Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18001) Źşë' válasza gabipaci (#18000) üzenetére


Źşë'
addikt

első 3 szó védés így igaz, a többi meg merő irónia és hülyének titulálás a 300óra játékidő miatt :)) :R , de nem, nem kellett 300 óra én már rájöttem előtte is, csak adtam a pecsnek egy esélyt, de nem kellett volna! és még álszent is vagyol?! :N

előzőekben csak pár ember mellé álltam, bizonyítva az igazukat hogy csapnivaló admin vagy, ebben nem tudom mi a sértő, az igazság vagy annak be nem látása?

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#18002) F_Zolee


F_Zolee
veterán

Nem tudom de én nekem alig van bug élményem. Igaz WP-on a középső pontnál a hegy szélén ahogy elkanyarodik az "ösvény" ott van egy kis láthatatlan hegyszakasz, mert csak úgy pattan le a "levegőről" a golyó. De ezt leszámítva nem szokott bug idegesíteni. Ha meg is halok az más miatt van nem a játék hibájára róható. Ja de...a késelés még most is van, hogy hiába megsimogatom vele az ellent nem mindig talál be.

(#18003) Czagiboy válasza Gonz0 (#17966) üzenetére


Czagiboy
csendes tag

Gonzo csak szólok még mielőtt álmokba ringatod magad a SVU nem sorozat lövő egyedül a VSS sorozatlövő mint sniperrifle !

F Zolee ált. kicsit meglepődtem :Y ,hogy némelyik ember mit láthat a képernyőjén hogy ilyen statot hozz össze a ráförmedés jogos sztem.

[ Szerkesztve ]

" A csata nem az első lövésnél hanem az utolsó löszernél döl el "

(#18004) Źşë' válasza Czagiboy (#18003) üzenetére


Źşë'
addikt

látod van tapasztalata, am hc-n sok ember a short-ot használja, és van is értelme, bár nekem még abból is kell valami 5-6 golyó h meghaljon az ellen, érthetetlen

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#18005) gabipaci válasza Źşë' (#18001) üzenetére


gabipaci
addikt

Nem, én arra próbállak rávilágítani, Te kis csacsi, hogy pampogsz itt az offolásról, és te nem teszed off-ba a nem ide való hsz-eidet. Megkérsz hogy ne szóljak hozzád, én már egy hónappal ezelőtt megkértelek, és csak nem bírtad ki.
Ahhoz meg hogy milyen admin vagyok, az ég világon semmi közöd, mivel nem jársz hozzánk. De gyanítom, ha járnál, már akkor sem járnál...
Béke!

Logitech hardware tester

(#18006) Target78hu válasza Czagiboy (#18003) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Az SVU-val ,ha gyorsan pötyögtetsz kb úgy lő mint a sorozat lövő ,de lehet ,hogy csak nálam volt így amikor közel.. ő nem sry távolról használtam ;)

hkv.hu

(#18007) WhiteWalker válasza gabipaci (#17993) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

bírom ezeket az íronikus válaszokat, szakadok a röhögéstől :DDD :DDD

(#18008) Źşë' válasza gabipaci (#18005) üzenetére


Źşë'
addikt

kis csacsi?! pls ezt a gyerekednek mondd de ne nekem, figy nem kell itt gyerekként kezelni ám engemet, 27 éves vagyok... gondoltam h észreveszi valaki ezt a hirtelen sok hszt, és off nélkülözést, gondoltam most én is ugyan úgy sz*rok bele mint egyesek... mert miért ne!?

én akkor sem hozzád szóltam max a száraz igazság fájt neked, mivel védtem pár embert a talán általad okozott sérelem folytán. így van nincs közöm a munkásságodhoz, mivel megadtad az okát hogy miért ne látogassam a szerveredet, előbbiekben megtárgyaltuk.
Ha járnék, ilyen nincs, ne is álmondj róla! És ha továbbiakban is így "dolgozol" akkor csak a gabipaci franchise marad meg a szeródon. Jobb munkásságot a továbbiakban! :K és szebb jövőt :DDD

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#18009) gabipaci válasza Źşë' (#18008) üzenetére


gabipaci
addikt

Ahogy mondod, mindenben igazat adok! :R
Remélem ez a kis szócsata nem áll a bimbódzó barátságunk közé! :DD
Ui: ez a franchise szó nagyon megtetszett Neked, van még egy csomó ilyen ám. :K

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#18010) Templ@r válasza gabipaci (#17979) üzenetére


Templ@r
tag

Jó kérdés, picit jobban el kellene gondolkodni rajta, de elsőre a következők jutnak eszembe (bár azt nem tudom, hogy ez az admin tool-al érzékelhető-e):

1. kill - viszonylag rendszeresen időközönként megöl valakit az elsődleges fegyverével (nem feltétlenül mindig távolról).
2. kill - időnként megöl valakit a pisztolyával, késével, vagy jelöl a tracer dart-al.
3. spot - viszonylag rendszeresen spot-olja az ellenfél játékosait és kap is érte spot assist pontot.
4. spot - motion sensor használata - és kap is érte assist pontot.
5. kiegészítő fegyverzet használata - mortar strike, c4 - használja a kiegészítő fegyverzetet, és ezáltal "történik" is valami: vechicle damage, m-com damage, kill, kill damage assist, stb...

Szóval én nem értek az admin tool-hoz, de ha a fenti események érzékelhetőek valamilyen formában, akkor ezen szempontok szerint fel lehetne állítani olyan feltételrendszert, amely x időtartam alatt vizsgálja egy sniper tevékenységét és ha nem üti meg a feltételek alapján megszabott minimumot akkor warning után kick-eli az illetőt (vagy valami hasonló).

[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2

(#18011) lala42 válasza Templ@r (#18010) üzenetére


lala42
őstag

Mi is az a minimum?
Pl. ha valaki nem annyira menő sniper fegyóval, akkor kick? Annak ellenére, hogy szeretné azt is kinyomni? megveszi kemény rúpiáért a játékot és akkor valaki megszabja,hogy mit használhat?
Nem értem a gondolatmenetedet. :U nem lehet cigányozni, zsidózni (megjegyzem elfogadott létező népcsoport neve ) az-az nincs rasszizmus, akkor itt akarjátok behozni? :U Szerintem ezt a gondolatmenetet hamar el kell felejteni. Mindenki játtszon amivel akar, a jelenlegi (nem jó ) de elfogadott formátumban.

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#18012) gabipaci válasza Templ@r (#18010) üzenetére


gabipaci
addikt

1, nem jó (bár érzékelhető) mert elvileg mindenki az elsődleges fegyvert használja
2, nem jó, mert ez mindenkire igaz, bár sniper sosem tracer-ezik. Kell neki a pisztoly.
3, nem érzékelhető,
4, nem érzékelhető,
5 igazából a béna sniper ismérveit kellene összeszednünk, nem a jókat.

Amire én gondoltam:
6,Figyeli hogy honnan öl az emberünk, és ha nem mozog...
7,Figyeli, hogy gyarapodnak-e a megfelelő sebességgel a pontjai. (mondjuk score/minute alapján nem lehet benne az utolsó 5-ben)

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#18013) ADAM1337 válasza Templ@r (#18010) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Ezek közül semmit se érzékel még az admin progi tudtommal.

(#18014) medvezsolt válasza gabipaci (#17993) üzenetére


medvezsolt
senior tag

ez neked megvédés??:)

Ti tudtok értelmesen is gondolkozni?? Ez inkább hangzik lenézően, mint egy értelmes ember értelmes mondata. Zsé 300 órát játszott vele, mert a játékot jónak találja, és a milliárdnyi idegesítő bug mellett is előveszi a játékot újra és újra, hogy esélyt adjon neki.

Mekkora emberek vagytok ti... Kiadja a gőzt egy nem szerencsés játéknap után és lehordjátok??? .........................gusztustalanság amit gonzo és gabipaci műveltek...

[ Szerkesztve ]

" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

(#18015) gabipaci válasza ADAM1337 (#18013) üzenetére


gabipaci
addikt

Csak egy gyors áttekintés, hogy mit érzékel az adminprogram:
Milyen felszereléssel spawnolsz le
Mivel ölsz (függetlenül, hogy milyen felszereléssel spawnoltál le) pontosan, melyik jármű melyik fegyverével, gránáttal, cg-vel, minden ilyesmit.
Hol vagy az ölés pillanatában, az áldozatod hol van abban a pillanatban (tehát a távolságotok is adott)
Nagyjából ennyi, de most egy ötletet is adott ez a felsorolás :)
Erről majd később.

Logitech hardware tester

(#18016) ADAM1337


ADAM1337
nagyúr

Lehet negativan tűnök fel most , de aki alig 80-100 órát játszott a játékkal nem tud annyira belelátni a játékba mint aki 4-5x többet ergo nehezebben tudja megitélni is a helyzeteket/nem élt át annyi szituációt meg még.
Én ezért se tartottam jó ötletnek a protected zone-okat főleg conquest-es helis mapokon.
Még mindig azt mondom ha a serveren lenne mind a 2 oldalon aktiv admonkodás és a ts-en is nem csak 1 team-be lennének a ph-sok hanem vegyesen sokkal jobban meglehetne itélni a dolgokat és cselekedni.

"Egy program nem helyettesít senkit se" ez a véleményem.

[ Szerkesztve ]

(#18017) Templ@r válasza lala42 (#18011) üzenetére


Templ@r
tag

Mivel nem tudtam, hogy az általam leírtakból mi érzékelhető az admin tool-al és mi nem (gabipaci a 18012-ben már válaszolt) ezért csak leírtam a szempontokat, hogy mi alapján lehet beazonosítani szvsz egy jó sniper-t.
Ha a szempontok mérhetők, akkor ez alapján a gyenge sniper-t is be lehet azonosítani.
A minimumot direkt nem határoztam meg, mert egyrészt nem én fizetek a szerverért, és ilyen szempontból ki vagyok én, hogy szerverszabályokat alkossak. Másrészt amíg nem vagyok tisztában azzal, hogy a szempontok közül egyáltalán mi mérhető, felelőtlenség bármilyen javaslatot is tenni arról, hogy mi legyen a sniper minimum.

A 18012 hsz-ben gabipaci leírta mi mérhető a szempontokból, ezek alapján el lehet kezdeni gondolkodni azon, hogy egyáltalán lehet-e és ha lehet, akkor érdemes-e bevezetni a sniper minimum követelményt.

"Nem értem a gondolatmenetedet." - a gondolatmenet csak annyi lett volna egyébként, hogy egy jó sniper a felsoroltak közül több dolgot is csinál adott idő alatt, nem csak fent csücsül a
dombon egy bokorban és időnként kilő valakit.

[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2

(#18018) Źşë' válasza gabipaci (#18009) üzenetére


Źşë'
addikt

jobban örültél volna gabipaci fanclubnak? igaz?:DDD én is tudok ám még ilyen idegen eredetű jól csengő szót, csak ez nem óvoda

(#18016) ADAM1337 ez nem tűnik negatívnak, bár ki tudja lehet gonzo és gabipaci -t sérti a dolog, mivel ellent mond az ő szerény véleményüknek, és nem lelik meg benne az igazukat... ez csak logikus amit írtál!

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#18019) lala42 válasza Templ@r (#18017) üzenetére


lala42
őstag

De vannak gyengébb vagy csak kezdő játékosok is. Rá is kell gondolni, hogy szeretne csipázni is. Még ha nem is egy kirívó adottságokkal rendelkező mesterlövész.
Szerintem hagyjuk ezt a szintet elérő mizériát. Ha sikerül neki csipásan ébredni :DDD akkor hagy legyen az, amíg meg nem hal. Majd később belejön hogy több mindent használjon egyszerre és több dologra figyeljen. Gondolni kell azokra a gyerekekre is még csak kezdők ilyen, vagy olyan szinten.

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#18020) gabipaci válasza lala42 (#18019) üzenetére


gabipaci
addikt

És mi a helyzet az egy helyben maradásról? Ahhoz nem kell vérprofinak lennie, hogy ne ugyanott kuporodjon, mint sz@rógalamb.

Logitech hardware tester

(#18021) lala42 válasza gabipaci (#18020) üzenetére


lala42
őstag

Semmi :N
De itt arról beszélek,hogy ha valaki csipázni akar, de még nem megy neki annyira, akkor ne legyen már kirúgva, csak mert nem annyira jó a statja, vagy nem tud egyszerre több dologra is koncentrálni.
Csak egy pl. Van amikor hosszabb időt kihagy az ember és elkezd játszani, sokszor azt sem tudja,hogy hol a fent és lent. Akkor ki kell takarítani?
vagy van egy ismerősöm, annak e gyereke nem annyira vérprofi, sőt! egyáltalán nem az. De szeret játszani. csipázna a szerencsétlen, mert más kasztban (közelharcban nem annyira jó, akkor őt is kick?
Na ez ellen ágálok. Én is valamelyik nap több hónap kihagyás után 2142-tem. Estem keltem, még a bill. kiosztás is szokatlan volt. Alig találtam a spotos konzolt. :DDD :B A fiam nevetett ( abüdös kölök ;] ) és közölte,hogy öreg vagyok én már ehhez. Büntiből kickeltem a szobából. :DDD :DD

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#18022) ciry


ciry
őstag

Nem rágtam át a reggel 10 utáni hsz-eken(majd holnap), hanem szeretnék itt is hálát adni az EON-nak, hogy röpke 9 óra után helyreállitotta az áramszolgáltatást :R

(:W )

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18023) Templ@r válasza gabipaci (#18020) üzenetére


Templ@r
tag

Egy olyan megoldást el tudnék képzelni kísérleti jelleggel, hogy ha nem mozdul el az előző pozíciójához képest x távolsággal és y ideig nem csinál z pontnál többet (spawn-onként nullázódó számlálóval).

Példaképpen:
x = 10 méter
y = 1 perc
z = 100 pont
A példa elég kezdő szint szvsz, mivel percenként egy 100+ marksman headsot, vagy két sima kill, vagy egy sima kill + pár spot assist kell hozzá.

Gondolom a tool logolja az általa kiváltott eseményeket is, ennek ismeretében lehetne finomítani a későbbiekben a dolgon, attól függően, hogy túl kevés illetve túl sok a tool által kiváltott esemény történik.

[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2

(#18024) gabipaci válasza ciry (#18022) üzenetére


gabipaci
addikt

Még jó hogy nincs lélegeztetőgéped :))

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#18025) Mrdevil válasza ciry (#18022) üzenetére


Mrdevil
addikt

Akkor ott inkább hívjuk EOFF-nak. :DDD :N

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#18026) gabipaci válasza Templ@r (#18023) üzenetére


gabipaci
addikt

X kevés, mert a program eleve plusz minusz 10m pontossággal dolgozik
Y nem megoldható, eseményekhez kell kötni, nem időhöz. Pl 5 kill ugyanarról a helyről.
Z nem jó, nem kell a minimum, pontosan a kezdők miatt.
Töprengek erőssen...

Logitech hardware tester

(#18027) Gonz0 válasza medvezsolt (#18014) üzenetére


Gonz0
tag

Javaslom olvasd el újra mit irtam neki. Kiadja a gőzt az rendben van, de hogy utána bejelenti, hogy azért még az 50 meglesz az kicsit furcsa volt. Ha van játék ami halálra idegesít akkor azzal nemhogy 300 órát nem játszom de 2-t se.

Az meg, hogy pont ebben a fórumban azzal henceg, hogy a kiegészítőt már warezolni fogja arról meg had legyen már meg a véleményem. És baromira leszarom, hogy hány eredeti játék van a polcán. Semmi köze a témához. Azt a két soros kis piszkálódást meg igazán megérdemelte amilyen személyeskedő stílusban válaszolt.

De amint látod, meg tudja magát védeni (vagy inkább lejáratni), úgyhogy nem hiszem, hogy rád lenne szorulva.

(#18018) Źşë' Ezzel kicsit mellélőttél, mert abban a témában eléggé különbözik a véleményünk Gabipacival. Ami számodra is nyilvánvaló lenne ha nem csak néha járnál ide böfögni, hanem olvasnád is a fórumot.

[ Szerkesztve ]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18028) r-chee válasza gabipaci (#18026) üzenetére


r-chee
őstag

Csak egy ötlet: banner alatt átírhatnád a "No CG/RPG against human target!"-et arra, hogy "No CG/RPG directly against infantry!" . Szerintem jobban kifejezi a szabályunkat, hogy szándékosan ne rakétavetőzzön senki a játékostársaira.

Köszöntem a figyelmet :) .

(Már nem tudom eldönteni, mi OFF, és mi nem az :D )

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18029) gabipaci válasza ADAM1337 (#18016) üzenetére


gabipaci
addikt

Bocsesz, átsiklottam rajta, így kicsit kések a reagálással:
A védett zónák maradnak, bár nem a jelenlegi formában. Dolgozok az ügyön.
És ami azt illeti, pont a helis mapokon kell mindenféle ezközt bevetve védeni a bázist.
Egy 25-30perces csata had dőljön már el a fronton, ne a főbázison szétrépelve.
A TS-t meg párszor már kitárgyaltuk, hogy nem kell felhozni. Feljársz Te magad is. Láthatod, hogy most is 3 ember van fent az egyes szerverről, és 3 a kettesről...
Nem tudom hogy kéne szétmenniük.

R-chee: Ok, de ne offolj! :)

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#18030) ciry válasza gabipaci (#18024) üzenetére


ciry
őstag

Még mindig szarakodik: valami 21/3-al álltam, Crem6 nevű játékossal heliztem, mikor elment megint az áram :W
Ő röptetett, én jöttem volna, mikor felszálltam vele épp akkor lekapcsolták a pilácsot.
Lehet most rosszat gondol rólam :U

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18031) r-chee válasza Bada Bing (#17723) üzenetére


r-chee
őstag

off

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18032) Def26


Def26
félisten

Már megy a puffogás a külföldi szervereken a recon limit miatt. :DDD Ha reconnal jössz a limit fölött vagy akkor az első kill után meghalsz (statba nem számít) Sokan ettől függetlenül reconnal lövöldöznek és nem igen zavarja, hogy a szerver megöli őket. Ugyanúgy reconnal jönnek vissza. :DDD
Fele banda csak írogat, hogy minek kellett ez a szabály a másik fele meg cserélődik mert inkább kilépnek az emberek és keresnek másik szervert vagy mittudomén. A profi játékosok meg azért magyaráznak, mert nem tudnak egy normálisat játszani, komoly ellenfél/társ híján. Nem jó ez így...

Jah, és most nem a magyar szerverekről beszélek, oda már rég nem járok. :U

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#18033) gergo0328


gergo0328
senior tag

Gabi nem lehetne kivenni ezt a sniper korlátot? Nagyon idegesítő. vagy legalább húzd fel 8-8-ra akkor több csipa lehetne de mégse sok. r-chee is mondta. az embereknek van olyan képességük h alkalmazkodás. errre ciry válaszolt h lehet h ebben az esetben nektek kellene.

:R

(#18034) v!ct0y válasza gergo0328 (#18033) üzenetére


v!ct0y
veterán

8 ??
Az sok!

(#18035) Jhonny06 válasza gergo0328 (#18033) üzenetére


Jhonny06
veterán

Egy 32-es szerveren akkor mindkét csapat fele csipa lenne, nem rossz ez a 4-4.

Most kezdtem a játékot, már lőttem párat, elég jó. Viszont állandóan lefagy/kidob egy kis játék után. Valami ötlet?

(#18036) Templ@r válasza gergo0328 (#18033) üzenetére


Templ@r
tag

Számomra is idegesítő néha ez a korlát, de legalább most már alkalomadtán kialakul valami csapatjáték féleség, szvsz ha 8 lenne az oldalankénti sniper limit, akkor visszatérnék a kiinduló állapotokhoz... Annak meg nem sok értelme lenne.

[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2

(#18037) F_Zolee válasza gergo0328 (#18033) üzenetére


F_Zolee
veterán

Ez megfelelő lenne szerinted?
[link]

(#18038) Fortissimus válasza Jhonny06 (#18035) üzenetére


Fortissimus
őstag

frissits punkbustert, videokartyat

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...

(#18039) Jhonny06 válasza Fortissimus (#18038) üzenetére


Jhonny06
veterán

VGA driver legújabb, punkbuster a játékkal ment fel, de nem hiszem, hogy bármi köze lenne hozzá.

(#18040) lala42 válasza F_Zolee (#18037) üzenetére


lala42
őstag

LOL :Y :DD

Mint a partifecskék :))

[ Szerkesztve ]

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#18041) Def26 válasza F_Zolee (#18037) üzenetére


Def26
félisten

Ahogy számolom ez pont 8. :DDD

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#18042) r-chee válasza gergo0328 (#18033) üzenetére


r-chee
őstag

Srácok, marad a 4 sniper kolát csapatonként. Ez egy eldöntött dolog. Az a célunk vele, hogy több játékos legyen hasznos, aktív része a csatáknak. Ha pl.a támadó csapat fele a dombtetőkön gubbaszt, a csapat másik felének elég kicsi az esély a sikeres M-COM élesítésekhez, élesített állomások fedezésére.
Nem tehetünk mindenki kedvére, de feltételezzük, hogy a játékosok többségében működik a megértés, elfogadás képessége :R .

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18043) bunfi válasza F_Zolee (#18037) üzenetére


bunfi
őstag

Engem nem zavarna, ha csak azt látnám, hogy az mcom hatástalanítása felé rohanó oroszok félúton összeesnének a nagy kalibertől. Csak ez sajnos nem így van...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18044) Fortissimus válasza Jhonny06 (#18039) üzenetére


Fortissimus
őstag

pedig lehetseges, mindenesetre egy frissites nem arthat[link]

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...

(#18045) KL


KL
tag

Ahogy látom nagyon jól bevált a sniper korlát, sokkal többen támadnak vagy védekeznek mint korábban. Akinek meg fáj a sniper korlát gondoljon már bele, hogy ki a franc fogja telepíteni/defusolni az mcomot, ha pl. 8-an nézegetnek egy csapatból a legtávolabbi hegyoldalból.

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18046) gabipaci válasza Jhonny06 (#18039) üzenetére


gabipaci
addikt

PB-t frissítsd, nekem is az volt a baj, újratelepítettem, patch minden, de kellett a PB frissítés is.

Logitech hardware tester

(#18047) gabipaci válasza bunfi (#18043) üzenetére


gabipaci
addikt

ott a pont! :R
szerk: ez is mehetett volna egybe

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#18048) F_Zolee válasza Def26 (#18041) üzenetére


F_Zolee
veterán

Nem 8 az, rossz a szemed. ;] A heli alatti fazont nem számoltad bele. (minimap) :)

(#18049) F_Zolee válasza Jhonny06 (#18039) üzenetére


F_Zolee
veterán

Első telepítésnél mindenképp kell frissíteni a PB-t.
Na közben mehetett volna az előző hsz-be is...

[ Szerkesztve ]

(#18050) bunfi válasza F_Zolee (#18048) üzenetére


bunfi
őstag

:DD :DD :DD :DD :DD :DD

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.