Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
azt írják hogy egy bug miatt 72x gyorsabban csökkent az “Experience“ és az “Activity” érték.
maga az elo nem, az "csak" közvetve, ennek a két értéknek a következtében.
az “Experience“ és az “Activity” különféle bónuszok formájában befolyásolják a rangot.
azért írják hogy pár kört kell játszani ahhoz hogy ismét a régi legyen.illetve ha jól értelmeztem van biztonsági mentésük, de azt épp azért nem aktiválják, mert az több kárt okozna. mert így több óra játék ( akár napok eredménye is elveszne.)
tehát ennek a megoldásnak kisebb a kedvezőtlen hatása.
ismét megelőztek

-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Úgy, hogy mindenkinek van egy alap ELO-ja, ami soha nem változik. Ezt módosítja az aktivitás és a tapasztalat jelző. Az utóbbi kettő (melyek 72x sebességgel estek) vissza fog menni a helyére pár meccs után, viszont ha visszaállítanák az utolsó mentésüket, mindnyájan vesztenénk több óra játékot (beleértve mindent, ami ezzel jár, tokenek, gold, stb). Tehát az a kisebbik rossz, ha így hagyják, és néhány meccs után mindenkinek visszamegy az előző értékre.
-
phanzetomox
őstag
hát ez szép nekik ennyit ér az sok óra game amit játszottam... köszi

-
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
Hogy az isten haragjába lesz a régi? DragonDave velem egyrangú. Gondolom más is járt így a felső házból. Azok ellen meg nem sok esélyed van.
Szóval ez az egész lutri. Könnyen beleszaladhat az ember egy álcázott legendbe.
Mondjuk hamar elintézték a dolgokat. Bocsi és csókolom. Gondolom Dave barátom nem kevés időt és energiát ölt bele, hogy első legyen már egy jóideje. Erre mondják neki, hogy játszál testvér és minden a régi lesz. Katasztrófa ez az egész. Mert olyan van hogy valami elromlik vagy valaki valamit elront. De ezt egy szimpla bocsival lezsirozni. Hát kérem ehhez pofa kell. -
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
72 szer gyorsabban ment el az XP és az aktivitás.
Játsszál pár meccset és minden a régi lesz.
Sajnáljuk. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
a lényeg hogy nem állítják vissza a rangokat.
részletesen itt: translate -
Rankerz
senior tag
ELO Decay on Feb 26th 2010
Hi all,
Between ~10 AM GMT and 4 PM GMT players lost “Experience“ and “Activity” in the PvP rankings 72 times faster than normal. This affected all players. The issue has been resolved, but the “Experience” and “Activity” values are not reset to their initial values but will recover after a few matches played.
BattleForge’s rating system consists of 3 values (displayed in the tooltip on the arrow at the right side of the player banner in the rankings).
The most important value is the Elo score. It is only manipulated depending on the result of a match and the incoming Elo scores of both players. This value and its changes were NOT affected by today’s bug.
The “Activity” and “Experience” values reflect how active a player is and from together with the Elo score the overall rating. This rating is used to determine the position in the rankings. Due to today’s bug the “Activity” and “Experience” values dropped too fast.
We decided not to restore the values from prior to the issue because:* The Elo values that form the core of the players rating were unaffected
* To activate the backups and restore the old values would result in several hours of game results lost
* After just a few matches the “Activity” and “Experience” values will have recoveredAs a result the impact of the bug is less if we keep the current values than if we restored the old values.
We are sorry and have taken measures to prevent this from happening again in the future.Silvanoshi
-
Nekem nincs sok gondom vele, mert már előtte is nullán volt.

-
phanzetomox
őstag
Tudni lehet hogy mikor csinálják meg végre Tökéletesen a rangokat ? mert ez így sz.r

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szerintük igen. Szerintem nem. Miből gondolom?
DragonDave slayer.
-
phanzetomox
őstag
visszaállították a pvp rangokat ? csak mert nekem 9 szintet csökkent

-
Rankerz
senior tag
ez Razor szerveren van btw

és tovább csökkent a rangom

-
OnSeT
őstag
Visszaállítják a rangokat.
The team is still working on the ELO issue.
Silvanoshi
_________Server Maintenance 26-2-2010
Hey all,
We will be taking the servers offline shortly to perform some server maintenance, downtime is expected to be less than 30 minutes.
Silvanoshi
-
OnSeT
őstag
30 perc múlva leállnak a szerók.
Rankerz megelőzött.

-
Rankerz
senior tag
Serverfarm shutdown in 30 minutes

-
OnSeT
őstag
a collection 1v1-el várok pár napot, ezalatt a többségnek visszamegy a rangja.
addig meg tolom a 2v2-t és a tome 1v1-et
utóbbiban nature kezdéssel, ami nem is olyan rossz, előbb vertem vissza vele egy shadow rusht. igaz ott figyel a dryad t1-en.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ami az egyetlen értékes lap volt a csomagban.
(#5074) Gyuri27 unrankeden elo vesztés?
akkor megint alkottak. -
Murder3
addikt
2 játék???
abból az egyik egy szar böngészős játék csak a másik meg nem tom mi de nem hinném h magasabb prioritást élvezne a bf-nél ezzel azért mégis játszanak bár már jópárszor eljátszotta a phenomic ezt.
Nme is csoda h nagyon sokan hagyták ott a játékot.
Nem bírtak mapokat kiadni épp ezért lett free mert kb nem is tudom h hányan vannak akik a megjelenés óta nem adták már el az accukat. -
Simid
senior tag
Én is estem 8 rang-nyit a semmitől.

Érdekes a Rankings táblázat, jeleneg egyetlen Legend színtű player sincs a játékban.(#5069) OnSeT: Ez rossz gondolat menet szerintem. Csak azért mondom, hogy nehogy meglepődj amikor kapsz egy 10 rangú ellenfelet aki tegnap még a top5ben volt....

-
OnSeT
őstag
-
Rankerz
senior tag
"Serverfarm shutdown in xx minutes" szövegecske...tényleg szokott lenni.szóval ez egy kritikus leállás volt.(be se jelentették fórumon és utána se adtak semmi reakciót)
Egyre több problémó van a játékkal,egyre gyakoribbak a lagok,a kedvenc amikor semmit sem tudok csinálni(értve idézni lényeket vagy varázsolni) a játék viszont pörög ugyanúgy tovább.
-
Djuree
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
igényesebb játékoknál megy egy visszaszámláló ha off lesz a szeró, így fel tud mindenki készülni, nem kezd új játékba
de ez csak IGÉNYESEBB játékoknál van így, az EA meg minden csak nem igényes...de végülis érthető, azért igencsak durva programozói kihívás egy számlálót a jobb felső sarokba rakni 
ezek csak gondolnak egyet, hupsz ezt is kihagytuk, és kirántják az ember lába alól a talajt. egyben miért nem tudják megoldani mint más onlány játékokban?
-
Gyuri27
félisten
Most meg ranked közben off lett a szerver.

Ááááááááá. Hihetetlen.Rankerz: 2 naponta lesz hotfix? Ennyire lővésük sincs semmihez?
Tegnap mint mondtam. Javitanak egy hibát és ezzel csinálnak másik kettőt. -
Gyuri27
félisten
Ezek az ea-s csoda emberek mit csináltak a pvp rangokkal?
Tegnap még fiend voltam, ma meg devastator.
-
Djuree
félisten
tegnap swift-ek voltak az említett egységek??

brutál! battleship vagy construct swift verhetetlen lenne

már ha nem lennének slow-ok az is komoly lenne
-
Itt az új, hivatalos, loot lista.
Na vajon mennyit kell mondjuk egy ilyen pályán játszani, hogy meglegyen az összes up?

Hmm, most nézem, hogy az új lapoknál nem írtak affinity-t. Remélem ez nem azt jelenti, hogy mindkettőt ezen a pályán dobja. Megnéztem, szerencsére nem.
Titans (Standard)
Juggernaut
Rocket Tower
Giantslayer
Wildfire
Firedancer
Cluster Explosion
Volcano
Icefang Raptor
Ironclad
Mountaineer
Area Ice Shield
Skyelf Sage
Frost Crystal
Timeless One
Cultist Master
Altar of Nihil
Altar of Chaos
Ashbone Pyro
Harvester
Lost Warlord
Lost Grigori
Parasite Swarm
Nightshade Plant
Skycatcher
Razorleaf
Lifestream
Wheel of Gifts
Deepcoil Worm -
Rankerz
senior tag
szerintem elállítódott egy mutató vagy vmi : D
pl van egy skála ami az egység sebességét mutatja
very slow-slow-normal-swift ,és tegnap a very slow módban lévő kártyák(ravenheart,construct,battleship,treasure fleet wagonja) "átcsúsztak "swiftre.

curse of oink meg azért lett bugos mert mostantól minden tome pakliban elérhető,gondolom valakinek valami kódot be kell hozzá másolni a tome módhoz és hibázott picit)
na ez köbö ugyanannyira eszement ötlet,de én így látom =)
-
hajsza
aktív tag
válasz
Rankerz
üzenetére
A swift construct valóban eléggé eszement ötlet, bár szerintem a battleship úgyszintén. Ráadásul ha swift egység kell, akkor az tier 1-re vagy 2-re kellene inkább. Ezért is gondoltam másik lehetőségként arra, hogy csak egy vicces kedvű fejlesztő kitalálmánya az egész. Akkor viszont furcsa, hogy a gépéről a telepítőbe került ez a változat. Program fejlesztésekor ugyanis ha valamit ki akarunk próbálni, akkor készítünk a forráskódból/adatbázisból egy új, teszt változatot és azzal kísérletezünk. Ily módon nem fordulhat elő a tegnap tapasztalt jelenség.
-
hajsza
aktív tag
Nem próbáltam ki, de nem hiszem. Szerintem a Phenomic-nál valaki kísérletezett azzal, hogy mi lenne, ha néhány frost egység megkapná a swift tulajdonságot, egyebek mellett a battleship is. És ennek lett a mellékhatása a treasure wagon-ok swift állapota is. Vagyis egy kiszivárgott belső tesztbe csöppentünk egy rövid ideig bele.
Szerk.: éppen erre akartam rákérdezni a mai első hozzászólásomban, hogy más is úgy gondolja-e, hogy a tegnapi változtatások valamilyen formában vissza fognak köszönni a közeljövőben.
-
hajsza
aktív tag
Az én szakmám meg a programok írása. Valóban előfordul, hogy "mellékhatások" jelentkeznek, de csak olyankor, ha valami változás ezt kiváltja. Pl. a treasure fleet-en a wagon-ok begyorsulása szerintem ilyen mellékhatása volt annak, hogy a battleship swift-re lett kapcsolva. Viszont az oink változására semmilyen már módosítás nem hasonlít, az számomra úgy tűnik, hogy nem mellékhatás következménye, hanem valamiféle kísérlet eredménye.
-
hajsza
aktív tag
Elgondolkodtatok rajta, hogy vajon mi okozta a tegnapi kártya malőröket? Arra gondolok, hogy csak úgy tud egy kártya megváltozni, ha valaki valamilyen célból hozzányúl. Lehet, hogy csak egy vicces fejlesztő belső használatra csinált ilyet, ami véletlenül kikerült, de azt sem tartom kizártnak, hogy a közeljövőben a tegnap furcsa változáson átesett kártyák hamarosan valóban meg lesznek valamennyire változtatva. Várhatóan persze nem olyan drasztikus módon, de úgy érzem, hogy a nature CC kap még egy pofont.
-
OnSeT
őstag
Termite Hill mennyire használható pvp-ben magasabb szinten?
szvsz ez az épület olyan mortar tower kategória.
2. aktiválásra simán leszed egy orbot és 2 wellt, csak rengeteg idő amíg felépül.
egy tapasztaltabb ellen meg ugye ezt nem hagyja
a Voodoo Shack-al is a megépülési idő a problémám. pedig jó lap lenne kiszedni távolból az orbokat.
-
Rankerz
senior tag
fórumról
Twilight bombard (frost) => slave master
deathglider (frost) => convoySunbridge expert:
Dying Breed (purple) III
Architect's Call (blue)III
Twilight Bombard (fire) IIIempire std
abyssal warder red
ironclad red
grim bahir greenLost shade (frost) => dwarven riddle
Lost grigori (shadow) => dwarven riddleGun Of Lyr Expert:
Twilight pestilence (green)
Lost Evocation (blue)
Grim Bahir (fire)
Forest's Vim (shadow)Dwarven Riddle Expert - Twiight Creeper Shadow
Ravens end stardard
Volcano green
Defending Hope
Necroblaster U2 (green)
Stranglehold U2 (purple) -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére

Tapasztalatok vannak h melyik map melyik lostos upot adja?
Sunbridge
Titan
Ravens end
Blight
Siege of Hope
Soulthree -
shifty7
csendes tag
hali!
segítenétek h meik 3orbos lény a leghatásosabb pveben? firet és naturet használok! -
MZsoltee
veterán
Hellosztok, kezdek tisztában lenni a játékkal. KEresek magam mellé valakit akivel lehetne 2v2-ben pvpzni és tudnék tanulni is tőle.
-
Rankerz
senior tag
szerverek onlány)
Curse of oink fixelve,construct is
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
A másik keményebb volt. Itt már tudtam mi jön.

Nem véletlenül van ott ahol. Játszottam már Feagullal is. De az ő shadow rusha (pedig az se volt egyszerű) kismiska ehhez képest.
Képzelem ezek odafönn mit játszhatnak. Minden mecs egy rush 5-10 perc játékidővel és ha mát valaki t2-t hiv pezsgőt bontanak.
Kell a deep. Pl mikor szakadékos pályán nyomatod és ő izetlenkedik egy dancerrel, csak teleportálod és köszönöd a részvételt.
-
Amúgy érdekes, hogy a vilebloodnak nem működött a +50% sebzése épületek ellen és most javították. Így már talán érdemesebb lesz deep one helyett használni, mert pont az volt a problémám (és cseréltem ki a vilebloodot deep onera), hogy nem nagyon tűnt fel, hogy hamarabb szétkapta volna az épületeket.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
és azt írták hogy lost shade,deep one,lost grigori+nasty,lost laucnher,mortar tower és a hasonló nerfre váró lapokat inkább tiltsák ki hogy a bajnokság élvezhető legyen .
amúgy replayt nézhetnénk? DragonDave az eslő 1v1 ben ha nem tévedek : D
serverfarm shutdown,jön a fix)
"Hi all
We will shortly be rolling out a HotFix to address some issues which came up after today's patch. The servers will be taken offline at 18:00 CET. Downtime should be less than 30 Mins.
Silvanoshi"
-
Gyuri27
félisten
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
már bocsi de ez olyan mint ha a fire eruptonja nem sebezne, vagy a shadow főnixet nem lehetne lehívni, vagy a frost pajzs nem védene

azt hiszem eléggé ki lenne akadna minden fire/frost/shadow deckes
egyébként nem csak az oink miatt vagyunk kiakadva hanem amiatt is hogy egyáltalán ilyen megtörténhet

-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
Azért oink nélkül nem megy?
Akkor minek nooboztok mást?
Ha elég tapasztaltak vagytok és gondolom ti már az ezermillió pvp-után tuti azok vagytok kizárt h akkor anélkül nem menne.
Az csak egy lap.
Nem azon múlik a pvp habár szinte mindenki agyba főbe nyomja azt a lapot...... -
phanzetomox
őstag
hát szuper, oink volt az egyetlen cc a paklimban.. remélem hamar javítják..

-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
"We are aware that there are some unintended issues with some of the cards due to this latest patch. We are working on that right now.
Silvanoshi"
Dolgozunk a problémán blabla
Összegezzük a mai patchet:
-a tome mode ami már így is kihalt fejlődött.dejó
-lost soul upgradeket kapunk, így is túlzsúfoltak voltak a pályák.mindenki megy majd random pvezni mint ahogy eddig is ha nem rukkolnak elő valamivel. (loot táblán is dolgoznak ugye,évek kérdése)
-egy csomó felesleges fix,lost shade ,grigori bomba és egyéb mókaságok szimplán meghagyva úgy ahogy voltak(most lesz hivatalos 2v2 bajnokság.még a legend rangúak szerint is tiltani vagy nerfelni kéne az ilyen lapokat)
-és persze egy köteg új bug.lenyűgöző.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
Abba biztos lehetsz, hogy így lesz. Csak kérdés meddig? Ha sokáig marad a jelenlegi felállás a naturésok sz.pni fognak (jobb szót nem találtam). Egyrészt min egy vereségbe bele fog szaladni (az nem kevés elo veszteség). Ha viszont nem pvp-zik akkor magától csökken az elo. Ok, hogy nem olyan gyorsan, de reaper fölött már minden elóért meg kell küzdeni egy naturésnak.
Pár napja nyomtam 18 rankedet (ezt írtam már). 9 győzelem, 9 vereség. A vereségek nagy %-a T1-T2 rush miatt volt. Mert oink nélkül nem megy a T2. T3-ra is kell mikor jön robbantani a Grigorival pl. A coldsnap, creeping ugye lassan hat és sokkal drágább is. -
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
pont most olvastam valahol a fórumon hogy "Oink bugos, ideje pure shadow pvpzni"..azért elég sok számító ember (sőt lehet hogy noob) fog most tisztességtelenül előrébb jutni véleményem szerint.
tegnap egy srác random pve ben olyan béna volt ahogy elő van írva ,majd ráírtak hogy képtelen játszani.erre ő : Bane pvp rangot nem kap aki nem tud játszani(ugye ő Bane volt).úgy látszik mégis.
-
Murder3
addikt
mert?
a construct és a battleship az úgy volt jó ahogy rég.
tán a ship ami jó ha gyors de a construct az túl erős így.
a játék alapjai alatt pl a frost szerepét értem.
Nem kell nekik swift egység mert 1 defenszív frakció igen magas életpontal rendelkező és védő abilitás spellek.
Tehát nem fair swiftet adni nekik.Én amúgyis a CC-t ellenzem ami szerintem az egész játék hangulatát rombolja.
legalábbis a pvp-részét nagyon.
amikor csak ebből áll 1 meccs h egymást 5mp-ként cc-zik az undorító... -
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
Experten az első 2 hajót nem kell védeni csak. A többit ár kell mert tömeg van.
Az oink amelett, hogy 2 célpontra hat az esetek felében egyáltalán nem hat semmire.
Ma ebből nem lesz ranked pvp (meg egy darabig). Persze kérdés emiatt mennyi elo megy majd veszendőbe.Készvagyok az ea-től.
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
Nem igen értem őket.
a frostot miek kell swiftelni?pl a construct az nagyon erős lap de mivel lassú így ez volt neki a hátránya,a battleship szintúgy.
Nem mintha ez nem jönne jól mert így a battleship és a construct is befér majd a lost paklimba több pályára is.De ez akkor is szánalmas.Legalább ami régóta jó volt és eddig bevált akkor ahhoz tartsák már maguakt és néhány idióta sírása miatt ne rombolják már le a játék alapjait....
(De ha már itt tartunk a Deathray-t mért nem csinálták swiftnek?Ahhoz miért kell az up 3 míg most a construct,battleship alapból gyors lett?) -
Rankerz
senior tag
elég komoly
-
Rankerz
senior tag
további bugok hivatalos fórumról.
Treasure fleeten a wagonok swiftek,nem kell bevédeni őket : D
Construct és battleship is swift lett.haha
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
például ezt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akkor megint alkottak.
.Szerencsére megjavult.