Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18201) Doki-HUN1978 válasza gabipaci (#18191) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Esetleg arra megoldás, hogy lássuk a pillanatnyi sniper-állást a team-ünkben?

Gondolom az meg még annyira sem kivitelezhető?! :W

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18202) lala42 válasza gabipaci (#18191) üzenetére


lala42
őstag

a sniper korlátozás miatt nem jön, mert az úgysem csapatjátékos

Én ezt azért nem jelenteném ilyen kategorikusan ki. :(

[ Szerkesztve ]

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

(#18203) Yany válasza bul07 (#18174) üzenetére


Yany
addikt

Márpedig Bada e hozzászólásával tökéletesen egyetértek, egyetlen apróságot kivéve: nem vagyok pro, de az általa nekik tulajdonított hozzáállás jellemző rám. Sőt, engem zavarnak a szabályok, korlátozások, főleg, ha arra nincs jó megoldás. Ha igazságtalan/ünneprontó egy jelenség, akkor ne egy igazságtalan/ünneprontó megoldással kezeljük már (ld. pl. fegyver korlátozások). Van egy játék, játszuk. Sírni meg az asszony vállán érdemes, hacsak nem csítről van szó, úgy legaláb esélyes egy kis vígaszszex. :DDD

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#18204) r-chee válasza Gonz0 (#18185) üzenetére


r-chee
őstag

Korlátozások, szabályok miatti játékos vesztés a szervereken... Igen, létező dolog. De ha nincs sehol semmi fajta korlátozás ill. szabály, akkor is vannak játékosok, akik eltávolodnak bizonyos szerverektől. Nem fogható rá konkrétan egyikre sem, hogy csak az miatt van játékoselszivárgás.
Vannak, akiket az idegesít, ha nem tudnak normális, kultúrált emberrekkel kultúrált módon játszani, ha nem lehet együttműködni a csapattársakkal, ha mindent lehet alapon megy az "akkor is is lezúzlak CG-vel eccsém" stílus, a véget nem érő noob-ozás, anyázás.
Mások szeretnek minden fegyvert használni minden körülmény között mindenre és mindenkire, szeretik beírni a frankó véleményüket is a chat-be, utálják, ha az adminok szabályok közé kényszerítik őket.
Egyik ember ezt szereti, a másik azt, egyik ezzel ért egyet, a másik amazzal. Mindenkinek egy szerver sem fog tudni megfelelni soha, legyen szó bármilyen játékról.

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18205) Def26 válasza r-chee (#18204) üzenetére


Def26
félisten

Tökéletesen egyetértek. :K

Egyénként már vannak olyan szerverek is ahol meg van szabva, hogy pl. 45. szint felett nem lehet játszani. Engem pl. ez nem idegesít. Sőt ki nem állhatom az 50 -es szintű beteg kockákat. Őket beb@sznám egy szerverre, azt had menjenek egymás ellen.

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#18206) Doki-HUN1978


Doki-HUN1978
senior tag

Én speciel jobban utálok felmenni olyan szeróra, ahol ész nélküliség van, mint olyanra ahol egy-két szabály, amit betartanak.

Egyébként sem lopok tankot és soha nem támadom az ellen kezdő bázisát, úgyhogy ezek a szabályok nem zavarnak.

Aki ezt nem képes betartani, az menjen is másik szerverre és vissza se jöjjön.

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#18207) gabipaci válasza Jhonny06 (#18194) üzenetére


gabipaci
addikt

Ez elvileg folyamatban van.

Lehet nem kaszttól függ, ki milyen csapatban játszik.
De aki úgy áll hozzá, hogy jaj én snipernek születtem, benne van a véremben, mi az hogy nem lehetek sniper? Én már akkor sniper voltam, mikor még nem is volt sniper a világon, akkor is az leszek.
Na az nem csapat játékos....

(#18201) Doki-HUN1978
Sajna nem megoldható, ez engem is zavar :(

Nincs olyan szabály a szerverünkön, hogy nem lehet emberre használni a CG/RPG-t.
Ilyen van:
- CG-t/RPG-t/egyéb vállról indítható rakétát elsősorban járművek és épületek ellen használjatok! Ne használjátok őket direkt gyalogság ellen. Egy-egy, vészhelyzetben emberre kilőtt rakéta nem büntetendő, sorozatos emberre lövésért viszont kick/ban jár!

Logitech hardware tester

(#18208) Target78hu válasza Def26 (#18205) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Ez kirekesztés :D

(#18199) Yany: Elég ritkán nyomkodom igaz ,bár az ASDW mellett a Q és F betűm van lekopva a billentyűzetemen leginkább ,de lehet ,hogy a noname márka miatt :D

[ Szerkesztve ]

hkv.hu

(#18209) Zolás válasza Target78hu (#18208) üzenetére


Zolás
addikt

Juj ha ezt a játékügyi omdúcman megtudja hajjaj ;] :P

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#18210) r-chee válasza Def26 (#18205) üzenetére


r-chee
őstag

Az már durva, hogy megszabják, milyen szintig lehet gémelni a szerveren. Gondolom, ha ott az admin elkerüli a szintet, ő nyugodtan játszhat tovább :) .
Ilyesmik nálunk nem lesznek, nem szeretnénk elfajulni, bőven elég a beintegrált szabályok nehézkes elfogadtatása is. Nem dobtunk még ki senkit csak azért, mert pl. egyes szinten van, önkényes kidobálásokban sem bővelkedünk, mondjuk pl. nem tettünk ki még senkit csak azért, mert lelőtt minket (nyilván nem CG-vel :D ). Túl jó játéktudás miatt volt már afférunk (lsd. hitman011 esete), nade nem vagyunk tökéletesek.

gabipaci: Jó megfogalmazás, mi. El kéne mennem vmi nyelvész gurunak :D .
Elkészült német fodításban is :)

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18211) bunfi válasza gabipaci (#18207) üzenetére


bunfi
őstag

Akkor ha legközelebb Kizmoda egymás után 4x lelő CGvel, akkor valaki legyen szíves kickelni.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18212) Jhonny06 válasza gabipaci (#18207) üzenetére


Jhonny06
veterán

Ezt baromság így kijelenteni, hogy nem csapatjátékos. Sok esetben többet segít, mint bárki más. Én gyakorlatilag mindig sniperrel vagyok, és? Nem érzem magam kevesebbnek, vagy olyannak, aki nem segít. Már ott elbukik a dolog, hogy mindenki azt hiszi, hogy én messziről lövöldözök értelmetlenül, bezzeg amikor kiszedem a dzsip tetejéről a géppuskást és ezzel megakadályozom, hogy végigszántsa a fél csapatot, akkor senki nem mondja, hogy de jó, hogy ott voltál. Vagy az ellenség snipereit ki más tudná kilőni? Ha nem haladunk se előre se hátra, akkor kb. senki más.

A CG/RPG tiltás kapcsán pedig félreértettetek, szerintem teljesen fölösleges ez a fajta korlátozás (a sniperessel maximálisan egyetértek, by the way). Ha járműre vadászok és véletlenül ott terem előttem valaki, akkor nem fogok azzal foglalkozni, hogy más fegyvert vegyek elő és emiatt hadd ne érezzem már magam szarul, meg ki vagyok kickelve, vicc.. ezzel az erővel gránátvetővel/helikopter rakétáival/tankkal se lehessen megölni senkit, azokat se gyalogosok irtására találták ki, ha ez akar a koncepciótok lenni, mert tényleg nem értem..

(#18213) gabipaci válasza bunfi (#18211) üzenetére


gabipaci
addikt

Ha KVAZIMODA nevű játékosra gondolsz, tegnap kikkeltem, mjad banoltam 10 percre, visszajött, azóta csak assault-al látom.
De a figyelmem központjában van a srác.

Logitech hardware tester

(#18214) Yany válasza Jhonny06 (#18212) üzenetére


Yany
addikt

A vicc az egészben, hogy a CG-t részben gyalogos egységek elhárítására alkalmazzák eredetileg is.

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#18215) Bada Bing válasza Yany (#18214) üzenetére


Bada Bing
tag

Háááát, ez biztos?

És valóban! Az FFV441B töltettel pl.

[ Szerkesztve ]

(#18216) Gonz0 válasza gabipaci (#18213) üzenetére


Gonz0
tag

Nyugodtan banolhatod újra, épp most ölt meg 3x CG-vel.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#18217) r-chee válasza Jhonny06 (#18212) üzenetére


r-chee
őstag

Akkor mégegyszer:

"CG-t/RPG-t/egyéb vállról indítható rakétát elsősorban járművek és épületek ellen használjatok! Ne használjátok őket direkt gyalogság ellen. Egy-egy, vészhelyzetben emberre kilőtt rakéta nem büntetendő, sorozatos emberre lövésért viszont kick/ban jár!"

Nyílvánvaló, hogy nem kérhetünk olyan badarságot, hogy a ott terem előtted valaki, miközben járműre vadászol rakétavetővel a kézben, akkor állj tétlenül és hagyd magad, különben kidobunk :U . A sorozatos gyalogosra vadászat nem tolerálandó. Ha felfedzünk ilyet, akkor sem az az első, hogy nesze neked, bumm, ki vagy dobva. Megy be (akár többször is) figyelmeztetés chat-be, és képernyő közepére, hogy nem kéne, majd ha nincs javulás az illetőnél, durr neki egy 2 óra ban (legalább is én ennyit ajándékozok).

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18218) gabipaci


gabipaci
addikt

Adminok!
Ha frissítitek a procon-t, és a mappackot kicserélitek a legújabb általam kreáltra, és újra kitörlitek a default mappát, akkor kicsit informatívabb megjelenésben lesz részetek:

Logitech hardware tester

(#18219) Jhonny06 válasza r-chee (#18217) üzenetére


Jhonny06
veterán

Oké, de még mindig fennáll a kérdés, hogy mire fel van ez a korlátozás, ha más, sokkal brutálisabb cuccal meg lehet egymásra lövöldözni, büntetlenül? Semmi értelme.

(#18220) gabipaci válasza Gonz0 (#18216) üzenetére


gabipaci
addikt

Nem tudok vele mit csinálni, folyamatosan nézem a procont, és most meg assault-al nyomul megint.
Johnny06, meséld már el lécci, mi brutálisabb van fegyverek között mint a CG? Elég egyet elereszteni abba az irányba, és már is halott.
GL-el meg ha nem találod mellbe az illetőt, továbbszalad.

[ Szerkesztve ]

Logitech hardware tester

(#18221) bul07 válasza Jhonny06 (#18219) üzenetére


bul07
nagyúr

azért korlátozzák mert nem viselik el hogy egy lövésből öl

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18222) BandiHUN válasza Yany (#18214) üzenetére


BandiHUN
veterán

ez nem is gond,de élesben nincs ennyi embernél ennyi db,ahányat ellőnek szólás nélkül,ergó élesben azért félreteszik olyankoora,amikor az kell.csakhát itt spawnolsz/láda,és van dögivel.Lőszert se annyit lövöldöz el az,akinek "élesben" van csak 3-4 tára 1 életre:DDD
Egyébként valóban nem lenne gond ezekkel a fegyverekkel,gl-ekkel,ha kicsit komolyabban vennék az emberek/legalább ezt ne kapnának a lőszeresből,csak sima lőszert,nomeg nem tudna akár 4 ilyet is hurcolni,hanem lenne 1,ami kb.reális is egy átlagos katonánál,akkor rögtön tudnák,mire kell,mert ha emberre lövik el,megeszik a csapatot a járművesek/az épületablakos kemperek.
De jelenleg nincs más mód,könnyű módja balfékeknek a sok ölésre,főleghogy fegyó fél tár,3-4mp rászánását is igényli 1 delikvensre.HC/beállitható sebzés oké lenne,de az meg más következményeket hoz...sajna nem lehet fegyverre szabni.
Igy sajna ha a pró megkapja az 1 lövés testre->halál erősebb fegyóval-t,akkor az m60-as meg lekaszál 1 tárral 20 embert,és meg se erőlteti magát...
A cod5-nél volt ez a jó,40% életerő+HC sebzéssel sokszor fullos szervert üzemeltettem,mert ott szórt a géppityu,döglassú és nehéz volt a gépágyú,a rifle meg ölt 1 lövésre,de időigényes/skillesebb.
Itt sajna nincs annyira "egyben" a fegyókinálat,nagy a szóródás,pár fegyó szinte semmire se jó,mert szór és gyenge egyszerre(pp2000 vagy mi,uzi pl),néhány meg atompontos,erős és sok lőszer van hozzá(abakan,m60 pl).

Egyébként nem az van,hogy valaki "nem viseli el"...hanem merthogy 1 láda+1-2 ilyen emberke simán öli halomra a népet vele,ráadásul rombolólag hat(szószerint :DDD) a játék egyik fontos dolgára,a squadokra,ha ilyennel lövöldöznek,akkor szétválnak a squadok,hogy ne multikill legyen a vége,és akkor már nem is hatékony annyira a csapatosdi,vissza kell menni a halottért,bevárni a supportost,jelezgetni...de egyébként 3 embertipust nem zavar a CG:
1. aki még nem kapott mondjuk egy jó 5-ös sorozatot vele,akár ugyanattól
2.aki meg maga is ezt csinálja
3. aki sniperrel vagy pl.m60-nal kempelésre játszik,kizárólag a k/d vagy legalábbis a minél több kill motiválja,de nem éleszt,supportol mást,belesz...ik,és általában a kemphelye amúgysem fő látóvonal,nem is érinti az ilyesmi.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18223) bunfi


bunfi
őstag

Gabipaci: Igen, rá gondoltam, csak nem emlékeztem pontosan a nevére.

r-chee: Nyílvánvaló, hogy nem kérhetünk olyan badarságot, hogy a ott terem előtted valaki, miközben járműre vadászol rakétavetővel a kézben, akkor állj tétlenül és hagyd magad, különben kidobunk Szerintem ezzel mindenki egyet ért, de amikor már századszor látom, hogy AT-vel a kezében kereng a pályán... Bennem az már kelt nem kevés kétséget.

Yany & Bada Bing: A lehet, az nem azt jelenti, hogy kell. Másrészt egy 800 méterre álló gyalogos ellen inkább mesterlövész fegyvert használnék, mintsem egy 3,1 kg tömegű, szép nagy gránátot vinnék magammal. Közelre pedig nem is alkalmas, mert 20 méter után élesíti magát a töltet és nem hinném, hogy pl. 25 méteren ne állna fenn a lehetősége, hogy nekem is jut a repeszekből. Az ilyen helyzetekre találták fel a 40 vagy 20mm-es gránátot. A kiviteleinek száma lassan a végtelen felé tendál és nem három darab fér el belőle egy hátizsákban.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18224) Yany válasza BandiHUN (#18222) üzenetére


Yany
addikt

Szerintem simán jó kompromisszum lenne lefelezni a CG muníciót. RPG-t szerintem nem kéne, mert az alig sebez jobban, mint egy GL (kicsi sugárban halálos és brutálisan lassú újratöltés), tehát úgyis tényleg járgányt lőnek vele leginkább (speciel én biztos). De a CG-t megmondom őszintén épületes pályákon (pl. Arica 2. szekció) kifejezetten kedvelem, ha tank jön, ha ember.

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#18225) gergo0328


gergo0328
senior tag

Vki nem tudja h a Fraps miért csak 30 msp-t vesz fel?

mod.Megvan a regisztráció hiánya miatt :D

[ Szerkesztve ]

(#18226) bul07 válasza BandiHUN (#18222) üzenetére


bul07
nagyúr

valós használathoz nem lehet hasonlítani mert milyen páncélozott járműhöz kell 3-5 CG vagy RPG rakéta (jó az aktív páncélzattal rendelkezőkhöz nem tudom menyi kell)

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#18227) BandiHUN válasza Yany (#18224) üzenetére


BandiHUN
veterán

az rpg tényleg annyira nem gáz szerintem sem...lassú,kicsi hatósugár ember ellen,stb.
viszont járműre sokkal jobb,mint a cg,de pl.álló ellenfélre ugyanolyan jól rá lehet lőni(rögzitett fegyóállás,ablak,egyéb kemphely)...
Viszont ebből sem életszerű az akár 4db-al való szaladgálás(nem tudom,hány kilók ezek,de pár megvan darabja+kilövő,a CG meg ugye eldobhatós...4db-> szupermárió-csőszerelőként nézne ki az ember hátán :DDD
Lenne mindenképp 1,de kaphatna a ládából,elég lenne ennyi.meg 3x ennyi reload akkoris.
Akkor ugye készenlétben lenne,ha kéne,de nem lehetne sikeresen alkalmazni többször egymásután gyorsan.cserébe a tankot elvihetné 1 szerencsés/2 normál találat mondjuk,esetleg extra páncéllal 3...ha már 1 akna rögtön kinyiffantja...
De hát ezen hiába agyalunk,ez nem szimulátor,hanem konzol-akciógém,miniális profizmusigényre belőve,tömegigénynek.

A reaktiv páncél,mivel lerobban,úgy gyújtva be hamarabb/lökve le a felületről a lövedéket,csak 1x használható,utána ott egy "lyuk" lesz,szabad páncéllal...de szégyenszemre még egyelőre csak 3-4 sérülési zónánál tartanak a játékok,erről kár álmodozni,az meghogy reálisan rongálódjon a tank,amikor az épületek is előre letárolt módon tudnak csak sérülni.... :U
Nem is értem,minek ehhez fizika,hisz az épület felvett módon sérül/dől össze mindig ugyanúgy/ugyanott,itt külön bónusz,hogyha 2 zóna közé lövöd a gl-t pl,akkor 1.nem történik semmi ez az épülettel,ez a gyakoribb,2. mindkettő zóna kidől,de ennyi.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18228) bunfi válasza BandiHUN (#18227) üzenetére


bunfi
őstag

"miniális profizmusigényre belőve, tömegigénynek" És itt a lényeg...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18229) r-chee válasza Jhonny06 (#18219) üzenetére


r-chee
őstag

Lehetne a kézigránátot is korlátozni, megakadályozandó a gránátesőt létrehozó alakulatokat. Lehetne még oly sok mást is, de ez nem a "mindent vagy semmit" vetélkedő.
Ami fegyverekkel szemben van valamiféle korlát/szabály (rakétavetők és sniperek), az marad, több nincs és nem is lesz tervben. Bár ezt ezerszer leírtuk már, sokan egyszerűen nem bírják bedolgozni őket az agysejtjeik közé, és állandóan megy a csűrés-csavarás, kiforgatás. Ez a kettő dolog van szabályozva fegyók terén, és kész. Le kéne már tudni zárni a korlátozásaink körüli vitát. Vagy e téma szinten tartása az ellenünk folyó hadjárat része :) ?

Sezerk.: Ezt is már egy lerágott csont: egy admin sem tud mindig, mindenhol ott lenni, és mindent észrevenni.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18230) BandiHUN válasza r-chee (#18229) üzenetére


BandiHUN
veterán

amig ennyi ember ennyiféleképpen játssza,mindig lesz vita...mintahogy a fegyókon végig lehetne menni egészen addig,hogy legyen csak kés,mert a kés+pisztoly-nál már unbalansz a pisztoly,mert az távolról is :DDD
Megcsinálják ezt az egészet a nagyok is,lásd promod a cod4-nél,ahol már a végén a grafika is szabott volt,stb...de vége ennek sosincs.
Sokan meg se próbálják ÉLVEZNI a gémet,esetleg még akkoris,ha 1 alatti a k/d és beszopta a csapat is...pedig akkor is lehet jó 1 meccs is.
Csakhát ez a rohadt stat,skill,mindenféle szirszar fejlődés... a cod3-ban még nem volt ilyen,volt globális stat,de azt csak külön lehetett nézegetni,aki akarta...
Ez hozza a versenyszellemet,élezi ki a dolgot,hogy nem is a szórakozás a lényeg,hanem a mutogatható eredmény.
Szerencsére még mindig vannak páran,akik akár 5-vagy 10 halál árán kill nélkül is élesitenek,avagy rohamozzák a gaz kempert,csakhogy legyűrjék... :C

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18231) bunfi válasza BandiHUN (#18227) üzenetére


bunfi
őstag

A robbanó/reaktív páncélzat a kumulatív töltetek ellen van.

#18230: Ezt lehet bekeretezni és kitenni a falra.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18232) Jhonny06 válasza r-chee (#18229) üzenetére


Jhonny06
veterán

Mint írtam is, kb. 3 napja játszom, csak leírtam, hogy mi zavar. :) Minthogy azt is, hogy a sniperes korlátozással maximálisan egyetértek, csak ezzel a másikkal nem. Én örülök, hogy ekkora közösség foglalkozik itt a játékkal, szerverek, stb., nem kívánok kötekedni.

(#18233) gabipaci válasza r-chee (#18229) üzenetére


gabipaci
addikt

Majd rájössz, hogy a problma forrása nem a szabályainkból ered. Azok eddig is megvoltak.
Csak ha elkészül a plugin, és számolni fogja a bázistámadást meg a CG használatot, a Proconnak nem tudja bemagyarázni senki, hogy -háde most vettem elő/mentem be először. Nem beszélve arról, hogy Procon barátom 24/7 jelen van a szerveren.

Logitech hardware tester

(#18234) r-chee válasza gabipaci (#18233) üzenetére


r-chee
őstag

Azt hiszem, a problémák legfőbb forrása még mindig az, amit 3 hónapja leírtam: link. De azért érezhető a javulás a kezdeti időszakhoz képest.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#18235) BandiHUN válasza gabipaci (#18233) üzenetére


BandiHUN
veterán

1 kérdés:nézegetem a mappakkot( :R )...és közben a játékban ahogy megy az élet,20-30killenként,de néha sűrűbben is jelenik meg olyan,hogy valamelyik fél a map közepén hal/öl,akkoris,ha ugye a játékban lehetetlen odajutnia/ha duplázik,a másik killen már jól helyezi a progi.
Ez valami kliens-hiba lehet,avagy tényleg néha ennyire nincs jó koordináta?
Nem tudom,másnak van-e ilyen

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18236) bognar110


bognar110
őstag

Hellosztok amikor indítom a bc2-t ezt írja ki.

[ Szerkesztve ]

(#18237) BandiHUN válasza bognar110 (#18236) üzenetére


BandiHUN
veterán

rendszergazda-módban futtatás?
A másik amire még gondolok,hogy valamilyen virusvédelem,tűzfal,stb,ami vizsgálódik,annak kell a kivétellistájába tenni.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18238) BandiHUN válasza BandiHUN (#18235) üzenetére


BandiHUN
veterán

példa a hibára:

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18239) gabipaci válasza BandiHUN (#18235) üzenetére


gabipaci
addikt

Szerintem rosszul láttad.
Amikor ott kint van a fószer, akkor pl uav-ban ül, vagy heliben.
Most nem tudom megmondani, hogy uav-os kill esetén mit ír ki fegyvernek (uav-ot, vagy az elsődleges fegyót)
De ez elvileg ettől van.
Bár elképzelhető rossz koordináta, de az EA 10m +- tévedést garantál.

Logitech hardware tester

(#18241) BandiHUN válasza gabipaci (#18239) üzenetére


BandiHUN
veterán

passzolom akkor,végülis mindegy is,mert ez jobbára tájékoztatás nekünk,a lényegi munkát a te progid végzi.
Aranyos mellékhatás,hogy futott a mapprogi mapon hagyva fél órát,és mit veszek észre?Hogy már 50% felett terheli a procit unalmában,feltűnt,hogy feljebbkapcsolt a hűtés.
kilépek,leesett 0-4% közé. :Y :C
Eddig se tetszett,hogy 10-20%-ot evett a progi,de most kifejezetten az van,hogy 2 magos procival 3.2 gigán felkúszik 50% felé,hát nagyon nem tesz jót,ha fut játék alatt a háttérben :(((
Max elinditom néha ha be akarok kukkolni/valakinek honorálnivaló van,de ez nem lesz igy jó.
ja egyébként a megfigyelésem alapján nem szóródás van a "külső" killekben,hanem mindig ugyanoda teszi a hibás pettyet,tehát nem lehet mozgó jármű,stb,és az se logikus,hogy pl.2 killből az egyik a rossz helyen,a másik viszont rendesen jelenik meg,és 1mp-en belül.Nomeg a hibás hely kivül van a mapterületen annyira,hogy odáig el se lehetne jutni,nem méghogy onnan killezni.
De ez csak egy észrevétel,te állsz kapcsolatban esetleg másokkal/proconosokkal vagy mittudomén,gondoltam szólok. :R

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18242) gabipaci válasza BandiHUN (#18241) üzenetére


gabipaci
addikt

A pozicióknak utána nézek.
Terhelést mivel csekkolod?
Mert nekem 7%-ig ment fel az oldalsávos okosság szerint, pedig megy a dvbviewer.
De igazából 3-4%-on szaladgál.
Procit fel se rántja 20-as szorzóra, csak 12-n vergődik.

Logitech hardware tester

(#18243) F_Zolee válasza Bosszuallo7 (#18240) üzenetére


F_Zolee
veterán

Az ilyen embereket végleges bannal kéne kitenni és megszűnne a gond hosszú távon. Főleg az olyan pályákon ahol nem is kéne használja. Az épület meg hülyeség, hogy arra használni. Arra ott lenne a mortar...

(#18244) eugabesz válasza BandiHUN (#18241) üzenetére


eugabesz
őstag

Erre van kérlek az in-game adminod...mi a f@sznak futtatni a progit?Én legtöbbször(98%) ki sem lépek játékból,elintézem,ad acta!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

(#18245) Yany válasza F_Zolee (#18243) üzenetére


Yany
addikt

Túl szélsőségesen állsz hozzá. Éppenhogy épületek (és helik) ellen a legkirályabb a CG. Arra való. Én is korlátoznám, de nem admin pluginnel/bannal, hanem csökkenteném az ammo mennyiségét. Hadd rohangáljon dobozokért az ember vele, az korrekt lenne. Legfeljebb kapna mondjuk egy aknát ajándékba a hiányzó CG töltetek helyett. Gabipaci, ha fog tudni ilyet egy admin mod, akkor erre szavaznék. ;)

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#18246) F_Zolee válasza Yany (#18245) üzenetére


F_Zolee
veterán

Mint írtam, hogy aki olyan pályán használja ahol nincs is jármű. Van egy-két ilyen map. Aki ezeken használja azokra értettem. Mint egy Nelson Bay, Panama Canal(cq). Ha itt ki lenne gyomlálva akkor nem lenne sűrűn gond. Az elmúlt napokban sűrűn haltam cg/rpg miatt hiába van kiírva, hogy nem kéne. De amíg az lesz, hogy egy-egy belefér addig meg is lesz, hogy mindig akad olyan aki miatt bosszankodni kell...mert sűrűn használja ki azt az egy-egy alkalmat.

[ Szerkesztve ]

(#18247) gabipaci válasza F_Zolee (#18246) üzenetére


gabipaci
addikt

Azért Panama Chanal CQ-en van pár tank...
Te Arica Harbor CQ-ra gondolsz.
Ott be lehetne tiltani a CG-t teljesen.
Illetve a többi maponn meg csak az alap rakétatöltetet engedni upgrader nélkül.
Érdekes elképzelés.

Logitech hardware tester

(#18248) F_Zolee válasza gabipaci (#18247) üzenetére


F_Zolee
veterán

Igen, elírtam. Arica...

(#18249) BandiHUN válasza gabipaci (#18242) üzenetére


BandiHUN
veterán

a billemen=Logitech G15 van ilyen plugin is,amivel látom a RAM telitettséget+ a két magot %-osan.
Egyébként Eugabesz jól mondja,hogy nem kell a progi az in-game adminhoz? Én úgy tudom,nemhogy kell,de még a plugint is külön be kell kapcsolni benne,legalábbis annó mintha nekem nem ment volna enélkül.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#18250) gabipaci válasza BandiHUN (#18249) üzenetére


gabipaci
addikt

Kell a program az ingame adminkodáshoz, de nem az, amit Te futtatsz.
Az kell hozzá, ami fent van a VPS-en, és fut 24/7.
Te arra csatlakozol a tiéddel, és tulajdonképp csak arra használod, hogy lásd a chat-et, be tudj írni proconon keresztül, vagy csapatot rendezni is jobb.
De az összes ingame parancs megy akkor is, ha nem futtatod a Procont.
Nyugodtan kilőheted.

Logitech hardware tester

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.