- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty7
csendes tag
tudom lehet h hülye laikus kérdésnek fog tűnni de nmtudom. szóval a sima boosterben is lehet ur lap v csak rare? a másik kérdésem hha most van bfpm finanszírozni érdemes venni 900ért tomeot? és ha igen meiket?
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5196 üzenetére
Még a kutat sem üti le két ütésből.
Olcsóbb? Mi? Sokkal hamarabb lerobbant egy grigorival mint ahogy bloodot tudnál hivni.
Aztán épitheted az orbokat is meg a kutakat is újra. Ha meg épp nem robban le az egész szekértábor. Akkor ugye 20 mp-ig vissza hivható a grigori. Meg fönixeket is lehet még rádobni.
Az a baj ezzel az egésszel, hogy nem igen vagy képben. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5194 üzenetére
Igen csak az enli+blood az 2 zöld orb és majd 400 power. Ráadásul simán beüthető.
A grigori+nasty (kék és lila) meg van vagy 250 power és viszi az orbokat, kutakat, egységeket.
De tudjuk ami nature az nooboknak való és amúgyis túl tápolt és a szegény kis lilákat most is feleslegesen bántjuk.Rankez: nekem is volt ilyen. Ráadásul ha megállitod valahogy (esnaring, coldsnap stb) akkor meg nyomja az orbhoz teleportálós okosságot. Ami a szép, az okos ki van akadva ha szólsz neki, hogy ez mekkora noobság. Ugyanez firénél (mortal). Amúgy a mortálra annyi nerf kéne, hogy ne knockoljon.
ollie: persze hogy tudtuk. Ott van (a cc-n kivül) pl a root, a hurrikán, a deep one is. A lyrish, meg az amazon is, a burrowert se hagyjuk ki. Szóval van ám imba lap. Ill volt. Mert hálistennek mind nerfelték. Most viszont minden oké. 1 iq-jú firés húz egy falat, vagy felmegy a dombra. Egy mortal és kész. Ha meg leakarod szedni épüléség euruption gazdagon. Ehhez kell a gógyi. Ehhez összesen egy nomádot kell lehivni.
Tegnap játszottam egy firéssel. Kicsi mapra dobott persze, hogy az előbb vázolt komoly agy teljesitményt igénylő taktikával megvert. Utánna össze hozott vele az élet megint. Nem volt szerencséje. Az utolsó percig etettem a majmát. Már kinomban windeket hivogattam (vagy 10+-t)
Szóval ha nincs rush akkor nem is tud játszani. Pedig második orbnak zöldet hivott. Nyomta a deep one-t, a burrower meg a skyfirét.Szintén tegnap küzdöttem egy sráccal. Ott enli+worldbaeker volt a menő.
-
Rankerz
senior tag
Eddig szándékosan nem használtam enli+earthshaker kombót (pedig ott volt a paklimban) de jólvan.az ilyen b/tardok miatt nem lesz lelkiismeret furdalásom odasprintelni az orbjához és bamm.
mellesleg semmi watchlist vagy valami hogy mortar tower és a hasonló finomságokat fixelnék.hurrá. -
Rankerz
senior tag
Ez a lost grigori bomba mekkora egy csalás,úristen . Ha nagy nehezen túléled jön a revenantja és arra is nasty,hát bazz.ember legyen a talpán aki be tud ellene védeni hatásosan
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #5175 üzenetére
ááá nem volt semmi érdekes, pár nerfet, bugot és szerver összeomlást leszámítva
(#5182) krómX elvileg csak egy aff/map
de mióta bevezették nem pve-ztem, szal ez ne biztos hogy minden esetben így van.én inkább megveszem tokenből ami kell, mert ált. eddig se azt az upot dobta a gém ami kelett, most meg még kisebb az esély egy-egy kiszemelt lapra.
Viszont R és UR 3.upért még valszeg megyek majd pve-n, az drága lenne tokenből.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5185 üzenetére
Írtam, hogy ugyanazzal?
Rankez: uro. A történet a szokásos. Jön a gyikkal 60 power (én ott már hátrányban vagyok). Épit egy kutat, én is. Majd rush és mortal. Ugye én lent a szakadékban ő fönntre rakja a mortalt. T2-n is elég drágák a nature egységei. Ő meg 60 powerért idéz bármit t2-n is.
-
Gyuri27
félisten
A phenomicnál mindenki hülye. Ma 4x kaptam ki ugyanazon a pályán fire ellen. Nem ám másik pályára rak, vagy esetleg nem firével párosit. Nem.
De ez is olyan mint bármi más amit készitenek, kaki. -
ChromeX
addikt
honnan tudtom hogy melyik aff esik az adott mapon odairhatták volna.., vagy mind2?
-
Murder3
addikt
Azt mondja meg valaki az elo-t mi alapján számolja?
Piros kör alatti rangba voltam játszottam egy pöttyel magasabb rangú ellen pvp-t 13 perc volt én nyertem azé kaptam 8000 feletti elo-t.
Aztán tegnap hátszottam már fiend rang környékkén megint egy rangal magasabb ellen 20 perc ott is nyertem de ott csak 2500 elot-t kaptam.
ma megint játszok egy szintel magasabb ellen azé már csak 1200-at.Korrábban kikaptam egy nálam alacsonyabb rangútól és azé kaptam 1200 elot-t
Most ez akkor hogy van??
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #5176 üzenetére
Nálam befér,bevéd pure nature ellen a parasite spam ugye,war eagle spam ellen,lost shade spam ellen,ashbone spam ellen!,shadow phoenix spam ellen, segít hogyha t1 en vagy az ellenfél meg már t2n. összességében nálam alap lap. inkább nem rakok be semmi más towert de ez kell x)
(1 v1 ben alkalmazom,2v2 zni nem is nagyon szoktam)
-
Gyuri27
félisten
Na megvolt az első lost shades kikapásom. Hát valóban pofátlan egy lap. 60 power és full területre ha. Bármit lehivhatsz + még sebzi az orbot és a kutat.
A cc meg sz.rt se ér a 2-ik után. Ez ám a ballansz. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #5177 üzenetére
Igen az oink még mindig bugos.
Aki beszél és ír rendesen angolul az a fórumon jelezhetné, hogy nem sikerült megoldani a problémát.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Rankerz #5174 üzenetére
hát 2v2-ben nem sokra mentem vele, be küldött egy deep onet az szétkapta a motk-t, addig a társa még lehívott pár shade-t, oink épp nem működött mint úgy általában, a társam meg nem tudta szétkapni a shadeket a fire spellekkel meg 2 orbos fire lapjaival még scythe fiends is kevés volt.. ettől függetélenül engem marhára nem zavar csak akkor mást se zavarjon az ha béna és nem tud védekezni a nature ellen
( tehát nerf OFF )
-
ChromeX
addikt
volt mostanában valami izgi rég nem voltam netközelbe és most nincs kedvem ezt a sokmilio postot visszaolvasni
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #5170 üzenetére
Van egy lap amelyik bármennyivel elbír ,pont az egysíkú lost shade spamerek ellen van kitalálva,de tényleg
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #5172 üzenetére
Ott bizony. Még jó, hogy nerfelták különben már én lennk az első.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #5170 üzenetére
Nem véletlenül panaszkodnak rá. Amúgy nem nerfelni kell. Hanem a power költségét kell emelni.
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #5167 üzenetére
De ha én jól értelmezem akkor a frost affos ami túl erős nem?
Mert a shadow affos az szétossza a kapott 100 sérülést a 2 másik shaden.
Szerintem elég szemétség így megcsinálni....
a Shadow affos az így inkább hátrány mintsem előny ehhez képest a kék meg hát baromi erős mert az 25% kevesebb sebzést szenved el.kevés a támadó pontja így magába támadni vele nem éri meg de dancer snapjaws és nox trooper mellet jó lap
meg kisebb bandit támadó csapat ellen jó még a védelemre is.
-
Rankerz
senior tag
Lost shade spamet kaptam,hát mondhatom baromi változatos taktika,de tényleg. Nerfelhetnék ezt a kártyát mert így túl combos . de azért nyertem
-
barkoo
csendes tag
sziasztok! én is feljöttem ide :p én is nyomom egy ideje. lvl 70-s decknél tartok overlordon:p
-
Juliano
tag
Az új lootlist alapján nem nagyon dobálja az új upkártyákat...
6 szor játszottam ki pl a crusade-t és egy új lapot s e dobott..
-
Rankerz
senior tag
Nekem nem volt lag,de valami bug miatt swiftclaw 'akadozott' mielőtt meg tudta volna támadni a kutat.jó mondjuk így is sima meccs volt
( ha valakit érdekel,katt )
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #5160 üzenetére
Nálam is volt megint. Be is fejeztem mára. Nem buktam miatta, de kellemetlen. Unrankedet viszont buktam ma lag miatt.
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox #5160 üzenetére
Én egy órája nyomtam egy randomot,semmi gond nem volt.
-
phanzetomox
őstag
hát ez őrület nem tudok lenyomni egyx pvp-t anélkül hogy ne történjen valami... folyton bugok, és egység beragadás..
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #5158 üzenetére
Tragédia az egész. Ami nincs: új map, új pvp mód. Pvp-ben nem bövitették a decket. A loot siralmas. Ami van: nerf dögivel, bugos spellek, meg állandó lag.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #5154 üzenetére
Bugos megint ez a vacak. Az oink megint nem müködik rendesen. Ráadásul lagol a játék. Még jó hogy unrankedeztem. De a phenomiccal kapcsolatban kezd elfogyni a türelmem.
-
OnSeT
őstag
válasz
Juliano #5153 üzenetére
normál körülmények között egyik se tudja átváltani. ez vmi bug lehetett, vagy mint a nightguard, bizonyos pályákon vált t3as egységet is. de forgeban csak t2öt
a twilight curse a betaban még átváltoztata a 300 poweres harvit is, de azóta nerfelték. de a t2es korlát ekkor is megvolt.
-
phanzetomox
őstag
-
Juliano
tag
a minap bad harvest-en játszottunk és a srác a grindert átváltoztatta "bogárrá" ha minden igaz a twilight curse spellel. Na szóval én a twilight curse lapomat próbálgattam a forgba és csak kis lényyeket engedett átváltoztaatni...Melyik aff és hányas up kell a grinder átváltoztatásához?
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #5150 üzenetére
Felesleges. Sok bfp kell és mint mondod az up se egyszerű. Neked kellene egy enlight és valami t4-re (grinder, gimwine hasonlók).
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #5150 üzenetére
Shadow frost most elég durva lapokkal rendelkezik(lost shade,lost launcher).
Gladiatrix is tud disenchantolni
-
Gyuri27
félisten
Ezért nem jó 2v2-ben a pure fire és a fire alapú nature-fire. Illetve ahogy mondtam ha fire nature akkor 2 nature legyen benne és egy enlight.
Ha meg továbbra is így toljátok akkor a fontosabb helyekre kell motk. Az megvéd a fönixek ellen.A discenhant mindig 200bfp fölött volt. Szerintem most is ott van.
Azt javaslom, hogy t2-n rusholjatok. Burrower megy (3-4) és simán leszed egy orbot. Ha jól játszátok ki akkor a kutakat is. Ott az oink azzal a fönixeket lehet tartani egy darabig. Ráadásul a burrovereket jól lehet támogatni ravege-l és euruptionnal.
-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz #5140 üzenetére
a disenchant most eléggé felkeltette az érdeklődésem, az ha nem drága be is teszem.
pure fire paklim volt így részemről nem volt cc, coldsnapot frost orb híján egyikünk se tudott volna lehívni. a phoneixeknél meg már mind1 az oink vagy egyébb cc, 10-15 mp alatt, úgyse szedjük le mindet, tehát ugyanúgy becsapódnak az orbhoz csak pár mpvel később. (és ekkor már mind2 részről csak 1-1 orbunk volt)
firedancerre meg nem tudtam powert költeni, mert az a védekezésre kellett, de a chuchoket amúgy leszedte phanze mortar towerel.
igen, a Dying Breedet egyből benyomtam a satanelre mikor megjelent, abból is azt az affot ami addig tart amíg meg nem hal a célba vett lény , így nyertünk egy kis időt
mondjuk valszeg tovább tart a meccs ha nem akad el a juggerem egy kiálló sziklába rohamozás közben. az levitte volna mindkét fél 3. orbját.
de a random mapok már csak ilyenek. -
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #5145 üzenetére
Hát igen érdekes kombó az biztos,elég támadásközpontú ...úgy értem ha védekezni kell akkor már bajban tud lenni véleményem szerint.
Mellesleg osztom Gyuri véleményét. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #5145 üzenetére
A fire-nature paklival az a gond, hogy jó t1-re, jó t2-re tovább nem (szvsz igaz ez a pure firére is). Vagy ugye fire-nature-nature és enlight.
A nature-frost-stonekin meg 3 orbtól él (ill t2-l egy jó burrover rushal).
T3-n ott stonewarrior a világ második legjobb bf lapja (az agressor után). Először root vagy oink. Ott megy mondjuk a jugerre a discenhart. Picit várni kell és mehet a coldsnap, majd a satter. Ha az ember motk-nál védekezik így az szinte leüthetetlen. -
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #5143 üzenetére
Pure nature pakli? Elég fiktív persze ha pont nem voltak a lapok,én még a T4 is megkockáztattam volna ezen a meccsen.Enligthenmenttel nem is olyan nehéz : D
Üdv NourbanOB
-
phanzetomox
őstag
válasz
Rankerz #5140 üzenetére
disecanht nem volt, oink semmit nem ért végig cc-ztem a satanaelt, de kb 10 magma hurlert szedett ki, + AoC kiszedett 3 MO-t 2deepcoilt az én oldalamról, és jópár juggert meg virtusot onset oldaláról , ketten védtük ugyanazt az orbot + 4 wellt... mivel mindeketten építettünk ugyanoda wellt hogy tudjuk egymást segíteni, de esélytelen volt.. igazából a végén már csak védekeztünk nem volt ötletünk mit lehetne csinálni, ahányszor támadtunk nagyobb csapattal ensnaring+AoC+ soulshatter, és szevasz annyi a seregnek
egyébként elképzelheted mennyi void powerük volt mikor a nature még shrine of memoryt is épített , a shadow resource boostert, és a játék elejétől kezdve ment a harc, és nekik több welljük volt mint nekünka végén az összes chargből kifogytak nem véletlenül az utolsó orbjainkat már 1 és 2 orbos egységekkel támadták de 20-30-al ,
majd azért megnézem nekem van-e replayem akkor felteszempersze én is tudom mi kellett volna, de sokra megyek velük ha nincs benn a pakliban amikor ez a meccs volt
-
sardnaunit
csendes tag
Sziasztok!
Nagy nehézkesen regisztráltam a prohardver forumra...
Rankerz ajánlotta a forumot hogy itt vannak magyar battleforge -játékosok viszonylag elég nagy bagázs gyűlt már össze hát most én is itt volnék. -
Rankerz
senior tag
OnSetnek ment,sry
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #5138 üzenetére
Buffolt ashbonet simán beoltja a disenchant(juggernautra sem árt.ensnaring roots pápá) ,ja vagy a nagy halott nature egy curse of oinkkal elintézi a 175 powert amit buffra költött
5-6 shadow phoenix meg 5-600 power azért az érdekes lehetett. a nagyon használhatatlan cc mint coldsnap igen jól alkalmazható ekkora csoportos támadásra.Firedancerrel le lehet rusholni churchot,még T3 mon is megéri használni.Az új fire lap,Dying Breedet már ne is említsem. A társad pakliját nem ismerem szóval így nem tudom mivel tudott volna segíteni.
bár ugye nem láttam a meccset
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #5138 üzenetére
a tomeok közül a 4 lost boostert tartalmazót vettem.
a 2 rare az icefag raptor és a revenants blassing volt.
a fire nature vonalon a táposabb lapok: deep one mind2 aff. , vileblood (fire), mutating maniac (nature)
t1en viszont kevés egységem van és egyik se swift. illetve a t1es íjászokon kívül nincs anti air egységem.
de ezt azért ellensúlyozza a tome értéke és a fent említett t2-t3 lapok.igazából ezt a tomeot csak azért vettem mert bejöttek ezek az új csomagok és a korábbi paklimmal már nem volt esélyem tome 1v1 be. abban a dryadon kivül nem volt semmi jó lap, se cc se eruption vagy hasonló pusztító spell.
azzal az utolsó 2 1v1-et előszőr egy vileblood utána meg egy deep one rush miatt buktam és ezeket S egységekkel megállítani nem egyszerű mire egyet leszedtem lehívott egy másikat vagy nyomott rá egy healt mikor az élete már fogytán volt.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #5123 üzenetére
Tegnap nyomtunk phanze-val pár 2v2-t.
Egyik körben kaptunk egy pure shadow ellent is. Társánál volt nature orb is és így elég jól tudtak kombózni. 27 percig bírtuk ellenük.Ez a meccs tökéletesen tükrözi azt hogy a shadow nagyon erős pvp-re és felesleges volt agyon nerfelni a naturet. (mondom ezt úgy, hogy jelenleg pure fire paklival tolom.)
miről szólt a meccs?
90% ban arról hogy az egyik aura of corruption után leidézi a következőt.
berakott középre pár church of negationt
mentünk egy ütős t3as sereggel, mo, jugger stb. erre kapunk egy ensnaaringot, aura of corruptiont + sooulshattert.
aztán ráküldött 2 egymás melletti orbomra egy ashbone pyrot, life weavinggel és unholyval. az az egység egyszerűen halhatatlan volt.
volt ott még satanel, ami vígan robbantgatott, shadow teleport ami belevitte a csapatunkat az aura of corruptba.
azért a legszebb az volt mikor jött 2 satanel 3 promo harvaster meg jópár ashbone pyro és leszedtük mindet, mindezt úgy hogy phanzenak volt egy mo és egy swamp drake a pályán én meg nyomtam az eruptiont és a lava fieldet.
sztem néztek egyet az ellenfelek.majd a végén 5-6 shadow phoenixel kiszedték phanze orbját és a mellette lévő welleket, egyetlen becsapódással.
ahhoz képedt hogy a meccs felétől már power fölényben voltak és a map nagy részét irányították nemigen bírtak velünk.
Szal a shadowban erős és olcsó lapok vannak amikkel jól lehet kombózni. a cc-s noobozásra meg inkább nem mondok semmit. a cc már a használhatatlan kategória így nerf után. ezért is tértem vissza a fire vonalra.
Repet sajnos nem tudok mutatni, mert tegnap húztam fel a végleges op rendszert az rc win 7 helyett, és így a BF is újratelepítésre került.
Azt meg csak most vettem észre hogy a repek automatikus mentését be kell állítani menüben.....
de hogy ez miért nem lehet alapértelmezett........
viszont ha phanzenál megvan és természetesen ha meg akarja osztani, majd úgyis feltölti ide.
-
Murder3
addikt
A patch-ek kódszámát honnan tudom megtudni?
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #5133 üzenetére
A 2. orbot én úgy szoktam felhúzni ha már az ellenfélen is megvan és sok wellem van.
mert t1-en azért 1 Nature fire párosítás igen erős shadowra ezért nem szoktam várni hanem rush
Igazából a rushon múlik a pvp mert ha pl a második orbjára sikerül egy sikeres rushot bevinni akkor 90% h nyertél.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #5132 üzenetére
Akkor bug,dehát ez a battleforge .jelenteni kell vagy hasonlók év fél év múlva talán fixelik
Egyébként ha pure shadow vagy simán rusholhatsz T2 re is szerintem.olcsó és erős egységek várnak=) Szituáció kérdése mikor melyik a jobb megoldás,ha nagyon érzed hogy nem tudsz elbánni az ellennel ne pocsékolj több powert hanem csapj le máskor.
szerk: lehetne valami PH fórum pvp meccs móka is egyszer : D
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #5130 üzenetére
Nem hanem h a különleges képessége az h 6 secig készül majd lő és az 300 sebzést okoz és a small unitokat knockolja.(ez 25 powerbe kerül)
Elkezdi a lövést el is lövi mert a powert leveszi de valójában nem sebez mert nem is lőtt semmit hanem besül szó szerint.azt h egyre lő azt arra értem h igen ok h a csoportnak veszi a hp-ját de amikor pl nagyon kevés hp-ja marad egy 6 csapatos íjásznak pl akkor már egyeként öli őket tehát 5 lövés és ugye az íjászok addig vígan lőhetik vagy malee unitok is.
-
Rankerz
senior tag
offenzív towering shadow T1.tess
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #5129 üzenetére
tudom hogy nem a legegyszerűbb cc ellen védekezni,de csak ez a 'körbespamelés' a megoldás. Sokáig a legnehezebb volt pure fire pakilval számomra leszedni egy nature frost orbot még a cc nerf előtt,csak szeparálva spameltem és voálá,működött. Nox bugját én még nem tapasztaltam ,max ha nagyon messze volt. dehogynem jó ,az hogy 1 re lő az a csoport hpját viszi le vagy nem értem a problémát . a tornyok jobbak mint gondolnád,főleg ha védekezni kell,dehát kinek mi.
mentem végre egy meccset,épít cannon towert meg breeding groundsot.na mondom itt most lámaság jön. csinált egy kiló aggresszort és frost sorceressel adott rá pajzsot. benyalta mert lyrsh knightomat nem tudja knocbackelni és leraktam egy mark of the keepert
ja és láttam egy nagyon szép cselt 2v2 ben,legalábbis eddig még nem.
már mindenki T3 mon,a srác lerak egy church of negationt jó távolságra az ellen bázisától megegy skyelf templarral bevédi. előre küld egy ashbonet majd nether warppal az összes ellenfelet teleportálja churchhöz.wow.milyet néztem.
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #5127 üzenetére
a nasty csak addig jó amíg nem sebzik az egységet mert különeben nem végez ki semmit.(1 orbon meg uyge kötött mert a amx élepont 660-lehet csak)
a forsakeneket külön rakom de rögtön ráhívta a hurrikánt.
(nehezebb mint gondolnád ugyanis hiába hívod a rooton kívülre(már amennyire lehet) már a kezdőanimációnál belemegy a rootba)M egységekre jó s-re nem mert egyenként lő.
a probléma az vele h bugos.
a képessége ugye a nagy lövés na de azt nem lövi ki besül.és levonja a powert.Tornyokat nem használok felesleges sok power építéskor kiszedik.
-
Rankerz
senior tag
ja és mégvalami,az összes más szín power előnyben van nature T1 el szemben!
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #5125 üzenetére
-Ha rootolják a swift egységed spamelj másikat persze a rooton kívül(a shadow és fire egységekkel nem túl nehéz); life weaving ha túl sokan támadják ja és nasty suprise csodákra képes
-Ne egy csoportba rakd a Forsakeneket és egyszerre soha ne idézz sokat(bőven elég a frenzy),így később tudsz spammelni ott ahol nincs hurrikán használva
-Nox troopert nem lehet knocbackelni,nem értem mi vele a problemo.bőven jó a sebzése
-Lifestealer S knocback
-Soul splicert(zöld aff) ha felhúzol bármeddig túléled
-Phase towerrel is lehet trükközni -
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #5124 üzenetére
Cserébe kapnak magas sebzésű és hp-jú lapokat.+healinget
De am ez komolyan marhára fair mert nem tudok semmit csinálni ellene hibáa frenzyzek a hurricane,root mindne small egységet eltakarít+ha frenzyn vannak akkor meg hamarabb halnak.
1 orbon nincs oylan lap amivel tudnék csinálni vmit ellene össz-vissz 2 s counter van abból a dreadcharger rootot kap, ha wrathbladest hívok azt meg hurricaneolják.
Forsaken ugyan ez nox használhatatlan nem lő.
A windvevars ezzel szembe mindenre bónuszt kap. -
Murder3
addikt
Nekem elegem van a cc-s noob balfaxokból.
semmi mást nem csinál csak root meg hurricane, de még wellt se húzott fel.
swiftclawot lehoz aztán mögé hív windvevarsoakt ha én lehívom a small egységeim egyből hurricane, dreadcharger meg rögtön lerootolja de ha el is érné akkor meg felhealeli.Ja lehet enélkül szar lenne a natur de amúgy marhára élvezetes olt h amit egységet lehívtam az rögtön használhatatlan lett.
nox lövése bugos mint a szar.
ellövi de nem lő(besül) persze a powert levonja.Ezt korrában is észrevettem de azt hittem csak az épületekre csinálja ezt de most már észrevettem h egységekre is:S -
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #5120 üzenetére
Összegezzünk.
PvE-már teljes mértékben halott,a legszörnyűbb loot rendszert a földön tovább fokozták.
rPvE- eszméletlenül unalmas tud lenni,de legalább megszerzed lépésenként az upgradedet. (ma szólóztam egy 2 playeres lvl 9 et,a srác kilépet az elején)
PvP- a mai nap után sok játékos kedvét el fogja venni tőle,de ha nem noob vagy uberpro ellenfelet kapsz móka.
Tome PvP- hagyjuk,már ezer éve halott.Jövőkép: fél év múlva jön új kártyacsomag hogy még több bfpt elkölthessünk,nem nézem ki az új pve és pvp pályákat a fejlesztőkből(max nagyon keveset). Ja és kapunk még sok ideget a bugok és balfékságaik miatt.
ja és kis stúdió ,mindenki hibázik,"ingyenes" ,legyünk elnézőek blablat most nem akarom hallani pls.
szerk: nagyon kemény,onset : D grat
-
phanzetomox
őstag
tiszta olyan érzésemn van mintha haldokolna a játék
, még egy két ilyen dolog és valami komolyabb lépést hoznak, de nem biztos hogy nekünk ez a lépés jó lesz
-
Rankerz
senior tag
Én még nem mertem a PvP re kattintani,de komolyan.
Lassan eljön az az idő hogy bazárt bontunk és itt hagyjuk a p1csába az egész battleforget, amikor már azt hiszed ennél jobban nem tudnak ki**ni veled,rájössz hogy tévedtél. tudnak.
2 bugos tome miatt benyelt 1800 bfpmet,3 napja nem írt a szentatyaúrsiten costumer support. -
phanzetomox
őstag
nekem meg ranked pvp meccs közben jön a lost connect ...pfff és még elo-t is levon hát ilyet sz.rt
egyik kedvencem játékom lenne ez ha nem kéne elandóan felhúznom magam rajta -
Murder3
addikt
lol 1 pvp meccs alatt myrmidon-ból avanger lettem
Most mentem egy nagyon jó pvp meccset.
És letudtam hívni a harvit
igaz a végén csak de akkor azzal meg is nyertem -
Murder3
addikt
Jó de ez kezdjük ott fizetős mmo-nak indult csak azé lett ingyenes mert a phenomic mint kiderült már számtalanszor nem elég profi csapat egy ilyen játék életszerű üzemeltetésére.
Azé hagyták ott sokan a játékot mert megunták h nincs új map megunták h kb az egy kalapra épülő pvp-k vannak 2 móddal összesen.Másik ez egy pénzre épülő játék és nagyon sokan óriási összegeket is bele ölnek szal ezt figyelembe kéne venni h itt nem lehetne iylen dolgokat 1 évvel!! a megjelenés után véteni.
-
Srácok, tudom hogy ez így gáz, de azért nem annyira rossz a helyzet. Még fizetős MMO-knál is előfordulnak sokkal súlyosabb hibák, még a Blizzard is sokszor elkövetett ennél rosszabbakat is a WoW-val. Ez sajnos vele jár az ilyen online játékoknak.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #5106 üzenetére
nálam random pve-n volt hogy 2-3 percre lefagyott a játék, megállt a számláló meg minden.
aztán mikor megszűnt a lag mintha gyorsított lejátszásba kapcsoltam volna a játékot, mindent láttam amit a leállás alatt a csapattársaim csináltak, kb. olyan sebességgel mint mikor a repet nézem 8x-on. és mikor beérte a rendes időt, a játék normál sebességbe kapcsolt.érdekes volt, de szerencsére csak egyszer fordult elő.
pvp-ben viszont egy pár perces lag már a meccs elvesztését eredményezi.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #5107 üzenetére
Replayeket eltudod küldeni nekem
?
-
phanzetomox
őstag
hát marha jó ez a játszunk pár meccset és visszajön a rank szöveg, eddig csak olyanok ellen játszottam akiknek már ismerős volt a nevük a top listáról... mondanom se kell mindegyiknél kaptam egy shadow rusht
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #5105 üzenetére
tudom az lagg miatt van.De a lagg az idővel akár még javulhat minap a ravens ended volt kb 5 percig de aztán ment tovább minden.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #5103 üzenetére
az elvileg az iszonyatos laggok miatt jön.
Illetve ha nem tudsz egységet hívni akkor beakad a program.
pl épp kilépnél a groupból de a lagg miatt már elindult és akkor újra betesz de ez azt eredményezi h nem tudsz hívni semmit... -
Murder3
addikt
Bravó köszönjük szépen ezt a bugos szart.
Eddig 1 meccset enm tudtam befejezni mert....
vagy lost connections vagy fogja magát és zokszó nélkül ledob az asztalra.
pffff -
Gyuri27
félisten
Előttem irta az ifju titán. Ez már nem az első melléfogásuk.
Meg mint mondtam ez a játszá párat jól hangzik. De ha slayer rangu legendekkel össze sorsol akkor mi a történet? Én most destroyer vagyok. Jön slayer Dave és bukó 5xxx elo (az alapból). Mert előtte ugye kb egyranguakkal sorsot össze. Ott pedig minden mecs kb 5xx elo (bukta esetén is, meg győzelem esetén is).
Nyilván vannak pvp virtuózok is (szerintem Dave, Feagul is ilyen) akiknek kb mindegy. De én minden egyes eloért megküzdöttem az agyon nerfelt paklimmal.Szóval egy boccsal nincs lerendezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Brave
- Ez a mondat angolul?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest