Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisÁdi
aktív tag
Üdv
Van egy Sapphire ATI Radeon Hd 5570 1GB GDDR5-ös VGa-m
Mellette egy AMD Phenom-II x4 3,2Ghz-es Processzor.
A monitorom egy Benqg2222HDL Full HD monitor.
Szeretnék egy erősebb VGA-t. Mit ajánlotok,vagy jó ez a kártya még.Válaszokat előre is köszönöm
-
kisÁdi
aktív tag
Játék
Film
De leginkább játékra.Fullon szeretek játszani és az új játékokkal.(Kivéve CoD2Multi.) -
kisÁdi
aktív tag
6870 jó?
-
kisÁdi
aktív tag
akkor mi a jó?
[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
Az kérdésemre is tudna vki válaszolni?
És még van egy olyan problémám hogy néha COD2 multi közben is megy a venti mint az állat.És hangos ezt valahogy megszüntetni vagy valahogy beállítani.[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
És a 6770?
-
kisÁdi
aktív tag
Hát igen erősebb.De van pénzem rá csak nem akarok ennyit költeni rá.Inkább a többiből vennék valami értelmesebb dolgot.
De valami jó vga kéne
Vagy jó ez a vga-is? -
kisÁdi
aktív tag
nem tudom milyet vegyek egyszerűen
-
kisÁdi
aktív tag
hát csak már kéne
-
kisÁdi
aktív tag
WIN kék halál de gyűlöllek.Sok pénzembe kerültél.
-
kisÁdi
aktív tag
És lehet hogy pörög a venti mint az állat melegben nekem is és nagyon zavaró olyan hangos.De lehet hogy rossz vagy kevés hozzá a hűtő.
-
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Milyen VGA-t ajánlotok egy fx 6100 mellé? Én ezeket néztem: Gtx 550ti
Gts 450
Hd 6670
Melyik jobb nvidia vagy ati? Vagy ez kb olyan mint intel és amd? Kinek mi?
Vagy ha van más tudtok nekem ajánlani? Sajnos ebben az árban érdekelnek.Még valami. Battlefield 3-ra kéne, csak most megnézem majd hogy mit tud az fx 6100 a régi kis hd 5570-nel.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz Löncsi #20856 üzenetére
Értem. Mondjuk előbb megnézem az 5570-et. Mert azt vettem észre, hogy most mivel elszállt a +2 magom szaggat a játék. De ha be tudom kapcsolni legalább pár percre az egyiket +-ban akkor lowon elég szépen vinné 1920x1080-ban.(Közel sem akad úgy mint 2 maggal.) Persze nem akadás mentesen mert mégis csak szar proci. És tudom hogy az 5570 nagyon gyenge, de érdekel mit művel majd a 6100-zal. Előbb úgyis a proci lesz kicserélve.
-
kisÁdi
aktív tag
Nvidia kártyáknál érdemes sima GT szériákat venni? pl: GT640 ilyenekre gondolok.
És Atiból az 50-es végűek mennyivel gyengébbek? (szerk: mint a 70-es)[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
válasz Dark Archon #20881 üzenetére
BF 3. Csak nem tudom, hogy a vga-t cseréljem vagy a procit előbb.
-
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Egy Phenom II x4 965BE-hez milyen vga-t ajánlotok? Bf3-ra kellene. Kb. 20 000Ft -ért. (megelégszem low settingsszel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest