Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12001) Screamer84


Screamer84
tag

Ti be tudtok jelentkezni az EA acc-hoz? nekem azt írja folyamatosan hogy elérhetetlen és próbáljam később rányomok hogy újra csatlakozás és ezt írja : kép 20 perce szórakozok vele de semmi eredmény.... :O

(#12002) BalaNce87 válasza Screamer84 (#12001) üzenetére


BalaNce87
addikt

Most mindenkinek ez van, talán a patchet teszik fel éppen és ezért, bár ez nem meglepő, ezzel a játékkal csak a baj van, elsőre tényleg milyen jó kis játék aztán kiderül hogy egy alpha verziós valami. Mondjuk ezt nemtudom hogy képzelik hogy kiesik a játék órákra, és ha valakinek most van rá ideje játszani, azért ehhez kell pofa.
Más téma, én azt nem értem hogy miért úgy csinálták a játékot hogy alapból legyen hc, miért nem csinálták meg normálisan a sebzésrendszert :U valószínűleg ez volt a könnyebb megoldás hogy a hp-t levitték 100%-ról 50%-ra és kész a hc, elég primitív megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#12003) ciry válasza Neoteric (#11983) üzenetére


ciry
őstag

Magyarul megbuktál :C :R
Nem szégyen az, hogy buta vagy mint a tök, adminnak pont jó leszel :DD

Valamikor jöhetnél már játszani, heti 1-2 órát ránk szánhatnál :))
Szerver: nem a csalókkal van a gond, hanem a skillel ill. a k/d féltésével. Meg tudom érteni azt, hogy valakinek jobb a sok ölés, meg siker, mint a nehezen kiízzadt rengeteg halállal végződő győzelem/vereség.
Van ez így, a BF2-ben a Classon az ember szenvedett, küszködött minden pontért, az EA HUN-on meg tarolt ugyazzal a tudással.
Pisztolyjal marha könnyű ölni, én is csak azután jöttem rá, miután rendesen kipróbáltam.
Közelről 3 lövés és fekszik/nyugszik mindenki.
Jazzy: azért néha feljöhetnél.Csodálkoztam is, hogy sosem látni mostanában.
Gabipaci: :(

belaazallat: írtam Pedronak is, hogy jövök, ha kellek, csak ne legyen későn(9 felé jön az asszony a géphez).

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#12004) zack válasza Doki-HUN1978 (#11999) üzenetére


zack
nagyúr

Azért én se vagyok teljesen kezdő... ;) Crysis egész jól ment. Nevezzük pro szintnek. ;] Persze BF-ből ez az első játékom, ez a sorozat valahogy kimaradt. Talán az első részével toltam egy keveset, de csak kipróbálás szinten. Az nem jött be annyira.
Itt teljesen másképp kell lőni, és sok a hiba a játékban.
Crysis Wars elejétől kezdve jó volt, nem voltak ekkora szarvas hibák, bár kiadtak hozzá 4db patch-et amivel sokat optimalizáltak. Teljesen más szint volt, csak a cheaterek természetesen azt is megmérgezték. :(

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#12005) ThePoweR


ThePoweR
senior tag

BC2-be nem úgy működik a dolog mint a codba. Beugrasz és 3-4 embert ledarálsz. Itt ha rád figyel az enemy 1-et tudsz megölni. Jön még egy megdöglesz. Kivéve ha szerencsétlen. D ha jön 2 ember mind a kettő rád figyel nincs esély mind a kettőt megölni max az egyiket ha szerencséd van. Ja és nem gl-re gondolok hanem lövésre. :D

(#12006) reset válasza BalaNce87 (#11998) üzenetére


reset
senior tag

Bocsi - eggyel feljebb csúszott :)
#11975 -re szántam...

(#12007) belaazallat válasza ciry (#12003) üzenetére


belaazallat
addikt

Akkor már csak 6 ember kell! nekem Adolf a munkatársam, én vele beszéltem.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#12008) Doki-HUN1978 válasza zack (#12004) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Én nem látok olyan sok hibát a játékban...

Milyen hibákra gondolsz pontosan?

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#12009) reset válasza reset (#12006) üzenetére


reset
senior tag

#11993 - én is szétcsúsztam, mert még mindig nem enged fel...

(#12010) Screamer84 válasza BalaNce87 (#12002) üzenetére


Screamer84
tag

Köszönöm, akkor megnyugodtam!
Gondold el mi lenne ha alapból HC lenne, a sok huszár aki normál modban 1 tár után is vígan rohangál biztos abbahagyná a játékot mert mozdulni sem tudna HC modban ,és mivel az ilyen emberekre is szüksége van az EA-nek ezért a sebzéseket inkább visszaveszik , megnövelik a Hp-t, hogy több felhasználó számára is legyen lehetőség, ugyanis a játékosok 70 %-a még mindig normál modban játszik. Szerintem annyira azért nem vészes a HC, persze sok mindenen lehetne javítani, főleg a fegyverek sebzésén, de hát ha kiadtak volna 1 tökéletesen modellezett játékot akkor most nem lenne mit javítani. :DDD

(#12011) ThePoweR


ThePoweR
senior tag

Engem beengedett.

Szerk: Mégse. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12012) Zoli1222 válasza Doki-HUN1978 (#12008) üzenetére


Zoli1222
őstag

Akkor te nem is a BFBC2-vel játszol... :N :)

(#12013) Doki-HUN1978 válasza Zoli1222 (#12012) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Hú basszus ez tényleg nem az... :B

Nekem egyetlen bajom volt a játékkal még az első napokban:

Az, hogy szinte lehetetlenség volt bejelentkezni + folyton kidobált.

Mióta ez nincs, semmi problémám vele.

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#12014) Jazzy válasza ciry (#12003) üzenetére


Jazzy
tag

Bizony rég voltam fent ciry, sajnos a fent említett okok miatt. Hiányzik a dogtag-em? :DD Az állandó lag kiborít, tudod hogy nem vagyok egy k/d huszár :)) de sokszor kiakadtam az állandó esek-kelek miatt. Azért ígérem fel fogok menni játszani, hátha javultak valamit a dolgok a szerveren :)) Ha időben végzek ma a melóval és lesz hely gyüvök. :)

[ Szerkesztve ]

J@zzy

(#12015) BalaNce87 válasza Screamer84 (#12010) üzenetére


BalaNce87
addikt

Hát de hc és normál mód között belőnék, akkor egy büdős szót nem szólok, de az hogy ilyenek előfordulhatnak hogy én előbb veszem észre és lövöm aztán ő neki leesik hogy jéé sebződök, és lelő, az már nekem magas. Olyat is láttam már hogy 3 golyót belelő a fejébe pisztollyal és semmi, konkrétan ez youtubon volt fent még beta-ban, bár beta óta nem lett jobb a sebzés. Amúgy én még a spotot nem szeretem, felér egy wh-val és tank elől meg nem lehet elbújni, végig követ... mellém lő 3 méterrel és ugyanúgy meghalok.

(#12016) ThePoweR válasza BalaNce87 (#12015) üzenetére


ThePoweR
senior tag

Hát igen. Majdnem minden fegyóból minimum 2 kell fejbe. ezt nem tudtad? Csipából kell 1 ugye természetes. összes többiből nem hal 1 hs-be.

(#12017) Joe-T válasza Screamer84 (#12010) üzenetére


Joe-T
tag

Tökéletes játékot sohasem fognak kiadni, mert mindig lesz olyan emberke akinek ez vagy az nem tetszik benne! Megfelelni mindenkinek sohasem lehet!
A program népszerűsége még mindig azt mutatja, hogy a hibái ellenére nagyon sokan kedvelik és ha meg is fordul a fejükben, hogy leteszik az nem mindig valósul meg!
Ismerek elég sok hasonló progit, de nehéz összeszámolni, hogy melyikben van járműhasználat és ilyen mértékű rombolható környezet! És tegyük hozzá, hogy annak ellenére, hogy a rombolható környezet fizikájába bele lehet kötni mégis ez az a legnagyobb plusz amit a program fel tud mutatni és ez sokmindenkinek tetszik!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#12018) madgie válasza BalaNce87 (#12015) üzenetére


madgie
titán

Másrészt viszont a spot miatt tudod, hol a tank és a tereptárgyak takarásában megkerülöd. Aztán vagy otthagyod, vagy C4-et rá, vagy ellopod, míg kiszáll hátul javítani. Tegnap nekem mindkettő többször összejött, mindig kaptam egy finom LOL-t :D
(egyébként én az ilyen szemét húzások miatt szeretek nagyon játszani :DDD)

ThePoweR: shoti+gauge kombó azért egy lövéses (főleg fejbe), más kérdés, hogy ha mellé lősz, addig kilyuggatnak, míg újratölt :)

[ Szerkesztve ]

(#12019) bonat


bonat
senior tag

nah...engem már felengedett be tudtam lépni :D

(#12020) ThePoweR válasza Joe-T (#12017) üzenetére


ThePoweR
senior tag

Igen. Sokan belekötnek a rombolhatóságba hogy milyen gagyi stb. Amíg nincs más game ami ilyet tud vagy jobbat addig nincs miről beszélni. :))

(#12021) Screamer84 válasza BalaNce87 (#12015) üzenetére


Screamer84
tag

Hát igen ,de ezek ellen tenni nem lehet, ilyenre csinálták ,majd javítják vagy lehet hogy nem. Kíváncsi leszek milyen eredményt hoz ez az új javítás, remélem a G3 normális lesz végre, bár mostanában ráálltam az M14-re ,igaz hogy nehéz vele lőni, de mókás :DD

Nah vazze beengedett, csak most egy szerverhez sem tudok kapcsolódni

madgie: nekem semmi bajom a rombolhatósággal, sőt bejövős, legjobb körbe C4- ezni egy házat tele ellenséggel és rájuk robbantani, ilyen nem igazán volt még más játékban, igazi háborús hangulatod az egész game, nem hiába hagytam abba a MW2-t.

[ Szerkesztve ]

(#12022) BalaNce87 válasza ThePoweR (#12016) üzenetére


BalaNce87
addikt

Én alapból azt csinálnám hogy 1 golyó fejbe és meghalsz, de azokon is röhögök hogy fut felém kap egy snipert testbe és az meg még mindig fut felém és lelő. Tegnap olyan volt hogy lövöm a tank gépágyújával, az meg mit csinál rámtámad, és persze szénné lőttem, abból eltalálna 3 golyó leszakadna felső tested kb... Szóval ha már rámentek ilyen dolgokra hogy hat a gravitáció a golyóra (persze azt se sikerült megcsinálniuk, mert csak a sniper fegyverére hat), akkor igazán megcsinálhatták volna hogy gyorsba meghaljon az ellen, gyakorlatilag ha 3 ember mögött vagy képtelenség megölni őket 1 tárból, addigra észrevesznek.
Az a baj hogy tudják az emberek hogy gyengék a fegyverek így nem paráznak azután se miután meglőtték őket vagy 5x, nincs következménye annak hogy én meglövöm sniperrel, mert elbújik aztán visszanő az élete vagy healeli önmagát...

(#12023) aram01


aram01
nagyúr

ledobál állandóan a cucc,valami frissítés van?

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#12024) bonat válasza aram01 (#12023) üzenetére


bonat
senior tag

vmi van...de nemtudjuk h mi :DDD

(#12025) Joe-T válasza BalaNce87 (#12022) üzenetére


Joe-T
tag

Szerintem pont az életerő visszatöltődését kellene kivenni az SC-ből és máris más lenne a felállás, nem rohangálnának olyan sokan eszeveszetten összevissza, hanem kellene a csapatmunka! HC-n, ha egy pár skulót bekapsz úgy elhomályosodik a képernyő, hogy gyakorlatilag semmit nem látsz és szükséged van egy elsősegély dobozra, hogy összeszedd magad!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#12026) Joe-T válasza aram01 (#12023) üzenetére


Joe-T
tag

Ha az emlékezetem nem csal mára igértek egy javítást, lehet ezért van, hogy többen nem tudnak csatlakozni a szerverekhez!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#12027) BalaNce87 válasza Joe-T (#12025) üzenetére


BalaNce87
addikt

HC-n az tényleg jó hogy meglőnek sniperrel, aztán fél óra volt míg újratöltődött az életed, csak az baj hogy ilyenkor üvöltök a medicnek azt baszik rám, még én rohanok hozzá vagy futok mögötte hogy szánjon meg egy medpackel, persze ez az ammora is igaz, mellettem elfut, ilyenkor megszoktam lőni hogy figyeljél már ide de az se segít:D
Nem értem miért kell felvenni ezt az újranő az életem dolgot, én már a codba is tisztára kész voltam tőle, meglövöm elbújik és kezdhetem előről a leszedését. Példaként ha lenne 25 hp-ja akkor belehalna egy láblövésbe is, és akkor mindjárt nem rohanna rám újra.

[ Szerkesztve ]

(#12028) Musa99


Musa99
csendes tag

igen a hét elejére igérték az új patch-t lehet ezért akadozik most a rendszer :)

(#12029) ThePoweR válasza BalaNce87 (#12022) üzenetére


ThePoweR
senior tag

Azért nem halnak az emberek 1 hs-be mert akkor "makkolás" menne mindig. COD4-be se hal 1 hs-be csipán kívül. COD2-be igen. ezért van mindig a hs makk mert sorozod 1 meg éppen fejbe kapja vagy pont a legelső.

(#12030) Bavid válasza ThePoweR (#12011) üzenetére


Bavid
senior tag

Nekem már megy.

(#12031) madgie válasza ThePoweR (#12029) üzenetére


madgie
titán

Mijaza makkolás?

(#12032) ThePoweR válasza madgie (#12031) üzenetére


ThePoweR
senior tag

Hát cod-ba így hívják ha szerencséd van. Mákod van. Pl pálya másik végébe a csáveszt nozoom-ba fejbe lövöd 4 golyóból. Vagy sniper nozoom is "beadja".

[ Szerkesztve ]

(#12033) Doki-HUN1978 válasza BalaNce87 (#12022) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Most, hogy mondod valóban ezek nagy hibái a programnak amik nekem nem mindig tűnnek fel.

De talán ezeket nevezhetjük szarvashibának.

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#12034) Gonz0 válasza Joe-T (#12026) üzenetére


Gonz0
tag

Ma terítik a konzolokra az új szerververziót.

PC-s patch meg még tesztelés alatt. Ez a hivatalos álláspont.

Most nem keresem ki a bf blogban/fórumban a forrás linket sorry.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#12035) madgie válasza ThePoweR (#12032) üzenetére


madgie
titán

Jaaaaa :D

(#12036) Jazzy válasza Gonz0 (#12034) üzenetére


Jazzy
tag

Gondolom, az szerda-csütörtökre jön. Eddig ezeken a napokon rakták fel.

J@zzy

(#12037) BalaNce87


BalaNce87
addikt

Nálam még mindig nem jó, most már beenged és aztán írja ki hogy failed to connect:D

(#12038) Bavid


Bavid
senior tag

1 kérdés: 100 életes tankot (abrams) uav 1 lövésből (oldalát találva) megöl?

(#12039) madgie válasza Bavid (#12038) üzenetére


madgie
titán

Szerintem nem. Én elég sok tankot kinyírtam már UAV-vel, mindig kell neki legalább két találat.

Szerk: R=emelkedés, F=süllyedés

[ Szerkesztve ]

(#12040) Doki-HUN1978 válasza madgie (#12039) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Ha már az UAV-nál tartunk melyik gombbal lehet süllyeszteni a gépet?

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#12041) ThePoweR válasza Doki-HUN1978 (#12040) üzenetére


ThePoweR
senior tag

F azt hiszem. :D

Szerk: Akkor f :D

nagy köcsögök amúgy. persze hogy az r-re rakták az emelkedést. Hányszor jártam úgy hogy az e betűt nyomtam meg :(((

Az e betűvel szállsz ki.

[ Szerkesztve ]

(#12042) Doki-HUN1978 válasza ThePoweR (#12041) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Azzal kiszállsz az UAV-ból nem?!

Köszi :R

[ Szerkesztve ]

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#12043) Musa99 válasza ThePoweR (#12041) üzenetére


Musa99
csendes tag

ezzel szerintem már mindenki beszivta aki azt mondja nem az hazudik :D ;]

(#12044) Bavid válasza Doki-HUN1978 (#12040) üzenetére


Bavid
senior tag

R-el emelkedni,F-el süllyedni lehet.

(#12045) Doki-HUN1978 válasza Bavid (#12044) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Köszönöm, a süllyedést nem tudtam. :R

Csak úgy tudtam süllyedni, ha leszedtek :)

[ Szerkesztve ]

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#12046) ThePoweR


ThePoweR
senior tag

A GL4EVER :DDD :DDD Katonámmal be tudok lépni a ThePoweR-t meg mindig kidobja. :((

(#12047) Fortissimus válasza Bavid (#12038) üzenetére


Fortissimus
őstag

engem szedett mar ki zsir uj tankbol egy lovessel uav

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...

(#12048) ciry válasza Jazzy (#12014) üzenetére


ciry
őstag

Jer a ts-re és csinálok/csinálunk neked helyet, persze, ha repair tool-lal kinyírhatlak cserébe :))
Remélem az admin progi menni fog...
Érdemes amúgy visszavenni a felbontást, én pl. laggra gyanakodtam és tiszta hab voltam a sok szaggatás miatt, pedig az új peccs vett el egy zsák fps-t csak.
Visszavágtam lowra mindent és gond egy szál se :))
Nem is csúnya minimumban amúgy.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#12049) HS 2142 válasza BalaNce87 (#12027) üzenetére


HS 2142
őstag

Én PH-s szerókra járok (leginkább SC, mert a HC általában kong az ürességtől, de ha lehet akkor HC) és az hiányzik ha a medic nem dob pakkot SC-ben, akkor jól hátbalöném felvenném a kitéjét dobok pakkot felélesztem még többletpontot is kapok :DDD Kár hogy ez csak HC-ban megy.

Ciry: Elméletileg az ingame admin az most is müködik.

[ Szerkesztve ]

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#12050) Joe-T válasza BalaNce87 (#12027) üzenetére


Joe-T
tag

Ilyenkor kellene a csapatjáték, ami sajnos sok esetben csak egyszemélyes eszetlen rohangálásban merül ki és sokan csak a statjukat fényesítik! :W
Bezzeg, ha csapatban dolgoztok és a csapaton belül van egy medic, akkor biztos, hogy nem szalad el melletted!
Én szombaton este játszottam utoljára. Zee-vel és Bosszúállóval csináltunk egy csapatot és TS-en tartva a kapcsolatot nagyon jó köröket csináltunk ahol rendre a mi squadunk volt a legjobb! Mondanom sem kell, hogy lőszerből és gyógyításból/élesztésből sosem volt hiány! :C

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.