hozzá sajna gyomrom.
Szóval elég lenne az ha az enlivel csak kreaturát lehetne lehozni. -
Simid
senior tag
Pure frosttal még nem mentem lost shadek ellen, de a replayekben is mindig a war eaglet használták. Ha ő 3 shade-del jön akkor abból te le tudsz hozni 2 war eaglet és még védekezni is tudsz glaciarral vagy kobold trick-kel.
Amikre szerintem figyelni kell:
- Ha több egységet hívsz akkor nagyon figyelj arra, hogy távol legyenek egymástól amennyire csak lehet, így csak egyet tud CCzni egyszerre, míg neki muszáj tömörülnie.
- Ne nagyon használd a coldsnap-et, csak ha kedvező a szitu. Ugyanis, ha van gravity-je akkor csak a coldsnappal tudod megvédeni az eaglet.
- Használd a War Eagle képességét!Persze, ha power hátrányban vagy (akár csak azért is mert épp felhúztál egy +wellt), akkor nehéz a dolog. De ilyenkor úgysem a lost shade az igazi probléma hanem a kevesebb power.
-
ChromeX
addikt
válasz
sardnaunit
üzenetére
nem hülyeség de azért valamivel csak el tud jutni egy orbhoz, maradék egység vagy az sem biztos hogy a lerombolt első orbnál a power wellt leverted, le tudod verni
-
Neró
őstag
Hát, a lyrisheket gyorsan leszívják. Csak maradnak a madarak.. azokkal kellene valahogy beütni. Végülis ha lehív 5 shadet, az 5x80= 400 pénz abból én 4 madarat tudok lehívni. Azok meg csak beütik valahogy. Azokon a meccseken ahol shadekkel jöttek ott most hogy visszanéztem őket rájöttem hogy egy kicsit hátrányban voltam, úgyhogy nem sírok tovább.

-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
"a másik affos offering(nem a zöld) az mibe különbözik a zöldtől?"
A másik affinity-s offering nem az orb igény alapján növel charge-ot, hanem az egységek mérete alapján. Tehát ha feláldozol egy XL-es egységet, akkor minden XL-es egységed charge-a növekszik eggyel. Természetesen a max. charge fölé ebben az esetben sem lehet menni.
-
sardnaunit
csendes tag
Szeintem azt nem lehet megfogni a war eagle... igen az a legjobb módszer rá....
De ezek a lost shadeket végre nerfelni kéne mert ez így nem pálya...
Én olyannal szoktam próbálkozi hogy ugye a lost shadehoz 2 orb kell 1 shadow és 1 frost...A kezdő orbját leütöd 8pl ha shadow al kezd akkor a shadow ot ha frostal akkor a frostot) és haszerencséd van nem rakott be 1 orbos olyan lényt amivel tudna menni hogyha leütik a kezdő orbját...(remélem érthető voltam... Mert hogy info óra kellős közepén firkálgattam ezt ide...)
-
Neró
őstag
Lenne egy kérdésem. Most pure frostal megyek és 2 orbon sehogyse tudom megverni a lost shadeket. Mivel 80 pénz a lehívása így egy rakatnyit le tud belőle hívni, nálam 5-6-al kezdenek. Eddig a war eagle-el próbálkoztam de nem nagy sikerrel. Mivel lehetne megverni őket?
-
Murder3
addikt
Azé mekkora szemétség már h a Nightguardot a shadow mage nem tudja bombává alakítani....
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
...De hát úgyis mindenki tudja mi swift és mi nem tehát nagyon nem fognak a swift lapokon meglepődni

De én úgy tanknak jó volt pve-ben én kipróbáltam abba sztem jó bár a frost tele van tankokkal

a másik affos offering(nem a zöld) az mibe különbözik a zöldtől?
ollie:elküldöm neked a 3000+900 goldot.ha van zöld affos offeringed akkor megvenném(ha nincs annyi amennyit kérek a 900 goldból a maradékot nem kell visszaküldened.) -
Murder3
addikt
na mostmár értem kipróbáltam a harvival

Gyuri:
Jó de a shard és a reaver az l egység és uyge a twilightbe meg ott a vileblood és a deathglider ami ráadásul repülő.
Azért nem fog átkerülni 3 orbra mert ez direkt ezért van pl a vileblood vagy a deep one is lehetne 3 orbra ennyi erővel.egyedül a shadow nem rendelkezik 2 orbos l egységgel a többinek mind van minimum 1.
az icefang az azért más emrt az eredetileg swift frosnak készült csak ugye sokaknak nem jött be gondolom h csak épület mellet swift ezért rakták át 2 orbra, bár az elég erős lap volt a bétába.
lehet azé ment át t2-re -
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Igen a max charge fölé nem mehet. A példánknál maradva tehát ez azt jelenti, hogy ha lehozod a harvit amin nincs semmi charge UP akkor 0 lesz a lehívható egységek száma és elkezd tölteni. Amint feláldozol egy T2es egységet offeringgel feltöltődik eggyel és azonnal lehívhatod, de ha nem hívod le akkor többet már nem tudsz "tölteni" rajta mert nincs charge UPod.
Az általad leírt eset valami bug lehet (nekem is volt már ilyen). Elvileg mindig csak egyet kell töltenie minden egységre az adott orbon. Az orbos rész pedig arra vonatkozik, hogy a zöld affos csak a feláldozott egység tier-jébe tartozó lapokat tölti 1-gyel (de abból mindet ha a chrage limit engedi). Szóval a 2 orbos az összes két orbosat, a 4 orbos az összes 4 orbosat, beleértve a feláldozott egységet is!
-
Murder3
addikt
Akkot azt kipróbálom de nekem is zöld van és én azt veszem ki h ha pl 1 lapon nincs charge up akkor a charge nem nőhet meg az eredeti chargnál.
vagyis ha a harvi up 3 0 charge akkor nem nőhet 2-re 3-ra sem.
és a kapott charge az orbok számától függ...Arra értem h elhasználtam mindet aztán az eggyikre rádobtam és megnőtt 4-re a charge-ja.
Eddig ok de mienst lehívtam eggyet meg kellet várni a cooldown-t, hogyb hívjam a következőt hiába volt 4 de nem tudtam egyszerre lehívni őket. -
Simid
senior tag
válasz
Juliano
üzenetére
Nekem valahogy a lost shade egyszer sem okozott problémát a fire-nature deckkemmel. Fire T1 egységekkel meg lehet állítani (firesworn powa). T2n meg ott a deep one, elég egy darab ahhoz, hogy szétkapjon 3 shadet. Talán csak a windhunter jobb nála, bár a gravity surge kockázata miatt ebben sem vagyok biztos.
-
Juliano
tag
elsem hiszem...most elsönek bevertem egy lost shade rush-t meg 2 lost grigorit.
Mondjuk nem a legelitebb játékos volt.
Nem ártana egy lost shade nerf...csak annyi, hogy az ára legyen 100-110 körül.. -
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Nem értem mit nem értesz.

"nőtt 3-al a charge de ugyanúgy meg kellet várni a spawnidőt."
Ha feláldozol egy assasint akkor összes t2 egységed charge nő eggyel. Például van egy Harvestered amin semmi charge UP nincs. Lehozod, majd offeringet nyomsz egy assasinra és egyből hozhatsz mégegyet, nem kell várni semmit, ha van powered már hozhatod is. Nem tudom mire érted, hogy nő 3-mal a charge és semmiféle spawnidő sincs. -
Simid
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Én a shadow-nature deckkemmel szintén az offeringet szoktam használni. 15 attack wheelt persze még én sem láttam, a legtöbb amit csináltam 7 attack, bár azt egyedül. Ha belevesszük, hogy semmi charge UPom nincs hozzá és ezt mindössze 5-6perc alatt kell összehozni (4 személyes pályán több időd nem nagyon van rá) akkor egész jó szerintem.

Murder: A lap lényege, hogy feláldozol egy t3as egységet és cserébe nő az összes T3as egységed charge-ja 1-gyel (nature aff). Szóval leraksz egy wheelt meg mondjuk egy ashbone pyrot (én azzal szoktam) és rányomod az asbonera, így egyből rakhatod a kövi wheelt.
-
ChromeX
addikt
atya ég láttátok a gyöztes 10es dif lost replayt offeringel wheelt chargolnak és 3an csinálnak kb 5öt és kb 15 attack wheel megy egyszerre nagyon burtal. valakinek van kedve kiprobálni

-
Gyuri27
félisten
Én is kivettem a coilt. Jó lap az. Még pvp-re is használható nincs azzal gond. Viszont tényleg sok powerbe kerül. T3-ra swamp drake, stone warrior, tremor és hasonlók kellenek. Ezek 100-150 powerbe kerülnek. Szóval ezekkel rég védekezel vagy támadsz, mire a coil-ra a power összejön. Egy pvp kimenetele nagyban függ attól, hogy milyen egységre milyen egységet hivsz. Valamint a powerrel, hogyan tudsz bánni.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Mert cannon tower nem tud támadni légit,azért mondtam.szóval a csak közelharci egységekkel rendelkező pakliknál még nagyobb előny. 2 motkt soha ne építs,arra a szituációra javasoltam ha még nincs elég sok powered védekezni vagy nem vagy T2 ön. ensnaring roots használatával meg nem fognak más helyre támadni,arra való : _D
-
zalika
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Majd keresek egy magas szintu ellenfelet es akkor kiprobalom hogy megis mennyire hatranyos a deepcoil.

De akkor mi johet helyette nature frost pakliba? -
phanzetomox
őstag
persze pár ilyen kezdő játékos ellen hasznos, de magasabb szinten egy deepcoil már nem ellenfél senkinek se
( látom a replayben lehívtál 3-at is de, ez csak azért sikerült mert egyik ellenfeled se volt túl jó ). Nekem is benne van a paklimban de harcban nem sokat ér, nagyon kevés a hp-ja és sok power-be kerül
orb leszedésre aztán fal mögül védekezni is talán, de másra nem nagyon. -
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
A cannon nem fér be. A motk oké, de 2 belőle már 140 mínusz. Így max azokat a táborokat nem támadja, hanem épiti ő a 3-k orbját.
Ütöttem már be én is shadét. De ez a fiú + kis map elég hatásos kombó volt.
Most hogy jön ide a shadow,frost légi egység?
Nature, froston sincs t3-ig madár. A mannát felejtsük el mert gyenge. -
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Engem még nem tudtak lezúzni shaddel ha aggressort hívtam,igaz van a pakilmban home soil is ami sokat segít alkalomadtán. Cannon towert meg leértékeled ,pöpec t2 tower..ne felejtsük shadow/frostnak nincs(igazi) légi egysége. És amit régebben is említettem,mark of the keeper.
-
zalika
tag
Meghogy nem jo pvp-ben a deepcoil??[link]
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
én már találtam ellene egy hatásos megoldást, de az csak pure fire esetén müxik.

nature vonalon, breeding mellett lehívott deep-ek szintén 80 powerért jól használhatók ellene.
ha csoportosan jönnek a shadek akkor párat ki tudsz teleportálni, a lényeg hogy ne legyen 3 egy helyen, mert ekkor nincs bónusza. és így könnyebben leszedhető.
a deep nek ráadásul L-es sebzése van
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
ha leveszed akkor törlődik és ha ismét kell akkor újra meg kell venned az upokat.
és ez minden esetben így van, akkor is ha pve mapról van az up.
kéne kérvényezni hogy ne törlődjenek. -
phanzetomox
őstag
ha egy lapra tokenből vettem upgrade-t akkor ha eladom a lapot is leveszem az upgrade-t akkor ezek az upok eltünnek és újra meg kell venni vagy bent maradnak az up listában ?
-
Gyuri27
félisten
Gyerekek ez a shade mekkora egy imba lap. Hihetetlen.
Ráadásul az egysikú mást nem is hiv le esetleg még viridyát.
Akinek van valami infó a tarsolyába, hogy mivel lehet leütni 3-4 ilyen cuccot az ossza meg velem is. -
hajsza
aktív tag
A hivatalos fórumon volt egy nagyon érdekes kis feladvány ([link]). 10-es nehézségű random lost souls pályát kellett teljesíteni. Az elején a többség meg volt győződve arról, hogy ez lehetetlen, ezért még két másik fórumozó is plusz 2000 bfp-t hozzácsapott a jutalomhoz. És végül 3 csapat is teljesítette a feladatot! Le a kalappal előttük!
A legmókásabb hozzászólás szerintem ez volt ott: "Hehe, think of restarting the game when you DON'T get Lost Souls ". Vagyis szabadfordításban: "Hehe, ha elgondolom, hogy azért újraindítják a pályát, mert NEM a Lost Souls jött be."
-
Gyuri27
félisten
A razor áll. Tud róla valaki valamit?
-
Murder3
addikt
pedig ez az első mondat utánna már az van h kérjük változtassa meg a community editorba

pontosan The Mapfile xxxx does not contain enough start position. -
Murder3
addikt
"Does not enough contain start position"
Ezt írja ki.Pedig úgy csináltam ahogy a tutba le van írva.
a kezdő orbhoz kell rakni egy start positin-t és az orbnak és a welleknek is amiket alapból birtokoni akarsz meg kell változtatni a propertisbe h az 1-es játékosé legyen 1 playeres pve esetébe.UP
özbe lehet megvan mi a baj
Most vettem észre h a start positionak is át kell állítani player_1-re az entititását
Végül is így már logikus miért nem jó....
Csak most azt nem tudom h kell törölni az objektumokat mert most már túl sok start positionom van.... -
Murder3
addikt
Na elméletileg már vaalmennyire megértettem a scriptek alapjait csak valamiért nem jó a map.
Azt írja h nincs elég vagy nem jó a start pozíció de nem értem miért pedig a tutorial szerint csináltam és át is álítottam....
-
Rankerz
senior tag
válasz
shifty7
üzenetére
Pont deepcoilt hoztam fel én is,de összevetve (sztem) arra jutottunk hogy nem túl jó pvp re,mellesleg magma hurlerrel ugye van ranged egységed ,virtuosoval meg közelharci (és ostrom )egységed szóval nem sok hasznát vennéd. Ha annyira sok powered van inkább védd be a virtusosidat lava field-del meg cc vel és heal lel,garantált siker deepcoilhoz képest meg főleg. Persze a legnagyobb hátrányát ne felejtsük el..nagyon drága,talán 800 bfp most a piacon, inkább költsd hasznos chargekre azt a pénzt minthogy deepcoillal rizikózz a meccsen.
-
Rankerz
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
giants slayer CSAK xl ellen jó, T3 ostromegység nélkül esélyed sincs nyerni ha elhúzódik a harc. Virtuoso az egyik (ha nem a legjobb) T3 "ostromgép".
a 2v2 bajnokságot eléggé elszarták,2 csapatot kizártak mert nem tudták normálisan megszervezni..úgy döntöttem nem indulok.
-
shifty7
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
a nickem: Morphen
-
Rankerz
senior tag
válasz
shifty7
üzenetére
suppression kuka-ott van sunstirders képessége
ray of light kuka.ott van surge of light
wallbreaker kuka.ott van burrower képessége
rallying banner helyett inkább breeding groundst javaslom,a nature egységek drágák nem sok alkalmad lesz nyílt harcban rallying banner alá spammelni őket.
scythe fiends meg sztem túl gyenge,120 ért már deepone és bőven annyit sebez S es egységekre is mint scythe
ravege meg kell skyfire drakehez,anélkül halottT3 meg musthave: virtuoso,magma hurler
-
phanzetomox
őstag
válasz
shifty7
üzenetére
esetleg a supression helyére mehet sunstriders is, mivel a képessége ugyanaz mint a supression csak 25 powerért + valami egység kell a falra is hamár fire-vel kezdesz, mert könnyen megetetnek légi egységgel, az eruption kevés, abból minimum kettő kell légi egység leszedéséhez az meg sok power, és ha még használ ravage-t vagy surrge-t az ellen akkor a 2 eruption is kevés tehát kell a sunstriders . + fal rush esetén vagy fal mögül mortar rush esetén nagyon jól jön
-
OnSeT
őstag
válasz
shifty7
üzenetére
csak t1 és t2-es lapokat használsz? hmm elég bátor vagy.

én azért beraknék néhány t3asat is, arra az esetre ha nem jönne össze a rush
amiket mindenképpen kivennék: suppression és ray of light
helyettük meg mehet t3-ra a magma hurler és a virtuosoilletve a hurricane-t is cserélném a ravage-re vagy a Swamp Drake-re
-
shifty7
csendes tag
bocs h most így belekezdek majd a sztorizgatásba, csak szeretnék szép lassan beilleszkedni én is a fórum életébe. szóval én féléve kezdtem a játékot 1 retail boxal azóta még 2t szereztem be. igazából van elég pontom meg pveben már pályák nagy részét jól vágom. pvpt most kezdtem nemrég. párszor már kértem itt is tanácsot. eddig a mai nap volt a legjobb szériám. 5ből 5kört nyertem zsinórban. már lvl12es vok!
ha nem baj esetleg leírnám a paklimat, és szívesen fogadnék bármilyen tanácsot tőletek!1.orb fire:
scavenger
firesworn fire aff
mortar tower
eruption
mine
suppressionhurricane
roots
surge of light2.orb nature:
scythe fiends
skyfire drake
fire stalker
deep one nature aff
burrower
rallying banner
lava field
oink
ray of light
wallbreaker
disenchantköszi a tippeket előre is!
-
Murder3
addikt
Erről csak annyit h ennek a lapnak semmi keresnivalója egy nature fire frakcióba.....
Gyuri:Ha tudnám használni azt a rohadt editort akkor csinálnék mapot is szivesen

Csak semmi kedvem msot belekezdeni mert 1 angol tutok vannak csak ami igen komolyan lassít másrészt nagyon hosszadalmas és bonyolult a scriiptelés amit nem lehet egy-két nap alatt elsajátítani(neekm nem legalábbis)Az a baj lusta vagyok hozzá...

-
-
shifty7
csendes tag
nem is hangzana rosszul de közvetlen csak ellenfél orbhoz v wellhez lehet építeni ezt elfelejtettem mellé leírni. így meg folyamatosan támadhatóvá válik ergo nm sokáig lehet használni a képességét, ami meg 70powert el is visz... :s
-
OnSeT
őstag
válasz
shifty7
üzenetére
ha jól értelmezetem akkor:
aktiválás után minden ellenfél void power visszatéritése leáll 30 mp-re, ezalatt ha elpusztitod egy egységét vagy épületét, vagy ő spellt használ akkor ebből nem a void powerébe áramlik az energia, hanem a willzapper "hálozatába" az ellenfél csak akkor nyeri vissza ezt a voidot ha elpusztitja a willzappert, addig viszont le van kötve.
shadow aff: az ellenfél aktuális void powerének a visszaáramlása is leáll a power pool-ba
fire aff.minden szövetséges egység lehivásakor az energiaköltségének 20%-a azonnal visszakerül a power pool-ba.
-
ChromeX
addikt
válasz
shifty7
üzenetére
amikor aktiválod az enemy power gyülése a willzaper voidhálojába megy 30 sec ig, ahoz hogy visszakapják el kell pusztitani a willzapert
shadow:amig tart az ellen power gyüjtése valjoában el van nyomva, ezt nem értem mert az alapban is ez kb ugyanaz
fire: ezt viszont értelmetlennek találom magyarul mármint nem értem hogy érti tuti ez az eredeti angol szöveg?
-
shifty7
csendes tag
1 pillanat és bemásolom
activate to redirect every enemy players power refund to willzapper's voidnet. the affacted players power refund will no longer flow into his void but will be gathered in the voidnet for 30sec. in order to reobtain the redirected power enemy players must firs destroy the willzapper.
shadow aff: while the effect last, hostile power refund into the actual power pool is suppressed actually
fire aff: every friendly entity immediatley 20% of its usual power refund into the power pool
-
shifty7
csendes tag
segítenétek lefordítani h a willzapper nevű lap mit is csinál?
-
Alig érkezett néhány szavazat. Nem lesz így újabb verseny.

-
Juliano
tag
tényleg..és a gravity surge is nerfelve lett a CC nerf által? Tehát annak az ideje is lecsökkent?
-
Simid
senior tag
Így van ahogy mondod. A leírás kicsit megtévesztő mert azt írják az e-bay rendszerén küldik, pedig nekem is a regisztrációnál megadott címre jött. Úgy néz ki nem is kellett volna rájuk írnom, mert 10 perccel azután, hogy írtam már meg is kaptam, szóval valószínűleg még el sem olvasták a levelet mikor küldték. Tényleg az idő eltolódás lehet az oka, mert ha azt is bele veszem akkor lényegében tartották a "1 bussines day" időtartamot. Így én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
hajsza
aktív tag
Bár már megoldódott, de talán majd más is majd hasonló cipőben fog járni, ezért leírom a saját tapasztalatomat. Én is vettem a srácnál kódokat és egy ideig türelmetlenül néztem, hogy mikor küldi el az E-Bay üzeneteim közé azokat (ugyanis úgy értettem a termék leírásánál, hogy majd oda fogja azokat küldeni). Jó darabig nem jöttek meg, utána pedig az E-Bay regisztrációnál megadott e-mail címemre kaptam meg a kódokat, nem pedig az E-Bay-beli üzenet listára. Gondolom a srác amerikai, ezért nem ugyanabban az időszakban van online, mint mi. A mi időzónánk szerint reggel 8:20-kor ment el a rendelésem és este 20:36-kor jött meg a levél a kódokkal. A kódok mind jók voltak, tehát nem átverés a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lightyear - befektetési app
- Milyen autót vegyek?
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, minden pályán mentünk pár meccset, és többnyire arról szóltak hogy oda-vissza rusholtuk egymást főleg 1, néha 2 orbon. AZ egyik map ( nemtom a nevét ) elég nagy ahhoz hogy 3 orbig el lehessen jutni, viszont az orbok és a power wellek egymástól külön vannak szedve többnyire, így elég nehéz eldönteni hogy melyiket védje /támadja jobban az ember.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha nem baj esetleg leírnám a paklimat, és szívesen fogadnék bármilyen tanácsot tőletek!