Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23001) mackosajt válasza Illusion1010 (#22995) üzenetére


mackosajt
addikt

2 cs óvszer? Már bocsánat, de jó kis csomag, vagy ócó kici kínai lehet annyiért. :D

szerk: ja, bocs, csak én nagy csomaghoz vagyok szokva. :D

[ Szerkesztve ]

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#23002) Illusion1010 válasza D1Rect (#23000) üzenetére


Illusion1010
senior tag

:R

(#23003) Illusion1010 válasza SzlobiG (#22999) üzenetére


Illusion1010
senior tag

Most történik az új mapok beüzemelése :C
(szerintem)

(#23004) sith7 válasza Illusion1010 (#23003) üzenetére


sith7
nagyúr

így legyen :))

(#23005) Illusion1010 válasza sith7 (#23004) üzenetére


Illusion1010
senior tag

Mondtam én, már működnek. Minden szerveren állati sorban állás van :)

(#23006) Xaels válasza BalaNce87 (#22998) üzenetére


Xaels
félisten

Nem kell érte fizetni. MW2-ben sem mondták, hogy muszáj érte csak annyi, hogy kimaradtál azokból a mapokból. Mellesleg a specact nem add semmi extrát a skineken kívűl így semmit nem vesztesz vele ha nem veszed meg attól még ugyanúgy fogsz tudni játszani az összes mapon.

A Vietnam meg érdekes, szerintem nem lesz keverve a simával, hanem külön szerverek lesznek rá, de igazítsatok ki ha rosszul tudom.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#23007) Xaels válasza mackosajt (#23001) üzenetére


Xaels
félisten

Hát ja. LifeStyles meg Durex 3db-os annyiért van mint Masculan 10db-os :D

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#23008) mackosajt válasza Xaels (#23007) üzenetére


mackosajt
addikt

na én pont nem ócsót választok. már van 3 fiam, nem kő 4. :D

Viszont a nyüves mapok még mindig nem mindenütt érhetőek el.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#23009) WhiteWalker válasza BalaNce87 (#22998) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Bocs de úgy látop a véleményeddel eléggé egyedül vagy....nem biztos hogy mi látjuk rosszul a dolgokat.... :U
Rém egyszerű: ha kell ,megveszed,ha nem , nem lesz,ennyi.... ;]

[ Szerkesztve ]

(#23010) netjox13


netjox13
csendes tag

Valami bug került a játékba az új pályák óta, hogy fönn vagyok pár percig és aztán ledob pb-hackre hivatkoza? És nem én vagyok az egyedüli mert rengeteg emberrel ezt csinálja.
A chat ablak azzal van tele, hogy épp hány ember kerülk kickelésre

[ Szerkesztve ]

(#23011) BalaNce87 válasza WhiteWalker (#23009) üzenetére


BalaNce87
addikt

Itt korrektségről van szó, ha szerintetek ez pénzt ér akkor nem hinném hogy itt velem van a gond. És senki sem mondta hogy kötelező megvenni, harmadjára is leírom köhmm.
Én megnézném mert valamennyire érdekel de csak úgy tudom megnézni ha fizetek érte... és ilyen bandát én nem fogok támogatni, ha van aki megteszi az ne csodálkozzon később hogy ha kell plusz lőszer a fegyveredhez az is 5 euro lesz.
Látom már ilyet is árulnak hogy kit felszerélsek, megveszed medichez járó cuccokat defi stb, ez mégis a mi a f...? el akarják kezdeni azt hogy aki tejel az gyorsabban hozzájut dolgokhoz? a lehetőség fenn áll és kiderült hogy azok vannak többségben akik hajlandóak ilyenekért fizetni.

(#23012) ciry válasza netjox13 (#23010) üzenetére


ciry
őstag

Vehetsz új kulcsot.
Őszintén, mit buheráltál a játékkal? :U

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#23013) D1Rect válasza ciry (#23012) üzenetére


D1Rect
félisten

Biztos valami out of date dolog volt. :D

(#23011) BalaNce87: Mond meg, hogy akkor te a helyükben miért kérnél pénz, vagy [moderálva, legközelebb ne ilyen durván...]

[ Módosította: D1Rect ]

[ Szerkesztve ]

(#23014) kapeti07


kapeti07
senior tag

Biztos nagy lesz a tumultus este az új pályák miatt...

Xbox: kapeti

(#23015) kapeti07


kapeti07
senior tag

Furcsa volt reggel játszani, mindenki (kaszt-tól függetlenül) G3-al hentelt majdnem minden szerveren. Ja meg volt pár M14 is :)

Mondjuk én is azzal toltam :N

Xbox: kapeti

(#23016) madgie válasza Illusion1010 (#23003) üzenetére


madgie
titán

Harvest izén toltam, annak a keze száradjon le, aki egy tízmérföldes pályára ugyanannyi ticketet ad a támadóknak, mint mondjuk White Passon. Persze védőként buli, támaóként meg szívsz, ha nincs jármű a kezdőponton és éledni sincs kire... mire elcaplatsz a többiekhez, minimum tíz támadót levágnak.

(#23017) Polllen válasza kapeti07 (#23015) üzenetére


Polllen
nagyúr

Én m16-tal toltam, most elég jól halnak tőle... :)

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#23018) Target78hu válasza madgie (#23016) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Most voltam egy harvesten meg egy oasison..
Előbbi csipa paradicsom rahedli useless csipa szinte egyedül enginereztem ,hogy legalább a tankok száma csökkenjen az ellennél ,de reménytelen volt. Az oasis -t meg 5 percig "élveztem" kb.
Mind 2 szeró eszméletlenül laggolt és mind2 nél csontra fagyott a játék! (stand by majd wake up kombó segített ,hogy likvidáljam a fagyott bécét..)
Amúgy jól néznek ki meg jó ,hogy újak a mapok ,de ez a fagyás + lagg eléggé élményromboló.(laggot lehet a routerem okozza ismét vagy jó szervereket fogtam ki megön ,de a fagyi csak a "régi" peccseknél volt "annó" azóta nem :S
Ja meg a PB-hackos kickek(bann) tömkelege ,lehet olyat érzékel amit nem kéne ,de az is lehet ,hogy a sok privi csítes megkapja a jutalmát végre :D - a fraps meg a ventri csak nem PB hekknek minősül

hkv.hu

(#23019) Xaels válasza Target78hu (#23018) üzenetére


Xaels
félisten

Én most toltam Oasis-t meg Harvest day-t Rush-ban és nem volt lagg. Folyamatosan a miénk volt a Gold Squad Pin. Persze Oasis-en fenn állt az amit mondasz, hogy tele volt csipással, szinte nem tudtunk 2lépést tenni úgy, hogy egy mesterlövész ne akarjon agyonlőni. Harvest Day az tetszett viszont. Fagyás sem volt, lehet nekem szerencsém van:D

PB hack meg rohadt egyszerű, írták battlefield blogon, hogy frissíteni kell a PB-t mert oda is került ki frissítés és lefogadom, hogy sokan elfelejtették lefuttatni a pbsetup.exe-t.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#23020) BalaNce87 válasza D1Rect (#23013) üzenetére


BalaNce87
addikt

Hát elmondtam már, ilyenekért nem, mw2-vel meglátták a lehetőséget, a többiek vérszemet kaptak hogy ezt pc-n is meglehet csinálni.
Tényleg fura hogy nekem kell hülyének érezni magam....amikor úgy állok hozzá ehhez ahogy egy normális ember állna, nem is értem mi a baj, azthittem hogy ez egyértelmű.
Érdekes a mapok ingyenesek amik többet érnek de pár skin aminek semmi értelme meg fizetősek ebbe csak én nem érzek logikát?
Nekik a pénz sokkal fontosabb minthogy megtartsák a játékosokat, és ez nekem visszaélés a bizalommal, persze van olyan aki minden évbe megveszi "ugyanazt" a terméket, de olyannal meg nem érdemes foglalkozni. Fontosabb dlc-el szórakozni minthogy valóban a játékon javítanának a jelentős hibákon, én így látom.
Egyszerűen meglepődtem hogy ingyenes bejelentés után ezt kapom, nem erre számítottam, sőt az is meglepett hogy egyáltalán kiadták a specactot.

(#23021) KubanitoS válasza netjox13 (#23010) üzenetére


KubanitoS
veterán

Ez nem cheat vagy hax vagy bármi más, az embereket a legújabb patch telepítése óta folyamatosan bannolják.

LINK

LINK 2

LINK 3

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#23022) ciry válasza KubanitoS (#23021) üzenetére


ciry
őstag

Valamit elbasztak PB ügyben gyanítom.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#23023) Target78hu válasza Xaels (#23019) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Akkor kifogtad ,mázlistaaa :D
Én meg a stand by-os csapatot szokás szerint ,bár jó új mapok ,de ahhoz ,hogy előre mozduljon az ember nem kell minden cm-ét ismerni csak w-t nyomni máris mozog a manusz (a fedezék meg ugyan úgy működik ,csak meg kell találni :D ).
Simán nyomultam előre : [link] váltogatva engi medic épp mikor mi kellett ,de a squadtársaim egy helyben toporogtak ,nem tudom mitől féltek ,így is úgyis lelövik őket csak idő kérdése az egész :D
Most sikerült egy menetet végig vinnem (fagyás nélkül) ,de nagyon akadozott ,lehet a szerver admin cucca csinálta vagy a nyetem xar ,de eléggé zavaró volt. pl.: mediccel lőttem a tratatata-t s volt ,hogy megállt és begyorsulva indult újra :W
Viszont a pb ápdét ötletet még1x köszönöm ,mert megkíméltem magam egy ban-tól ;) !

hkv.hu

(#23024) Sontir Fel


Sontir Fel
őstag

Lehetett eddig is red dotot rakni az m14esre?

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz

(#23025) Xaels válasza Target78hu (#23023) üzenetére


Xaels
félisten

Nekem délután volt olyan, hogy felmentem játszani. 2mapig teljesen tökéletes volt aztán feljött 1-2 nagyobb ping-ü ember és elkezdtek ilyen mikrolaggok lenni főleg amikor ők lőttek rám. A végére buktam is az Ace pin-t de amúgy jó volt.

Láttam pár Specact-os játékost is, de annyira nem jött be a látványuk lehet mégsem veszem meg fizetés után. Végül is semmit nem változtat a játékmeneten max. nem én leszek a #1 célpont:D Anno COD4-ben is mindenki arany AK-val rohangált én meg csak röhögtem rajtuk, mert semmivel sem volt erősebb csak könnyebb volt őket kiszúrni.

#23020: A map pack, ami ugye beleszól a játékmenetbe valamilyen szinten, az ingyen a tied akkor meg mi a lópikuláért nyafogsz. A specact-ol senki sem lesz pro, vagy nélküle kevesebb. Amolyan plusz a fanatikusoknak, ha kell megveszed, ha nem nem ennyi.

#23024: Nem lehetett, ez az új Update óta van így. Ugyanúgy a G3-ra is lehet rakni már.

#23026: Szerintem ugyanúgy dobozos mint a CDG-nél, de az is csak egy kulcsot fog tartalmazni amivel unlock-olható lesz a tartalom.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#23026) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

kérdés: itt is csak kulcsot kapni vagy szép dobozos verzsönt? vietnam

(#23027) D1Rect válasza BalaNce87 (#23020) üzenetére


D1Rect
félisten

Azt elmondtad, hogy miért nem.
Akkor mondd el miért kérnél a helyükben pénzt?
Mit csináljanak amiből van pénz és szívesen fizetnél érte?

(#23028) Sontir Fel válasza Xaels (#23025) üzenetére


Sontir Fel
őstag

Megnyugodtam. nem en voltam pancser. Igy mar ez a kedvenc vasam :C

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz

(#23029) D1Rect válasza WhiteWalker (#23026) üzenetére


D1Rect
félisten

Elvileg dobozos, nem csak kód.

(#23030) Xaels válasza D1Rect (#23029) üzenetére


Xaels
félisten

[link]

"There was some confusion surrounding Battlefield: Bad Company 2 Vietnam, the first expansion to DICE's well-received shooter. Following the initial announcement at E3 2010, EA has resolved the question of distribution -- it'll only be available digitally as Bad Company 2 DLC -- and described more of the features included with the map pack (which has missed inclusion in Battlefield: Bad Company 2 Ultimate Edition)."

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#23031) SzlobiG


SzlobiG
félisten

Jók lettek az új mapok nekem bejönnek ideje volt már valami új. :K

(#23032) D1Rect válasza Xaels (#23030) üzenetére


D1Rect
félisten

Rákérdeztem az iponban, azt mondták amit írtam.
Fogalmam sincs, hogy milyen úton terjesztik a kódot, lehet jár vele egy DVD tok.

(#23033) Xaels válasza D1Rect (#23032) üzenetére


Xaels
félisten

Feljebb ezt írtam: #23026: Szerintem ugyanúgy dobozos mint a CDG-nél, de az is csak egy kulcsot fog tartalmazni amivel unlock-olható lesz a tartalom..

Dobozos lesz csak lemez nélkül. [Fontos tudni!]

Amúgy engem az érdekelne a Vietnam-al kapcsolatban, hogy most benne lesz-e az Onslaught mód vagy sem? [link]

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#23034) SzlobiG válasza Xaels (#23033) üzenetére


SzlobiG
félisten

Steamon is meglehet venni 13euró kb 3600Ft olcsóbb mint cd galaxisba azt várni se kell míg kihozzák.

(#23035) D1Rect válasza SzlobiG (#23034) üzenetére


D1Rect
félisten

Ha Steam-en veszed, akkor kell neki a steam-es BFBC2, vagy hogy működik együtt?

(#23033) Xaels: Nem láttam, hogy válaszoltál a köv. hsz.-re szerkesztésben.

[ Szerkesztve ]

(#23036) BalaNce87 válasza Xaels (#23025) üzenetére


BalaNce87
addikt

Egyszer kijelentettem azt amit, mi a pöcsömet nem lehet ezen megérteni, hányszor írjam még le? nekem szemet szúrt ennyi.
Mw2-re írtad hogy azok is mit műveltek, ez se különb, azt se kötelező megvenni 3 map ide vagy oda nem változtat a játékon semmit, attól még elcseszett marad a rendszer. Itt azért jöttek jól a mapok mert alapból kevés volt.
Tudom nem adnák pénzért ha nem lenne rá kereslet, de legalább olyan kerülne pénzbe ami nyújt is valamit, amire rámondhatom hogy megéri, amúgy multis fps-hez meg nincs olyan tartalom amiért fizetni kéne, mert annyira kis dolgok. Mapot egy kis gyakorlással bárki megtanulhat csinálni, de ha nincs türelme ott vannak a modderek és tőlük van egy két igen jó map. Bennem lenne annyi ha már maga a játékkal is megszedtem magamat, hogy egy ilyet ingyen adok, ez a minimum, nem arra mennék rá ezek után hogy mégjobban kizsákmányoljam az embereket. Tényleg ilyen pár nap alatt pc-re átportolt skin packből akarnak mégjobban meggazdagodni? jó persze nem az ő hibájuk hogy a többség megveszi, röhögnek a markukba hogy ennyi embert ilyen jelentéktelen dolgokkal el lehet csábítani.
Nyilván olyan kis kölykök veszik meg elsősorban akik egész nap gép előtt játszanak, kivétel van, de ők a célközösség, nekik valók ezek a dlc-k és ők tartják el ezeket a nagy cégeket.

D1rect: Valószínűleg dvd tok és benne egy kód vagy egy ismertetőn.

[ Szerkesztve ]

(#23037) v!ct0y válasza SzlobiG (#23034) üzenetére


v!ct0y
veterán

Na de az nem biztos, hogy össze tudod tenni a nem stemes bc2 vel.
De ottvan a EA store az tuti jó és ott is csak 13 euró.

(#23038) Xaels válasza SzlobiG (#23034) üzenetére


Xaels
félisten

Várni én sem várok a szállításra, 2 buszmegálló az Astoria :D Amúgy meg az a 300Ft egy Monster ára, max. 1-el kevesebbet iszok a hónapban :DDD Valahogy nem szeretném a Steam-et erőltetni, tegnap sem ment és a BO topic teljesen meg is volt tőle zakkanva. Mellesleg később, ha valamilyen okból el akarnám adni így könnyebb lesz.(Bár erre max. a BF3 adhat elég okot).

(#23036) BalaNce87 : csakhogy ott repülsz, ha a map váltás olyan térképre ér ami neked nincs meg és ugye összesen 2 DLC jelent meg így ez sajnos elég sűrűn előfordul és ha véletlen összedob egy jó brigáddal egy rendes host-tal, de repülsz ilyen ok miatt az gáz. Itt nem jut senki előnyhöz azzal, hogy megveszi a Specact dlc-t így nem rontja el mások esélyeit a jó játékhoz.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#23039) SzlobiG válasza D1Rect (#23035) üzenetére


SzlobiG
félisten

Na ez jó kérdés azt írja, hogy kell hozzá ugye a bc2, de hogy most annak sztímesnek kell lennie vagy nem azt nem tudom.

Victoy: Valszeg akkor igen kell hozzá. Marad az EA store.:D

(#23040) BalaNce87 válasza Xaels (#23038) üzenetére


BalaNce87
addikt

Nah de érted azért vegyem meg azt a 3 mapot mert a kedves iw elcseszte a játékot, és nemtudom megválasztani melyik mapon akarok játszani?

(#23041) sith7


sith7
nagyúr

mi az hogy "csipa" ? :B :F

(#23042) Zolás válasza v!ct0y (#23037) üzenetére


Zolás
addikt

Na igen ha még megveszed hozzá a specact cuccot nagyjából ugyanannyiba kerül mint a dobozos itthon.
Azt hiszem ebből utalás lesz :DDD
sith7 a magyar prógémerek a távcsöves mesterlövészt röviditik csipára. :DDD

[ Szerkesztve ]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#23043) v!ct0y válasza Zolás (#23042) üzenetére


v!ct0y
veterán

Lehet, hogy még az is belefér majd :)

(#23044) Xaels válasza BalaNce87 (#23040) üzenetére


Xaels
félisten

"Tudom nem adnák pénzért ha nem lenne rá kereslet, de legalább olyan kerülne pénzbe ami nyújt is valamit,"

Az a baj, hogy ilyen esetben a játékegyensúlyt viselné meg a dolog mert nem mindenki venné meg. "Így a kecske is megmarad és a káposzta is" A Fan-ok is örülnek mert valamivel kitűnhetnek és a sima játékosok is, hogy nem jelent semmi előnyt.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#23045) D1Rect válasza sith7 (#23041) üzenetére


D1Rect
félisten

Zoom. Távcső. Sniper.

(#23040) BalaNce87: Akkor ne vedd, örülj, hogy a gyerekek eltartják a nagy cégeket te meg ingyen kapod a map packot. Evríbádi heppi. :))

[ Szerkesztve ]

(#23046) ForRedGlory válasza ciry (#23022) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Új pályán engem is ledobott a fenébe első próbára... másodikre kiírta hogy a kapcsolat megszakadt... harmadik próbánál spawn killer áldozata lettem és mentem is vissza a megszokott valpára...

(#23047) netjox13 válasza KubanitoS (#23021) üzenetére


netjox13
csendes tag

remélem hamar megoldrák...

(#23048) BalaNce87


BalaNce87
addikt

Ez a pbbansos dolog most hogy is van? én csak beléptem és játszottam, és nem frissítettem a pb-t, de ahogy olvasom a frissítésnek sincs semmi köze ahhoz hogy kivág.

(#23049) sith7 válasza Zolás (#23042) üzenetére


sith7
nagyúr

Értem, köszönöm a válaszokat :R

(#23050) v!ct0y válasza BalaNce87 (#23048) üzenetére


v!ct0y
veterán

Vagy lehet, hogy most kezdi el kivágni azokat akik valamikor csaltak.:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.