Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebbe a Skyforge Reborn-ba nem azzal kell loginolni, amivel a forumukra regisztráltam?
-
Már csak egy szerver van?
-
Erről jut eszembe, a Ravenheart promo most mennyibe kerül? És egyáltalán használja valaki?
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Relog megvolt?
-
Nálam sincs szerver. Akkor megint az lesz, mint múlt szombaton, hogy valakinek működött, valakinek nem.
-
-
Van már olyan lap is, hogy Mo szobor? Mo Statue?
(#13133) krómX: szerver maintenance van
-
Csak én nem tudok bejelentkezni, vagy most tényleg nem mennek a szerverek?
-
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
A Ghostspears-nek M támadása van, a Rageclaws viszont S méretű.
-
válasz
fantom922
üzenetére
Szokj hozzá ehhez. A régi lapok árai idővel csökkenek, részben nerfek, részben új, erősebb lapok megjelenése miatt. Én csak 4db Enlightenment-en buktam kb. 4000 BFP-t, mert 2300-2400 körül vettem azokat, és csak 1200 körül tudtam eladni. Valszeg most még kevesebbet ér.
-
Felhívnám az urak figyelmét, hogy ez nem chat.
-
Látom, jól elcseszték az Enlightenmentet.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
A 38-asban azt írja, hogy miközben építette a saját deckjét, ki be tette a lapokat, végül nem vette észre, hogy használ T2-es egységeket + épületeket + varázslatokat.
-
A som minek a rövidítése?
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az upgrade lapjaidat eladhatod, csak az alap lap maradjon meg.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem írja, hogy pvp, konkrétan a match (meccs) szót használja. Ez szerintem egyértelműen pvp, mert pve-re nem használjuk a meccset.
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azt írja, hogy 30 percet kell tölteni a meccsekben. Nem hiszem, hogy a várás beleszámít.
A mini booster szerintem nagy bukta, mert eleve csak 10% esély van uncommon lapra, abból meg a többség csak pár BFP-t ér. És szinte biztos, hogy jóval kisebb az esélye egy értékes uc lapnak, mint amennyi normális esetben lenne.
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Kapsz ingyen 1 BF pontot azon a napon, amikor legalább 30 percet töltesz PvP-vel.
Mini booster 1 BPF-ért a store-ban, ami 1db common lapot, vagy 1:10 arányban uncommon lapot tartalmaz.
Az aukcióknál a minimum bid már 3 BFP lett.
4 új map van a user generated maps részen.
2 új deck van a store-ban, 2 új, ami kártyával. -
válasz
TazLeacher
üzenetére
De elszúrták a Tremort, így most nem igazén lehet majd használni nature-frost deckekben, mert ott jellemzően 3 orbból kettő nature.

-
A CD Galaxisban is lement a Battleforge ára 3990 Ft-ra.
-
válasz
linekiller
üzenetére
Kicsit faraghatnál a stílusodon!
-
Na, volt patch?
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azt írta, hogy ő is csalódott lesz, ha holnapra nem jön patch (ezt persze még tegnap írta).
-
-
Kérnék mindenkit, hogy fejezze be a warezról szóló offolást!
-
-
Shadow Worm az egyik legjobb védekező lap experten.

Ja, szerintem felesleges pénzkidobás a promó vásárlása manapság, hiszen tokeket tudsz gyűjteni random pve-n, és így pár nap alatt még egy ultra rare lapnak is összeszedheted az upgrade-jeit. Legfeljebb a charge-okat kell megvenni, de 4 charge általában olcsóbb, mint 1 promó, arról nem is beszélve, hogy legendary lapokhoz felesleges a charge, mert egyszerre csak egyet tudsz használni.
-
válasz
nepszter1
üzenetére
Kik győznek le? PvP-ben sajnos nem tudod butítani az ellenfeled.
PvE-ben eleve a legkönnyebb szinten nyomod a pályákat. Nem olyan nehéz az, csak éppen itt nem működnek a megszokott RTS stratégiák. Gondolkozni kell, hogy megtaláld a megfelelő ellenszert a gép egységeire. Mindig próbáld meg megtalálni a megfelelő counter egységet.
Egyébként Expert fokozaton (a legnehezebb) vannak már kifejezetten izzasztós pályák, de ha ott is megtalálod a megfelelő taktikát, és jól állítod össze a paklidat, máris nem olyan nehéz.
-
válasz
Nightvision1
üzenetére
Eddig is meg lehetett, én számtalanszor megcsináltam. Ha a pálya közepén levő kincsesládákhoz senki sem nyúl, a bug sem jön elő. Persze most már mindegy.
-
válasz
Nightvision1
üzenetére
Lol, mikori map is az empire? Kb. 10 hónapja jelent meg, és csak mostanra javították ki a bugot.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
f2p = az ingyenes lapokkal is megcsinálható
solózható = egyedül is megcsinálható (természetesen a többjátékos mapoknál van értelme a kifejezésnek)és mindig expert mapokban kell gondolkodni (f2p-vel nagyjából minden map megscinálható standardon és egyedül, csak 1-2 kivétel van)
Na most engem előztek meg.

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Megnyílt az, de mivel nincs belőle standard pálya, át kell állítanod a map tetején a nehézséget, hogy megjelenjen. Van még egy 2 player map is (Insane God asszem), amire ugyanez igaz.
-
válasz
alvarezlopez
üzenetére
Az a 64 lap nem random, hanem mindig ugyanaz. Szerintem megéri, mert véleményem szerint jobb ár/érték arányban van a full játék, mint a 2250 BFP. És megmarad a jelenlegi karaktered is, mert a serial úgy működik, mint ha csak BFP-t töltenél fel, csak kapsz mellé 64 lapot is.
-
válasz
Nightvision1
üzenetére
A charge egy ugyanolyan lap, mint az alap lap, ami arra hivatott, hogy megtöbbszörözze a charge-ok számát (vagyis, hogy egymás után hány egységet tudsz lehívni).
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Igen! Nehogy megpróbálj azon az oldalon belépni!!!
A linkeket kivettem, hogy nehogy valaki megpróbáljon belépni.
-
válasz
LinogeOW
üzenetére
Nem.
A játék maga ingyenes, de csak 32, többnyire gyenge lapot kapsz ingyen. Lehet vele akár PvP-zni is (igazából nincs is klasszikus single benne, még az egyjátékos pályákhoz is a szerverhez kell csatlakozni).
Ha meg több lapot akarsz, az már nincs ingyen.
(#8499) wtf1sh: az nem orb szükséglet, hanem affinitás. Van egy tulajdonsága a lapnak, ami különbözik a 2 különböző színnél. De csak ennyi a különbség. A lehíváshoz mindkettőnél ugyanannyi és ugyanolyan orb kell. Az, hogy melyik a jobb, mindig szituációfüggő. Az egyik akkor jobb, ha sok saját egység vesz körül, mert minél több hp-jük van, annál többet gyógyít, a másik meg ugyanez, csak ellenségekre vonatkoztatva.
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Lol, mondjuk az ellenfél több powert veszített.
Ez a stampede bug PvE-ben is működik? Nem rossz instant ölni a twilight hulkokat.

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem másik accountról, hanem alkarakterről beszélt. 1 accounton belül lehet több karakter is létrehozva.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Felpakolsz annyit, amennyit csak lehet (talán 30 a max), és a 24 óra alatt talán megvesznek 1-2-őt. Aztán megint felpakolsz amennyit csak lehet...
Vagy meghirdeted a hivatalos fórumon a trade topikban, de ott max. pár száz aranyat adnak egy common lapért (150-300 aranyat érnek valójában), esetleg 2-3-ért adnak 1 BFP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- ASUS routerek
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak kár, hogy kb holnap ér vissza a sereg, mert olyan messze van tőlem.