- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
remélem ma nem b....a el a játékot a badkiller nevű egyén...(tegnap este '78:2 volt a statja....jah kis pisztollyal)
-
Nuits
tag
Ha elolvasod amit írtam láthattad volna, hogy próbáltam Update-el is ill. leszedni a megadott linkekről. Képzeld kissé le voltak terhelve az oldalak!
Mind a 4 helyről elindítottam és 2 óra alatt jött csak le a patch (egyik sem tudta közel sem a max sávszelem).
Mielőtt okoskodsz és személyeskedsz talán olvasd el az össze hozzászólást!
Köszi! -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Illusion1010 #35041 üzenetére
világosabb a chat ablak, ugyanolyan laggos mint eddig semmit újat.
-
Illusion1010
senior tag
Mik a tapasztalatok az új peccsel? Nekem úgy tűnik 100x gyakrabban előjön az hogy minden kis sz@rban elakadok
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
aram01 #35039 üzenetére
Én megvenném a legjobbat én nem cserélném míg nem kell.
Igaz ez én vagyok, de már 2éve van meg az i7-em is és valszeg még nem kell lecserélnem anno jó biznisz volt, vgat sűrűn cserélgettem anno én is, de dec óta egy 5850-et nyúzok az eléggé bírja még max kap egy társat maga mellé ha kevés lenne. -
-
v!ct0y
veterán
Ezt nem értem, hogy miért most kell játszhatóvá tenni a játékot. Teljesen jó minden.
-
F_Zolee
nagyúr
Na meglett az új jövevény. Sapphire 6850...már csak az a kérdés, hogy a hozzá adott Dirt 3 kupon használható-e.
-
gabipaci
őstag
Természetesen reggel 9 körül a mi szerverünk is updatelve lett
-
aram01
nagyúr
innen próbáltad? (fentebb linkelték)
-
Nuits
tag
Mindenkinek iszonyat nehezen jön le a frissítés?
Kissé zavaró és idegesítő, hogy 60/6-os nettel már vagy 10* futottam neki
Tudtok mondani linket, ahonnan gyorsan leérne? -
Bazzzs
senior tag
Ez most komoly, hogy az új patchnek köszönhetően nem működik megfelelőlen a punkbuster, ha a windows fiókom neve ékezetes betűket tartalmaz? Még jó, hogy elolvastam a patch leírását, mert soha ki nem találtam volna
-
matyi94
senior tag
Nekem bugosabb, mint régen. Késelném az ajtót, erre szimplán átfutok a falon, de az ajtó marad.
-
M^xx
aktív tag
-
v!ct0y
veterán
Ati kari téren is javult egy kicsit a játék. Most már csak negyed annyi ideig szaggat az elején a játék
-
M^xx
aktív tag
Magyarítással nincs baja a pachnak ? Updater.exe nekem sem működik.
-
killer095
őstag
A twixtor effectet (lassítás+ elmosódás) az After Effecten belül
-
killer095
őstag
BC2 Twixtor teszt videóm
http://www.youtube.com/watch?v=EwJ7dzkWLjI&feature=channel_video_title
Véleményeket kérek !
-
BalaNce87
addikt
Leszedtem offline patchet még tegnap valamikor. Az updater amúgy se működik corrupt file hibát ír ki...az offline-ra meg azt írja hogy nincs is fent a játék, originről szedtem azóta csinálja ezt. Originről ugye nem kell patchelni onnan leszedi az egészet, de akkor meg nem megy az updater, love it.
-
Serpiko
addikt
PC-n van meg a gém steam verziója nekem a kérdésem az lenne XBOX 360 kontrollerel lehet irányítani a játékot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest