- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Teljesen egyet értek Phanze-val a Mortar ügyben. Sok pályán tényleg egy cheat-tel felérő lap (Pl Uro vagy Wazhai), ezért egyet is értenék egy nerffel, de ez a lehető legrosszabb megoldás volt.
Tudom, hogy sokan nem szeretik ezt a tornyot, de lássuk be, az egyetlen komoly baj vele, hogy aljas módon lehet vele támadni a welleket és orbokat. Ez a nerf ezen egyáltalán nem segített. Egyszerűen annyit kellett volna csinálni, hogy ezekre (és csak erre a kettőre!) egyáltalán nem vagy csak nagyon keveset sebezzen, így PVPben nem lenne ennyire OP, de PVEben semmit nem változna.
Ehhez képest azt a funkcióját nerfelik, amivel semmi gond nem volt. A mortar egy jó támogató torony lehetne, ami önmagában nem elég se támadni se védekezni, de mindkettőt jól kiegészíthetné. Egy ügyes frost T1 rusht így is szinte lehetetlen volt megállítani Fire-rel mortar nélkül - főleg, hogy újabban sokaknak nem fér be a deckbe egy Wrecker - és most mortarral is nehezebb lesz kicsit. Félreértés ne essék, ez a nem sírás, mert szerintem nem olyan drasztikus ez a nerf, csak épp teljesen értelmetlen ebben a formában.A lost launcher nerf szerintem jó, így már megéri eruptionnal leszedegetni és ha felépül akkor se lesz olyan erős.
A lost shade változás viszont nem hiszem, hogy eléri célját. Kicsit gyengébb lett, de inkább a Blessed Union képességen kellett volna valamit változtatni (csak a bekapott sebzés felét osztja szét a többin és nem az egészet, például), vagy teljesen levenni a sebzés csökkentést a frost affosról és adni neki valami más képességet. Majd meglátjuk mire lesz így jó...
Az Avatart én kicsit furcsálom, nem sokszor találkoztam azzal lappal de szerintem elég korrekt volt így is, nem lesz így erős?
A swiftclaw buff tetszik, talán még csökkenthették volna a power költséget 70re, de így sem rosz.Gyuri: szerintem az Abyssal és a deepcoil épp elég, az AoFrost, Jugger, Satanael is pure lap, ez az előnye, ha pure deckkel játszol .

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest