Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oz82
senior tag
válasz DJ WOKKY #5794 üzenetére
Azt tenném,de egy alacsony profilú házban van, igy csak az említett táp játszik,( illetve van belőle még 300wattos).
lsc : egy X2 4200 mellett van tuning nélkül (2. konfigom) .
Más nem maradt döglött a pci e sinem,szép lassan behalt. kezdte egy hónapja, először csak egyszer-egyszer nem ismerte fel a kártyát, aztán hetente 1x 2x.Most meg már sehogy. De áramot kap mert melegszik a kártya. Átraktam az első konfigomba, ott minden fasza.
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
Hunork
veterán
Én határozottan NV párti vagyok, ezért 460.
És a helyzet az, hogy a 6850 és a 460 technikai tudásban közel vannak egymáshoz, de ha játszani szeretnél, akkor inkább 460."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
d3lete
aktív tag
Üdv! Hd4870x2+ hd4890 crossfirex párosítás milyen lenne? A ketőt öszelehet kötni
Azt is tudom ,hogy lehúzná a 4890 órajelét. Teljesítményben és fogyasztásban érdekelne. -
kutkut
addikt
Sziasztok! Van egy ősrégi gépem, radeon 9600-as vga-val (agp-s), és tegnap vettem a géphez egy Dell U2311H monitort, DVI kábellel kötöttem rá a vga-ra. Viszont, az a problémám, hogy le-föl hullámzik a képe - görgetésnél látszik (pl böngésző). Azóta felraktam a Catalyst Software Suite-ot (10.2-es), de még mindig olyan. A monitor 1920x1080-as felbontáson 60Hz-en megy.
Másik, hogy felraktam a monitorhoz egy módosított drivert is, ami engedélyezi a 72/75Hz-et, de ez sem jelenik meg sehol sem, se a windowsos beállításoknál, se a Catalyst-ban, mindkettőnél csak a 60Hz-et tudom kiválasztani.Ötlet?
Meizu MX3 32GB
-
zolee5016
őstag
Szia! Az én Evga 460 as ssc-m 42000 volt áfával a tied kb 38-39 re jön ki asszem.Én leteszem a voksomat mellette az EVGA nagyon jó, csendes és minőségi.(ezt igaz még csak 1 hónapnyi használat után mondom) A gyárilag fullra húzott Zotac Amp!-pommal teljesen partiba van.Ha megveszed sok sikert hozzá!!!!!
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Dark KillerX
addikt
válasz csucsbicep #5812 üzenetére
És nem mellesleg kellemesen alulfeszelhető még tuning mellett is!
-
kisÁdi
aktív tag
Üdv
Van egy Sapphire ATI Radeon Hd 5570 1GB GDDR5-ös VGa-m
Mellette egy AMD Phenom-II x4 3,2Ghz-es Processzor.
A monitorom egy Benqg2222HDL Full HD monitor.
Szeretnék egy erősebb VGA-t. Mit ajánlotok,vagy jó ez a kártya még.Válaszokat előre is köszönöm
-
kisÁdi
aktív tag
Játék
Film
De leginkább játékra.Fullon szeretek játszani és az új játékokkal.(Kivéve CoD2Multi.) -
kisÁdi
aktív tag
6870 jó?
-
kisÁdi
aktív tag
akkor mi a jó?
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
A rtivatuner helyett tudnátok ajánlani egy programot, ami a hőmérséklet függvényében képes állítani a ventillátor fordulatszámát?
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Azharel
aktív tag
Üdv!
Van egy Gigabyte hd6950 1gb vga-m windforce3x hűtéssel.
A szélső venti (táp csatikhoz közelebbi, nem a dvi-hez) 50% fordulaton zörög úgy mint amikor egy hdd tölt éppen, ha felteszem manuálisan a sebességet 100%ra majd utána vissza automatára megszűnik a zörgés. Nem ér hozzá semmihez, mit tehetek ez ellen ? esetleg tud valaki olyan ventilátort amire kicserélhetném ? -
kisÁdi
aktív tag
Az kérdésemre is tudna vki válaszolni?
És még van egy olyan problémám hogy néha COD2 multi közben is megy a venti mint az állat.És hangos ezt valahogy megszüntetni vagy valahogy beállítani.[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
És a 6770?
-
kisÁdi
aktív tag
Hát igen erősebb.De van pénzem rá csak nem akarok ennyit költeni rá.Inkább a többiből vennék valami értelmesebb dolgot.
De valami jó vga kéne
Vagy jó ez a vga-is? -
kisÁdi
aktív tag
nem tudom milyet vegyek egyszerűen
-
kisÁdi
aktív tag
hát csak már kéne
-
Hunork
veterán
Szia!
Hát visszanéztem, lehet, hogy átsiklottam felette, de nem találtam egy keretet, amit a VGA-ra szánnál. Így nehéz mondani bármit is.
Én is NV párti vagyok. GTX460, GTX550, GTX560. Utóbbiaknál a Ti verzió.
Az AMD-vel a helyzet az, hogy jobb az ár/érték mutatójuk, míg meg nem veszi az ember. Játék esetén azonban a mérleg nyelve a boltban drágább NV javára dől. Lásd a Rage topikot.
(nekem speciel a Rage hibátlanul ment eddig, semmi textúra hiba, meg szaggatás, és HD felbontáson tolom...)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
hááát. az 5570 az árgépen 10-12 ezer...mondjuk nem néztem új vagy használt, onnan sose vettem, de akkor igen, elég karcsú a helyzet. Inkább várj és gyűjts még, csak ne bánd meg később az elkapkodott vásárlást.
(fél évet vártam, hogy legyen egy Giga OC GTX550Ti karim...)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
kutkut
addikt
válasz DJ WOKKY #5830 üzenetére
Újabb fejlemény: pivot módban függőleges csíkokban törik meg a kép - és görgetésnél a csík egyik oldala lemarad a másik oldaltól. (Mint amikor két oldalról építenek meg egy hidat, de a találkozásnál el van csúszva a két oldal. )
Szerk: De valószínűleg a vga a ludas, mert ha kisebb méretben megy a böngésző (mármint csak méretre kisebb az ablak), akkor nem csinálja.
DJ WOKKY: Milyen másik driver?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest