- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
balintkagan1 #37049 üzenetére
Akkor marad a helpdesk-jük.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
balintkagan1 #37047 üzenetére
Jelszó-emlékeztető.[link]
-
balintkagan1
tag
Üdv Mindenkinek!
Nem tudja valaki,hogy mi a teendő akkor, ha a megvásárolt BBC2 játékomban elfelejtettem a multiplayerhez szükséges jelszavamat? Írtam az EA-nak de eddig még nem jött válasz. Pedig direkt bejelöltem,hogy jegyezze meg a jelszavamat.(Persze én voltam a hülye,hogy nem írtam fel.) Valakinek van ötlete, vagy van esélyem, hogy megkapjam a jelszavamat az EA-soktól?
-
zsolti995
csendes tag
válasz
SüdiLaller #37045 üzenetére
Ott a pont
-
zsolti995
csendes tag
válasz
balintkagan1 #37038 üzenetére
Szerintem nyugodtan megveheted még a BC2-t.
Én ha felmek játszani, szinte mindig találok olyan pályát+játékmódot amit szeretnék. -
Audifan
tag
válasz
balintkagan1 #37040 üzenetére
Nekem van 3500Ft-ért BF3
Ha kell, elérsz priviben! -
Bati0501
őstag
válasz
Annyit megér,de vannak olyan beállítások(pálya-játékmód-max. hány játékos),h nem igen lesz találat.Legalábbis nálam már volt ilyen,de hozzátartozik,h kb csak hasra ütés szerűen állítottam be
a keresést.Eddig ahol és ahogyan akartam játszani,mindig sikerült. -
v!ct0y
veterán
válasz
balintkagan1 #37040 üzenetére
Most nem tudom megmondani, hogy mennyien tolják de biztos sokan.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Ha bírja a gépet akkor inkább a bf 3 at vedd meg szerintem.
-
balintkagan1
tag
Üdv Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek érdemes megvenni a multi miatt a BBC2-t vagy már nem sokan játszák és üresek vagy kihaltak a szerverek? Előre is köszönöm!
-
rocki15
tag
Elnézést, félre értetem.
-
BigBlue69
őstag
Mik a Hírek? Tényleg Kilehet Próbálni?
-
rocki15
tag
Holnap december 1 Vietnam Day.
-
klambi
addikt
szevasztok!
nem tudja valaki, hogy miért nem tudok loginolni játékon belül, origin csatlakozik, oldalon is kiírja hogy bent vagyok, de játékban meg nem tudok, tegnap még koliból ment, ma itthonról meg nem, megnéztem a beállításokat, elvileg jónak kellene lennie de mégsem. (annyi hogy itthon wifi ről vagyok ott lan volt meg proxy és vpn-el) -
zsolti995
csendes tag
Mit szólnátok, ha pl BF3 dlc-k helyett BC2-be raknának bele új pályákat, fegyvereket, esetleg challengeket stb.
Sztem ujra visszatérnének jó néhányan ehhez a jó kis gamehez. -
rocki15
tag
Aki akar vegyen fel barátnak a nevem [HUN]HeavyMetal.
Még nem megy valami jól a játék, nagyon sok a vérprofi -
Źşë'
addikt
válasz
zsolti995 #37002 üzenetére
nem rossz, grat hozzá, nekem lassan a 2. 50es szintre lesz meg a pont
bár mostanában nem játszom, mert ahogy te is mondtad van más, (pl.) megvettem Black Ops II-t és kipróbáltam a multiját, és gondoltam magamban, te jó ég ennyire egyszerű a cod multi, már nagyon régen játszottam cod multit, de hát kikapcsolódni az is jó, csak nem kell gondolkozni mit merre csináljon az ember, reflex, meg pici ügyesség kell, na meg kitartás a kemperek ellen )
-
zsolti995
csendes tag
Most szereztem meg az 50-es szintet.
Nekem 2 év és 540 óra kellett hozzá
Azért 2 év mert mellette sok más mindent is játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest