Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18551) Fortissimus válasza harry3 (#18547) üzenetére


Fortissimus
őstag

kiserteties, valoban...
nc

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...

(#18552) harry3 válasza r-chee (#18549) üzenetére


harry3
őstag

Én is ezt éreztem. Azt amit ő berakott az írásába teljesen kezdőként írtam. Nem az én hsz-em lett volna a jó példa.
Nekem még 3D spottinggal, térképpel is nagyon nehéz kikínlódni pár killt, nem hogy azok nélkül.
Az írási stílusa elég ellenszenves.
Üzenem neki. hogy elnézést, hogy egy napig kínlódtam a HC szervereken és 100 halál után feltettem itt a kérdést és nem szenvedtem napokig.

Fortissimus: nem kell magadra venni, amit írtam.

[ Szerkesztve ]

(#18553) ciry


ciry
őstag

[link]

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18554) HS 2142 válasza ciry (#18553) üzenetére


HS 2142
őstag

Nem ismerted eddig a speciális heli-táncot? :D

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#18555) bul07 válasza Roland06 (#18548) üzenetére


bul07
nagyúr

eben a két hozásszólásban talán megtalálod a választ a kérdésedre (#8413) Gonz0 , (#8414) Gripper

r-chee : azt azért el kell ismerni hogy 3D spotting az 80% megegyezik egy WH-val mert hegyen,bokron,dombon,házon ,fán egyszóval mindenen ami fedezék lehetne átlátszik a narancssárga pötty

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18556) bunfi válasza r-chee (#18549) üzenetére


bunfi
őstag

A 3dspotting néha legális WH és nagyon nem szeretem.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18557) gabipaci


gabipaci
addikt

Szerintem elég nagy lúzerség a 3D spotot és a wallhack-et összehasonlítani.
Egy az, hogy a spot-olás nem is mindíg működik. (erről mackósajt tudna órákat mesélni)
Kettő, a WH mindíg mutatja a dolgot, míg a 3D spot csak akkor, ha egy csapattársad bejelölte. Mivel nem megoldott a térben való beszélgetés (ne a squadtársaidat halljad csak a "rádión", hanem aki közvetlen melletted áll a játékba, azt is. -Ha jól emlékszem alien-ben volt már ilyen, nem nagy találmány...) Így semmilyen más módon nem megoldható, hogy jelezz a társadnak. És ugye ez csapatjáték...
Három, elég rövid ideig van ott az a háromszög.
Négy, ez megint felesleges ladistaság, akinek nem tetszik a 3D spot, menjen olyan szerverre, ahol ki van kapcsolva.
A miénken nincs kikapcsolva, és nem is lesz.

Szó volt kés-pisztoly partiról, legyen belőle valami?
De előre kellene tudni, hogy a szervereken hirdetve legyen.
És lehetőleg ne hétvégén, csúcsidőben.

Ja, lehet nem mondtam, de a kettesen a CQ 400 tickettel indul, és csak egy kört megy maponként. Sikerült beállítani konfigban, így marad egy darabig.

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#18558) mackosajt válasza gabipaci (#18557) üzenetére


mackosajt
addikt

Nem mesélek róla órákat, egyszerűen ez még mindig "built in feature" a játékban, hogy működik-e, vagy sem. Random kiderül. Van, hogy tisztán látod az ellent, nyomod a Q-t, hogy ha megöl, mások is tudják, van ott valaki, mégse csinál semmit. (UAV-os esetekről ne is beszéljünk, mert ott azzal lehet segíteni sokat, ha spottolsz, de az előbb leírtak miatt ott se műkszik jól.)

Most viszont léceltem, TS-ről is. Későre jár.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#18559) Gonz0 válasza Kálmán_ (#18535) üzenetére


Gonz0
tag

És van neve is a klánnak? Esetleg honalpjuk?

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18560) bunfi válasza gabipaci (#18557) üzenetére


bunfi
őstag

Nem nem az. De hogy rövidre fogjam és sarkítsak (mert azt szeretek): mi lesz a következő, az aim segéd? Picit segít ráhúzni, a csapatjáték érdekében...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18561) Roland06


Roland06
aktív tag

Kösz mindenkinek a linket!

(#18562) madgie válasza mackosajt (#18558) üzenetére


madgie
titán

Igazából úgy kéne ezt megoldani, hogy percenként csak X embert tudj bespotolni, mert UAV-vel aztán tényleg sokat lehet segíteni, ne jelölhesd már hátulról az egész ellen csapatát, másrészt viszont ne maradjon az ilyen random vagy megy, vagy nem működési módnál.

bunfi: játssz konzolon, ott már most van egy kicsi rásegítés a gamepad miatt :D

[ Szerkesztve ]

(#18563) anshin


anshin
csendes tag

Üdv, én ladista, mondjuk úgy barátja vagyok, több mint csapat társ. Láttam, hogy felkeltette az írása itt néhány ember figyelmét.

Azért látom a 3D spotról nagyrészt ellenző vélemények vannak, egyébként jó dolog lenne, de talán elég lenne a helyét megjelölni az ellenfélnek, nem magát az ellenfelet. Ez America's Armyban tökéletesen jól működik, itt is elfogadhatóbb lenne, SZERINTEM. Egyébként általában ismerősökkel, barátokkal játszok, egy TSen, így ha UAVal vagyok, mostanában inkább csendben elfoglalok egy jó helyet és mondom TSen a többieknek, ki merre van, hol fut, hol kempel. Ez beválik, 3D spot nélkül is. Ha bundás vagyok, akkor is lövés helyett inkább információval szolgálom ki a csapatomat, bár ez természetesen nem az összes pályán válik be, de ahol igen, ott sokat jelent.

Egyébként a gond, hogy itt-ott hangzott el az, hogy ezért és ezért mekkora **** és ****** meg ***** a HC mód. Ha valaki odaírja kulturált ember módjára, hogy SZERINTEM és nem fűz hozzá semmi lenéző jelzőt, akkor például mi (és minden HC mód párti) sem háborodunk fel azon, hogy miért is van le ******** a HC mód?

Ízlések és pofonok, ha tiszteletben tartjuk egymás véleményét és picit odafigyelnénk arra hogy milyen stílusban írogatunk, akkor béke lenne. Vannak olyanok is, akik még keményebbé tennék a HC módot és vannak, akik nem. Van elég szerver, mindenki megtalálja a magának valót, és probléma szál se :) De nem? :)

(#18564) ciry válasza anshin (#18563) üzenetére


ciry
őstag

Van magyar hc szerver? :Y
Pont a múltkor akartam egy kicsit hc-zni, mert már nem is emlékszem milyen :U

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18565) anshin válasza anshin (#18563) üzenetére


anshin
csendes tag

"Üdv, én ladista, mondjuk úgy barátja vagyok, több mint csapat társ. Láttam, hogy felkeltette az írása itt néhány ember figyelmét."

Ez picit félreérthetőre sikerült, nem, NEM vagyok MELEG ;Đ

[ Szerkesztve ]

(#18566) madgie válasza anshin (#18563) üzenetére


madgie
titán

Itt elvárod, hogy odaírják, hogy szerintem, miközben a srác a blogban általánosít és egy kalap alá vonja a játékosok nagy részét, ledegradálva őket, egy darab szerintem nélkül? Hátizé...

(a magam részéről jóval többet spotolok, mint amennyi spotolt ellenfelet levadászom)

Ja, a 21es csapdája nem létező regény és abból kialakult kifejezés, mert az A 22-es csapdája (a 21-est max a Down-kórra szokták írni, de reméljük itt nem arra utal a srác)

(#18567) anshin válasza ciry (#18564) üzenetére


anshin
csendes tag

Van magyar HC szerver, vLr néven fut, only HC, általában este van játék, akkor érünk rá. Nálunk lassan már mindenki 30-hoz közelit, vagy elmúlt, ezért munka után, csak este, 1-2 óra jut játékra. Korlátozás csak annyi van, hogy 1 bundás / oldal. Más nincs, esetleg Flame és csúnya beszólásokért (bárki bárkinek) kick, max ennyi :)

Mindenkit várunk, aki hasonlóképpen van a játékkal és akkor lesz jó szórakozás :)

(#18568) anshin válasza madgie (#18566) üzenetére


anshin
csendes tag

Az általánosítást nem ő kezdte, ő csak reagált. Még ha nem is írja oda valaki, hogy szerintem, annyi elvárható lenne, hogy ne minősítse le mások ízlését, olyan jelzőkkel, melyeket én nem idéznék vissza. Vagy ennyire én lennék bal****, hogy ilyeneket mernék elvárni?

Sajnos tipikus eset történt, még pedig hogy az erőszak erőszakot szül. Én elfogadom azok véleményét, akik szórakozni akarnak, és nekik a normál mód pontosan megfelel, igaz az már számomra összeférhetetlen, akik normálon warozni akarnak. De ez megint egyéni vélemény. Ok okozat, magamat ismétlem, nem ő kezdte, az már külön téma, hogy kellett volna e folytatni.

(#18569) Gonz0 válasza anshin (#18568) üzenetére


Gonz0
tag

Kifejtenéd bővebben, mi a probléma a normálon warozással? Amennyire én tudom, az összes tournamenten tiltva van a 3D spot és engedélyezve a friendly fire. Ilyen szempontból egyik war se "normál" szerveren folyik, hanem módosítotton.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18570) anshin válasza Gonz0 (#18569) üzenetére


anshin
csendes tag

Nincs probléma, mondtam én ilyet? Mindig a szavak mögé gondoltok nem létező dolgokat. Egyébként nem tudtam, amit írtál, ám az én HC-s szemszögemből adódnak az eltérések, de ha ebbe belemegyünk megint, akkor megint ott tartunk, ki miért szereti a normált, és miért a HC-t. Ezért is írtam oda, hogy egyéni vélemény. Baj? :)

(#18571) harry3 válasza madgie (#18566) üzenetére


harry3
őstag

Kiemelt két hsz-t és az alapján mindenkinek megmondta a frankót, ami elég merész dolog.
Én egyfolytában spotolok, de viszont spotolt ellenfelet ritkán szedek le.

anshin:
"ne minősítse le mások ízlését, olyan jelzőkkel.."- Tudod szebben is leírhatta volna a véleményét, nem ilyen szavakkal, ahogy tette. Ő szó szerint megmondta a frankót a játékosoknak. A játékosok arcába írta és nekik szánta, mi viszont nem írtuk neki, hogy ilyen, meg olyan bunkó vagy, hanem csak egymás között megbeszéltük.

[ Szerkesztve ]

(#18572) anshin válasza harry3 (#18571) üzenetére


anshin
csendes tag

#18568

(#18573) harry3 válasza anshin (#18572) üzenetére


harry3
őstag

Mindenki azt gondol, amit akar, ha ő így gondolja, hát legyen. Nem fogok senkivel vitatkozni, teleoffolni a topicot.

(#18574) ciry válasza anshin (#18567) üzenetére


ciry
őstag

Ezek a csipa korlátok kiakasztanak, főleg ha azzal kezdtem el játszani, utána meg az auto-admin engem szankcionál, mert más folytatta a halálom után.
Én 4-szeres optikával rohangálok, amivel szemtől-szemben ha mellélősz megdöglesz, ezért sem értem mi a gond ezzel :U
Ha valaki kempelni akar, az tud más fegyverrel is (pl.Abakan 4-szeres optikával).

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18575) r-chee válasza gabipaci (#18557) üzenetére


r-chee
őstag

Spot-olás valóban nem mindig működik. Szerintem, ha rányomod az ellenre a "Q"-t, 65-70% az esély rá, hogy meg fogja jelölni a játék. UAV-val sokszor szenvedés bejelölni az ellent, letörik az ember ujja, mire odarakja a háromszöget. És ha megjelenik, s más nem spottolja az adott ellent, talán 4 másodperc és eltűnik róla a spot.
Vajon lehet köze a spotolás sikerének a látótávolság beállított értékéhez?

anshin: legközelebb beírhatnátok blogotokba a "legsikeresebb magyar BC2 szerver" után a szervereink nevét is, sőt, megengedem, hogy nickemet és a logout blogom címét is felhasználjátok. Mindig jól jön nekünk egy kis ingyen reklám :D .

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18576) harry3 válasza r-chee (#18575) üzenetére


harry3
őstag

Egyébként hogy lehet irányítani az UAV-t? Próbálgattam, de fel sem száll. :DDD
A helikopterrel nagy nehezen sikerül felszállni, de mindig robbanás a vége.

(#18577) anshin válasza r-chee (#18575) üzenetére


anshin
csendes tag

Bár 3D spot nincs HC-ban, spot van, főként járművekre használjunk, mert ott még van értelme, mert térképet lehet még nézni. Egyébként inkább a távolság, ami befolyásolja, mert sokszor látok egy járművet, de csak bizonyos távolságon belül érzékeli. Bár nem tudom erre gondoltál-e.

A második felére nem igazán reagálnék, felesleges cinikus megjegyzés. Ha blogodba kiteszel minket, mi is téged és ott van az ingyen reklámod :D Mivel jelenleg tudtommal egyetlen HC szerver a vLr szerver, így vitathatatlanul a legsikeresebb is :p Ja és mi is kiteszünk más szerverek nevét nagyon szívesen, amit például ilyen szerverkörkép cikkekben meg más listákban is, nem leprásként kezelik a vLr HC szervert.

még egy megjegyzés, nem ártottam neked, felesleges támadni, nem azért vagyok itt. Ha büdös vagyok, nyugodtan meg lehet mondani, nem rontom el a légkört.

(#18578) anshin válasza ciry (#18574) üzenetére


anshin
csendes tag

Az assault fegyverek tökéletesek kempelésre. Sokszor elmondtam, hogy igazából a recon kasztnak fontos szerepe lenne a játékban. A korlátozás csak a játékosok miatt szükséges. Sajnos, nagyon sokszor előfordul, hogy a szerveren játszó játékosok 80% recon. Ilyenkor át csap egy fajta cirkuszi lövöldözésbe a játék, és ha adminként kell rendet tennem, akkor nekem nem marad idő a játékra, ezért van a program rá.

Sajnos ez pont azokat terheli, akik pont hogy jó reconok lennének, mert most minden boldog és boldogtalan, tehetséges és tehetségtelen lehet ezzel a kasztal, mert bocsánat, de könnyű kill, ami nem egyenlő azzal, hogy jól játszani vele viszont nehéz. Remélem érted a különbséget.

Ha már mindent statisztikáznak a játékban, szerintem a fejlesztők tudnának a legjobb szelekciót kialakítani gyárilag erre, hogy azok kezébe kerüljön ez a kaszt, akik tényleg jól nyomják. Ezért mondtam azt, hogy a korlátozás csak a kasztot jól játszó emberek érdekel lenne, mert így a sok rossz recon miatt, le vannak általánosítva a reconok noobokká, ami elfogadhatatlan, még akkor is ha én közelharc párti vagyok, és nekem nem fekszik a reconozás, de elismerem a fontosságukat.

SZERINTEM! :D

(#18579) Gonz0 válasza anshin (#18570) üzenetére


Gonz0
tag

Nem kell rögtön védekezőbe fordulni, nekem úgy tűnik mintha te gondolnál az én szavaim mögé nem létező dolgokat. :)

Csak a véleményedre lettem volna kiváncsi.. Szerintem HC-ben warozni legalábbis furcsa lenne, lévén a csapatnak nem igazán van ideje lereagálni a szituációkat. Csak a legprofibb csapatok tudnának érdemben végrehajtani egy taktikát. A többiek (értsd a mostani csapatok 99%-a) csak csetlenének, botlanának a pályán. Mondom ezt úgy, hogy túl vagyok már jónéhány "normál" BC2-es waron és sok óra HC játékon is.

[ Szerkesztve ]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18580) anshin válasza Gonz0 (#18579) üzenetére


anshin
csendes tag

Lehet igazad van, már mit a szöveg mögé látást illetően. Bocs.

A véleményem alapja nagyon egyszerű, hogy normál és a HC mód közötti legnagyobb különbség igazából a sebzésben van. A többi, mint a spot, a kis térkép, lőszer kiírás, folyton látható célkereszt, mind-mind olyan elemek, melyek fejben kell, hogy meglegyenek, nem a képernyőre zsúfolva.

Ezeket a dolgokat én nem tartom szükségesnek a taktika szempontjából, mert a pálya az mind két mód alatt egyforma, az ellenség is ugyanazokat a dolgokat használja ki, szóval ilyen téren nagy különbség nincs, nem hogy nagy, egyáltalán nincs.

A csapat általában hanggal kommunikál arra ott a TS, még a 3D spotnál is jobb egy jó csapatkommunikáció, mert az magában foglal mindent, ki merre van, mit csinál, hol mit lát, a többit meg érezni kell.

Meg az is kérdéses, hogy mire alapozunk, rushra vagy zászlóra? :) Én még két dolgot keményítenék a játékon, az egyik a respawn rendszer, a másik a medic rendszer, mind kettőre az a véleményem, hogy csak igazságosabbá tenné a játékot, mert úgy vélem egy jó játék alapja csak az igazságosság lehet, mert akkor nincs vita. :)

(#18581) r-chee válasza anshin (#18577) üzenetére


r-chee
őstag

Nem tagadom, valóban cinikusnak szántam a megjegyzést :) .
Szervereteket belinkeltem a blogomba :) .

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18582) anshin válasza r-chee (#18581) üzenetére


anshin
csendes tag

hamarosan kint a tiéd is :)

(#18583) Gonz0 válasza anshin (#18580) üzenetére


Gonz0
tag

Nagyjából én is így gondolom. A térkép, spot ilyesmi valóban elhagyható a warból. De mint mondtam, a HC sebzés annyira felgyorsítaná a dolgot, hogy szinte nem is lenne értelme taktikát készíteni, úgyis arról szólna a war, hogy a csapat fele kempel a másik fele meg próbálva túlélni az ellenséges kempereket csinálja az objektívákat. HC-ban egy ember mindenféle megeröltetés nélkül le tud darálni 4 fős squadokat. Conquestben nagyjából kör végéig annál maradna a zászló aki elsőre behúzta. Szerintem sokkal unalmasabbak és kiszámíthatóbbak lennének a warok a HC sebzéstől.

Persze az is lehet, hogy csak más taktika kellene. Az már most látszik, hogy a normál waros taktikák nem nagyon állnának HC módban. Egyszer ki kéne próbálni. Ti ki tudtok állni egy 8v8 conquest warra? Esetleg összehozhatnánk egyet. :)

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18584) megint én válasza anshin (#18568) üzenetére


megint én
őstag

Halihó! Én most kapcsolódok be a témába! És nem olvasok vissza, csak 2 Hsz-t!
De veled totál egyetértek! Nem játék a normal mód! (másnéven lowmod)
Ne haragudjatok már, sokan mondják hogy ez csak játék, és nem kell élethűnek lennie. Jó oké, játszon szarvosz yedi kakademy akármivel...
Ez egy kib...szott háborús játék, és akkor ad játékélményt ha minél közelibben tükrözi a valóságot, és nekem összeegyeztethetetlen a jó játékélmény ha:
-1- Az emberbe egy tár kell kisebb kaliberből pl uzi. :U
-2- Egy sniperből 2 lövés kell egy emberbe! Pl.: barrett m95 ami átvisz egy 30 centis vasbetonon, vagy egy 5 cevtis vason. Na nesz...passatok már. :(((
-3- Spotolás? Mivan? Hol látsz olyat, hogy kis háromszög az ember feje fölött? Főleg, ha befut a házba, és rajta van még a jelölés, egyszerűen letunkolod a falat... Nagy skill...
-4- Egy Bradley löveg akkora mint egy ember alkarja, általában gyengített uránból. Hát ha egy ilyen gyomron talál akkor az ebéded a füleden jön ki. De a játékban futsz tovább. :C
-5- Panaszkodnak a medicek, hogy nincs minimap, és nem hátják kit kell éleszenni... Mit sírnak, én szinte mindíg m3al megyek Hc-n is csak én nem vagyok annyira nyomorék, hogy ne lássam a hullát.
Ne legyetek már olyanok, mint a konzolowok! ;] Nem ész nélkül kell rohangálni a mapon a nyílt terepen, van füst, van fedezék, bokor stb... Haragot nem akarok, ez egy vélemény. De nekem összeegyeztethetetlen a "normal mod" a jó játékélménnyel.

(#18585) eugabesz


eugabesz
őstag

[ Szerkesztve ]

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

(#18586) megint én válasza Gonz0 (#18583) üzenetére


megint én
őstag

Aki kempel, azt simán ki lehet játszani, csak használni kell a buksidat...
Aki meg ledarál egy squadot, az vagy jól játszik, vagy szerebcséje van, vagy lowok ellen megy, ezek közül egyik sem baj... Sőt, baromira megjő a játákélmény amikor bedarálok 4-5 embert 1 tárból. A zászlót meg foglalni kell... Azért marad annál aki először behúzza mert tele a pub lowokka. Ha egy jó csapattal megyek játszani esélye sincs ellenünk, de volt olyan is amikor az ellen is kemény volt, fröcskölt az izzadás az adrenalintól, és pörögtek a zászlók fel-le mindegyik... szóval totál nem igaz amit írsz. És a taktik dönt el mindent... el kell nevezni mindent, és kell egy ember aki agyban nagyon pörög, és mondani, hogy ne lőjj rá, ha látod akkor sem. Sunnyogjunk el mellettük. Húzzuk be a leghátsó zászlót... stb...
Amúgy kellenek csapatok becupon lehet, hogy lesz bfbc2is!
Részletek a becupról

(#18587) eugabesz válasza megint én (#18586) üzenetére


eugabesz
őstag

Nagyon soxor többre mész egy "nem lövök oda"-val,minha darálnál...ez így igaz.Csak ahhoz már csapat kell és fegyelem...és az már "más tészta"

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

(#18588) ciry válasza eugabesz (#18585) üzenetére


ciry
őstag

Mentsd el GIF-ként és töltsd fel az imageshackra mondjuk, úgy menni fog

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18589) gabipaci válasza megint én (#18584) üzenetére


gabipaci
addikt

LOL, mégegy hatalmas hozzászólás...
Hogy az m95 és a bradley löveg mire képes a valóságban, és mire a játékban, hatalmas nagy LOW duma összehasonlítani!!!
Elárulom Neked, hogy ha M95-el fejbelőnek a valóságban, nincs az az orvos a világon, aki egy defivel újraéleszt.
Nincs az az ember, aki egy éles csatában egymaga magával tud vinni egy vállról indíthatót, és a játékban megengedett mennyiségű (upgraderrel) töltetet.
Sőt, nincs az a tömörítési fajta, ami olyan kicsi dobozba, mint az ammo box, beledaráljon annyi lőszert/gránátot/rakétát, mint amit a játékban ki lehet nyerni egy dobozból.
Nincs az az ügyes szerelő, aki egy hegesztőpistával 10mp alatt megszerelne egy sz@rrá lőtt helit.
Ezek a HC-ben is benne vannak. Folytassam még?

És hogy miért az amatőröknek való a HC, és a profiknak a SC?
Ez nagyon egyszerű.
Azonfelül, hogy bármit ki lehet venni az SC-ből (3D spotot mondjuk), HC-n a sniper egy császár.
Nincs killcam, minden találat halált jelent (szemben a SC-vel, ahol ha nem fejlövés, akkor az áldozat tud reagálni, van killcam, így nem kempeli be magát valaki kör végéig)
A medik a király, 20 halált kioszt egy tárból, és rajta kívül senki nem gyógyul saját magától az egész szerveren. (ne kelljen leírnom, hogy SC-n ez nem így van)
A többibe ne menjünk most bele, de azokhoz is jóval bénábbaknak is elég lenni.
Az SC szervereken nem arról szól a játék, hogy elbujok valahova, és várom, hogy egy öngyilkos csapattárs végre kimenjen zászlózni vagy m-comozni.
SC-n van lehetőséged megfordulni, és visszalőni. És ha igazán béna az ellenfél, megijed a mozgásodtól, és meg is hal.
Haragot nem akarok, ez egy vélemény. Az enyém. Nem eladó.

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#18590) Doki-HUN1978 válasza megint én (#18586) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Közzétennéd kérlek a nick-edet?!

Csak, hogy tudjam, hogy kivel kell álljak egy squadba, hogy ütőképes legyen a támadásunk és persze, hogy tanulhassak.
(gondolom még sokan vagyunk így olvasván eme hatalmas sorokat :) )

Ilyen tehetséges,mindent tudó, támadó szellemű játékost szívesen látunk a szerveren! (azt hiszem nyilatkozhatok az adminok nevében?!)

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18591) bunfi válasza megint én (#18584) üzenetére


bunfi
őstag

Valóság ≠ Battlefield Bad Company 2

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18592) Gonz0 válasza Doki-HUN1978 (#18590) üzenetére


Gonz0
tag

Pont ezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem is. :C

Sajnos, nem hiszem, hogy megfordulna a mi kis normál-low szerverünkön. :(

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18593) Polllen válasza gabipaci (#18557) üzenetére


Polllen
nagyúr

Kettes szeró...gabipaci... :R

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#18594) ciry válasza Doki-HUN1978 (#18590) üzenetére


ciry
őstag

Hát igen, aki tud az tud :R
Bár én is ilyen csodálatos játékos lennék :R

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18595) megint én válasza Doki-HUN1978 (#18590) üzenetére


megint én
őstag

HC, vagy nem HC? Mert ha nem akkor felejtős... Ts-t add meg priviben és megyek, úgy is csak 2en vagyunk estefelé. Én 9-10 fele szoktam játszani. Amúgy -=-CSiMi-=- vagyok és nem nagyon vagyok aktív mert CS:S becupra e-dzünk és csak levezetésből játszok BFBC2-t.

[ Szerkesztve ]

(#18596) KL


KL
tag

Csak azt nem értem, hogy miért gondolja valaki, hogy aki HC-n játszik az jobb játékos mint a normál.

Normál módon sokkal inkább kell célozni, több ideig kell célon tartani, mozgást követni mint HC-n. Nekem ebből tök egyértelmű, hogy több játéktudás kell az SC-hez.

A public HC szervereken pedig nagyon esélyes egy állóháború kialakulása, főleg ha nagy slotszámú a szeró, egyszerűen lehetetlen mondjuk 16 ember ellen előretörni, ha egy-két golyótól elfekszel.

A HC és az SC warokban pedig tényleg csak a sebzés a különbség, a minimap elenyésző segítséget nyújt, a TS-en elhangzottak alapján mozogsz.

Ja és mind a codokban mind pedig itt az SC módokat játszották / játszák az európai szinten is nagy csapatok. A ladderekben résztvevő klánok számáról nem is beszélve.

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#18597) Doki-HUN1978 válasza megint én (#18595) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Roppantmód sajnálom, de nem HC egyik PH-s szeró sem amin általában játszom / játszunk.
Pedig kíváncsi lettem volna, vajon tényleg olyan jó játékos vagy-e, mint amilyennek mondod magad?!

Egyetértek Atyával...

[ Szerkesztve ]

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18598) megint én válasza gabipaci (#18589) üzenetére


megint én
őstag

HÁ-HÁ-HÁ-HÁ-HÁ-HÁ-HÁ-HÁ-HÁ-HÁ!
Te aztán a pro!
KD 0.6 :C :C
Én úgy lettem 1.38, hogy csak arra mentem, hogy mindent kiunlockonjak, és minden pin meglegyen mégis a duplája. És soha sem kempelek...
És amiket írtál, hegesztés ilyesmi. Hát ja sajnálom én is hogy ilyenekkel elb@xták a játékot, de ha a HC közelebb van a valósághoz, akkor a HC jobb... :P

(#18599) anshin válasza Gonz0 (#18583) üzenetére


anshin
csendes tag

Ez a leglényegesebb eltérés kettőnk véleményében. Én nem gondolom, hogy a HC sebzés felgyorsítaná a játékot. Szerintem pont fordítva, lelassítja. Én régóta játszok HC-t, de nagyon ritka, ha 3-4 enemyt le tudok lőni, ahhoz annak a 4 embernek nagyon nagyot kell hibáznia, nem beszélve arról, ha még egy medic is van közöttük.

Én azt vallom, ha valaki hátulról elkezdek 5-10 méterről sorozni egy UZI-val, aminek elég kemény tűzgyorsasága van, az ne forduljon már rám még. Azok akik normál után átmennek HC-ra, és úgy játszanak, mint HC-n, azok nagyon gyorsan meg fogják utálni a módot. Én azt vettem észre, hogy HC-n az emberek sokkal inkább fedezékes játékot játszanak, minden előbb megnéznek, ritkán látni a nagyobb tereken átrohanó emberkéket. Inkább a lassabb kempelősebb a játékmenet, és igen, abban igazad van, hogy mikor tűzharca kerül a sor, ott viszont minden pillanatok alatt megtörténik. De pont ezért lehet sokkal többet taktikázni, legalábbis a véleményem szerint. Szó mi szó, a lényeg, hogy a HC-n picit más stílussal kell, kellene játszani.

Arról lehetne vitatkozni, meg nem az lenne az első játék, hogy mennyire van valóság alapja, meg melyik megoldás valóság hű, viszont egy ilyen taktikai katonai játéktól inkább a valóságot várnék, mert ha nem, valószínű mennék valami unreal természetű játékba, HALO vagy tudom is én.

A HC és a sniper viszonya. Én mindig abból indulok ki, hogy csapat játék. Én magam sose megyek fel szerverre, általában esténként a többiekkel játszom. Ez azért lényeges, mert mikor lelő valakit egy sniper, akkor általában aki meghalt egy irányt meg tud adni a csapatnak és vannak árulkodó jelek, biztos láttátok, hogy pár fegyver szép "csíkot" húz maga után. Tehát szerintem HC-n is ki lehet szedni egy snipert minden bosszúság nélkül, és le is szedjük általában. Ha egy nagyon jó recon játékossal találkozunk, akkor szokott gond lenni, de mivel max 2 lehet a szerveren, és az ellenfél ilyen jó, az számomra sosem probléma, inkább kihívás, mert csak így lehet jobb az ember.

Én sokkal jobban a medicekre vagyok kiakadva. Nekem ez az azonnali élesztés egyáltalán nem jön be. De azt hiszem ezt már egyszer leírtam. Sokszor bukok el és nem tudom felvenni harcot 2-3 ember ellen, mert amint megölök valakit, medic kirohan és feléleszti. Ez addig megy még az én HP-m fogy el, mivel HC-n nincs visszatöltés, szóval unfair. Jobbnak látnám, ha élesztés után max 10% HP-t kapjon az ember, így sokkal kiegyensúlyozottabb lenne a játék, a többit meg töltse fel dobozból utána (ha tudja).

mindenkinek írtam itt, de vissza Gonz0-hoz.

A war, bár nem szeretem ezt a kifejezést, de nincs kizárva ilyen gyakorló, kipróbáló összejövetel. Bár mi még nem játszottunk hasonlót és kimondott taktikáink sincsenek, de szívesen játszunk veletek, bár a többiekkel erről még nem egyeztettem :) Bár sajnos az időpont meghatározás nálunk macerás dolog, kinek, mikor fér a családi életében egy időpontban ez a dolog, de mindenképpen érdemes lenne játszogatni, ha azt mindenki tudja FUN alapon venni. :) Megbeszéljük :)

magyar bc2-s IRC csatorna nincs? Nem akartok? Régen az volt az ilyen játék közösségek központja, volt fent 100-200 vagy több ember, picit forum, picit chat, picit játékszervező. Jobban meg lehetne ismerni egymást :)

(#18600) anshin válasza megint én (#18598) üzenetére


anshin
csendes tag

Nem használsz az ügyemnek ;Đ Talán ott kezdődik, hogy ne LOWmodozz, pont ez ellen próbálnék itt küzdeni.

Sose mondtam, szóval sem, hogy aki HC-n játszik az jobb játékos, csupán más az elvárás, de ebből megítélni nem lehet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.