Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz phanzetomox #6387 üzenetére

Szerintem a shadowot T1en meg kell verni fire-rel. Ha nem is teljesen de előnyt kell szerezned. Ha a sunderert nem tudod shadow ellen használni akkor jobb is ha kiveszed a pakliból mert a többi szín még a shadownál is könnyebben megállítja.
    A nightguard nem nagyon tud mit csinálni vele mert nem aktív a képessége 20secig, szóval ez egyetlen esélye ha leszedi amíg dazed. Erre igazából csak a Trooper spec képessége jó (a robbantás nem elég, a forsakkent meg felborítja a Sundy ha átsétálsz rajtuk), szóval azt kell elérni, hogy a Trooper hatótávján kívül tartsd a Sundyt amíg dazed (de azért a bázishoz közel). Ezt a lehívás után csak 4 másodpercig kell mert utána a trooper 6seces lövése már kevés lesz. A legjobb persze ha olyankor hozod a Sunderert amikor +wellt húz, vagy a butábbik fajtából van az ellenfeled és úgy gondolja az elején, hogy a középért folytatott harc kimerül annyiban, hogy "előbb értem oda, kutat húzok, én nyertem".

T2n mindjárt más lesz a dolog ha van legalább egy well előnyöd. Ha nem sikerül akkor tényleg nehéz, meg kell próbálnod két bázist támadni egyszerre akkor túl "drága" lesz az AoC. Shadow/nature ellen talán még T2 is megpróbálhatsz Sunderert hívni. A Deep one ellen meg a legjobb szerintem a Firesworn (fire aff a dmg buff miatt) és egy gladiatrix (leszedi a buffokat!). Esetleg valami root+mine/mortar kombo.

Szerk.: Ja még annyi, hogy ha shadow wellt húz a közeledbe akkor ő szívja meg mert a sundy ellen ilyenkor semmit sem tud csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák