- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox #6396 üzenetére
Ha eddig emiatt nem nagyon merted használni a Sundyt akkor ez szerintem sokat fog javítani a T1 játékon. Kevesebb egységet kell használnod a well leszedésére így utána lesz powered az orbra vagy wellre.
Ha elkezd orbot húzni, akkor szerintem a megmaradt egységekből eggyel menny te is orb közelébe (lehetőleg egy legyengülttel) a többivel meg támadd a kezdő bázisát így valószínűleg ő is lehív pár T1 egységet amíg nem épül meg az orbja. Ezzel megfordíthatod a dolgot, neki lesznek gyenge T1 egységei mikor már T2n vagytok.Rankerz: Megkérdezhetem mi a nicked starson?
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6396 üzenetére
Na majd mi nyomunk egyet. Megmutatom mit tud az amazon a sundi ellen.
A mauler azért jó mert az lövös egységek nem tudnak lőni míg támadja őket. Tehát az aggressor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest