- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fórumállat
csendes tag
Kedves újonc
, én nekem a kezdő paklim a tűz volt , utóbbi időbe természettel kiegészítettem csak hát meguntam ,hg mindenki a shadowot isteníti ezért most belekezdtem 1 shadowba, szerintem ha tetszik a játék érdemes venni bfpt amit 576 ba is tudsz .
- ha van olyan ember aki tudja szinte az összes shadow lapot majd elmondhatná mert eddig csak azzal nem voltam
-
kezdőként milyen paklit ajánlotok?
az első pályát nature/fire-vel toltam. kissé még kaotikus volt a játék, nem ismertem a lapokat, sokszor mellékattintottam, de azért élveztem.
ha új paklira váltok, érdemes vele újrakezdeni a játékot? v bármikor lehet paklit váltani hátrányok nélkül? -
Murder3
addikt
válasz
fórumállat #6695 üzenetére
szerezz a lapokra full upot és sok chargot
dreadcharger,mage ami nélkülözhetetlen.
és ajánlom a embalmer+furnance kombót.
meg te is elkezdheted a brutális embalmer+főnix taktikát.
KoC-ből meg a lila szinűt mindenképp tedd be a deckbe.
jól jön az undead army ellen és a shade rusherek ellen is.
AoC is kell.
ja és sztem a resource booster még nagyon fontos a deckbe. -
fórumállat
csendes tag
Hello. Elegem lett a fire nature deckből nem olyan rossz, csak shadow ellen esélytelen , tehát elkezdtem 1 shadow decket várom javaslatokat harvestert, shadow phoenix már be is szereztem meg még 1 rakat lapot
)
-
Murder3
addikt
Tetszik nekem a lost wanderer+coldsnap combó elég erőteljes főleg ha snapjaws+lost dancerek vannak mellette
-
Murder3
addikt
A Slave Master-en amikor kiszabadítjuk mo-t meg a foglyokat azután a teleport körébe kell belemenni?
Mert én nekimentem a firewallnak de azon nem lehet átmenni -
Rankerz
senior tag
Na meglesz ez. Fórumállat és Ghostdagger in game nevét nem tudom,a többiek ismerősek )
Részemről bármelyik este jó,akár a mai is.
-
-
fórumállat
csendes tag
hello. kicsit lemaradtam
rég néztem a fórumra de én is benne lennék bár nem tudom mibe
-
KHiNg
csendes tag
én is benne lenék a passageba csak szóljatok h mikor in game : KHiNg
-
Murder3
addikt
Én is benne lennék.
-
Simid
senior tag
válasz
kenesei1982 #6681 üzenetére
Szia
Ezeket az Upgrade-eket akkor tudod használni, ha megvan az adott lap. Így fejlesztheted és jobb tulajdonságai lesznek. Standardon mindig 1es advenceden 2es és experten 3as UPokat kapsz.
Ha kell sunstriders akkor add meg az ingame nicked és küldök neked egyet ingyen. -
Ghostdagger
csendes tag
Engem erdekelne egy 12 fos map
-
phanzetomox
őstag
embalmer's shrine-al igazán csinálhatnának valamit, ma 3 meccsem arról szólt hogy az ellen shadow phoenixel szétszedte az összes bázisom, és gyakorlatilag mást nem is használt....
kivédni nem tudom, megpróbáltam ellentámadást indítani de akkor hívott oda is phoenixet és az simán beszedte minden egységemez így elég szívás ...
-
hi,
tegnap kezdtem jáccani ezzel a csodával. Egész jónak tűnik, csak még hozzá kell szoknom.
Megcsináltam a tutorialt és az 1. campaign küldit. Ezután láttam h a kártyáim között van olyan h upgrade cards. Na azokkal mit lehet csinálni? Hiába kattintok rá, nem tudom lerakni a kártyák közé, de alkalmazni se tudom más kártyákra se.
mire jók azok?pl: van ott 1 sunstriders nevű lap. vmi íjászos. de ilyen lényeim nincsenek....
-
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #6678 üzenetére
Szándékosan írod el mindig a nevem? : D
A közeljövőben szeretnék összehozni egy ph-s Passage to Darkness-t ha benne vagytok,farmolhatnánk némi upgradet,mert a sok gold run kör miatt nekem alig van meg onnan valami.
Semmilyen extra pakli vagy tudás nem kell ahhoz a pályához,sőt 12 fő se igazán szükséges,hisz szólózni is lehet egy egy mapot. Aki benne van az jelezze és egyeztetünk olyan időpontot ami mindenkinek ideális.
Ja igen phanze, amikor a múltkor elvertük azt a két legendet,visszanéztem a replayt..az amazonos srác vagy durva lagot kapott vagy nem tudott mozogni azért csinált még 1 amazont hogy legalább a kutat elérje. Köbö 300 powere volt és nem idézett semmit utána
-
pachito
őstag
Ide is írom, hogy mivel a napokban lett csaknem 7k felesleges pontom, szívesen eladnám, vagy cserélném egyéb játékra.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6671 üzenetére
nem akkor is ezt mondanám.
Az a lényeg h undead ez számít a képeesége az azért mine mert amikor még régen a harvit átskinelték akkor uygan azt az abilityt adták neki csak mivel bandit és 1 fire, 1 shadow ezért lett a mine.(meg uyge az ellenségeknek jóval erősebbeknek kell lennie.pl a lost wanderer a pve verziójú sem ideiglenes pajzsot ad és a többi és a többi)
az is hülyeség mert ahhoz h aktiváld aképességét ahhoz ennek is kellene gyűjteni 3000 lelket a halottakból.
Nem csak instant 100 powerért lenyomja a mine-kat. -
Murder3
addikt
Nem értitek.
a bandit lények inkább fire igen de mivel dual orb így 1 fire 1 shadow.De a Soulhunter az Undead típusú lény, és hol van egyedül undead? a shadowba.(meg a shadow frost de az kamu, meg ott is látszik h az inkább shadow mint frost)
Nem ez a logikus?Simid:Én még annó 174 bfp-ért vettem msot meg 300 felett van LOL
Igen az a baj h nekem meg nincs 1 chargom se rajta ezért kéne mert jól lehet használni. -
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox #6668 üzenetére
Mert gondolom őazt szeretné ha a saját színével legyen használható.
"a deepfang is azért 2 frost mert stonekin és a stonekin lények inkább frost mint nature.
a badit lények is inkább fire mint shadow."Ez alapján a FFS lenne logikus.
Murder3: Ha common lapok kellene akkor azokat tudok adni. A többi tényleg kicsit drágább kategória. Az overlordot nekem is kellene még chargeolni, nagyon megszerettem mostanában azt a lapot csak elég drága lett (azt az egyet Santa Clausért cseréltem anno).
A cultist master pvpben nagyon erős és pveben van hogy hasznos lehet (ha más nem Necroblaster etetésre), de szerintem 3as UP és pár charge nélkül nincs értelme.
-
Murder3
addikt
De épp az h a logikus a 2 shadow lenne mert ugye bandit lap ami 1 fire és 1 shadow de mivel undead ezért kellene a 2 shadow.
a deepfang is azért 2 frost mert stonekin és a stonekin lények inkább frost mint nature.
a badit lények is inkább fire mint shadow.Hát főleg t4-es lapokra.
pl most vettem a death rayre 1 chargot.így van 2
akkor a overlord lenne fontos de az meg elég drága.
a nox trooperre kellene még azon is csak 2-van.
akkor a Cultist Master azt épp amiat nem használom mert nincs rajta charge.
dreadcharger megint drágább azon is csak 1 van
mage-re is kellene még.
Satanael az amúgyis olcsóbb azon is 1 van.
Phase tower meg még néhányan lap amit annyira nem használok.Lostra nem kellene mert az kicsit drága warlord a shipen van 1.
sahde-ra még elférne a többire meg nem drága goldért is elhet venni meg azokra nem is nagyon kell annyira mint a shadowra.Ezért lenne jó a bandit mert az nem túl drága pl tortugun is olcsó.
mondjuk akkor ami húzósabb lenne h firéből is kellene néhány lap hozzá az meg már drágább. -
Murder3
addikt
Esetleg Corsair.
olcsó is és bandit deckbe jól jön.Mivel t4-re fire dragon-t használsz így a Tortogun az ki van lőve.
amúgy majd azért figyelj a Soulhunter nerfjére mert sztem tuti h át fogják rakni F/S/S összeállításra és akkor már nem tudod használni ebbe a deckbe.
Én is szívesen beruháznék 1 badnit deckre ha lennne pénzem....
mondjuk a shadow charge lenne nekem most a legfontosabb -
zolo96
tag
válasz
phanzetomox #6660 üzenetére
Egyenlőre még csak pve.
-
phanzetomox
őstag
pve vagy pvp decket építesz ? ( látom sok t4 van gondolom akkor pve
)
-
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Egy használható shadow- fire deck-et tudtok ajánlani? Vettem egy bandit decket és ezt kéne kiegészíteni.
-
hajsza
aktív tag
válasz
pachito #6654 üzenetére
Gyorsabban csorog vissza a void a normál power-be, amikor aktiválod. Magasabb up-okkal még a 100%-nál (vagyis a kétszeresnél) is gyorsabb lesz.
Szerk.: és minden csapattárs void power-jére hat, ezért pl. 2v2-ben az ellenfelek nagyon útálják és overpowered-nek tartják (szerintem jogosan, de csak 2v2 esetén).
-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger #6653 üzenetére
Hogyhogy "visszanyerjük" a void powert? Miért jó az, ha sok void power van?
-
BlackTiger
tag
Szerk.: Inkább pontosabban mondom.
Activate to regain Void Power 100% faster for 30 seconds. Has a 60 seconds
cool-down after the building was built. Reusable every 60 seconds. , azaz
Aktiválja azt, hogy 100%-al gyorsabban visszanyerjük a Void Power-t 30mp-ig. Megépítése után még 60mp-t várni kell, hogy aktiválni tudd. És ez az összes barátságos egységre hat, asszem. -
pachito
őstag
A Shrine of Memory nevezetű lap pontosan mire is jó? Nem teljesen világos...
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6649 üzenetére
úgynézki:S
sajna...lenne 1 ötletem kezdjük el új profilokat alapból bejelölve felvinni full gémig arra csak jönne nem?
vagy lehet várni kell egy kis időt és az utólag bejelöltek is kapank szóval holnap elválik én mindenesetre ma elkezdek gyártani néhány karit. -
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #6647 üzenetére
aki utólag jelöli be az nem kap ?
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6647 üzenetére
Müködik.
Gyerekek. Kinek lesz kedve king of giant-hoz?
Meg mondjatok is egy jó taktikát. Ma 2x próbáltam és Rogan félúton meghalt.Ma a gyereknek újra telepitettem a bf-t. Volt egy win7 instal. Hát nagyot néztem. Ég és föld a különbség azonos beállitáson dx9 és dx10 között. Gyönyörű lett.
-
phanzetomox
őstag
rájöttem
ott van a kód a közepén csak feketével van írva így beleolvad a képbe
, jelöld ki és akkor fehéren látszik
aki utólag jelöli be az nem kap ?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz #6641 üzenetére
[link] nekem az be van pipálva minden szemét meg is jön, csak a kód nincs rajta!
A kölök mailt sem kapott, gondolom ő nem pipálta be.
Szóval hihetetlen, hogy ezt is eltudják b.szni. Tényleg szerencsétlen egy társaság.Hol kell bepipálni?
pachito: semmikor. Ez az ea. De ha nem küld kódot, minek küldi a mailt?
Mod: valóban be van pipálva mégsincs kód.
-
Rankerz
senior tag
loller
"Only those players who had "I want to be informed about EA Games, News, Events and other Specials" set in their EA Profile got the email with the birthday code."
Szóval azoknak akiknek be volt pipálva a 'kérek levélszemetet az EA tól' gomb. (én még ravenheart prómó idején kapcsoltam be,akkor is ez kellett)
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6635 üzenetére
Én sem találom. Remelém nem azért mert citromos vagyok.
Tehát boostert jelent a kód?
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #6635 üzenetére
Ingame azt írták, hogy a regisztrációs email címre jön, de ott sincs semmi.
-
Murder3
addikt
válasz
pachito #6632 üzenetére
Én is kaptam.
küzdök az enliért.....
Most Mine és 1 főnix volt benne sztem nem volt rossz ha mine-t el tudom passzolni min 250-ért akkor abból vehetek újból egy boostert.
Annó a grim bahirt is így szereztem emg boosterből csak legyen egy oylan szerencsém h vmi jó értékes lap lesz madj benne... -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #6629 üzenetére
Én nem kaptam semmit, lol. Vagy ez még a múltkori incidensed befejezése?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6629 üzenetére
Na végre voltak oylan rendesek.
A kapott kódot beírod a játékba és kész -
phanzetomox
őstag
mi ez a levél hogy kaptam ingyen 250 pontot ? ti is kaptatok az email-etekre ?
hogy kapom meg ? -
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #6624 üzenetére
igazából a shrine-t a legkönnyeb ledönteni
1 phase tower 3 vigil meg Rifle Cultist.a legelegánsabb bázisrombolás.
főleg ha még unholy heroal is támogatod a cultistokategy kérdés mi az abszolút legtöbbet sebző kombó?
magyarul mi az az egység vagy épület ami a legtöbbet sebzi összesen. -
Murder3
addikt
Na lementem a Sunbrifge expertet.
Nagyon könnyű semmivel nem nehezebb mint az advanced és ráadásul még én voltam a nehezebb oldalon.
Annyi a idegesítő h ha te váltogatod a kaput akkor figyelni kell és így elég nehézkes játszani. -
Juliano
tag
most mit lehet tudni ezzel a token vásárlásos dologgal? mert kb másfél hónapja a németeknek engedélyezték.Ez azóta megszünt vagy tovább is vitték?
-
BlackTiger
tag
Nem, ez elég béna lenne jelszónak máshova... de azért köszi a figyelmeztetés.
-
hajsza
aktív tag
válasz
BlackTiger #6613 üzenetére
Ugye ezt a jelszót sehol máshol nem használod? Ha igen, akkor gyorsan változtasd meg, mielőtt még valaki vissza tudna élni vele.
-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger #6618 üzenetére
lol de hogy verhetett át ?
showya-t ismerem nagyon lapos dumája van
nekem például egy pár hete írt mikor a promo swamp drake-t akartam eladni
asszongya a csávó :"lécci add oda egy percre hogy kipróbálhassam " azt hittem hülyére röhögöm magam
report-ot küldjél róla még ha nem is ér semmit ,akkor is. -
BlackTiger
tag
A neve Showya, és elvileg van egy öccse GerHUN, akivel sztem vigyázni kell, mert lehet, hogy csak a másik accja. Láttam, hogy GerHUn global chaten a Showyas dumával nyomul, aztán elkezdtem vele beszélni és bizony hasonló a stílusa, de ő még tőlem nem lopott csak Showya, de asszem GerHUN is akart.
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #6614 üzenetére
Valószínűleg ki sem tudod venni, mert jön unknown error felirat. Razorleafen úgy néz ki lehet bonyolítani mindent,amolyan félmegoldás. Remélem jön a fix vagy valami.
-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger #6615 üzenetére
mi a nickje az illetőnek aki ellopta ? nehogy minket is átvágjon
-
BlackTiger
tag
Jah, hát igen bocs... véletlen rosszul fogalmaztam, de elmegy visszaszerzésnek.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Rankerz #6610 üzenetére
az szívás, nekem fent van pár promo lapom, ha eltünnek és ezt se kapom vissza mint az eltünt bfp-m akkor megőrülök
tehát ami megjön mailbe azt ne vegyem ki ? ( ja most látom németen működik )
blacktiger: nem értem hogy szerzed vissza
mert ahogy elnézem te nem visszaszerzed hanem csinálsz egy újat
-
BlackTiger
tag
Aki tudna segíteni, akkor az írjon pm-et... A refererbe kéne, hogy visszaszerezzem a promo mo-m.
Ezt a két accot kéne felvinni 4-es szintig + majd még velem is játszani... az lenne a legjobb, ha egyből lenyomnánk egy bad harvestet azt kész.acc name: b256277@owlpic.com
pass: smithendrew------------------------
acc name: b261145@owlpic.com
pass: smithendrew+még kell majd egy harmadik is azt is majd megcsinálom...
-
Rankerz
senior tag
Úgy látszik az overlord szerver bugja ez az unknown error dolog.
Javaslom hogy ne vásároljatok vagy cseréljetek semmit. Ennek nem lesz jó vége -
hajsza
aktív tag
válasz
Juliano #6604 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a fórumon a befallen's curse-t dícsérték nagyon, de inkább a szóló shadow mentre, mert ilyenkor a kező orb-odat elfoglaló sereget azzal a lappal ki lehet nyírni és az orb-ot visszaszerezni, mielőtt betámadnád az ágyús pontot. Emlékeim szerint azonban a curse T2-es és nem T1-es.
-
tálusz
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy piacra tettem fel még pár kártyát, amit el is vittek és amikor a collect all-ra kattintanék, hogy bezsebeljem a bf pontokat 1-2 ms.-ig gondolkodik és unknown error felirat fogad. Ilyenkor mi van? Nem találkoztam még ilyennel.
Ha valaki tudja mi a gond ossza meg velem!
Előre is kösz! -
Murder3
addikt
válasz
Juliano #6604 üzenetére
shadownak nincs t1-re új lap.
de mana wingel elég egyszerűen be szedhetőek a campek.
a támadásoakt kivédeni nehéz egyzser nyomtuk de míg a társam wingekkel simán leszedte az kempeket én addig elég nehézkesen tudtam és jöttek a nagy szörnyek amiket szinte képtelenség pure shadownal, de még lostal sem tudtam kivédeni.főleg h a lent lévő kettő kilépett ők még addig sem bírták mint mi.
-
Juliano
tag
múltkor szó volt róla hogy T-1 en van valami új shedó lap amivel könnyebb megcsinálni a blight-ot experten. Visszaolvastam de hirtelen nem találtam meg. Valaki felfrissitené a memóriámat?
-
BlackTiger
tag
Nekem a Blight kéne Experten... Holnap 2-től kb. 5-ig fent leszek. LeviTiger
-
Gyuri27
félisten
Uraim. Ha valaki úgy gondolja, hogy van olyan 4 személyes map experten amit meg kell hóditani az szóljon nyugodtan. Összeállitunk rá egy decket és igy ph kötelékbe tolhatjuk.
Persze a guns is jöhet a továbbiakban is.A mai elég jól ment. Már-már olyan érzésem volt, hogy standardon toljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari