Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18601) megint én válasza anshin (#18600) üzenetére


megint én
őstag

Jó, elnézést mindenkitől, bunkó volt... De Te most jól megfogalmaztad... :R :R :R
(#18598) Főleg ezért bocs...
De komolyan, volt olyan, hogy megnéztük, mi-mennyit sebez, uzival messzebbre a szó szoros értelmében nem elég egy tár :(((

(#18602) Írtam, azért kölön bocs, de azért mutat egy képet a KDis..., Igaz amit írtál, de -/+ 0.2, hogy milyen a csapat.

[ Szerkesztve ]

(#18602) Doki-HUN1978 válasza megint én (#18598) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Az, hogy valakinek milyen a K/D aránya semmit nem jelent!

Az arányt nagymértékben befolyásolja, hogy milyen erős ellenfelekkel játszol ill; hogy a te oldaladon mennyire erős játékosok foglalnak helyet.

Meglehet, hogy Gabipaci sokkalta erősebb játékos nálad, mivel ő egy relatíve erős szerveren szokott mozogni, úgyhogy messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni a K/D arányból!

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18603) gabipaci válasza anshin (#18600) üzenetére


gabipaci
addikt

Jaj, félreismersz bennünket, ha azt hiszed, hogy egy lapon kezelünk titeket.
Már a stílus miatt sem tennénk.

CSiMi_ (vagy megint Te...) én nem kezdtem el a statodat elemezni, csak ész érvekkel próbálatalak megyőzni, hogy két szemszögből is lehet nézni a dolgokat.
Én sokkal többet foglakozom az adminprogrammal, a szerverek sorsával, mint amennyit játszom. Nem kis pénzembe és időráfordításomba van az egész (másnak is :R)
Én elég sokat olvasok a témában, adminkodok, megpróbálok utána nézni eseteknek, igazságos lenni.
Személyeskedésedre ez a válaszom.
Még jó, hogy annak idelyén nem áltam le veled szerver indítani. Sok nézeteltérés lett volna belőle :)

szerk: sajnos a modkeres topikban már nem tudom szerkeszteni a hsz-em, de akkor én is bocsánatot kérek, hogy gyorsan reagáltam. Remélem nincs harag :B

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#18604) Gonz0 válasza anshin (#18599) üzenetére


Gonz0
tag

Én se beszéltem még meg a csapattal a dolgot, csak egy hirtelen ötlet volt. De szerintem mi benne lennénk. Egyébként mi is többnyire 30as családos emberek vagyunk, szóval megértem a problémádat. Nyilván a war-t én is csak amolyan fun szinten gondoltam. Nekünk sincs semmilyen taktikánk HC conquestre, úgyhogy nagyjából egal. IRC nincs, helyette van HUN TS. Megdumálom a többiekkel, aztán privizek.

Egyébként, ha 5 méterről, hátulról uzival vkit megküldök az már nem forgolódik sehova. 2 a fejébe és fekszik. Nem kell ehhez HC :) De értem mire gondolsz és részben igazat is adok.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18605) megint én válasza gabipaci (#18603) üzenetére


megint én
őstag

Most lenne egy HC is, és lehet Te is HC-n játszanál? :U De am én sem akartam személyeskedni, az azért amiért banoltak már bocsánatot kértem, és azóta aláírásomban is szerepelt, hogy Megint CSiMi,

Ja, és NINCS harag, csak paraszt vagyok... ;]

[ Szerkesztve ]

(#18606) Doki-HUN1978 válasza gabipaci (#18603) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Ez is Monica Lewinski bugyija volt wazze! :))

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18607) Kálmán_


Kálmán_
csendes tag

Még mindig klántársakat keresünk.

Is your father a lumberjack? Because every time I look at you I've got serious wood in my pants.

(#18608) petXYZW válasza KL (#18596) üzenetére


petXYZW
tag

"Normál módon sokkal inkább kell célozni, több ideig kell célon tartani, mozgást követni mint HC-n. Nekem ebből tök egyértelmű, hogy több játéktudás kell az SC-hez."

Más nézőpontból:
Ha az ellen fedezékek között futkos, nincs időd lelőni, mert az idő amit a célkereszt előtt eltölt, még ha végig rajtatartod, akkor is kevés a lelövéséhez. Majd szépen a fedezékben meggyógyul.

Tehát minden csak nézőpont kérdése.

[ Szerkesztve ]

(#18609) gabipaci válasza megint én (#18605) üzenetére


gabipaci
addikt

Vakuljak meg, én az aláírásodból nem vágom, hogy CSiMi vagy...
Szerk: ja szerepelT, ezt nem vágtam...

(#18606) Doki-HUN1978: tévedés, Monica bugyija azért volt annó jó hasonlat, mert Ő megőrizte az mint Ti a screenshot-ot.
Jelen esetben én csak a rendelkezésemre (és máséra is - kereső) álló eszközökkel utánajártam dolgoknak.
Inkább serlokholmszhoz mint Mónikához hasonlít a dolog, nem? :)

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#18610) ciry válasza Kálmán_ (#18607) üzenetére


ciry
őstag

Mondjuk még mindig nem mondtad meg, hogy melyik klán az.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18611) anshin válasza megint én (#18601) üzenetére


anshin
csendes tag

Itt a kérdés, hogy mégis milyen távolság volt az a messzebb. Gondolom azt nem kell részleteznem, hogy az UZI-t nem távolságra találták ki. Tehát nem véletlen, a sebzés gyengesége.

Viszont, én nagyon szeretem a G3-at, és érdekes, hogy még messzire hihetetlen találatokat bevisz, néha még bundásokat is gond nélkül le lehet vele szedni elég nagy távolságokból, addig például nálam közelharcban, rendre felsül, pedig józan paraszti ésszel azt gondolná, hogy egy ilyen erős fegyver, 5 méteren belül megkerdőjelezhetetlenül halálos ha beledarálok csak úgy az enemybe, de nem, hiába darálok, hamarabb kifogy a golyó, mint sem meghalnék, és ott már csak a pisztoly menti meg az életem, ha nem reagál elsőre a célpontom ;Đ

(#18612) gabipaci válasza ciry (#18610) üzenetére


gabipaci
addikt

Aki szeretne csatlakozni hozzánk, dobjon nekem egy privát üzenetet a játékbeli névvel és egy-két üzenetváltás után megadom a szükséges elérhetőséget.
Hétpecsétes titok.
Majd egy-két üzenetváltást követően kapod meg az elérhetőségület...
Addig nem is kell tudnod, hogy melyik csapathoz szeretnél csatlakozni.
Majd ha látatlanba jópofiztál, és befogadást nyertél, megtudhatod, hogy egyáltalán szimpatizálsz-e velük már rég óta. vagy ősellenségek vagytok más fórumokon...

Logitech hardware tester

(#18613) Gonz0 válasza ciry (#18610) üzenetére


Gonz0
tag

Pont ezt akartam írni. :R BTW hozzánk is lehet jelentkezni. Már ha valaki akar olyan taplókkal együttjátszani mint én. ;]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18614) KL válasza petXYZW (#18608) üzenetére


KL
tag

Azért ez a futkosás most már nem olyan egyszerű, mert a nagyon gyenge találat érzékelést úgy találták megoldani a patch-el, hogy megnövelték a hitboxot (a fejet szerintem megduplázták). Ez persze nem a HC hibája, de kíváncsi vagyok ott mennyire lehet előre haladni, amikor a hitboxod mindenfelé lebeg körülötted. Lehet kipróbálom a HC-t, de ha kemp lesz, meg élősövény csapattársak, ahhoz nincs türelmem :).

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18615) BalaNce87


BalaNce87
addikt

Mit vitatkoztok hogy hc vagy nem hc, hc-n tök kiszámíthatatlan hogy jó vagy vagy nem, nem attól függ milyen jól célzol, hanem hogy épp milyen jó helyen vagy, ha pont oldalt vagy az ellenek és ott járnak át akkor lelőhetsz vagy 3-4 embert is, de előfordulhat az is hogy éledsz és halsz, mert a sniper egy lövés és ugye snipert elég nehéz kiszúrni ha nem egy úton rohangál pláne ha egy helybe gugol végig. A spotot nem szeretem mert egy kisebb wh-val ér fel, eléggé eltudja rontani a játékomat, azt kéne hogy csak te lássad a spotolt ellenfelet és nem az egész csapat, mert bírom hogy besunyulnék mögéjük erre kapok egy spotot és olyan lő le akinek köze nem volt az egészhez, legtöbbször ugye ezt tank műveli velem. Mondjuk spot nélküli 32-es hc-nak 0 értelme van, az kb arra jó hogy felmenj meghalni egy párszor aztán megunod és lejössz, pláne támadóként. Amúgy szerintem patch óta talán jobb lett a sebzés is, de a lag problémák miatt rengetegszer előfordul hogy eltűnik a lövedék a levegőben vagy szimplán nem adja be hiába te lőttél előbb.

[ Szerkesztve ]

(#18616) petXYZW válasza gabipaci (#18589) üzenetére


petXYZW
tag

"HC-n a sniper egy császár" ez így igaz. :R Ezért imádom az SV98-at.

A GAC (German Austrian Commando vagy valami hasonló) szerveren esett meg velem az alábbi:

SQDM

Többször lelőttem az egyik [GAC] klántagot (SV98) és miután meghalt felvettem az M1 garandot amit eldobott, és azzal irtottam tovább. Volt mikor őt magát lőttem le az eldobott garanddal.
Olyan 4x megtettem ezt aztán kirúgtak a szerverről.

:F

[ Szerkesztve ]

(#18617) Kálmán_ válasza Gonz0 (#18613) üzenetére


Kálmán_
csendes tag

Én játszanék, de a heti 3 war túl feszes követelmény. Amúgy ha összejövünk elegen, warozhatunk egymással :(((

Is your father a lumberjack? Because every time I look at you I've got serious wood in my pants.

(#18618) Doki-HUN1978 válasza gabipaci (#18609) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Jólvannanekukacoskodjámá'!

Viccnek szántam, nem fejtörősdinek. :P

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18619) KL válasza petXYZW (#18616) üzenetére


KL
tag

Ugye sniper a király HC-n, de most őszintén te azzal odamész mcomot élesíteni, vagy zászlót foglalni, vagy egy domboldalból nézed, ahogy pár, a játék céljáért küzdő gyermek céltáblát játszik neked?

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18620) bul07 válasza gabipaci (#18603) üzenetére


bul07
nagyúr

hát nem tudom hogy ki hogy van vele de nekem nagyon ellenszenves hogy minden kis sémiségért futkosol a mod-okhoz lehet hogy két sorban olyat írt amit nem kelet volna de kicsit furcsa nekem hogy egyből be is mószerolod (ha leírtam most már nem törlöm de nem folytatom ha nem gond,ha gondolod ezt is nyugodtan bejelentheted)

Doki-HUN1978: szerintem is semmit nem jelent hogy milyen a K/D aránya mert lehet hogy csak a domb tetőn ücsörög egy távcsövessel és akkor persze hogy 1feleti az aránya

esetleg ha fegyverekre lebontva is megnézi az ember úgy már talán lehet véleményt kialakítani

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18621) anshin válasza BalaNce87 (#18615) üzenetére


anshin
csendes tag

"Mondjuk spot nélküli 32-es hc-nak 0 értelme van" Miért?

Mégis vannak, akik játsszák és nem is rosszul, még 32 szerveren is, sőt, azon az igazi, minél többen annál jobb. De tény, ez megint annak a kérdése, hogy rush vagy conquest a mód. Rushnál HC-ban is sokkal koncentráltabb az ellenfél helyzete, még conquestben, bárhol lehet ellenfél és valóban, néha ez nagyon sok bosszúságot okoz, de attól még nem feltétlen igaz, amit írtál.

(#18622) megint én


megint én
őstag

Én lehet, hogy tudnék neked egy klánt. De nem szeretnék a vevükben beszélni de ők becupra szeretnének menni, csak nincsenek meg.
Az átlag K/D-jük 1.5 és 2 között van. És szeretnének menni Becupra. Min 18 és agyban legyél toppon akkor beajánlak, de ők véresen komolyan gondolják. Csak akkor gyere ha LANKÉPES vagy.

(#18623) petXYZW válasza BalaNce87 (#18615) üzenetére


petXYZW
tag

"32-es hc-nak 0 értelme van" én egyetértek.

A 24 vagy 16 slot-os RUSH nagyon élvezhető.

Szerintem a meg felesleges ez a HC vs SC hitvita.

Én pl. ugyanazt a k/d-t - jót vagy rosszat - produkálom SC-n mint HC-n.

Volt olyan a sárga és szürke halálfejes megkülönböztetés előtt, hogy feltévedtem egy "HC mixed" szeróra amin SC sebzés volt. Az eredmény pont ugyanaz a k/d mint az aznapi átlag, ja és észre se vettem, hogy nem HC, :F csak mikor az M95 nem ölt egy lövésből, ill. a KILLCAM is gyanús volt.

[ Szerkesztve ]

(#18624) Gonz0 válasza Kálmán_ (#18617) üzenetére


Gonz0
tag

Heti 3 war lehetőség. Nincs minden héten 3 warunk, pláne most így a nyári szezonban. De ha lenne is, vagyunk annyian, hogy ne kelljen mindenkinek minden waron játszani.

@KL:
Igen, én odamegyek sniperrel (reconnal) zászlót húzni, élesíteni, vagy épp disarmolni, ha arra van szükség.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18625) gabipaci válasza bul07 (#18620) üzenetére


gabipaci
addikt

Majd befizetek valami elsunnyogós vagy magambafojtvasírós tanfolyamra, és akkor nem fogok problémázni azon, ha belémrúgnak. De amíg nem jön rá össze a pénz, addig maradok ilyen.
A modker topik meg azért lett létrehozva, hogy lehessen hol jelenteni a sérelmeket. Ők meg eldöntik, hogy elég mély-e a sérelem. (jelen esetben valószínű nem elég, de nem is baj, csak visszaugattam a magam módján.)
Neked még mindíg fáj, hogy kikerestem a statodat, és legszívesebben letiltanál a keresőröl, mi? :))

Logitech hardware tester

(#18626) KL válasza Gonz0 (#18624) üzenetére


KL
tag

Lehet vannak kivételek, de én még olyan recont nem láttam (akinél sniper rifle volt), hogy úgy kellett volna odébblökdösnöm az mcomról.

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18627) megint én válasza petXYZW (#18623) üzenetére


megint én
őstag

Amúgy ebben igazad van valamennyire, Nekem személy szerint, Igaz kevés van belőle a top favorit, az amikor 4v4 HC TDM Van olyan, hogy 1 percig csak lopódzunk mire találunk valakit, de nagyon állat az a fantom játékmenet. De Én még talán roszabb KDket produkálok HCn mint simán, de mégis jobban élvezem. Amikor normalon játszottam, zászlóson, voltak 4es, meg 6os KD-k. De még egyszer 32/0-is. HC-n jó a 2-3-as KD. De ez a fantomvadászat nagyon baba.

#18626) KL ... Én a rconnál is kiunlockoltam mindent, de mindíg "forró" hejeken voltam, és megjelenéstől 3 nap alatt meg volt minden unlock. És akkoriban nem is nagyon volt (sajnos) HC ugyhogy normal modon m-comot is sniperként hatástalanítottam... Egy darabig nem játszottam vele, de úgy 1 hete megint ráálltam, de szeptembertől lesz igazi, mert addis CS:S becupra kell gyakorolnom.

[ Szerkesztve ]

(#18628) Gonz0 válasza KL (#18626) üzenetére


Gonz0
tag

Pedig nincs is jobb, mint a védők első hatástalanító hullámát 1-2 jól elhelyezett C4-el hatástalanítani. ;] Ebben nagy segítség a motion sensor. A sniper fegyó meg adja magát: instant kill, sok töltény, rá a red dot. Egy közepes csapat ellen simán lehet így m-comot szólóban robbantani.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18629) petXYZW válasza KL (#18619) üzenetére


petXYZW
tag

Igen, élesítek akár sniperrel is. Elég jól sikerült megtanulnom a "rohamcsipa" módszert a 10 töltényes tárral rendelekző SV98-nak köszönhetően.

De nem jellemző, mert a snipert akkor választom amikor két új M-COM-ot kell támadni, tehát megvan a RESPAWN ticketek nagy része. Ha ticketek nagyon fogynak és a támadás nem halad, akkor a többi cast valamelyikét választom.

NELSON BAY-n szinte soha nem játszok a reconnal.

Ha pedig védekező oldalon vagyok, akkor igen céltáblának használom az M-COM-ot élesíteni vágyókat. De ez független attól, hogy sniper vagyok vagy sem.

(#18630) KL válasza petXYZW (#18629) üzenetére


KL
tag

Hát akkor ti nagy kivételek vagytok, bár ilyent látnék többet (illetve legalább egyet :D).

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18631) petXYZW válasza KL (#18626) üzenetére


petXYZW
tag

És még valami. Általában az első játékban eltöltött perc után jól látszik, milyen a szerver. És ahol a játékosok M-COM-ot próbálnak élesíteni, ill. megvédeni ott az embernek nincs pofája a dombon gubbasztani.

(#18632) anshin válasza Gonz0 (#18628) üzenetére


anshin
csendes tag

főleg ha assault kasztal van C4-ed, gyakorlatilag annyit teszel rá az M-comra, amennyit nem szégyellsz ;Đ

Egyébként ja, nagyon jó mikor sunnyogiék belefutnak a C4 csapdába ;Đ De az is jó szokott lenni, mikor fut utánam az enemy, de ő nem tudja, hogy én tudom fut utánam, szépen sarkon c4 elejt, majd széles mosollyal várom és kiáltom a beforduló enemynek, hogy CSÍÍÍZZZZ ;Đ

(#18633) Kálmán_ válasza KL (#18630) üzenetére


Kálmán_
csendes tag

Aki jó csapatot akar, annak előbb utóbb klánba kell lépnie. Másként: állandó játszópajtásokat kell keresnie. :U

Jeeeeegyeddü nemmegy.

[ Szerkesztve ]

Is your father a lumberjack? Because every time I look at you I've got serious wood in my pants.

(#18634) Gonz0 válasza KL (#18630) üzenetére


Gonz0
tag

Láthatnál, ha nem lenne 4-es limit :W

@Kálmán:
Jó embernek mondod :D

@anshin:
Ja de motionom nincs. Így nehéz tudni mikor gyültek már köré elegen. Ráadásul bokorruhában elbújni is könyebb a környéken. És a sniper fegyver is fontos része a shownak. Mint ahogy azt írtam is.

[ Szerkesztve ]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18635) bul07 válasza gabipaci (#18625) üzenetére


bul07
nagyúr

pfffff

(#18631) petXYZW: azért egy szervernél kőről köre változhat a játékos gárda
és lehet hogy egyik pályán jó a csapat de a következőre lecserélődik fele és már nem is olyan jó

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18636) KL válasza Kálmán_ (#18633) üzenetére


KL
tag

Megvan a jó csapat, csak mivel a játék nem lett igazán sikeres a versenysportban, meg jópár hibával is rendelkezik, ezért kissé szétszéledtünk (talán a nyár is közrejátszik).

Aztán vagy ez indul be, vagy a cod7 lesz mérhető a korábbi részeihez, eseteg később a BF3 lesz nagy durranás és akkor újból aktivizálódik a nép.

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18637) Doki-HUN1978 válasza Gonz0 (#18634) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Jah, ez most betalált. :D

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18638) ciry válasza Gonz0 (#18613) üzenetére


ciry
őstag

Mondjuk az elég gáz, hogy így megmondod elsőre melyik klán az :F
Ejnye :(( ( :D )

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18639) Kálmán_


Kálmán_
csendes tag

Van akit érdekel egyébként klánhoz való csatlakozás, csak másmilyen klánt keres?

Is your father a lumberjack? Because every time I look at you I've got serious wood in my pants.

(#18640) petXYZW válasza bul07 (#18635) üzenetére


petXYZW
tag

Ez igaz, de ha jó a játék pl. az M-COM-t sikerült élesíteni és nyerni, de maradt 1 vagy 2 respawn ticket akkor azért a védők is jól érezték magukat és kiegyensúlyozott volt a játék.Ilyenkor nem nagyon szoktak kilépni és 3-4 kört szépen el lehet játszani. Ami akár 2 óra. Illetve ha már nem olyan jó a játék akkor lehet másik szervert keresni.

(#18641) Gonz0 válasza Kálmán_ (#18639) üzenetére


Gonz0
tag

Komolyan mondom, hogy több ember érdekelne szerintem ha elárulnád melyik klánról van szó. Én is ismerek valakit aki klánt keres, de tuti nem foglak titeket ajánlani neki, amig semmit nem tudok rólatok.

@Ciry:
Hja.. utólag már rájöttem, hogy nem kellett volna a link és elég lett volna a sejtelmes félmondat.. elcsesztem na :B

[ Szerkesztve ]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18642) Kálmán_ válasza Gonz0 (#18641) üzenetére


Kálmán_
csendes tag

Nincs nevünk, csak három istentelenül jó játékos.

Éppen ezért kérdezem, hogy ha esetleg az kell a jelentkezőkhöz, hogy demonstráljam, milyen jó honlapkészítő és videószerkesztő vagyok, akkor ahogy időm engedi csinálok mindenféle csicsát, bár inkább játszani szeretnék.

[ Szerkesztve ]

Is your father a lumberjack? Because every time I look at you I've got serious wood in my pants.

(#18643) gabipaci válasza Gonz0 (#18641) üzenetére


gabipaci
addikt

Indulj ki abból, hogy ez egy "másmilyen" klán. ;]

Logitech hardware tester

(#18644) Gonz0 válasza Kálmán_ (#18642) üzenetére


Gonz0
tag

Ebben az esetben csatlakozhatnátok hozzánk. Nem kell se honlapot szerkesztened, se videót vágni. Bár ha a géped engedi csinálhatsz fragmoviekat. :)

@Gabipaci:
Nekem nincs bajom a mássággal.. :)

[ Szerkesztve ]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18645) Yany válasza Gonz0 (#18644) üzenetére


Yany
addikt

Gonz0, hadd kérdezzelek már meg, hogy így kívülállóként, mégis mi a véleményed a heteroszexualitásról? :DDD (bocsi, nem hagyhattam ki :)) )

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#18646) Doki-HUN1978 válasza Yany (#18645) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

:D :C

Én meg azt hittem a gépem nyomja a hőt... :)

[ Szerkesztve ]

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18647) Kálmán_ válasza gabipaci (#18612) üzenetére


Kálmán_
csendes tag

Igazatok van, ez helytelen. Ha mégis külön hozzánk szeretne csatlakozni valaki, írjon egy erre utaló tetszőleges tartalmú privátot és postafordultával küldöm a Mumble szerver címét. Persze azt elvárom, hogy a leírt attitűdnek megfeleljen a játéka.

Mondjuk közben már írtam Gonz0-nak, hogy mennénk hozzájuk, de mindenre nyitottak vagyunk egy csapat összehozásáért.

[ Szerkesztve ]

Is your father a lumberjack? Because every time I look at you I've got serious wood in my pants.

(#18648) KL válasza Kálmán_ (#18647) üzenetére


KL
tag

Na akkor én is szemétkedek:

"mindenre nyitottak" :C

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18649) v!ct0y válasza Kálmán_ (#18647) üzenetére


v!ct0y
veterán

Jöhettek hozzánk is:) Mi csak 4 en vagyunk.:)

(#18650) gergo0328


gergo0328
senior tag

nah végre ez 1. platina:D :

Pár bug:

:R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.