Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Ez az új shadow t1 a legszarabb kártyák közt van a játékba inkább ne is jött volna....
nem tudom minek ilyen szarvakt kihozni. -
Juliano
tag
sziasztok srácok!
Valaki szánna rám 2 percet? Sajnos nem tudok fellépni különböző okok miatt...1. Akkor most csak 4 új lap jött egyelőre?
2. Valaki leírná nekem ezt a token váltós dolgot részletesen. Annyit értek hogy 300 bfp...de ez meddig aktiv? 1 hétig mint a token duplázó?
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Szerintem te értettél félre valamit, mindkét deckben van 2-2 új amii kártya.
A 4 új lap: Northern Keep, Warlock, Mumbo Jumbo, Witchclaws -
kenesei1982
aktív tag
az update notes-ban mintha láttam volna kiírva, h az új paklikban van 1 amii kártya, ami máshonnan nem beszerezhető, de a pakliban nem láttam ilyet?
vki tudja mi ez v csak félreértettem? -
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor az UR uppokkal jól jársz

Mondjuk egész jó a cucc, kár hogy fizetős... Battleground 10. szintért kapsz 8 victory tokent, ami édes kevés, egy UR, III. upért meg kapsz így 35-öt? Jó üzletnek hangzik. De csak experten éri meg.
-
Murder3
addikt
pff az a shadow t1 ................
csicska scithe copy ......... rohadjanak meg....
semmi értelem...szar a képessége, nem éri meg szarul néz ki.
és beast.kb incubatori szinten van értelembe....bravó.
moderáltam a hsz-ed, mert nem volt szalonképes
[ Módosította: ollie ]
-
TazLeacher
nagyúr
Kipróbáltam az új cuccot.
Amikor megkaptad a fejlesztés, választhatsz, hogy kovertálod-e. (Akár 1-et, vagy akár az összeset) De csak a fejlesztés árának a felét adja tokenben.
-
G4ga
őstag
válasz
linekiller
üzenetére

-
G4ga
őstag
-
linekiller
tag
beszéltem egy legend barátommal a witchclawról :
-1v1 veszitett a dreadcharger ellen azonos upgrade szinten
- 65 powerbe kerül
- U3-on az adatai 630/690 2 bogár van, a képessége 30 powerbe kerül és 330-tól 990-ig sebez CSAK épületeket
- ugyan olyan jó S counter mint a dreadcharger kivéve a windweavers ellen aminek multi shotja van
- tipusát tekintve beast ami nature ellen szintén hátrányeredmény : használható lap de nem helyettesíti a dreadchargert esetleg mellette lehet használni a képessége miatt
rankerz: LOL O.O
-
Rankerz
senior tag
Ez beszarás,szóval mentem egy PTD expertet,úgy hogy mindkét element megvan. Aztán disenchnatoltam minden upot és reloggoltam mert bugos lett. Kaptam vagy 30000 aranyat olyan 250 victory tokent és vagy 500 de talán 600 battle tokent!
-
phanzetomox
őstag
nemértem ezt az element of conversiont. Sztem valami hasonlónak benne kéne lennie a játékban de ingyenesként.
-
phanzetomox
őstag
új lapok ? na akkor felnézek én is
szerk: valami más újdonság ? -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hát sztem nem lehet igazán kihasználni, mert aki t1 fightot akar, az úgyis hív menetközben plussz egységet. Aki egyből építkezni akar, azt talán meg lehet vele lepni, vagy fel kell adnia a pálya közepét. De szerintem nature nem az, amivel nagyon t1 fightra akarod szorítani az ellent XD (bár ez lehet csak az én véleményem ... )
Na de vissza a holnapi vizsgára tanuláshoz XD
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Northern Keep
20méteres körben árkot ás. A bent lévő S és M unitokat nem látható az ellen számára, ezért nem támadhatóak.Plusz amelyik egység benne van, az 10% dmg boostot kap. A torony ezalatt csak minimális sebzést okoz.
Warlock
5-mpenként föltesz egy buffot egy egységre, ami 15%-kal csökkenti a beszedett sebzést 10mp-ig.
Mumbo Jumbo.
Megátkoz egy egységet, ami mellett nem lehet lapot kijátszani, se wellt/orbot építeni. Valamint 20%-kal kevesebbet sebez.
Witchclaws
50m-en belül teleportálhat egy ellenséges épülethez, ezután nem lehet mellete lapot kijátszani. Teleport után 10mp-el felrobban, kiosztva 255 sebzést minden ellenséges épületnek.
-
Gyuri27
félisten
A 4 új lap tulajdonságait egy angolul jól tudó személy elénk tárná?

Shadowra nagyon kellett egy swift egység t1-re.
-
OnSeT
őstag
azért elég vicces hogy nature t1re 70 powerért, kap egy olyan lapot ami fire vonalon 120ért van t3-on....
az up váltó element viszont jónak tűnik.
1:1 arányba váltja az upokat tokenre? tehát annyit ad érte mint amennyiért meg lehet venni az adott upgradet? -
OnSeT
őstag
válasz
Neocskaa
üzenetére
utolsó patch máj végén volt, ha tartani akarják a köv. edition júl. eleji megjelenését, akkor a mostani frissítéssel már fel kell lőniük a bétát.
2-3 hetet szoktak hagyni a tesztre a tényleges megjelenés előtt.szal már itt lenne az ideje.

szvsz új lapok fix hogy jönnek ma, ha nem is a betaval, de AH-ba tuti hogy kiraknak pár új csomagot.

-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Technikai gondjaik adódtak a srácoknak, ezért a déli karbantartás elhúzódott 13h-ra. 1 órán át veszik kezelés alá a szerókat, azt írja. = 14h után már jó lesz
-
OnSeT
őstag
szerverek lekapcsolva. jön a béta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ChromeX
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
alapbol nem értettem régen miért nem ez volt a modell
az a grinder amit mi kaptunk az az ellenfeleknél az arbiter, volt 
btw: ugy látom az EA végleg elhatározta hogy ez a BF egy nem tul jövedelmező immel ámmal pénzelt project lesz a phenomicos srácok sem szakadnak meg a munkátol. ezt a vak is látja. azért azt reméltem hogy lesz egy pár uj dolog most mikor viszalesek de sajna nem igy lett

-
Rankerz
senior tag
Thx mindenkinek aki csatlakozott! Reméljük Silvanoshi továbbítja a "petíciót" a fejlesztőknak ha elegendő lesz a létszám.
A megígért kép Horja nak. Így fest
-
Murder3
addikt
LOL látom még mindig ez az értelmes téma megy...
-
OnSeT
őstag
Ezért kéne nekem egy L/L egység fire t2-re. [link]
-
phanzetomox
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
hát mert nem igen vannak
egy-két apróság semmi több.Az a hír járja hogy a mostani editionnal jönnek új pve mapok. Majd meglátjuk.
Illetve a legnagyobb ( ami nem újdonság de lényeges) hogy kijött egy amii monument nevű lap ami a tome-hoz jár ajándékként. 150 powerért lehívhatsz egy orbot amit + 160 powerért aktiválhatsz, és bármikor változtathatod az orb színét újjabb + 160 powerért (azt nem tudom hogy 3-as upon is ilyen power költségű-e )illetve hogy 150 bfp-ért lehet venni amii element vagy nem tudom milyen nevű izét ami azt tudja hogy 2 hétig dupla annyi tokent kapsz minden pálya után mint normál esetben.
Mivel több hely is van, ezért gondolom az új kiadással jönnek még új ilyen megvehető extrák -
ChromeX
addikt
Üdv emberek!
na miujság Bf terén? vannak csodás uj változások?
be vagyok loggolva nézem de nem nagyon látok uj dolgokat. -
Gyuri27
félisten
Mi a módja annak, hogy egy lap watchlistre kerüljön a kinti fórumon?
A surgét szeretném beajánlani. Mégpedig 40 power legyen és csak 500-t gyógyitson.
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Elhiheted, hogy hamar bele fogsz unni
Eleinte izgalmasnak tűnik, első 20 meccsen még az is, utána beleunsz. Legalábis én már így csináltam harmadszorra: játszok, megunom, eladom a ponjaimat, 2 hónap múlva veszek pontokat, visszatérek, felfejlesztem a pkalim fullosra és elölről megint. Engem már csak az üzletelés vonz igazából, főleg amikor egyn ap van 200-300 bfp bevétel 
-
Neocskaa
tag
BETAhoz általában új szervert nyitnak, amin kapni szoktunk BETA pontokat. Mindenki általában felmehet a beta szerverre, csak le kell tölteni pár cuccot a váltáskor.
-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
mert úgyis eltolják egy hónappal

-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azt mondom beta után 2-3 és érkezik. De szerintem ebben is lesz egy nagy adag csúszás.
Meg az sem tisztázott mihez jön bármi is.
-
Rankerz
senior tag
Szeretnék megkérni mindenkit hogy csatlakozzon,hátha erre felfigyelnek a fejlesztők)
-
hajsza
aktív tag
válasz
linekiller
üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a fagyasztott egységek 50%-kal kevesebb sebzést kapnak.
Szerk.: meg is találtam a forrást. Az érintett részlet mindjárt ott van az elején: "Frozen units only take 50% damage."
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én pve deck összeállitásban adtam tanácsot.

Ahogy elnézem magunkat és a fórumot nem különbözünk a kinti fórumtól.
De valóban legyen béke.

-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
Azt hiszem megint nem értetted meg mit írtam. Nem emlékszem hogy említettem volna egy szóval is hogy ki a lamer és ki nem, és az se érdekel hogy fórumon kívül kivel mit beszélsz.
A téma se érdekel amin vitatkoztok mivel a fórum összes tagja elég makacs ahhoz hogy a saját véleményéből nem enged ( én is ).
Én csak annyit kértem hogy a Fórumon ne használj lamer jelzőket a saját érdekedben mert jön egy modi és kapsz egy bant . Nem hiszem hogy bármilyen rosszindulat lett volna bennem
mikor ezt mondtam neked.Azt hiszem ez a fórum összes tagjára vonatkozik (rám is ) mivel az elmúlt napokban egyetlen építő jellegű hsz-t nem írtunk csak egymást véleményét próbáltuk cáfolni.
Ha ezt nem érted meg, akkor csak sajnálni tudlak.
szerk: Kár hogy nem ismersz közelebbről, mert akkor tudnád hogy nem szoktam felkapni a vizet.Mindent ugyanolyan higgadtsággal mondok mint máskor.

2. szerk: smoke : na jó de azon kívűl

-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Lárifári. Persze. De az aoc hatása még mindig tart mikor a coldsnap véget ért. Ha meg egységet hívsz Az addig gyepálja őket + sebzel a lehivásával.
Sokáig nem értettem az aoc müködését. Talán még veled is beszéltem róla. Aztán vettem egyet. Kipróbáltam. Sőt nature-shadow-naturét játszottam egy ideig. De rájöttem, hogy a shadow nem az én világom (firét is próbáltam szintén erre jutottam).
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Nem a coldsnap az ami sebez persze. De nem tudok kisétálni. Utánna már jöhet a többi.
Szerintem a do nem lamer lap. Az a lamerság mikor arra fire vagy shadow buffot raknak. Mert nekem egy do támadás 200 power (egy do és egy heal). Ennyiből meg minden szin leüti szerintem. Viszont egy ravege+do (mondthatnám a do + pajzsot is) kombót elég nehéz beütni.
De mint mondtam a do-nak pure lapnak kellene lenni (meg lenne még pát lap ami pure nature lehetne).
-
linekiller
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
aki minden szóra felkapja a vizet azzal valami baj van.
amikor grigorit robbantok én is lamer vagyok ha valaki deep one-ra, mortarra építi a játékát szintén lamer , ez ilyen egyszerű.
gyurival még fórum előtt is sokat vitatkoztunk lapokon és játékstíluson ingame ezek a viták lényegében a véleményeink megosztását jelenti, de ami nagyon fontos hogy tisztelem ahogy játszik és ahogy viselkedik még ha nem is értek vele egyet.
Gyuri : a coldsnap miatt szinte alig fognak sebzést bekapni az ellenséges egységek ez rootsnál nem igaz ezért is olyan erős a roots + aoc.
Ja mellesleg amióta se shade , se launcher nincs a deckemben 4 rankot léptem előre -
Gyuri27
félisten
A swarmal nehéz bánni. Mivel a drake knockolja és két támadás után a swarm halott.
Soha nem mondtam, hogy nem vagyok elfogult (vannak tiszta pillanataim, de elhanyagolható).

A t1 kérdésben régten egyet értünk. Alap tátel amit annó irtál. Hiába erős egy amazon. De semmire nem megyek két egységgel vele + 40 powerrel.
A t2, t3 sírást (by line) tőlem nem halottál. Pure esetében egy egség hiányára panaszkodom (még mindig).De megmondom mi basza nekem a csöröm. Hogy sokan shadowwal vagy firével kezdenek és csak második szín a nature. Viszont mivel firével és shadowwal kezdtek neki rendelkezésre áll az oink, a roots pl + még fire esetén az euruption, lava. Meg shadownál is ott van néhány buff és támadó spell. Mig nekem a nature-frost-stone deckemnél csak egy nerfelt cc mardt.
linekiller: de volt.

Nyilván nem a coldsnap fogja kinyírni az egségeket. Ezzel csak megakadályozod a távozást. Mint pl az esnaring + mine. Ott se az esnaring gyílkol. -
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
Azért a fórumozásnak is vannak határai. A bénázást/lámázást kérem hagyjuk.

-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
LOL. Az aoc + cc, a shade spam esetleg mellé launcher, meg a nasty nagy skilles dolgok.

-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
"Nem így müködik az a baj."
Valóban nem, kell hozzá jó időzítés spell támogatás, helyezkedés stb. Itt jön ki a játéktudás, ki mennyire tudja használni. Ha csak annyi lenne, hogy leidézem nyomok egy gombot és már szívott is az ellen akkor akkor gyorsan meghalna a pvp."Szeretem a naturét. Használom is. Ezért látom a hibáit is és a hiánnyoságait is."
Ez biztos így van, de mi inkább csak azt látjuk, hogy szereted a naturet, csak azt használod és ezért elfogult vagy.
A nature T1 talán tényleg nem az igazi, de pont a pure naturenél a legtöbb pályán teljesen ki is hagyható. T2-t3n meg a nature nagyon is erős, bármilyen színösszeállításban.
Pure nature-rel mindenre van ellenszered és az idő neked dolgozik, szóval csak a játéktudástól függ, hogy meddig jutsz vele. -
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a link:
http://www.mediafire.com/?mj4oxmdxqz1
amúgy látszik a commentekből mennyire vagy deep one lamer eszedbe se jut hogy t1 t2 nature-nak szüksége lenne egy ólcsó M/M lényre ( nem feltétlen swift)
nature-nak alapjában véve a nox, wrecker, ice guardian okoz gondot t1-en
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Persze, hogy vannak előnyök és hátrányok minden szinben. Nem is mondtam mást.
Ha vissza olvasol én két dolgot sérelmezek mindig ha naturéról van szó. Egy 60 poweres swift unitot t1-re és t2-re valami normáliy légvédelmet.
Linket dobsz?
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
én shadow frostal a beta előtt kezdtem el játszani amikor még nem voltak lost egységek illetve 1 igen a grigory de az még a robbantások előtt volt.
Minden színnek megvannak a hátrányai ajánlom a figyelmedbe Circadia's PvP Guide
ezt olvasd el leírja a szinek hátrányait és előnyeit és rengeteg tippet ad a pvp-rőla top 200-ba bárki be tud kerülni az nem számít semmit ott is kell tudni maradni.
20 meccset megnyersz benn is vagy a 200-ban és ezek a meccsek 99%-ban noobok ellen van.
Az egyik nature 2v2 partnerem SUPREME rankú.Az hogy a 2v2 és az 1v1 sokban különbözik ez tény de aki 2v2 ben van a top 30-ben és standart ott is van az ugyan úgy legend szinten 1v1-zik is ( hogy csak 1 példát mondjak idlealtruism)
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Sírás? LOL megint eltévedtél. Vannak a naturéban szerintem (és más szerint is hiányosságok). Erre hivom fel a figyelmet.
Én sem bántásból mondom, de a lostal sokan magasra jutottak. Olyanok is akiket a tudásuk nem vitt volna fel oda ahol vannak. Tudod te is példálóztál vele LameLegend.
A 2v2 az csak annyiban hasonlit az 1v1-re hogy középen mindkettőnél van egy v betű.
Overserg barátommal egy hét alatt a top200-ba voltunk (pedig én nem beszélek oroszul, ő magyarul nem és mindketten szarul angolul)!!! Persze lehet, hogy ő tudott helyettem is játszani.

Lejebb linkeltem egy alkalmi párral vivott 2v2-t egy megszokott páros ellen. Azt hiszem ott sem voltam középszarnál rosszabb, de mint mondtam a 2v2 az 2v2. Az 1v1 meg 1v1.
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem állítottam soha hogy tudok nature t1-el játszani, de azt hogy játszhatatlan azt biztosan tudom nem igaz, 2 pvp partnerem is pure nature player és mindkettő EP nélkül játszik nagyon jól játszanak.
Játszottam nem 1 nature player ellen is van amikor nyertem és van amikor nem.
Az hogy ki hogy használja a deckjét az csak is rajta múlik ( ügyességén és a játékstílusán)tipp:
régebben fire nature deckel játszottam de egy szinten túl nem tudtam jobb lenni vele( a decket hibáztattam én is), akkor egy legend barátom megnézte és azt mondta, hogy azzal a deckel ami volt nekem simán én is legend lehetnék és a hiba bennem van. A tanácsa az volt hogy kezdjek el más deckkel játszani, kipróbálni melyik áll hozzám a legközelebb. Mielőtt shadow frost deckel kezdtem el játszani kipróbáltam pár combót.Szóval hagyd a sírást és vagy kezdj el gyakorolni vagy válts decket. ( ezt komolyan nem kötözködésből mondtam)
-
Gyuri27
félisten
Általánosságban mondtam a guardiant.
Nem így müködik az a baj. Mondok egy példát. Jön a skyfire, én hívom a swarmot. Szépen vissza fordul. Jön egy földi egységgel a skyfire mellet. Egy euruption és egy támadás a drakétól és pápá swarm.
A drake+ravege elintéz 3 spiritet is. Persze mehet az oink 2 spirit melett, de az előző kombó erősebb. Ráadásul jóval drágább is.
Szeretem a naturét. Használom is. Ezért látom a hibáit is és a hiánnyoságait is.
Jó példa erre a surge esete. Ami pve-re faja. Pvp-ben meg nem jó. Fele powerért gyógyithatna fele annyit és máris használható lap lenne.
Nyilván minden szinben vannak hiányosságok. De én azt mondom (és a ranglista is szerintem engem igazol) egy áltagos játékos (mint én is) shadow vagy fire t1-l többre jut mint nature t1-l.
Phanze: nem gyúnynak szántam. Még régen te is kezdtél nature t1-l ha jól emlékszem. Hasonlisd össze a fire t1-l és hogy melyikkel vagy sikeresebb.
Ha kezdésből amazon vagy swift jön az 80 power. A roots 45. Te hivsz egy gyíkot 60-t egy nyilast vagy wreckert és maradt 15 powered. Neked a következő egységhez kell 35 power nekem min 70. -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ezt kicsit elnézted. Hányszor láttál tőlem Ice guardiant, Ice barriert vagy Home soilt? Egyik sincs a paklimba.
Naturenek igen is van légvédelme. Amit lehet leszedsz Spirit hunterrel amit meg nem azt átveszed Swarmmal. Van épp elég powere meg CCje a pure naturenek hogy ezt kivitelezhesd.
Kezdem azt hinni, hogy te nem is szereted annyira a naturet (hisz állandóan csak panaszkodsz rá), de nem mersz mással sem játszani, mert akkor kiderülne, hogy azzal sem fenékig tejfel minden és igen is számít a játéktudás.
Pedig ha ennyire nem megy akkor csak két lehetőséged van. Vagy váltasz valamire vagy nem PvPzel, különben minden marad így. -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
most vagy énrtem félre vagy tényleg gúnyként mondtad ezt a : " jahh fire " elárulom neked hogy az a 100 power nature-nál is számít hisz 1-el több nyilast hívsz + leteszel egy ensnaringot mire az ensnaring lemegy addigra leszeded az egységeit
tudom engem jó párszor megszívatott komolyabb játékos ezzel a trükkel, pedig nem hiszem hogy sokkal bénább lennék mint Teha nem gúnyként mondtad akkor írásom hagyd figyelmen kívül.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
100 power naturénál egy egység. Firénél, shadownál, frostnál 2. Tehát semmi köze a playerhez.
Multkor olyan keményen állást foglaltál a nature t1-l kapcsolatban, hogy azt hittem tudsz is vele bánni. Ezekszerint tévedtem.
De ha megnézed a free lapokat nem sok nature t1 egység van benne, így használatuk könnyen elsajátitható.Phanze: milyen szinnel játszol? Jahh fire.

Simid: a frost full kivétel ez alól. Szét szemeteli az ember a guardianokat egy barriel mellett egy kis home és kész is. Bármit megesznek (még két orbon is).
Manawing az vicc pvp-ben, tehát ne vegyük ide. Az energy valóban repül, de ennyi a pozitivum pure nature mellett. T1-n drágák az egységek, t2-n nincs rendes légvédelem. Tehát több a hátránya mint az előnye. Bármennyire szeretnék is pure naturéval játszani.
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
"A generated mapok többsége középre sprintelős. Így ha az nem a tiéd a szárnyakra nem tudsz eljutni. Ez tény."
Ez szerintem egyáltalán nem igaz, én nagyon ritkán harcolok középért az elején. Az is egy általános tévhit, hogy a swift egységek hiánya hátrány lenne. Szóval olyan, hogy sprintelés pálya 1v1ben nem igazán van.
"A mapok másik nagy csoportja a szakadékos, hegyes pályá. Itt a longrange egységek, épületek előnyben vannak (had ne soroljam). Előny még a repülő egységek léte is ezeken a mapokon."
Pure naturenek a két (taktikailag) legfontosabb egysége repül, szóval te előnyben vagy ezeken. -
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
egyetértek pl: én középre sprintnél szándékosan késöbb érek oda ( ha nem frost az ellen ) ha húz wellt akkor már 80 % hogy enyém a közepe
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
lol az aki nature t1-el játszik alapból is az előnyben van azokkal szemben aki más színekkel játszottak eddig ez akkor arról szólna ki a jobb nature t1 player . Szerinted ez nem unfair ??
a mapokról írtam hogy egyes pályákon előnyben vannak bizonyos deck színek de ez nem azt jelenti, hogy akkor a másik játékos rögtön fel is adhatja a meccset mert a másik előnyben van.
A középre sprintelős mapokról csak annyit ha nem te érsz oda elsőnek akkor van 100 power előnyöd és ha ezt nem tudod ki használni az nem a pálya hibája. -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Mi abban az unfair ha mindenki egyforma lapokkal játszik?
A játékos tudása jönne így ki nem a pakli ereje.
A generated mapok többsége középre sprintelős. Így ha az nem a tiéd a szárnyakra nem tudsz eljutni. Ez tény. A mapok másik nagy csoportja a szakadékos, hegyes pályá. Itt a longrange egységek, épületek előnyben vannak (had ne soroljam). Előny még a repülő egységek léte is ezeken a mapokon.
-
linekiller
tag
"Tudásnak sok köze nincs a meccsekhez."
Gyuri nem akarlak megbántani de ekkora hülyeséget még nem olvastam.Nekem van egy másik acc-om is ahol egy kb 150 bfp-éből összerakott fire frost deckel játszom lényegében upgradek és chargok nélkül a deck lvl12-es . Simán megvertem vele reapereket akiknek full upgradelt és chargolt deckjeik voltak.
A szerencse annyiban kimerül hogy milyen rankú ellenfelet sorsol a gép az összes többi a játékos tudásán áll ( vannak olyan mapok amik 1-2 decknek előny de ha jó a micród és az időzítésed ez se probléma ) -
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
ezt nem tartom túl tisztességes ötletnek a free lapok lekorlátoznak színekre pl a sunstriders nem free lap ezáltal a fire t1 kilőve , melyik színnek van t1 swift egysége free lapokból nature-nak ez egyértelműen előny a nature playereknek.
vissza a bajnokságra persze kívülálló okokból is csúszhat egy meccs de én se azt mondtam hogy minden meccset 1 nap alatt kell lenyomni
-
Gyuri27
félisten
válasz
mikloska007
üzenetére
Lássuk be szokszor a pálya és a deck határozza meg a játék kimenetelét.
Phanze: nem mert zöld lenne a t1.

-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Van akinek nincs ennyije. Van aki nem szán rá ennyit.
Meg kivülálló okok miatt is csúszhat egy mecs. Ezért egy bfp-t nem veszitenék el.
Meg lássuk be a deckek döntenek és a szerencse. Tudásnak sok köze nincs a meccsekhez.
Ha meg azt szeretnénk tudni ki mennyire jó. Akkor játszon mindenki a free lapokkal charge nélkül (mindenki ugyanazzal a 20 lappal). -
Simid
senior tag
Szerintem sem jó ötlet. Ebben így épp az volt a jó, hogy nincs tét. Az, hogy nem tartják be a határidőt szerintem nem annyira baj, főleg így hogy sokaknak vizsgaidőszak van, be lehet azt majd pótolni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Ezt szerintem kicsit gondold még át.

-
Juliano
tag
mondassz valamit. Én csak akkor neveznék ha minimum 10-en meglennénk...
-
linekiller
tag
Miklóssal beszélgettünk a bajnokságról és úgy vettük észre, hogy ennek így nem sok értelme van ( a határidők nincsenek komolyan véve, kiszállnak emberek). Javasoljuk a bajnokság újra kezdését immár nevezési díjjal. Szerintünk legyen 50 bfp-é a nevezési díj ez 10 embernél 500 bfp-é, így az első helyezett 250 a második 150 a harmadik 100 bfp-ét nyerne. Talán ezáltal komolyabban venné minden résztvevő a versenyt.
-
mikloska007
csendes tag
MINDEN BATTLEFORGE játékosnak!
Vigyázzatok mert egy csaló meg akarja szerezni az adataitokat és a játékban emailt küld hogy az EA kéri az email címeteket, és a jelszavatokat.Meg fenyeget , hogy amennyiben nem adjátok meg akkor banolva lesztek.
Leginkább az uj játékosoknak szolnék és írnám le HOGY SENKINEK NE ADJÁTOK MEG A JELSZAVATOKAT.
Velem már másodszorra történik meg és az elsőnél is LINEKILLER segített ő nyugtatott meg hogy nem lesz semmi baj.
Riportot írtam az EA nak ,de már ezt az accot is törölték.Minden esetre probálkozni fog más accounttal figyeljetek oda

-
Juliano
tag
...az én meccsem megvan Murderrel (papíron), de lejátszom vele bármikor a maradék 2 meccsem.
Sousuket meg várom vissza, dehogy lépett vissza csak most van 1-2 vizsgája....megvárjuk
Ugye Sousuke? -
heihachi
addikt
Hali!
Már vagy 20-szor próbáltam, de egyszerűen nem tudok venni a Battleforge oldalán BF pontot. Megadom a kártyám adatait, megjön egy SMS, hogy 1 HUF-ot levontak. Aztán amikor rányomok a complete purchase gombra, akkor az alábbi szöveg fogad:
"The transaction was rejected by the payment processor. Please try again with another payment method. "Próbáltam VISA és aMasterCarddal is, mindig ugyanez. Látott már ilyet valaki, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)