Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Corpses Factority
Most csináltam egy tök érdekes lapot sztem ez tökéletesen passzol a shadow-hoz
-
Gyuri27
félisten
Ezért nem megy ez a játék gyerekek. Sok a semmirekellő és az ember a pénzéért egy héten 3 nap lagot, meg disconnectet kap. Az hagyján, hogy szanaszét nerfelnek mindent. Az is hagyján, hogy tele van buggal a játék (az oink a mai napig nem olyan mint a nerf előtt, a kreaturák nem oda mennek ahová akarod). Nincsenek új mapok, a játékosok által kért átalakitásokra tojnak. De bug az van.
Előre látom, hogy patch után megint egy csomó bug lesz. Aminek egyrészét vész szerver leállitással oldanak meg. Másrésze meg marad a következő patchig.
Siralmas. El vagyok keseredve.
-
OnSeT
őstag
ha a barát meghívásokkal feloldottam a viridyat, és még hivok 3at akkor ugye kapok egy promo mo-t. ez idáig ok.
de a Mo-t megelöző 2 friendért mennyi tokent kapok? 70-70 vic token (mivel 4. és 5. friend)
vagy elöröl kezdödik az egész és 25, 50, mo majd csak azután jön a 70? -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Igen de t1 nature ugyanúgy ki tudja védeni a rushokat hiába h power hátránya miatt kevesebb lapot hozhat le ha csak azt nézed pl a shadow ellen 2 windweavers 2-es előnybe van a forsakenekkel szemben,mert a multishot többet sebez és nagyobb is a sebzése illetve étpontja.meg azé a spearmen sem rossz stb, szal ki lehet védeni.
a frost ellen már nem hiszem de abba nincs tapasztalatom.a Legendaryk tényleg szarok így de én még így is olyan hülyeségnek tartom.
+hely viszont pvp-be ha azt mások is úgygondolják és gondolom sokan h mivel sokaknak benne van ez meg az a legendary ők így nem hazsnálják és a végére lehet h a jobbak eggyáltaán nem is használják a legendary lapokat.
Igen a hely az kellene és lassan már 30 mert ha kijön a köv edition is akkor már az alap 200 mellé 180-új lap jött.
380 -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Az a baj a legendary lapokkal, hogy sokan használják. Így, meg csak a helyet foglalja. 20 lapos decknél arr bazirozni, hogy a másiknál nem lesz elég meleg.
Már most kellett volna, hogy pvp-re min 22-s legyen a deck. A következő editionnál meg 24-s. Mert a 20 lapot 4 frakcióra tervezték, oda elég is volt. Azóta jött egy csómó lap, így elég lukas mindenkinek a deckje. Sokszor nem a tudás dönt, hanem az, hogy akivel találolkozol mire van összerakva a deckje. A fire-nék viszonylag egyszerű mert ők támadnak. Frost, shadow rush szintén kivitelezhető t1-n. A nature itt megint bajban van. A rush elég meleg, csak gyengébb játékosoknak eladható. T2 már nem rossz, vizont egy jó lava vagy fönix 2 támadó burrowert is leszed.
Szóval kellene a + hely. -
Rankerz
senior tag
jóféle lesz

-
Gyuri27
félisten
Melyik az a frost spell amivel az orbtól el lehet teleportálni az egységeket?
-
OnSeT
őstag
Holnap patch. 5új kártya és 5 új map. +mo váltja viridyat a friend ref-ben.
Skylords
We will be bringing the BattleForge servers offline at 00:00 CEST on March 31st. The servers are expected to be down until 10:00 CEST. This extended server outage will facilitate server maintenance which is of benefit to all players and will help with the “Account already in use” issue which some players have been experiencing of late.
To keep you all going during the downtime, we are going to give you the patch notes early, enjoy
Quote:* New Legendary Cards: That’s right, we will be releasing Five, count them, FIVE new legendary cards which will drop from Lost Souls edition Boosters and Tomes!
* User Generated Maps: Five is the magic number today. After this patch each and every player will have five User Generated Maps automatically installed into their copy of BattleForge. It’s now even easier to play some of the amazing maps that your fellow players have created! At the moment these maps are in English only.
* Refer A Friend: This program will receive an update. For a limited time only a Promotional edition of Mo will replace the Promotional edition of Viridya as the prize for 3 successfully referred friends.
o How does it work?:
+ It’s simple really. When your friend first signs up to BattleForge and creates his or hers first character they will be prompted to add a refer. When this happens all they have to do is add your email address or in-game name.
+ If you have already referred 3 friends in order to get the Promotional version of Viridya, don’t fret you can still take advantage of this offer without issue. All you have to do is successfully refer 3 more friends and you will obtain the free Promotional Mo card.
o Rewards:
+ 1st Friend: 80 Battle Tokens, 25 Victory Tokens and 15 Honour Tokens
+ 2nd Friend: 100 Battle Tokens, 50 Victory Tokens and 25 Honour Tokens
+ 3rd Friend: The magnificent Promotional Mo card.
+ 4th+ Friend: 120 Battle Tokens, 70 Victory Tokens and 40 Honour Tokens
Promotional Rogan Kayle: Once the patch has been rolled out, the Promotional Rogan Kayle card will no longer drop from Tomes.Enjoy!
Silvanoshi -
OnSeT
őstag
A következő patch-el kiveszik a promo rogant a tomekból.
Well it is if you want to dance in shoes crafted by the Promotional edition of Rogan Kayle! The next BattleForge patch which is due quite soon will see the Promotional Edition of Rogan Kayle being removed from the Tomes. If you haven't got your hands on the fully upgraded and seriously stunning Promotional edition yet, this is your last chance, grab him now before it's too late!
Silvanoshi
-
Murder3
addikt
Na mentem 2 pvp-t msot.
elsőbe frost megint lerusholt....
bementem középre megcsináltam a wellt ő meg 3 northguard+master archer spammel elintézett...A másik meccsen egy pure fire ellen volt(megint már sokadszorra)
Középet megnyertem aztán bénáskodtam az irányítással.
Ellenem megint felment 3 orbig én szokás szeritn t2-n
(akkor vettem észre h nekem is kellene a 3. mikor hozta a juggereket
)
szivatott dancerrel is, 2X hozta le a juggert,aztán ott gondoltam végem van stampadével simán elintézi az orbomat.
Aztán sikerült jó pillanatba használni a nether warpot.2x is.
pont mindig úgy volt h beszedtem a juggert és az orbját is vele együtt.
a második juggi a kezdőorbomat támadta.
azután sikerült felhúznom a 3. orbot pyrokkal és a végén sikerült használnom a evocator's woe-t.
Bár akkor már mind1 volt.
itt a replay ha vkit érdekel.
Ez pedig egy korábbi meccs phanzéval 2v2 -
OnSeT
őstag
Nah a mai nap már jobb volt, most egyszer sem kaptunk random mapot és még az Aaaaaaaabama, Bearmaster párost is sikerült elverni.

igaz csak miután 2x is össze sorsolt velük a gém
de meglett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
OnSeT
őstag
As promised, here are a few more BattleForge facts and figures!
Most Cards owned by a single player: 19873
Total upgrades applied: 7297293Total number of auctions: 8731409
Card that fetched the hightest price : Fallen Skyelf PromoNumber of players that won all PvE maps on all levels (excl. random maps): 25
Number of players that won all PvE maps on all levels (incl. all random maps difficulty levels on 1,2 and 4player maps): 1Cards most found in decks used for PvE:
1. Swamp Drake
2. Giant Wyrm
3. Primal Defender
4. Surge of Light
5. Fire Stalker
6. Regrowth
7. Magma Hurler
8. Lava Field
9. Windweavers
10. ShamanCards most found in decks used for PvP:
1. Eruption
2. Cold Snap
3. Lava Field
4. Surge of Light
5. Sunstriders
6. Magma Hurler
7. Windweavers
8. Curse of Oink
9. Ravage
10. Skyfire Drake -
Thomacrew97
tag
Az miért lehet hogy engem kidob vm battleforge.exe hibajelentős izével??
Meg előbb ilyet ír hogy Runtime Error.-.- Ez miért van? -
válasz
phanzetomox
üzenetére
Izé, hát ebből nem egyértelmű mi történt. Legközelebb ne ilyet küldj nekik, hanem kérj meg valakit, hogy fordítsa le, mert ennek így nincs sok értelme. Gondolom azt hiszik, hogy BFP-t akartál venni, vagy valami hasonlót. Én is csak onnan tudom, hogy mi történt, mert már itt leírtad.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hej ha valamit normálisan csinálnának nem kellene állandóan a supportal levelezgetni.

-
phanzetomox
őstag
I lost 1100 bfp two days ago when the server had a lot of bug, and lag, and a lot of player couldn't play because all time everyone had lost connect and bugs.
I want to buy something from my friends but i wasn't can do the trade because if i write the bfp to the box, the trade menu cancelled. But the bfp what i was write to the box i lost. i and my friend don't understand what happened, but we was tell it some perfect player. They said its a bug so i wait 48 hour and i get my 1100 bfp. i wait but i not got it.
So please do something i need my bfp. ( sry my bad english )gondolom valamit félre értettek mivel szótárral/fordítóval csináltam, előfordulhat hogy valami értelmetlen mondatot írtam

-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Bemásolnád ide, hogy te pontosan mit írtál nekik, amire ezt válaszolták?
-
phanzetomox
őstag
egy az egyben nem értem, mert én nem vettem bfp-t , szal minden hova beírom a sima adataim viszont így engem nem találnak az adatbázisban mint "vásárló",
azt megin nem értem hogy mit írjak tranzakció megtörtésének időpontjára, hisz épp az a lényeg hogy nem vettem semmit de levonta az 1100 bfp-t -
válasz
phanzetomox
üzenetére
Olvasd el figyelmesebben azt a sort.
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
EA Account (email address): az emailcímed, amivel belépsz a játékba
Your Battleforge persona/ Ingame name: a játékbeli karaktered neve
Email used to purchase the Battleforge points: az email cím, amivel megvetted a BFP-t
Last 4 digits of the credit card : (if listed on the account) a hitelkártyád utolsó 4 számjegye, amennyiben el van tárolva az accounton
Date of Birth as listed on the account: születési idő, ahogy el van tárolva az accountban
Zip/Postal code as listed on the account: irányítószám, ahogy el van tárolva az accountban
Date on which the transaction took place: a dátum, amikor megtörtént a vásárlás -
phanzetomox
őstag
na végre a bug estén elveszett 1100 bfp-m miatt írtam a supportnak, és úgy tűnik dolgoznak az ügyön mert elkérték az adataimat

lécci valaki fordítsa le mert a fordítóval próbáltam de nem értem hülyeséget ad ki
EA Account (email address):
Your Battleforge persona/ Ingame name :
Email used to purchase the Battleforge points:
Last 4 digits of the credit card : (if listed on the account)
Date of Birth as listed on the account :
Zip/Postal code as listed on the account :
Date on which the transaction took place -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hát én számomra ez örömhír

legalábbis én remélem így legalább érezhetem azt h vmi kicsi kis köszönetet is mondtak azoknak akik még annó a játék kijövetelekor megvették.Limitált ideig lesz, és talán úgy kell h akik már megkapták a viridia promót a barát referálásio progrmaba azoknak még egyszer meg kell hívniuk 3 barátot asszem.
De nem tudom.. -
phanzetomox
őstag
úgy hallottam nem lesz promo mo a viridya helyett , ez igaz ?
valami pályázni kell rá vagy mi
-
Murder3
addikt
Ezzel a promo mo val az a baj h most csomóan használják a deckbe így szinte felesleges több p-s mapokra betenni mert úgyis lehívják, vagy ha nem is értékes helyet foglal a többitől.
Én amúgy sem szeretem a legendarykat.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nézd eddig is azt nerfelték amit akartak. Sokszor úgy, hogy a többség ellene szavazott.
Az meg külön megállapitás kérdése, hogy ki a noob és ki a pro. Nagyon sok shadés spammer van elől és sok grigori robbantós. Mert nekik magas a pvp rangjuk egyáltalán nem biztos, hogy játszani is tudnak. Hiszen sok nem odavaló ember került följebb a lost lapokkal. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
deep one,lost shade,mortar tower, Launcher...ezek a népszerűek...
(sztem ilyen alapon a motk is az).a launcher az sztem nem annyira rossz legalábbis pve-ben nem örülnék ha nerfelnék.
Translate-el ez jött ki.
"Write down, you think of the pvp what are the units, buildings, spells and combinations that are annoying because of imbalanced." -
Gyuri27
félisten
[link] ezt valaki forditsa le nekem angolra. Thx
-
Gyuri27
félisten
Mindig mondjátok ne háborogjak. Viszont a pofátlanság csúcsának találom, hogy kedves lostos kolléga nem tud legyőzni harvikkal, pyrókkal, fönixel, vigilel (mert ehhez nincs tehetsége). Erre jön a grigorival és berobbantja. Ami megmaradt azt meg a revivvel robbantja be (ehhez viszont nem kell ész).
Úgy gondolom alapjában véve baj van az egész játék ballansz rendszerével. Vagy szét kellene választani a pvp-t és a pve-t. Vagy jobban odafigyelni ezekre az imba dolgokra. -
phanzetomox
őstag
várok még, állítólag lehet megjön. Bár érdekes mert nem én vagyok az egyetlen nekem egy csomó haverom nem kaptam meg a lapjait amikor kivette tegnap este az AH-ból, és azóta is várják

a supportot elég jól ismerem, 2 hónapja írok nekik minden nap több ügy érdekében is, de valahogy mindig elfelejtik
-
sny83
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Írj a Customer Supportnak, pontosan írd le, hogy mikor, mi hatására és mi történt... nekem már segítettek egyszer, igaz kellett egy hét várakozás. :S
-
phanzetomox
őstag
na a rohadt annyukat... Mit csináljak ha még mindig nem kaptam meg a bfp-t (1100) amit tegnap a lagg és bug örületben elvesztettem ???? mert ez 100%-ban a készítők hibája
-
Rankerz
senior tag
Megint felhalmozódott ~1500 common meg vagy 200 uncommon,csak púp a hátamon : D
Mo a következő patch után fillérekért fog elkelni a piacon,a promo Mo olyan 700 ra esik amjd sztem. Ha még egy ilyen húzásuk lesz eladom az összes drága lapom,nem akarok bukni a phenomic hülyeségein a jövőben.
-
sny83
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy Skylord társat kizárólag PvE-re, aki még nem unja a banánt, azaz a Campaign mód pályáit, legyen az 2 vagy 4 player, és nem fél nekiugrani ezeknek bármilyen nehézségi fokozatban (azaz akár 4-player pályáknak experben is ketten!), még akkor is, ha kell pár nekifutás, mielőtt sikerül legyűrni. Előny, ha az ingyenes lapokon felül azért másod is van, csak azokkal igen nehéz lesz egy-két expert pálya.

Remélem lesz, aki érez vállalkozó szellemet magában, mert nem fogom sokáig bírni a random PvE pályák monotonitását.

Ja, és mono frost vagy frost/nature pakli variációkat használok, átlagos 60-80 deck level mellett.
A játékbeli nevem az aláírásomban van, szal ha akarsz egy jót PvE-zni, üzenj bátran!

-
Thomacrew97
tag
Van sok Rare, és ultra Rare Fire ill. Nature lapom

Ezenkívül rengeteg Uncommom lap Firehez.
Ha valakit érdekel PÜ!
BFP-ért piaci ár alatt adom
-
-
Murder3
addikt
Mo promoja elég jól néz ki.
bár én nem szeretem a legendary egységeket.
Kár hogy később viridia promó helyére bekerül ez a Mo így jól el elehetne adni... -
phanzetomox
őstag
na szívás mindenkinek tünnek el a kártyái amit betett ah-ba vagy elköltött bfp-t vagy bármi az eltűnik, kiváncsi vagyok mi lesz itt ez egy jó pár órás szerver offot jelent

-
shifty7
csendes tag
hova tudok a supportnak levelet írni? csak m akadt 1 kis problémám... fent volt már pár napja a mo-m aukción m nm használtam. most este láttam meg ezt a szülinapos dolgot a promossal és hát ugye a felére megcsúszott a sima ára. cancelleztem az aukciót, erre 1 twilight curse érkezett meg a levélben...
plz ha tudtok vmi elérhetőséget v bármilyen hasznos tudnivalót, osszátok meg velem!
köszi! -
phanzetomox
őstag
na faxa most már ott tartunk hogy nem tudok trade menüben cserélni, amint beírom a bfp-t ,kidob a game de a bfp eltünt (konkrétan 1100bfp ) ez durva

-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hát ez sztem rendes lenne tőlük ha csak azok kapnák a mo promót akik may31-előtt szerezték be a játékot akkor nem értéktelenedne el és még ráadásul gesztusos is lenne tőlük azok iránt akik még annó voltak olyan kedvesek és megvették a játékot.
Mondjuk így h viridia promó helyére beteszik így elég könnyen lehet majd hozzájutni.
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
én folyamatosan disconnetet kapok ,ha benn is vagyok lag ezerrel. érdekes lesz így hétvégén meccset játszani : P
-
phanzetomox
őstag
ennyi volt nem működik a szerver, minden fagy, a pályák nem indulnak hanem lost connectet dob, és nem csak nekem mindenkinek ahogy a chatet elnézem

-
Gyuri27
félisten
A szerver megint egy f.s. Állandóan szakadozik. Türelmes ember vagyok, de mostanában kezd az agyamra menni ez a társaság.
Ezzel a promo Mo-val is csak azt akarták, hogy elértéktelenedjen a lap. Így akinek van bfp-t kell vennie hiszen 800 helyett 400-t ér. Akinek meg nincs az szintén bfp-t vesz, hogy promo Mot vegyen.
Azt meg innen lefogadom, hogy a promo Mo is ugyan olyan bugos mint Rogan. Tehát 2 is lehet belőle a pályán.Persze új pályák nincsenek se randomra, se pvp-re. Viszont hetente kiszurják a szemünk valami promo lappal. Mondjuk promot nem nehéz gyártani sok ész sem kell hozzá.
-
NOurbanOB
csendes tag
http://www.mediafire.com/?lf2faw1zwoz
Nézzétek meg félúton levelni akartunk...De a Végén Vyctory lett...
-
Murder3
addikt
akkor 2óráig be kell maradnom jelentkezve madj kiléppek és újra beloggolok és akkor kapok egy promó mot?

remélem bár ha ezután viridíát váltja nem egy akkora nagy előny. -
Juliano
tag
komolyabb paklival rendelkező társat keresek 2v2 pvp-hez eelsősorban T2 rush taktikával.
Juliano -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
és máj. 31 elött regeltél?
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Azok alapból megkapják akik 2009. máj. 31 elött regeltek és beléptek az elmúlt 30 napban.
illetve a 14:00-s aktiválás után legalább 2 órát ingame voltak.
ha ez mind megvolt csak ki, majd be kell logolni és meg is jött a promos Mo. -
válasz
phanzetomox
üzenetére
Most mindenki ingyen kap, aki Május 31 előtt regisztrált a játékba, és be volt regelve egyszer az elmúlt 30 napban. Szóval sok ilyen lesz ám.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ezt sajna én nem kapom meg alapból, de Murder pl örülhet.

As you will hopefully have seen here, we are celebrating the Anniversary of BattleForge in style. We have been, and will continue to, release interesting info and run exciting events over the coming days to celebrate the brilliantly amazing game that is BattleForge.
Today is no exception, at 14:00 CET we will begin gifting a Free, brand new Promotional Mo card to all accounts which were created before May 31st 2009 and which have logged in during the past 30 days. Once you have logged in, it will take about 2 hours for those most faithful of players to receive the fully upgraded and amazingly awesome Promotional Mo. Once the two hours has passed you should exit the game and re-login. The Promotional edition of Mo should be in the card collection belonging to your first BattleForge character.
Those of you who are slightly newer to BattleForge fear not, you have not been forgotten. We will be making it possible for you to get the Promotional edition of Mo too. We will be launching a reworked version of the Refer a Friend program in our next patch. For a limited time only, the Promotional version of Mo will replace Viridya as the reward for 3 successful friend referrals. For more info on how the refer a friend system worked please check out this page. Accounts which have already successfully received the Viridya card will need to gather an additional 3 referrals to receive the Promotional Mo Card.
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Áááá, akkor gratulálok a Phenomicnak, megint buktam egy rakás pénzt.
Amúgy utánaolvastam, most ezt a promot adják 4 barát meghívása után.
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hol?

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Na ez engem is érdekel.

-
phanzetomox
őstag
mi ez a promo mo ? ???
-
phanzetomox
őstag
érdekes, bár nem túl reális, mivel a játékosok nagy része lenyomja az encounterst de lehet hogy abbahagyja a játékot mert nem tetszik neki, másrészt nagyon sokan csak az unlock miatt nyomják... szóval ez így elég ferde

olyan felmérést kellett volna nyomni amiben csak a minimum 4-es pve szinttel rendelkezők játékát mérik
-
OnSeT
őstag
Since BattleForge’s release, the following statistics have been realised.
Total matches played so far: 16 Million
Most PvE matches played by one specific player: 8127
Most PvP matches played by one specific player: 7496
Most 1vs1 matches played by one specific player: 6236
Most 2vs2 matches played by one specific player: 5519
Most Tome matches played by one specific player: 1832Most played PvE maps:
1. Encounters With Twilight
2. Siege of Hope
3. Crusade
4. Defending Hope
5. Bad Harvest
6. The Soultree
7. Sunbridge
8. The Treasure Fleet
9. Nightmare Shard
10. Mo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de meglett ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.