Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szerintem a shadowot T1en meg kell verni fire-rel. Ha nem is teljesen de előnyt kell szerezned. Ha a sunderert nem tudod shadow ellen használni akkor jobb is ha kiveszed a pakliból mert a többi szín még a shadownál is könnyebben megállítja.
A nightguard nem nagyon tud mit csinálni vele mert nem aktív a képessége 20secig, szóval ez egyetlen esélye ha leszedi amíg dazed. Erre igazából csak a Trooper spec képessége jó (a robbantás nem elég, a forsakkent meg felborítja a Sundy ha átsétálsz rajtuk), szóval azt kell elérni, hogy a Trooper hatótávján kívül tartsd a Sundyt amíg dazed (de azért a bázishoz közel). Ezt a lehívás után csak 4 másodpercig kell mert utána a trooper 6seces lövése már kevés lesz. A legjobb persze ha olyankor hozod a Sunderert amikor +wellt húz, vagy a butábbik fajtából van az ellenfeled és úgy gondolja az elején, hogy a középért folytatott harc kimerül annyiban, hogy "előbb értem oda, kutat húzok, én nyertem".T2n mindjárt más lesz a dolog ha van legalább egy well előnyöd. Ha nem sikerül akkor tényleg nehéz, meg kell próbálnod két bázist támadni egyszerre akkor túl "drága" lesz az AoC. Shadow/nature ellen talán még T2 is megpróbálhatsz Sunderert hívni. A Deep one ellen meg a legjobb szerintem a Firesworn (fire aff a dmg buff miatt) és egy gladiatrix (leszedi a buffokat!). Esetleg valami root+mine/mortar kombo.
Szerk.: Ja még annyi, hogy ha shadow wellt húz a közeledbe akkor ő szívja meg mert a sundy ellen ilyenkor semmit sem tud csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest