Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18951) Target78hu


Target78hu
aktív tag

Általában randomra szoktam szerót választani ,de pl. egy-két németet elkerülök ,mert ki van írva rahedli szabály és annak ellenére folyamatosan megszegik s semmi retorzió nincs (ha éne tartom magam hozzá ,de a többi nem ,akkor az nembejövős). De van pár olyan szeró (nevet nem tudok ,mert mindig máshol vagyok sry) ,ahol pl. cg/rpg kill-t számolja és kiírja ,hogy xy 5x ölt embert vele és figyelmezteti ,hogy kick lesz belőle ,ha folytatja ,meg apró izék ,pl kill streak ,meg first blood amik számomra feldobják egy picit a játékot.
Nekem nyóc milyen szabályok vannak egy adott szerveren ,mert igyekszem betartani ,ha így is rossz a játék keresek másikat ,bár elég mazohista vok.
Pl: írtam annó pár száz soros scriptet (LFSlapperhez) vagy samphoz és kutakodtam ,hogy mik lehetnek hasznosak ill. mit láttam más szerókon ,amit beépíthetnék ,mert népszerűek vagy hatékonyak stb. -csak egy ötlet ,hogy ilyen-olyan plugint ehhez az admincucchoz is lehet talán szerezni akár más hostok gazdáitól ,amit ők írtak vagy szereztek -más kérdés ,hogy odaadják-é ,mert eléggé féltik ezeket :S . Nem fika csak egy ötlet annak ,akit érdekel persze.

hkv.hu

(#18952) r-chee válasza bunfi (#18950) üzenetére


r-chee
őstag

A szabályellenzők nyílván kerülik a gépjárműveket, sőt magát a közlekedést, mert ott a KRESZ, szabályok végeláthatatlan bibliája. Nyílván nem mennek dolgozni olyan munkahelyre, ahol pl. munkavédelmi szabályok/előírások vannak...
Vagy épp ellenkezőleg, szépen csendben betartják őket :U .

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18953) gergo0328 válasza r-chee (#18952) üzenetére


gergo0328
senior tag

csak azok a szabályok nem egy játékban vannak hanem a való életben...(tom az élet egy játék..:D)

(#18954) r-chee válasza gergo0328 (#18953) üzenetére


r-chee
őstag

Valóban az az élet, ez meg a játék, de a játékba sok mindent beviszel (gondolkodásban, megnyilvánulásban stb), ami az életben is jellemez, és a játékban is vannak betartandó szabályok, úgy, mint a való életben.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18955) bunfi válasza gergo0328 (#18953) üzenetére


bunfi
őstag

Magyarázza el nekem valaki, miért fordulna ki a világ a sarkaiból, ha gép elé ülök?

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18956) bul07


bul07
nagyúr

szerintem maga a szabályozás mikéntje rossz
4 sniper szabály oké csak nem úgy kellene hogy 5diknél server kill hanem hogy a meghaló snapert nem engedi snaperként éledni így kénytelen fegyvert váltani
de mivel gondolom ezt nem lehet így beállítani feleslegesen írtam le

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18957) gabipaci


gabipaci
addikt

;]
Nos nézzük csak.
Nem megyek nagyon név szerint, aki fel tudja fogni, hogy melyik rész szól Neki, az ügyes, aki nem, az meg úgysem érett még a beszélgetésre.
Van itt olyan, aki előjött a vérszagra, szia, hogy vagy? :)

Pár dolgot nem árt tisztázni.
A PH! előtag nem akkora nagy dolog, mint egyesek beképzelik. Az, hogy megnézed a szervert, és nincs fent PH!-s, ennek több oka is van. Régen voltak olyan emberek (külföldiek is!!!) akik azt sem tudták, hogy mi az a Prohardver, de betették előtagba. Hú de nagy cucc, ha ilyenek vannak fent a szerveren, nekem is hiányoznak :W , Azok, akik fent vannak r-chee blogján, fele már nem is játszik. Vagy besértődött egy adminkillen a sniper limit miatt, és kivette bosszúból a kedvencek közül a szervert. Juj. Vannak köztünk olyanok is, akik (bármilyen meglepetés is) foglalkoznak a családjukkal, munkájukkal, ha már úgy alakult hogy van. Ezért bármennyire is szeretnének, nem tudnak feljönni játszani. Főleg nem hétköznap kora délután...
És a legnagyobb oka a PH! előtagos játékosok eltünésének az, hogy mindenki azt hitte, hogy az előtag kiváltságokkal jár. Csak kiosztottunk pár kick/ban kombót azoknak is, és egyből büdös volt feljönni.
Régen meg az volt a baj, hogy nem lehetett bejutni sem a szerverre, mert annyi magyar volt, hogy kickelni sem tudtunk.

Az, hogy melyik admin gondolja meg magát, magasról nem érdekel, mivel a szervereket ezekkel a szabályokkal kezdtük el, ha a szabályaink sikeresebb betartatása az indok, akkor ott más van a háttérben.

A sniper limit elég nagy viszhangot kavart.
Ezzel csak az az egy probléma van, hogy nem lesz megszüntetve a korlát.
Volt róla szó, hogy felemeljük, kérdeztem mennyire. A válasz az volt, hogy nyolcra... Ne vicceljünk már. Beszól ilyet, hogy mi az már, hogy azok döntenek a szerver sorsáról, akik nem is játszanak csak napi fél órát? Talán mert mi fizetjük a szerver bérlését... Mondom, be lehet szálni, és adok admin jogot, erre meg azt kaptam, hogy nem képzelem, hogy a szüleit ezzel terheli. Kértem, próbáljatok meg segíteni, hogyan tudnánk a hegytetőn való alvást megakadályozni, de azt, aki tényleg értelmes sniper lenne, ne akadályozzuk semmiben. A válasz az volt, kapcsoljam ki a korlátot... Persze. Na itt döntöttem úgy, hogy marad ahogy van.

Egyéb szabályunk nem keletkezett az idők során, az, hogy nem teheted a taposóaknát a főbázis egyetlen kijáratához, mert az adminprogramnak nyitva a szeme, na bumm. Ugyanolyan bázis támadás mint a többi.

Talán menjünk kicsit vissza az időben, nézzük meg, hogy mik azok, amik engem igazolnak, abban az állítólagos hitemben, hogy jól csináljuk amit csinálunk.

El lehet gondolkodni, hogy egy kis pattanásos képü kölökkel mennyivel járnátok jobban, ha Ő lenne az admin.
Mikor várakozna másfél-két órát, hogy a supportal tudjon értekezni, mikor kapcsolta volna ki a pb-t, hogy fel lehessen csatlakozni európából is, mikor nyelte volna be Voyage szépen fejlett "hármas szervert majd én fizetem egyedül, csak béreld ki" dumáját?
Vagy mikor eröltette volna a csúnya beszéd kiszűrését? És mit ad Isten, mára már a többi Magyar szerveren sem látják szívesen a káromkodást.
Jól mondja r-chee, egy olyan csapatotpróbálunk összetartani, ami belülről saját magát bomlasztja a vagy ezért, vagy azért csesztessük a szervert hozzáállásával.

A PH! szervernévről sem nyitok vitát. Lehet szervert bérelni, futtatni a norules okosságot, és Parcinak szólni, hogy szerintetek nem vagyunk érdemesek a PH! névre és át szeretnétek venni. Indokoljátok meg Neki, és érvekkel meg lehet győzni.
A szerverünk nem azért próbálja elsősorban a PH! közösséget kiszolgálni, hogy ha akad pár ember, akinek nem tetszik valami, akkor rögtön úgy cselekedjünk. Ami meg persze más embernek nem tetszene.
Voltak itt már akkora javaslatok, amik örökre bezárták volna a kapukat, ha megfogadjuk. Ezek között a díjnyertes, ami meg is maradt az emékezetemben, a zárjuk le a szervert jelszóval duma volt.
Híven tükrözi ezt a mostani kés party is, amit mekkora okosság lett volna tegnap este megrendezni, és a javaslat értelmében jelszóval védeni.
Elmondom, hogy maximum hatan lettünk volna.
Legalábbis a témára irányuló hsz-ekből nekem nagyon ez jött le.

Felhívnám a figyelmet, hogy a Recon kaszt nincs korlátozva! Mortarozni, motionozni, spotolni lehet sniper fegyver nélkül is. Csak sajnos a shotgunnal tényleg közel kell menni az ellenhez.

Akinek nem jönnek be a szabályaink (amik mint már írtam a kezdetek óta ugyanazok) azok tól érzékeny búcsút kell vegyünk.
A szerverek lehet hogy lejjebb csúsznak a ranglétrán, az is lehet hogy megszűnnek. De ezelőtt 5 hónappal leírtam, hogy én nem kívánok részt venni egy olyan szerverből, ahol káromkodás, fejetlenség, bázistámadás és hasonlók vannak. Vagy csináljuk így, vagy mehet a levesbe.

Egy idézet r-cheetól, kicsit kiegészítve:
"és a játékban is vannak betartandó szabályok, úgy, mint a való életben"
Aki ezt nem tudná értelmezni, talán ismerősen csenghet, ha leírom, úgy hívják, játékszabály.

Lehet dühöngeni, aki akar, de nem árt azt is figyelembe venni, amit már Bunfi kifejtett, hogy hiába lenne egy szerver csak PH!-soknak, mivel folyamatosan üres lenne, senki nem kezdene el játszani rajta. Így, hogy rendezettebb körülmények között lehet játszani, populárisabb a szerver, van értelme felmenni.

További jó játékot, akár a mi szervereinken, akár máshol, mindenkinek.
Ja, és további jó hozzászólásfélreértelmezéseket is :C

Maradok Tisztelettel!
gabipaci

Ui:
Amit még érdemes megemlítenem, Conquest módban ma végre sikerült letesztelni valamit.
Így a következő dolgok kerülnek beállításra a napokban:
(egyenlőre csak conquestben)
Bázisra belövés, onnan kilövés bármilyen fegyverrel, mortarral, járművel elsöre figyemeztetéssel, másodikra adminkillel, harmadikra 10 perc ban-al jár.
A légvédelem ez alól kivétel. Annak kb 20 méteres körzetében lehet gyilkolászni, illetve a légvédelemmel is kifelé lőni. A trükközések elkerülése végett, a légvédelem mellől sem lehet sniperezni büntetés nélkül.

Mindenki nyugodjon meg, döntse el, hogy megfelel-e Neki, és lehet kultúráltan kommentelni, ha akarja valaki.
Jó éjt ;)

Logitech hardware tester

(#18958) gabipaci válasza bul07 (#18956) üzenetére


gabipaci
addikt

Az a baj, hogy ezt nem admin programmal kellene szabályozni, hanem az EA/DICE kellett volna hogy másképp megírja a kasztválasztó képernyőt.
Alapból látni kéne a térképen, hogy hol milyen kasztok vannak.
Plusz beállítani, hogy pl sniperből csak 4 választható, és az ötödik már kiválasztani sem tudná. Ha erre rájönne még az, hogy lennének akik stat alapján előnyt élveznének a full semmire való sniperek ellen, hmmm.

Logitech hardware tester

(#18960) Doki-HUN1978 válasza gabipaci (#18957) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Éjjel fél 4-kor még volt energiád egy ilyen esszéhez?! :) :C

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18961) GabeTheWhite válasza r-chee (#18914) üzenetére


GabeTheWhite
tag

Elmegyünk. Szerintem ha régóta játszol PH szerókon láthatod milyen csökkenő tendenciát mutatnak. Régen tele volt jó magyar játékosokkal, izgalmas körökkel bár tény, hogy ment az oda-vissza flame cg meg egyebek miatt, de ez az online fps-ek része. Aztán szép lassan jöttek a korlátozások, csökkent a látogatottság, ma meg már ott tartunk, hogy felmegyek és ha sikerül csipával mennem és lelőnek, 16x kelt fel egy értelmes gyerek mire sikerül felkeltés után elfutnom, hogy ne keltsen fel többször, mert 5. csipaként meghalok automatikusan. Mi előre megmondtuk, a nagy korlátozásnak és a szabályok-szankciók csak azokon való alkalmazása akik szem előtt vannak kiüríti a szervereket és leviszi a színvonalat. Ma már én is máshova járok többnyire, ha látok 1-2 jó játékost felmegyek, de nekem betette a kaput, hogy mikor 5x-re lecgznek meg lopják a járművem és szidom a külföldieket én kapok 1 hét bant. Jó étvágyat ahhoz amit főztetek.

(#18962) Doki-HUN1978 válasza GabeTheWhite (#18961) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Neked mi a nick-ed?

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18963) ciry


ciry
őstag

Pontokba szedem:
1.Lorenzo véleményét 100%-ban osztom, mindenben.
2.Bunfi, te se régi látogató nem vagy(én csak mostanában láttalak), se mostani/egykori admin , Lorenzonak vagy nekem nehogy már ne lehessen véleményünk egy olyan dologban, amiért fizettünk.
Röhögj csak nyugodtan rajtunk, a sok baromságba beleunt egykori törzsgárdán/adminokon, majd ha te is fizetsz egy ilyen cuccért hónapokig, amit aztán néhány bérlő (aki passzív játékos) kénye-kedve szerint elintéz, azért véletlenül se légy ideges.
Ne zavarjon az se, hogy hány ember érzi magát becsapva, amikor figyelmeztés nélkül bannolják [link](Bonat a régi járt így) vagy amikor beflegmáznak nekik ts-en.
Szerintem szállj be te is a bérlésbe, jól meglennétek(komolyan).
2.Gabipaci te nagy tévedésben vagy [link] a többit csak utólag alakítgattátok ki a saját elképzelésetek szerint, annak ellenére, hogy az akkori fizető gárda jelentős része ellenezte.
Az én beszállásomról: [link].
3.r-chee és más olyan aki bomlasztásról kukorékol: nem mi bomlasztunk, nem mi viselkedünk vasbetonként, nem mi szarunk a törzstagokra. Volt jópár dolog, amit még elviseltünk, de mára elég lett a hülyeségeitekből, főleg úgy, hogy a gametrackerben a top playerek között eléggé gyengén álltok, leginkább az eltöltött idő tekintetében.
Ne haragudjatok, de aki nincs nap, mint nap fent, arra a kutya sem fog hallgatni egy idő után és ez sem rosszindulat, hanem tény.
Mindenkinek van családja, de ha valaki nem ér rá játszani, az hogy ér rá félnapokat proconból adminkodni vagy fórumozni?
Senkit sem akartam megbántani, csak elmondtam a véleményem.
Megyünk máshová, semmi gond :N

szerk.: az észrevett helyesírási hibák.

[ Szerkesztve ]

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18964) KL


KL
tag

Most már így kívülállóként mondom, hogy a sniper korlát kell, mert ha mondjuk a korábban említett 8 sniper nézeget támadóban, akkor egy 8v16-os szituáció áll elő támadáskor. Besegíteni közel sem tud annyit, mint egy normál kaszt, ráadásul az is tuti, hogy a 8-ból 6-ot nem is érdekli nyer-e a csapat vagy sem, egyáltalán nem nyújt támogatást az mcomok beélesítéséhez, majd az azt követő védelemnek.

Az egyedül beélesítem az mcomot az jó szöveg, kerültem már ilyen szituációba a szerveren, általában lehetetlen megcsinálni. Ilyenkor persze elkezdtem irogatni a többieknek, hogy mozdujanak (természetesen olyan szavakat használva, amikkel megérintem a kicsi lelküket), amiért figyelmeztetést kaptam. Ez mondjuk jogos.

Viszont az, hogy egy "Fasza" (vagy akárhány) beírása miatt nekemjön az admin, az vicc. Itt a prohardveren 3 fórumnak pl. a címében is bent van. Persze tudom, hogy nem a szóval volt gond, hanem 3-4 map folyamatos szívás hozta ki az illetőből a kötözködhetnéket, amiből aztán nem viszakozott, sőt gabipaci is mellé állt, de ez már tényleg indokolatlan túlszabályozás (akkor is ha valaki még mindig az általános iskolai tanárnője miatt stresszel).

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18965) KL válasza ciry (#18963) üzenetére


KL
tag

Üzenet ment.

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18966) rankesz


rankesz
veterán

GabeTheWhite valószínűleg jcsr Wizard-ot takarja.

Elértétek azt, hogy (még én, akinek semmi baja a szabályokkal) se szivesen megyek fel mostanában/mostantól a szerverekre... Azt a kevés időt amikor ráértem játszani, ezt is elvesztettem. Nem baj, nézek új hobbi után, ennyi játékkal, ilyen rangal/stattal úgy se leszek top pléjer, és már fel sem áll...
HA meg valakinek a gépén félképernyőn fut az adminprogi az azért nem köt le annyira mintha benn vagyok a játékban és a képernyőre tapadok szemmel füllel, még ha a gyerek épp most fullad is bele a fürdőkádba vagy hasonló.

Undorító ami itt megy sajnos. Lehet Gabinak el kellene gondolkozni, és bezárni a szervert, mert itt már csak lefele lesz sajna,és ez nem az ő hibája. :((( HA megszűnne a 2 HunSun rögtön érezhető lenne a hiány higgyétek el.

[ Szerkesztve ]

(#18967) F_Zolee válasza KL (#18964) üzenetére


F_Zolee
veterán

Nekem mondjuk nincs gondom a szabályozással(csipára vonatkozólag). Nem járok fel mondjuk de lehet, hogy 2 csipa is elég lenne oda oldalanként. Összesen 8 gubbasztó ember az elég sok.

(#18968) anshin


anshin
csendes tag

500 Ft / óráért szívesen vállalom, hogy esténként 8-12 óráig, folyamatosan nyitva tartom az admin programot, kezelem a csapatokat, kordában tartom a kedélyeket, megfelelő statisztikával rendelkező embereknek adom a sniper fegyvereket, kirúgom az only CG-t használó játékosokat, szóval überállat admin progi leszek!!! ;Đ Tiszta SkyNET ;Đ Öntudatomra ébredek, és arra eszméltek fel, hogy több száz arnie jön veletek szembe Acataman ;Đ

Sajnos inkább befordulások és sértődések vannak, mint sem közelednének az álláspontok egymáshoz. Így mennek tönkre a közösségek, tipikus magyar megszokás... :O Ahogy olvastam, az se jó, ha vannak szabályok és korlátok, de viszont az se jó, ha az embert le CG-zik, vagy ellopják a tankját, vagy belőnek a bázisra. Akkor van olyan megoldás, amit mindenki el tud fogadni? Vagy lassan eljutunk tényleg a kés és pisztoly, nincs jármű szerverhez, mert azon már tényleg nincs semmi, ami a játékosoknak picit is bosszúságot okozhatna ;]

Szerintem senkinek sem tenne jót ha a PH szerverek leállnának, nem lehetne még valami kompromisszumot kihozni, mielőtt szakadás lesz a vége? :)

(#18969) Gonz0 válasza F_Zolee (#18967) üzenetére


Gonz0
tag

Igazából nem azzal van baj, hogy 4 csipát engednek a szerveren. Azzal van a baj, hogy a jelen eszközökkel ezt a szabályt nem lehet normálisan betartatni. Ne haragudjon meg senki, de ez az adminkilles megoldás egy vicc.. nem kéne eröltetni.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18970) Doki-HUN1978


Doki-HUN1978
senior tag

Mindenesetre nem tudom melyik bosszant inkább:

-az,hogy a fél csapat sniper és nem megy a támadás, vagy az,ha megszületek -nagy ritkán- sniperként és pár mp múlva meghalok mert nem enged több snipert a szerver.

Azt hiszem, hogy az utóbbi jobban felidegesít.

Rankesz: Ahhoz túlságosan kultúrált volt a hozzászólás.
A srác antiszociálisabb ennél. :)

[ Szerkesztve ]

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18971) anshin


anshin
csendes tag

Láttam pár embert tegnap este a vLr szerveren is, de elég hamar el is tűnt mindenki. A tesztelés jól sikerült, az autobalance valamiért nehézkesen működik, azon még dolgoznunk kell.

Bár név szerint kevés embert láttam illetve ismertem fel, Tobi HUN, ha jól emlékszek, elég jól kente a témát :)

(#18972) KL válasza Doki-HUN1978 (#18970) üzenetére


KL
tag

Nálam fordított a helyzet, bár snipert nemigen használok, ezért az adminkill nem érint (bár nyilván nem túl jó megoldás, de csak ez van).

Fel tud viszont idegesíteni az, hogy kb. 4 ember esik-kel az mcom körül, 8-10 meg tök nyugodtan gubbaszt, és k/d-t próbál javítani (tudom nem mind ilyen, de szerintem 90 %-a lazán).

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18973) anshin válasza KL (#18972) üzenetére


anshin
csendes tag

csatlakozom, számból vetted ki a szót. ( nem mást! ) ;Đ

(#18974) Doki-HUN1978 válasza KL (#18972) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Persze az is irritáló, de azért órákon keresztül ilyen nem szokott lenni.
A csapatfelállás viszonylag gyorsan változik és ezáltal az erőviszonyok is módosulnak.

100-ból kb. 2 alkalommal születek sniperként de akkor is többnyire meghalok amiért jobban "neheztelek"

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18975) ciry válasza Doki-HUN1978 (#18970) üzenetére


ciry
őstag

Bizony bosszantó, főleg ha van a közeledben még 1-2 medik :F

anshin: jó, hogy téged nem hat meg a sniper korlát, hisz nálatok egyáltalán nincs és a PH!-ra se nem jártatok fel ;)
Tegnap voltam én is a szervereteken, valaki még jókívánságot is küldött nekem("ne vegyél több levegőt :D " :D
Furcsa volt, hogy egy 6-os tár USAS12-vel simán ki lehetett fektetni 2 embert, még az én böte kezeimmel is :))

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18976) Erdei88


Erdei88
veterán

Olvasgatom a hsz-eket, de nem igazán értem
A sniper limit miatt megy a vita vagy az összes szabály ellen?

Másik, minél nagyobb a rangod és több órát töltöttél ingame, annál nagyobb ember vagy és annál többet ér a szavad??

(#18977) anshin válasza ciry (#18975) üzenetére


anshin
csendes tag

De látod milyen finom voltam??? ;Đ Sajnos nem volt túlságosan kommunikatív a társaság, vagy csak a nagy harcban nem láttam, hogy írt valaki, minden esetre, nagyon jó és erős ellenfél volt tegnap a szerveren, igen jól tolták, toltátok, ritka hogy ilyen erős játék van, ezért kicsit sokáig tartott, mire belejöttem, addigra meg mindenki elment, de lehet csak azért lett jobb a játékom ;Đ

Így van, engem nem érint a sniper korlát, bár megértem, hogy ez azokat bántja, akik igazán jól játszanának a kasztal. De én is úgy vagyok vele, hogy inkább legyen gyors és feladat orientált a játék, mint sem emberek tömegei üljenek bokrokban, félreeső területeken és onnan lövöldözgessenek.

Egyébként kétféle társaság van, aki megvan a recon kaszt nélkül, meg aki nincs. A vLr szerverre valószínű egy idő után azok járnak majd fel, akik inkább a többi kasztot szeretik, így vita és fikázás helyett, majd játék lesz. Akik meg ezt nem komálják, olyan helyre járnak, ahol nincs kaszt korlátozás. Ennyi :)

Talán még ez az NSR dolog jobb is, mert így mindenki tudja, hogy ha azt választja, akkor halál, így nincs az, hogy megpróbálom, hátha nincs több sniper, aztán megy az admin kill. Recon kaszt elhagyható a játékból, még az engineer és a CG-je nem, azt sokkal nehezebb igazságosan szabályozni, mert nem lehet ott az ember, hogy mindig épület vagy jármű ellen használja-e a fegyvert, engineer meg kell, mert járművekkel nem lehetne mit tenni.

Nincs jó megoldás, de ahogy nézem az álláspontok se közelednek :)

(#18978) Źşë' válasza Erdei88 (#18976) üzenetére


Źşë'
addikt

Másik, minél nagyobb a rangod és több órát töltöttél ingame, annál nagyobb ember vagy és annál többet ér a szavad??

ezt ki mondta? ami lejön belőle az az h annál tapasztaltabb játékos vagy, jobban átlátod a helyzeteket, és jobban felül bírod bírálni azokat a bizonyos helyzeteket...

a rang csak annyi h sokat játszott az adott egyén a játékkal, semmi mást nem tükröz, ha megnézi az ember a statját csak akkor tudja megmondani hogy mennyire jó játékos, de rang lvl alapján ez kb olyan mint mikor ránézel egy doboz tejre és hasra ütéssel megmondod h ez jó vagy romlott.

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#18979) mackosajt


mackosajt
addikt

Szerintem jelszavazzuk le a szervert, az adminok tudhatják a jelszót, jót játszunk rajta, a többiek meg mehetnek ahová akarnak... Vagy nem ezt akarjátok?

Ciry! Te el is olvasod, hogy miket linkelgetsz? Illetve értelmezed is, amit Gabi írt azokban?

KL_Atya: Akkor engem nem a folyamatos szívás hozott ki a "sodromból" (Mondjuk nem tudom, hogy egy szimpla kérés mióta fenyegetés...), mivel éppen előtte csatlakoztam be. Általánosban meg nem stresszelt egyik tanárnőm se, pláne, hogy jó ha 2 női tanítónk volt, a többi vén fickó, 1-2 kivételtől eltekintve. Szerintem ezt is már túltárgyaltuk. Sőt.

És továbbra sem értem, mi azon az agyonszabályozás, hogy a kezdettől fogva meglévő szabályok, illetve a közösség által kisírt CG/RPG büntetés, a közösség által szintúgy kifogásolt "túl sok csipa van a dombon, megölik a játékot" effekt, az adminprogram és a játék nyújtotta lehetőségek segítségével történő betartatása a cél.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#18980) Def26


Def26
félisten

Az is tök jó, hogy már megint másról sem szól a topik csak a szervergányról. :U

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#18981) Gonz0 válasza anshin (#18977) üzenetére


Gonz0
tag

Tévedsz, a CG is elhagyható, már ha abból indulunk ki, hogy nem kivánatos rakétával emberekre lövöldozni. Tankra alig sebez, szóval semmi szükség rá. Az rpg7+AT4 ellenben hatásos tankra, viszont gyalogosra már nem annyira.

Az meg, hogy a recon kaszt elhagyható maradjunk annyiban, hogy a te véleményed. Furcsamód az ember warokon is botlik reconokba, pedig oda klánok járnak akik nagy eséllyel tudják, hogy mire van szükség és általában nem egyéni döntés miatt jönnek a reconnal, hanem a taktika részeként. Bármilyen meglepő a reconnal ugyanúgy lehet az objektívákat teljesíteni, mint bármelyik másik kaszttal. Vagy bizonyos helyzetekben még jobban. A pálya széléről kempelés meg nem kasztfüggő.

Abban viszont igazad van, hogy aki nincs meg recon kaszt nélkül az nem fog odamenni. Az NSR-t még el is tudnám fogadni, ha nem lenne olyan baromira kevés töltény a shotgunokhoz, bár HC-n ez talán nem akkora probléma... úgyse élek addig. Egyébként tényleg a leglámább helyzet ez a próbáld meg hátha sikerül a leszületés dolog. Ennél talán még a teljes tiltás is jobb lenne.

Egyébként, néhány hozzászólással ezelött valaki említett egy admin plugint ami chatba írja a CG-s killeket. Érdemes lenne kipróbálni. Amig az ember csendben sunnyog a CG-vel addig csak Ő és az áldozata tudja, hogy mit is csinál. De ha az egész szerver tud róla, hogy Béla fél percenként megöl valakit CG-vel attól már lehet, hogy nem fog örülni a hirtelen jött figyelemnek. És a játékban lévő adminoknak is könnyebb fellépni ellenük.

@Def: Esetleg felhozhatsz más témát is... egyébként most (a nyilvánvaló személyeskedésen kívül) egy több szervert is érintő problémát beszélünk meg. Azért érdekelne, hogy szerinted miről kéne szólnia. De ha számodra ezek a dolgok unalmasak akkor szívesen linkelem neked néhány itteni arc statoldalát esetleg xfire profilját, hogy bőven el legyél látva screenshotokkal és statisztikákkal.

[ Szerkesztve ]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18982) mackosajt válasza Gonz0 (#18981) üzenetére


mackosajt
addikt

CG plugint Target említette, de nem adtott pontos szerver nevet. (Mondjuk history-ból kinézhetné a kedves AntiSajt barátom)
Lehet saját gyártmány nekik, amit nem is biztos, hogy átengednek.

Mint mondottam volt, ha valaki tud C++-ban progizni, és tényleg segíteni szeretne, hogy a CG-s Quake játékosokat kiszűrjük eredményesebben, visítson. Meg úgy általában.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#18983) Def26 válasza Gonz0 (#18981) üzenetére


Def26
félisten

El tudom képzelni máshogy is a topikot, minthogy fikázzátok egymást meg a PH szervert (sárdobálás). Többihez gratula, nagy kobak (kocka) lehetsz. :U

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#18984) eugabesz


eugabesz
őstag


Ahogy halad a hsz.-ek száma,egyre kevésbé értem.
Semmi--0 nulla,finito,zero---közöm hozzá,de mondom,nem érthető,min folyik a vita...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

(#18985) Gonz0 válasza mackosajt (#18982) üzenetére


Gonz0
tag

Úgy tudom, több admin is napi szinten kommunikál a procon fejlesztőkkel. Esetleg tőlük is meg lehetne kérdezni, hátha hallottak már róla. Egyébként ne gondold, hogy ha az ember ismeri a C++-t, akkor rögtön 10 perc alatt bele tud kapcsolódni bármelyik projectbe és ott érdemben alkotni is tud.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18986) mackosajt válasza Gonz0 (#18985) üzenetére


mackosajt
addikt

Hidd el, Gabi is naponta, sőt, van amikor percenként kommunikál velük. ;)

Azt meg véletlen sem gondoltam, hogy ugorjon fejest az ismeretlenbe bárki, aki C++ porgramozásban jártas, de azt azért te sem kérdőjelezed meg talán, hogy akik ebben jártasak, jobban eligazodnak a sorok közt, és hamarabb bírják megírni a pluginokat, mint akik nulla C++ ismerettel rendelkeznek. ;)

Eugabesz: Itt vita? :Y

[ Szerkesztve ]

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#18987) bul07 válasza mackosajt (#18979) üzenetére


bul07
nagyúr

snaper korlátozás nem igen volt a kezdetektől meg a CG szabály se
és pont az baj szerintem hogy itt a fórumon már bocs síró emberek miatt lettek új szabályok és nem adminok saját tapasztalata alapján mert ide csak azok írnak akinek bajuk van, akinek meg tetszik inkább játszik panaszkodás helyet és az ő véleménye nem jelenik meg itt a fórumon

amúgy meg egyszerűen szerintem azzal van bajuk hogy rossz a snaper korlátozás megvalósítása és ilyen módon nem szeretik

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18988) Gonz0 válasza mackosajt (#18986) üzenetére


Gonz0
tag

Igen, én is rá gondoltam.

Egyébként meg tényleg egyszerűnek tűnik procon plugint fejleszteni. Idézet a procon plugin help topic témaindítójából:

Plugins Help
by Phogue on Fri Mar 26, 2010 2:37 am

I know the documentation is non existent at the moment and I'm sorry, but a little busy

Szóval ennyi.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18989) mackosajt válasza bul07 (#18987) üzenetére


mackosajt
addikt

Bocs, de a CG ellen admin is"sírt", csak van aki elfelejti. A mapok csipák miatti elhalásáról is, csak azt is elfelejti.
Amúgy lehet írni a DICE-nak, hogy oldják meg ők a korlátozhatóságot.

Gonzo: Pont ezért kéne olyan, aki jártas a dologban. Egy próbát megérne. Vagy már az is baj, hogy felvetettem egy lehetőséget? :W

[ Szerkesztve ]

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#18990) ciry válasza mackosajt (#18979) üzenetére


ciry
őstag

Gondolom totál nem ideillő dolgot linkeltem kezdetektől meglévő szabályokról, bocsesz :K
Az, hogy a szabály témához:
nekem az a véleményem, hogy alapvetően a fair play szabályai a mérvadóak.
Ami nagyjából a bc2 conquestben annyi, hogy no bc, illetve nem is megyünk az ellen főbázisára.

gondolom nem idevág, amint ez sem: Mindenképpen olyat kell kitalálni, amit ha valaki nem akar betartani, akkor nem is baj ha nem jön oda.
Itt se látszik, hogy utóbb lett kitalálva minden. Kb. olyannak érzem a reagálásod, mint KL Atya, akinek a "fasza"-val foglalkoztál.
Én le is zárnám a témát, ha nem muszáj, ne ragozzuk tovább.
Ti erre, mi arra

[ Szerkesztve ]

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18991) mackosajt válasza ciry (#18990) üzenetére


mackosajt
addikt

Akkor hallgatom, hogy mik az "új" szabályok. Felsorolnád? a CG/RPG-t folyamatosan használó, és a 4 csipa kivételével. Köszi!

Ja, és én nem akarok foglalkozni Atya "fasza"-val. Azzal foglalkozzon a kedvese.

[ Szerkesztve ]

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#18992) bul07 válasza mackosajt (#18989) üzenetére


bul07
nagyúr

DICE-t már hol érdekli a játék érdemi fejlesztése

a térképek korlátozása is új szabályoknak tekinthető

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18993) KL válasza mackosajt (#18991) üzenetére


KL
tag

"Ja, és én nem akarok foglalkozni Atya "fasza"-val. Azzal foglalkozzon a kedvese."

Ezt kicsit félreérthetően írta, de megnyugodtam azért :))

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18994) mackosajt válasza bul07 (#18992) üzenetére


mackosajt
addikt

miért is? Mert programban van levédve a bázistámadás, és nem várjuk meg, míg konvesztben teljesen beáll a "nyertes" oldal a bázis szájába és azon belülre?

Atya: nyugi, nem csak alibiből van 3 fiam és feleségem. ;)

[ Szerkesztve ]

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#18995) Doki-HUN1978 válasza KL (#18993) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Van itt már minden... :C

Ha egy kívülálló beleolvas a fórumba, gyorsan összezavarodik és nyom egy reset-et mert az a biztos. :D

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18996) bul07 válasza mackosajt (#18994) üzenetére


bul07
nagyúr

de új tehát nem régi
ami volt szabályzat olyan 5hó elején az az alap ami azóta van az mind új szerintem

amúgy meg a vissza tudják szorítani a támadókat ameddig csak lehet az a támadók hibája és nem a védőké

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18997) gabipaci válasza ciry (#18963) üzenetére


gabipaci
addikt

Én sem akarlak megbántani.
De azért elmondom, hogy az adminok között van olyan is, aki segít nekem.
Lorenzó akkor szállt be a bérlésbe, mikor a legnagyobb szükség volt rá, mert voyage barátod, akivel a háttérben béreltél rajtam keresztül szervert, átvert a pénzel, és egy elég nagy lyuk volt a költségvetésben.
R-chee hozzájárulását megint nem kérdőjelezhetjük meg, dupla rész a bérletből, blog, szabályzat 3 nyelven, és admin jelenlét proconon keresztül is.
Most had ne menjek most bele, vannak srácok, akik egyszerűen csak befizetik a pénzt, de nem bomlasztanak belülről, nem szegnek szabályokat.
Mackó, Crock, GodFater is ott segít, ahol tud. Photoshop, adminprogram tesztelése.
És itt jön ugye a nagy kérdés. Ha olyan kevés az időm, hogy játszani sem tudok, az adminprogramra vajon mikor szakítok lehetőséget.. Vajon mikor... hmm, ez nagy talány.. TALÁN ÉJSZAKA!!!! Amikor a család alszik, a szerverek üresek.
Tudod vannak itt olyan emberek, akiknek nem büdös tényleg áldozatot hozni, ha pl kalibrálni kell a mapot.
Soroljam ki az at "igazi" adminokon kívül? Okoska és Bosszúálló. Szóltam és jöttek, nem egyszer. pedig elég pici volt a szemük, mire végeztünk.
Ellenben Te kifizetted a részed, és hagyjunk békén, Te nam vagy admin.
Viszont belősz a bázisra, nem érdekelnek a szabályaink, ha meg gondod van, arra nem vagy képes, hogy a térképen bejelöld, menjek fel, próbáljam ki.
Köszi.
Elárulom, hogy ez nem akkora bonyolult játék, nem kell 50-es rangot összekockulni ahhoz, hogy átlássam, nem kell 8 csipa egy oldalra.

Azt elmondod, hogy ki az a MI arra????

Logitech hardware tester

(#18998) anshin válasza Gonz0 (#18981) üzenetére


anshin
csendes tag

hopp, hopp, akkor okosítást kérek :) Mert ebből is látszik, hogy én általában csak belebambulók a játékba, és a "részletek" nálam elvesznek, talán mert emberre rakétával csak akkor lövők, ha már semmi más nem áll a rendelkezésemre. Nekem még ez is új információ, hogy a CG tankra alig sebez, én meg mindig azzal lőttem rá? Ma is tanultam valamit, ha engineer vagyok, akkor RPG-t választok :)

Félreértettél, azt mondtam, hogy a recon kaszt, elhanyagolható, nem azt, hogy szükségtelen. Egy clan waron mindenképpen kell sniper a győzelemhez.Viszont, egy nyílt puclic játékon a recon kaszt igazából teljes mértékben elhagyható, mert nincs olyan képessége vagy fegyvere, mely pótolhatatlan, még az engineer az szükséges. Elgondolkodtató, amit írtál, ám félek, hogy mondjuk tiltod a CG-t, mint fegyvert admin programból, át térnek majd RPG-re, mindent pedig nem lehet tiltani...

Ez van, nálunk marad az NSR, meg a HC. Egyéb szabályozás, még CG-re se várható.

(#18999) gabipaci válasza bul07 (#18996) üzenetére


gabipaci
addikt

Mégegyszer leírom, hátha megértitek, a snipe korláton kívül nincs semmi változás a szervereken, a kezdetekhez képest!
Az sem tiltás, csak korlát.
A főbázis védelme azelőtt is megvolt, csak admin program nem segítette.
A CG elleni tiltás is megvolt, méghozzá úgy, hogy a köcs*göket ki kell rúgni. Na, ki számít annak, ha nem az, aki CG-t emberre nyom folyamatosan?

Logitech hardware tester

(#19000) mackosajt válasza gabipaci (#18999) üzenetére


mackosajt
addikt

Hagyd. Sosem fogják megérteni.
Mondom, jelszó, és mi játszunk egy jó kés-pisztolyt 2 szerveren (Igaz, nem lesz ranked). Ők meg mennek ahová akarnak.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.