- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Teljesen egyet értek Phanze-val a Mortar ügyben. Sok pályán tényleg egy cheat-tel felérő lap (Pl Uro vagy Wazhai), ezért egyet is értenék egy nerffel, de ez a lehető legrosszabb megoldás volt.
Tudom, hogy sokan nem szeretik ezt a tornyot, de lássuk be, az egyetlen komoly baj vele, hogy aljas módon lehet vele támadni a welleket és orbokat. Ez a nerf ezen egyáltalán nem segített. Egyszerűen annyit kellett volna csinálni, hogy ezekre (és csak erre a kettőre!) egyáltalán nem vagy csak nagyon keveset sebezzen, így PVPben nem lenne ennyire OP, de PVEben semmit nem változna.
Ehhez képest azt a funkcióját nerfelik, amivel semmi gond nem volt. A mortar egy jó támogató torony lehetne, ami önmagában nem elég se támadni se védekezni, de mindkettőt jól kiegészíthetné. Egy ügyes frost T1 rusht így is szinte lehetetlen volt megállítani Fire-rel mortar nélkül - főleg, hogy újabban sokaknak nem fér be a deckbe egy Wrecker - és most mortarral is nehezebb lesz kicsit. Félreértés ne essék, ez a nem sírás, mert szerintem nem olyan drasztikus ez a nerf, csak épp teljesen értelmetlen ebben a formában.A lost launcher nerf szerintem jó, így már megéri eruptionnal leszedegetni és ha felépül akkor se lesz olyan erős.
A lost shade változás viszont nem hiszem, hogy eléri célját. Kicsit gyengébb lett, de inkább a Blessed Union képességen kellett volna valamit változtatni (csak a bekapott sebzés felét osztja szét a többin és nem az egészet, például), vagy teljesen levenni a sebzés csökkentést a frost affosról és adni neki valami más képességet. Majd meglátjuk mire lesz így jó...
Az Avatart én kicsit furcsálom, nem sokszor találkoztam azzal lappal de szerintem elég korrekt volt így is, nem lesz így erős?
A swiftclaw buff tetszik, talán még csökkenthették volna a power költséget 70re, de így sem rosz.Gyuri: szerintem az Abyssal és a deepcoil épp elég, az AoFrost, Jugger, Satanael is pure lap, ez az előnye, ha pure deckkel játszol .

Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- Energiaital topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- Ryzen 5 5600 / RX 6600 / 32GB RAM PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ASUS PRIME H770-PLUS
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs