Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18901) ciry válasza mackosajt (#18897) üzenetére


ciry
őstag

Ja, hallottam :K
Nem biztos, hogy pozitiv kicsengése volt a beszélgetésnek.
Számszerűsiteni senki sem akar, egyszerűen látni akartam a számot, hogy hány PH!-s van a képen csúcsidőben, amint leirod.
ÉS NEM ÖRÜLÖK NEKI!

Bosszúálló: [link]
Itt is épp arról volt szó, hogy a cg-vel csak a gond van, de azt se hallotta/jegyezte meg senki.
Persze van olyan rész, ami megmaradt a hsz-ből az emlékezetben.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#18902) bul07 válasza Bosszuallo7 (#18900) üzenetére


bul07
nagyúr

ere az a megoldás hogy nevet vált és úgy játszik rejtőzködve és ha nagyon bűnös dolgot lát akkor kirakja az illetőt és játék közbe nem zaklatják így

ezzel azt is el lehetne érni hogy folyamatosan normális lenne a viselkedés mert nem lehetne tudni hogy mikkor van fent admin a játékosok között

bár eben a játékban nehezen kivitelezhető mert névhez van kötve a rang ha jól tudom

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18903) gergo0328 válasza ciry (#18901) üzenetére


gergo0328
senior tag

PH4-ok közül már alig jár fel valaki a csipaszabály óta.csak ciry, carsida, bledi, bosszuallo és én hagytuk ott a szervert (bocs annak akit kihagytam de ők jutottak elsőnek eszembe)
szval hol van az a dolog amit nemrég idéztem h ez a 2 szerver a PH!-s emberek szórakoztatására lett kitalálva (főképp) Csak egy hétre sztem próbáld ki h kiveszed ezt a 4 csipás dolgot és hátha feljárnak megint azok az arcok akik régen. Még az elején annyi ember volt ts-en h szétkellett szedni őket mert nagy volt a nyüzsgés :D nah akko még jó volt. :F :(

(#18904) gergo0328 válasza gergo0328 (#18903) üzenetére


gergo0328
senior tag

*PH!

Szerk. bosszuallo kivéve...
nem az a lényeg h ki hanem az h elmentek. mondhatnék mást bosszuallo helyett de mind1...

[ Szerkesztve ]

(#18905) mackosajt válasza gergo0328 (#18903) üzenetére


mackosajt
addikt

Kérdezd már meg Bosszút, hogy most is hol játszik? ;)
Nincs kényszerítve.
Erről ennyit. Még ha álnéven játszik is.

szerk. 1el fentebbre: :)
Szerintem ne vonj le hirtelen következtetéseket, mert a múltkor Ádám is már kijelentette, hogy nem jön, aztán jót játszottunk a minap a szerón. ;)

[ Szerkesztve ]

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#18906) gergo0328 válasza mackosajt (#18905) üzenetére


gergo0328
senior tag

1-el fentebb.

(#18907) gergo0328 válasza mackosajt (#18905) üzenetére


gergo0328
senior tag

igen de milyen ritkán jön fel? Régen majdnem minden nap láttam mostanában nem is találkoztam vele. én is feljárok ha Crock mondja h PH!-n van akkor ok felmegyek de ha nincs ismerős ember akkor inkább keresek másik szervert és oda megyek EGYEDÜL. Pedig általában nem járok játszani egyedül.

(#18908) gabipaci válasza bunfi (#18899) üzenetére


gabipaci
addikt

Bunfi, mindíg csak a baj van :)
Ha lelőnek CG-vel arcba, az egyetlen dolog, ami tehetsz, hogy lehetőleg nagybetűvel beírsz chatbe, kultúráltan megkéred, és lehetőleg eléred azt, hogy visszaírja, hogy őt nem érdekli, akkor is CG-vel öl. Naponta többször ránézek, és ha megakad a szemem, cselekszem, akár fél óra múlva is.
Volt már ilyen rámnemvonatkozikaszabály gyerek, nem is régen. Kibanoltam utólag.
De ha elkezded anyázni (nem tudom mennyire merültél bele) akkor csak magadat járatod le, és Te fogsz kicket kapni.
Ebben biztos lehetsz.

Tóbi! A sniper limit témában tegnap megpróbáltam veletek egyeztetni TS-en, azon kívül, hogy lekezelőek és bunkók voltatok, semmi eredmény nem született.
Amíg nincs más módja a korlátozásnak, ez marad.

Logitech hardware tester

(#18909) bunfi válasza gabipaci (#18908) üzenetére


bunfi
őstag

Nekem azon az időpillanaton túl, hogy lelőtt azzal a "well-balanced" fegyverrel már mindegy. Egyébként jó, hogy a történetből csak a lényeg nem jött át. Lehet körülményesen fogalmaztam. Másrészt aki kimegy a fényre és nem csak megbújik egy sötét sarokban, azt valószínű, hogy észreveszik.

A sniper limit témához pedig annyi megjegyzésem van: hogyan éred el, hogy mások ne tegyék tönkre az egész játékot azzal, hogy képtelenek bármi hasznosat tenni?

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18910) BandiHUN válasza gabipaci (#18908) üzenetére


BandiHUN
veterán

most egy érdekes,de fura kérdés azért,de azértis felteszem...igazából neked mit számitanak az itteni gamerek például,avagy más véleménye?Nem kicsit katonás,és öncélú,amit csinálsz?Tulajdonképp RÓLAD szól ez az egész szerveresdi,te hozod a szabályokat,a te gyereked nevét viseli...csakhát lassan már nem lesz,aki a közösséget képviselné rajta.
Én azt mondom,hogy azért ez probléma,jobban,mint amennyire kompromisszumkészséget mutatsz,és valahol egy szélmalomharcnak érzem ezt a "tökéletes" szerver álmot...ami úgysem jöhet össze.
Cserébe széthullik egy közösség,akár főrészt csendben,mert sokan túl kultúráltak megmondani a véleményüket,főleg nem adminként,hanem egyszerűen elsomfordálnak,csendben,szó nélkül.
Kicsit ezt érzem most...nem száll nagyon vitába veled senki,mert vagy nincs joga,vagy nem akarja...de ez mostmár egy ideje nem a ph-ról szól.Egyszerűen beleunt,szétszéledt szépen a csapat.Te magad szinte nem is játszol,talán észre sem veszed...De pont a lényeg tűnik el.
Ha ez a tendencia,miután lejárt az én részem a bérletből,kiszállok én is...mondjuk én nem amiatt,mert épp valami nem tetszik...hanem mert oda,amiért jöttem,a PH-s csapat.
Kicsit azért gondolkodj el,és ne sérülj be rögtön,valahogy túl sok kimondatlan dolog van,ami gyanúsan feszül a téma körül.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18911) Gonz0 válasza gabipaci (#18885) üzenetére


Gonz0
tag

Azt azért tegyük hozzá, hogy sniperként nyilatkoztam az alábbiakat.. és ha nem tudok vele leszületni hát én se gondolkozom egy pillanatig se a másik szerveren..

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18912) bunfi válasza BandiHUN (#18910) üzenetére


bunfi
őstag

Nem szól ez a téma kicsit arról, hogy nem tetszik egyeseknek, hogy nem akkor állnak be csipába, amikor szeretnének?

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18913) gergo0328 válasza gabipaci (#18908) üzenetére


gergo0328
senior tag

lekezelőek és bunkók??wtf? :F :C :C

(#18914) r-chee válasza gergo0328 (#18903) üzenetére


r-chee
őstag

B@ssza meg a kutya már !! Menjetek el más szerverekre játszani, ha mi vagy a szabályaink nem tesztenek!! :(( :((( Ilyen marha egyszerű. Itt pedig fejezzétek be az ellenünk folyó burkolt és közvetlen támadásokat.
A szabályaink körül nem kell fujjolni, hőbörögni, mint egy értetlen horda, mert azok ott vannak feketén-fehéren, és ott lesznek holnapután és azután is. Vagy el kell fogadni őket, vagy egyszerűen, szópazarlás nélkül elhúzni másik szerverre. Bonyolult, mi?

Minket, adminokat meg le lehet nézni, el lehet mondani mindennek, mert biztos csak az emberek b@szt@tásáért fizetünk a két szerverért 3 havonta 70E forintot; biztosan azért hoztunk szabályokat s azért hangolgatjuk az adminprogramot, mert "Játék határok nélkül" jeligével teljes káoszba akarjuk lökni a játékosainkat, és minél több ember megsz*patása a célunk, nem pedig a kultúráltabb, kevesebb állóháborúval tarkított játékmenet; biztosan azért készítjük el angol és német nyelven a szabályzatot, mert sz@runk a nem magyar játékosokra, és ha feljön egy külföldi, ki tudjuk rugni, mert nem tudja elolvasni, mit illik és mit nem; s biztosan azért nem vagyunk állandóan jelen a játékban vagy kívül adminprogiban, mert sz*runk a fejetekre, s nem azért, mert dolgozni is el kell menni néha, s vannak egyéb dolgaink, pl. ház körüli munka. Biztosan...

********* ***.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18915) Gonz0 válasza bunfi (#18912) üzenetére


Gonz0
tag

De, pont arról szól, hogy eddig nem volt 4 csipa szabály és szerettük a szervert most van és nem szeretjük. Hiába hangoztatja Gabi, hogy nincs új szabály.. igenis van és az ittenieknek nem tetszik..

@r-chee: Ha a PH-s közösségnek egy ilyet leírsz akkor azt hiszem ideje elgondolkozni azon, hogy ki kéne venni azt a PH!-t a szerverek nevéből..

[ Szerkesztve ]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18916) kopaszqtya


kopaszqtya
tag

[link]
Ha esetleg valaki szeretne venni bc2-t.....

(#18917) gergo0328 válasza bunfi (#18912) üzenetére


gergo0328
senior tag

már nem csak arról szól. már arról is h gabi a véleményem(és nem csak sztem) önző lett. Te magad mondtad h várod az ötleteket. Mondtuk h vedd ki a csipakorlátót. NEEM-NEEM AZ KELL MERT ÚGY PÖRGŐSEBB A JÁTÉK...kipróbáltad mennyivel pörgősebb? kétlem h te vennéd észre h mi mennyit változott...max amit az adminprogram kiír.Ciry és a többi olyan admin csinálta jól az adminkodást h feljött a szeróra játszott és ha kellett intézkedett...procon nem helyettesíthet egy embert. tudod a gépnek van 1 logikája amit beletáplálnak de ezen fejleszteni nemtud csak ha az az okos ember csinál vmit mert az ember tudja a helyzetet mérlegelni...

(#18918) BandiHUN válasza bunfi (#18912) üzenetére


BandiHUN
veterán

erről is szerintem...
Szerintem sokkal jobb volt,amig admini feügyelet volt,akkor is kirepült,aki nem kellett.
Csipáznak a hegyről?Igy jártak,felmentünk és lekéseltük őket,kész.Bukják a kört?az ő bajuk+tanulnak a killcamból,hogy a kukkeren kivül is van élet.
Nagyobb baj,hogy mostmár admin sem jár fel,és nem látom megoldásnak,hogy ez lerendezhető azzal,hogy van egy autoadmin.Kicsit többről szól ez.Tényleg jó kérdés,hogy miért nem megy fel még az admin sem játszani,mertha felmenne,akkor is rend lenne.
De nem alternativa,ha a közösség fontos.Nem tartom magunkat normális esetben egy vállránditással egy hülye programra lecserélhetőnek,mert akkor tulajdonképp hol is a társaság,akit ELSŐSORBAN ki kellene,hogy szolgáljon a rendszer?No,ez a nem mindegy.
És furcsállom,hogy ilyen későn tűnik ez csak fel,hogy jééé egész du nem láttam se PH,sePHAdmin prefixű embert a szerón,vajon miért van ez? :U
De hurrá,rend van.
Du többször ment a csetben,hogy egyesek arcon gl-eznek... a kutya nem avatkozott be.
Én rászóltam a kedvenc panaszkodónkra,hogy miért játszik,ha semmi nem tetszik?kábé ennyi volt...többhöz már kedvem se volt.
És valóban volt olyan hogy a 2 szerveren lézengett 4-5 magyar,és az is idegen...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18919) r-chee válasza BandiHUN (#18910) üzenetére


r-chee
őstag

Ugyan, ha nem lenne semmiféle szabály, ugyanúgy menne a köpdösődés. Ha van, az a baj, ha nincs, az a baj. Az emberi természet velejárója, hogy bármi is legyen, bele kell kötni a másikba. Magyarokra ez különösen igaz. És vannak emberek, akik különösen jól értenek a kötekedéshez.

Gonz0: Kinek nem inge, ne vegye magára.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18920) bunfi válasza Gonz0 (#18915) üzenetére


bunfi
őstag

Röviden elmondom, hogy mi erről a rinyálásra a megoldásom: csipázol külföldin, itt meg csipázol, ha van hely. Engem egyáltalán nem érint negatívan, hogy néha van egy pár ember, aki segít. Persze ez sem rush játékmódban történik meg.

Arra pedig amit a r-cheenak írtál: álomvilágban élsz. Nem akarok bárdolatlan lenni, de nem hiszem, hogy képtelen dolgokat kérnek. Ez a közösségi felfogás is egy szánalmas baromság. A többség a jó? Akkor sok szerencsét, legyél te is töltelékember. A közösség és a közösségért való cselekvés nem abból áll, hogy azt csinálod amit a többség akar. Főleg nem a saját pénzeden. A PH! meg nyugodtan maradhat, mert nem kicsit jobb ez a szerver (a rush az szar, de csak mert rush a játékmód), mint az ultraliberális Infinity, ahol az utolsó időkben szintén próbáltak elmenni abba az irányba, hogy a játékosoknak nem feltétlenül kell akkora görény módon játszani, amennyire a játék engedi.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18921) BandiHUN válasza Gonz0 (#18915) üzenetére


BandiHUN
veterán

no,ezekben teljesen igazad van...van 2 isten,sok paraszt,lasssan már ott tartunk,és EZ a PH szerver...Qrvára nem szempont,hogy maguk a ph-sok mit gondolnak erről,láthatólag semmi kompromisszum,semmi közösségérzés,mintha már csak a rohadék szerverhelyezés számitana.
Hurrá,idáig jutottunk,de legalább megszületett ez a hsz is,ami leleplezte egy ember IGAZI énjét... :Y
r-chee,igen,jól értünk a kötekedéshez.Kár,hogy a sárdobálás kell hozzá,hogy legalább kitörjön a lényeg mindenkiből,de talán utána vagy igy,vagy úgy,de nyugodtan mennek tovább a dolgok remélhetőleg.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18922) bunfi válasza BandiHUN (#18918) üzenetére


bunfi
őstag

Eleget adminkodtam ahhoz, hogy elmondjam, hogy mennyire szar egy idő után a játék helyett az adminkodásra figyelni. Megoldás: több admin. Csak a probléma a következő: több a takonypóc, tapasztalatlan tizenéves, mint az adminnak alkalmas ember.

Csipáznak a hegyről? Engem miért zavarjon, hiszen csak az én játékomat lehetetlenítik el, mivel a csapattársaim. Volt egy jó kép, majd megkeresem 8 (!!) sniper ült a dombon Isla Innocentesen. NYOLC. Ilyenkor mit csinálsz? Kikickeled mindet? Vagy úri kedved szerint válogatsz? Akkor is valakinek nem fog tetszeni. Akkor most rakogasd az embereket és az érveket a mérlegre és szánjál rá több órát arra, hogy akkor most mi is legyen. Következő lépésben meg mindjárt népszavazás.

Egyébként nem tudtam, hogy akinek van PH! regje és idejár a fórumba, annak ki kell írni, hogy PH!. Speciel nekem sincs kint, mert minek. Ugyanolyan banális baromság, mint mikor az emberek beleírják a nevükbe a nemzetiségüket...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18923) bunfi válasza BandiHUN (#18921) üzenetére


bunfi
őstag

Kötekedés és sárdobálás után azt várod, hogy higgadtan és pozitívan álljon hozzá? PH szerver ide vagy oda. Adják vissza azt a két betűt és mindenki megmutathatja, hogy mit tud. Mind anyagilag, mind minőségben, mind élettartamban.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18924) Źşë' válasza BandiHUN (#18921) üzenetére


Źşë'
addikt

eddig is a helyezés számított, ha nem vetted volna észre :))

am egér hogy muzsikál?! én így h megszoktam már egész jókat lövök vele, iszonyat kényelmes!

Voltam ma fenn haverral egy White Pass rush-on, de eléggé nemgyó! lehetetlen volt betámadni mind az ellenség és mind pedig a mi részünkről a legelső helyet! _D picit tömeghent volt! Viszont Nelson Bay Conquest eléggé jó lett!

(#18922) bunfi ha védesz akkor jó mert bejössz te is egy sniperrel, és elbújva lövöd őket, te előbb meglátod őket hisz vannak megszokott helyek, ill. ott nagyobb a mozgolódás mint védő oldalon (és még 1 szempont itt hogy nem jönnek támadni, megnyered a csatát!). Ha meg te vagy a támadóban majd mész ellenük tankkal, meg helivel, assaultal, és máris be lehet támadni őket... vannak sztem azért kiegyenlített esélyek, azaz lehetőségek... nem véletlen van a támadóknak járművük! Igaz van olyan map is ahol elvetélt dolog a sok sniper, ezeket ki kell venni a maprotációból és meg van oldva a dolog...

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#18925) mackosajt válasza bunfi (#18922) üzenetére


mackosajt
addikt

:R :R
Az adminoknak könnyű szidni a felmenőit, meg jól is esik. :)

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#18926) gergo0328 válasza bunfi (#18922) üzenetére


gergo0328
senior tag

nekem tetszett az a kép...vicces volt:DD
még mindig egyedül is tudsz m-comot élesíteni..... nem kell senki aki fogja a kezedet....sőt egyedül könnyebb bejutni(sunnyogni kell és kész). a csipákat meg általában lelövik...

(#18927) bunfi válasza mackosajt (#18925) üzenetére


bunfi
őstag

Részemről annyi még, hogy én is tudnék sírni. De tudom mekkora szopás, amit most a PH! Admin team csinál. Észre kéne venni, hogy ők ADNAK VALAMIT. Meg kellene egy kicsit becsülni, mintsem összeveszni azon, hogy a redvás szájbavert csipából csak négy lehet. Én meg a CGt is kitiltanám, mert kamu, hogy nem ember ellen hozza.

@18926: A fű zöld, a víz nedves, az m-comot nem lehet egyedül bevédeni, csak masszív lámák ellen, akiket néhányan erről a fórumról szeretnek mészárolni.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18928) gergo0328 válasza mackosajt (#18925) üzenetére


gergo0328
senior tag

nem szidunk senkit se csak véleményt nyilvánítunk ebben a szabad országban :D

(#18929) gergo0328 válasza bunfi (#18927) üzenetére


gergo0328
senior tag

"Nem arról kell beszélni, hogy szar, hanem arról hogyan teheted jobbá!" arról beszélünk h lehetne jobbá tenni

(#18930) mackosajt válasza bunfi (#18927) üzenetére


mackosajt
addikt

Folyamatban van elvileg egy plugin, ami segít majd állandó felügyeletet tartani ebben a kérdéskörben is. Minden hülyeséget megcsináltak már a proconosok, remélhetőleg ezt is megcsinálják. Esetleg ha van C++ programozó a társaságban, segíthet, hogy előbb elkészüljön.
Addig is a viszont lágytojás, én elteszem magam "máról"!

@Tóbi! Nem szidjátok, de szegények csuklanak. ;)

@Tóbi újra: Az a baj, hogy korábban meg azért ment a sírás, hogy sok a csipa.
Ez ilyen van kalapja, nincs kalapja helyzet. Ha nincs korlát, akkor azért van sírás, ha van, akkor azért.

[ Szerkesztve ]

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#18931) bunfi válasza gergo0328 (#18929) üzenetére


bunfi
őstag

Részemről a "leszarom a csapatjátékot én a dombról lövöldözök" típusú hozzáállás nem tartozik a jobbító tényezők közé. És nem kell elmagyarázni, a combat snipert és társait. Kell a sniper, a jó sniper még jobb. De arról nem az adminok tehetnek, hogy nem tudnak a jó csipáknak privilégiumot adni az egyes kasztokra, mint Source engine alatt.

#18924 Zsé: Utálom a rush játékmódot.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18932) Gonz0 válasza BandiHUN (#18921) üzenetére


Gonz0
tag

Lorenzo kicsit mintha elfogult lennél. Nincs baj a jelenlegi adminokkal azon kívül, hogy nem játszanak. Érthető, hogy család mellett van jobb dolguk is, de igazán rájöhettek volna már, hogy ha soha nincs fenn a szerveren admin akkor az a szerver nem lesz jó.

Egy program se fog mindig helyes döntéseket hozni, mint ahogy egy admin se. De a programmal nem lehet beszélni nem lehet meggyőzni, és főleg soha nem látja a teljes képet. Szóval az igazi probléma az adminok hiánya. És nem kifogás, hogy nézem a chat logot és utólag rendet teszek. Mert az már nagyjából senkit nem érdekel. Ha valakit sérelem ért akkor ott rögtön helyben szeretné a helyzet megoldását. Nem 2 óra múlva. Ehhez meg olyan admin kell aki ottvan és látja mi történik, nem csak a chat logban olvassa.

Megértem Gabi álláspontját, hogy aki nem fizet a szerverért az ne is akarjon adminkodni, de sajnos a szerver lejtmenetbe került és csak így lehet visszahozni. Nyilván az Ő szervere, azt csinál vele amit akar. De szerintem Ő se az orosz nép bátor fiainak segitségével akarja újra a top100-ba küzdeni a szervert. A dőntés az Ő kezükben van, de minél tovább várnak annál nehezebb lesz. Legalábbis én így gondolom.

@bunfi: Látom a szövegértéssel problémáid vannak.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18933) Źşë' válasza gergo0328 (#18929) üzenetére


Źşë'
addikt

hát igen de itt leginkább a nép szava a fontos szvsz

am az az MW2 a kiírásodban csak az accountoddal adható el, azzal a steamessel amivel te regisztráltál! éljen a steam :s de rühelllem wááá, rákényszerítenek az emberre dolgokat, amiket nem kellene. mondjuk nekem is van accom nemkevés játékkal, de egy l4d miatt sztem megéri regelni : ) csak iszonyat nagy hátrány h az ember csak és kizárólag úgy tudja eladni a megunt játékot ha eladja az accountját az összes többi játékával :/

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#18934) Target78hu válasza bunfi (#18922) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Egy kép ,hogy teljesen igazad van ,de akik reconnal is egy helyben állnak azok mással(kasztal) se harconak úgy ahogy kéne ;)
Van mikor én is úgy vagyok ,hogy nagyon nem megy és csak döglök egyfolytában ,de még e mellé ilyen kép is fogad elmegy a kedvem is a gémtől ...s exit

hkv.hu

(#18935) gergo0328 válasza Źşë' (#18933) üzenetére


gergo0328
senior tag

csak az az 1 játék van rajta, szval nem gond

szerk: Target: Ron Spears sztem az m-comot lövi nem? mert ott én is szoktam álldogálni és lőni a pontot...

[ Szerkesztve ]

(#18936) bunfi válasza Gonz0 (#18932) üzenetére


bunfi
őstag

Nincsenek gondjaim a szövegértéssel, csupán kissé hevesen reagáltam. A véleményem még mindig az, hogy lehetne rosszabb és feleslegek egy elég ingerült ember felett pálcát törni.

@Target78hu: Én nem játszom rush-t. A TF2-ben már eléggé megutáltam ezt a játékmódot. Miért? Mert attack/defenseben vagy úgy szopatsz, hogy a segged beszívja a lepedőt, vagy téged szopatnak.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18937) Źşë' válasza bunfi (#18931) üzenetére


Źşë'
addikt

mindenkinek szíve joga h mit használ én azt mondom, a korlátozások sem kellenek, ha nincs fer játék szócsere után sem, le kell lépni ennyi.... én még a wint keményebben jutalmaznám! pl 500-1000 xp-t minden egyes győztes csapattagnak! és el lehet gondolkozni mikor valaki veszít h miért veszített, ez is Dice probléma, h nem találnak megoldást erre a dologra!

Squad Story 2

am nem értem h miért írtad nekem h utálod a rusht... erről beszélgettél Lorenzo9el... és az eszmecsere rush-al kapcsolatban zajlott...

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#18938) Bledi


Bledi
csendes tag

Üdv mindenkinek azt hiszem, hogy elég sokan ismertek PH rol meg Ts röl nem szoktam irni PH forumba, de szoktam követni az eseményeket. Tegnap igen beszéltünk Ts en a szabályokrol vagyis a 4 sniper es szabályrol, de nem egy hangon vagyunk azt hiszem az adminokal meg a kor különbség ... én csak azt szerettem volna kifejteni, hogy ha 4 sniper a max nem feltétlenül lesz jobb a game mert nincs spot nincs motion mine nincs mortal és lehet, hogy 4 böl 3 noob és lőni nem tud lehet hogy 10 sniper van, de az mindig jobb mint ha nem lenne jó skilles sniper a serveren szoval van előnye és hátránya is, de én meglátásombol több hátránya van mint előny.(Én sniperezni szeretek és elég nehéz 10 perc allat 4 server kill mellett). Szoval lehet, hogy nem vagyunk adminok és nincs bele szollásunk, de nem akarok rosszat a servernek szeritem ez a neve alapján PH server és annak a közönségnek az igényeit akkarják kiszolgálni akkor r-chee ne mondja hogy el lehet menni szerintem meg kell nézni PH sok mit gondolnak és az ő igényeik szerint alakitani a szabájokat. és az hogy 32 böl 10 magyar cask én látom ugy hogy az lehetne 32/32 mert abol ki indulva, hogy kb 5-6 értelmes magyar server van és ez nem hisszem, hogy ki elégitené a magyar playerek igényeit eböl az látszik, hogy a magyarok része inkáb játszik külföldi serveren. Kösszi aki végig olvasta. Jó éjszakát.

(#18940) Gonz0


Gonz0
tag

Még egy gondolat, nem célom a szerverek közti ellentét szítása, de meg lehet nézni a Battlefield.hu szerverét. Nándi ott kockul egész nap, nagyjából rend van és tele van magyarokkal. Nem annyira népszerű mint a PH, nincs is állandóan tele, viszont szerintem sokkal jobb a hangulat. Még úgy is, hogy néha bekempelik az embert a bázisra.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18941) gergo0328 válasza Bledi (#18938) üzenetére


gergo0328
senior tag

sztem itt a pont és kb összefoglalta a lényeget az 1. hozzászólásában :DD :C

(#18942) bunfi válasza Bledi (#18938) üzenetére


bunfi
őstag

El kellene gondolkodni, hogy mi a magyar player és úgy nagy általánosságban a többi player "igénye". Könnyen, gyorsan nyerni és mindenkit belőni. Ezeket az embereket látja az ember a dombok tetején gubbasztani, CG-zni, M60-azni. Nem járnak a magyarok magyar szerverre. Talán azért mert nem kellene egymást utálni...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18943) Target78hu válasza gergo0328 (#18935) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Vannak jó meccsek s vannak darálások túlerő stb. ,de ez inkább az aktuális csapattól függ merre billen a mérleg és a képpel is azt mutattam ,hogy van mikor ezt látván, elfogy a lendület nálam is ;)
Biztos azt lőtte ,de ha élesítené vagy védené közben ,akkor előrébb lettünk volna ;)

(#18936) bunfi : Ez igaz ,de nekem meg a rush jobban tetszik a leírt "hátrányok" mellet is (nyüzsibb számomra ,mint a CQ -bár bf2 ben szerettem zászlózni) :D
Libikóka móka random effekt e van.

[ Szerkesztve ]

hkv.hu

(#18944) gergo0328 válasza Gonz0 (#18940) üzenetére


gergo0328
senior tag

ma Bledivel beindítottuk a szerót és jó volt...elvoltunk semmi szabály, semmi tiltás...

(#18945) bunfi válasza Gonz0 (#18940) üzenetére


bunfi
őstag

Nem annyira népszerű mint a PH, nincs is állandóan tele
Elmondtad a lényeget. Ha nem népszerű nincs állandóan tele, ha nincs állandóan tele, akkor egyesével nem mennek ár fel az emberek. Ha nincsenek rajta emberek, nem megy folyamatosan azon a vita, hogy a sniper 12x-es zommal voltaképpen támadó kaszt és felesleges limitálni. Sőt a mortareső jót tesz a bőrnek, főleg ha ellenem van aki kapja.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18946) Gonz0 válasza bunfi (#18945) üzenetére


Gonz0
tag

Még mindig az a fránya szövegértés. Azt hittem, a szerver célja, hogy jól érezze magát rajta az ember, de most már tudom, hogy a cél, hogy állandóan tele legyen. Köszönöm, most már ezt is tudom. :R Örülök, hogy sikerült kiragadnod a lényegét a mondandómnak. :W

És külön köszönet, hogy felnyitottad a szemem mi is nekem mint magyar playernek az igényem.

[ Szerkesztve ]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18947) r-chee válasza BandiHUN (#18921) üzenetére


r-chee
őstag

Hogy kitörjön a lényeg mindenkiből?? Ezek után már nem tagadhatod le - és a többi, folyamatosan fikázó ember sem -, hogy arra gyúrtok, mi adminok vetkőzzünk ki teljesen magunkból és titeket segítve járassuk le magunkat :( . Kíváncsi lennék, ha ellened vagy a szervereid ellen folyna ilyen "hadjárat", meddig bírnád cérnával.

Ezt te írtad anno:

"(...)közelsem tapasztaltam ilyen csapatjáték jellegűséget sem,mint akár a ph-n,vadidegenekkel.
talán ez is az egyik vonzereje a szervereinknek,a ph-ról nem tudnék mondani olyat,akivel toltam,és ne lett volna csapatszellem csak úgy ts nélkül is...de ottvan pl.amit tegnap irtam,hogy jelzésre sokszor megvárják az embert járművel...külföldön 1x nem várt volna meg 1 tank se...
"

És most bent állsz abban sorban, aminek az a célja, hogy a szervereink lejáratásával az itt aktív ill. passzív fórumozókat eltántorítsa tőlünk, ill. érdektelenebbé téve őket, közvetett módon eltakarítsa a csapatszellem, csapatjáték minden foszlányát. Ebben a sorban állók részére szólt, hogy el lehet meni máshova.

Bledi: Valóban, meg lehet nézni, mit gondolnak a PH!-sok. Meg lehet nézni minden vonatkozásban a véleményeket, lehet őket összegezni, és a végeredmény az lesz, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, ergó lesznek olyanok, akik így vagy úgy, de tovább folytatják azt, ami most megy, csak esetleg más miatt.

A közösségérzésről pedig: részemről a szerverekkel kapcsolatos dolgok mind a közösségért történtek és történnek. Nem 2-3-4 emberért, nem is magamért (még ha néha úgy is tűnik). A közösségért. Azért, amit kezdetek óta rugdosnak, bomlasztanak sajátjai.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18948) gergo0328 válasza r-chee (#18947) üzenetére


gergo0328
senior tag

nem akarunk senkit se eltántorítani csak a véleményünket írjuk le...már enélkül elpártoltak sokan h ez a beszélgetés elindult vna...nekik volt igazuk...időben ott kell hagyni a rossz dolgokat mielőtt elfajul a dolog és mégsz@rabb lesz

(#18949) bunfi válasza Gonz0 (#18946) üzenetére


bunfi
őstag

Úgy látom, hogy csak egymás komplex mondandójának egy-egy részleténél sikerül leragadni. Kérlek ne szidd a szövegértésemet, mert amit mögé gondolsz, azt én nem tudom elolvasni, mivel nincs odaírva. A szerver célját illetően sem azt, mondtam, hogy a lényeg az, hogy tele legyen, mindig. De ha egyszer van rajta 0 ember, akkor kivel legyen jó a hangulat. A két dolog nem megy egymás nélkül. Az igényeiddel kapcsolatban pedig olvasd el a következő mondatot, amelyben megemlítek pár ismertető jegyet.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18950) bunfi válasza gergo0328 (#18948) üzenetére


bunfi
őstag

A véleményeteket lefordítom: "rakjátok vissza az unlimited csipát és akkor kurva jó, meg fasza lesz, meg lelövök mindenkit csapatjátékban". De gondolom én vagyok a hülye, hogy jót röhögök rajtatok, hogy azért nem jártok egy szerverre mert vannak szabályok. Az élet melyik területén nincsenek? De majd elgondolkodom rajta, miután felépültem a szélütésből, amit az okozott, hogy számos ok miatt kevés a magyar és a PH klánteget viselő ember a PH szervereken.

Sarkított, vulgáris és bunkó kommentet olvashattak.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.