Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
csak az baj a countereket én is tudom csak hát nem fér be a pakliba ha beteszem akkor más ellen nem lesz counter
sajnos ilyen szinten ritkán van olyan hogy az ellenfél egy kupacba teszi a forsakeneket...
ha igen akkor eruptiont nyomok persze20 sec nem sok, és ha well mellett hívja ( 1v1 kis pályán 5-10 sec és odaér a deephez amit én csak akkor látok amikor már ott van, és ha nincs power cc-re akkor elfoglalja, catch néha jól jön, szoktam használni de ettől függetlenül kockázatos deepet hívnom
, sajna nagyon a reflexeken múlik az egész néha még kinyírni sincs időm a deepet, ja és ne felejtsük el neki is van cc-je a deep one-ra )skyfiret így használom mindig, nem sok vigasz
ashbone tényleg nem probléma leszedem mindig (maulerem nincs a deckbe )
csak swamp nem sokat ér ellene ( a cc miatt is )minden egységre olyat küldök ami az adott ellenséges egység méretre bónuszt kap

kell a bloodhorn. A nélkül halott vagyok t3-n mivel általában nekik is van enlight ( 5 meccsből 2-szer mentünk el t3-ig és egyszer kaptam lost warlordot egyszer meg bloodhornt ) a lost warlord konkrétan 3 bloodhornt szedet le 5 percen belül kb. olyan support volt rajta hogy a bloodhorn a shadow affos képességével + 4-5 surge of lightal se szedte le a fele életét a warlordnak

mondj t3-ra mit használjak bloodhorn és swamp helyett, lehet ezeket lecserélem akkor
aoc elöl nincs menekvés hisz van cc-je. Gyakorlatilag bármekkora csapatot beszed t2-n t3-n egyaránt ( még ha sok power is, neki marad egysége az amit utoljára belehív ,nekem viszont nem )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Rewards
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Háztartási gépek
- Temu
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest