Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomazzo
tag
Sziasztok! Itt is feltenném a kérdésemet hátha érkezik megoldás:
[link] -
Algatros
csendes tag
Hello!
Egy R9 390X és egy R9 390X OC között mi a különbség? Melyiket érdemesebb venni? Az OC verzió tuningolhatóbb? -
Akula
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata, hogy egy Skylake i5-6600 LGA1151 3300GHz kihajt-e egy Radeon R7 370-et? Vagy még sok is ahhoz a VGA-hoz?"Akula Sub, ready for the deep!"
-
norbert400
tag
Üdvözletem.
Lenne egy r7 260x es videókártyám és egy S22D390Q monitorom.
Na most eddig alaplapi vgara volt kapcsolva a monitor, mert nem volt dvi átalakitom. Nagyon szépen 1920x1080 képernyőméreten élveztem mindennapos teendőimet. Majd a mai nap megvettem az átalakítót, bedugtam és egy 1024x768as alapbeállitás fogadott, elcsúszott képpel. Ezt követően visszaszerettem volna állitani az 1920x1080as beállitásomat és azt veszem észre hogy olyan nincs, 1600x1200 volt a max, de azon undoritóan nézett ki. 1600x900on pedig rendben volt, még egy auto adjustmentel az elcsúszást is megszüntettem..Viszont nem értem hogy miért nincs 1920x1080am? Így nem lesz pocsékabb a képminőség, tegyük fel filmezés közben? Vagy bármi más negativum?
Köszi szépen, további kellemes napot. -
Akula
őstag
válasz B.Á.L.!.N.T #58006 üzenetére
Köszi a választ!
A bőven viszont lehet, hogy tulzás, mert i7-et javasolnak alá a boltban. Vagy csak meg akarnak szivatni?"Akula Sub, ready for the deep!"
-
-
trancemusic
senior tag
Mit ajánlana az a bolt 980ti vagy titanx-hez?
Melozok,nemtok screenshotozni: crysis3 full grafika, haswell i5 ( azonos órajelen kb. 3-8% lassabb game alatt mint a skylake ) 2.2ghz-en !!! 99%-on hajtja a gtx770-em.
Nem rêg tesztelgettem, mire elég a haswell..[ Szerkesztve ]
-
Akula
őstag
válasz trancemusic #58011 üzenetére
Köszi, én elhiszem és el is fogadom!
(#58010) bobalazs: szintén
(#58009) zsoltdeak17: szintén[ Szerkesztve ]
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
-
veterán
válasz norbert400 #58007 üzenetére
Csak egy tipp, de nem lehet, hogy az analóg összeköttetés a gond? Szerintem vegyél egy HDMI kábelt és kösd össze azzal a monitort és a 260X-et. Az ilyen átalakításos mókák nem mindig adnak jó eredményt.
solfilo
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
Corsair CX430 tápegység elég egy 7870 OC-nak és egy i5 2500k procinak vagy gyengécske?
elvileg 380watt körül tud a táp, a vga meg 175w-os tdp-vel rendelkezik viszont a tápon csak egy db 6pines csati van, a másikat molex átalakítóval lehet csak összehozni. -
bobalazs
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #58016 üzenetére
Elég az. Ha le tudja adni a teljesítményét, nincsenek elöregedve rajta a kondik stb.
-
0021666
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen DVI-HDMI átalakítót. A videókártyámon (Sapphire HD6790) 1db HDMI port van, 2db DVI. A monitorral egy HDMI(PC felől) DVI(Monitor) kábellel van összekötve a gép, mert néha laptopot rádugom a monitorra, azon pedig csak egy HDMI van. A TV-t szerettem volna rákötni a gépre, HDMI kábelem van, ezért egy ilyen átalakítót vettem, hogy olcsón megúszhassam. Azonban az a gond, hogy az átalakító sehogy sem castingol, mindegy melyik DVI csatiba dugom bele. Működnek a dvi portok, működik a hdmi a videókártyán, nem tudok rájönni hogy miért nem megy át a kép az átalakítón. (2 ilyet vettem amúgy, egyikkel sem működik, kétlem hogy hibás lenne mindkettő)
Esetleg én ronthatok el valamit? A HDMI kábel biztosan működik az átalakító nélkül, kipróbáltam. Valami szoftveres gond lehet, vagy csak szimplán az átalakító sz*r? Természetesen küldtem jelet a tv-re.Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
joergie
őstag
Szervusztok!
Milyen programokkal tudom kitesztelni , kideríteni, hogy a videokártyával van e a problémám?(asus hd4830 512mb ddr3) Mióta frissítették a játékot(9.14), azóta csinálja, azelőtt nem volt ilyen problémám, és a fórumokon se találtam ilyen jellegű problémát(igazából semmilyet nem találtam a játék fórumán)world of tanks közben random időpontokban kifagy, és már tényleg nem tudom mi a lehet a probléma. Eddig win7(32bit) driverrel ment, feltettem a legaktuálisabb catalystot, most minden egyes csatában kifagy, van hogy garázsban(terhelés nélkül?) kifagy. És csak a játék közben fagy ki, de a komplett gép, kékhalállal(catalyst alatt kékhalál nélkül újraindul.
köszönöm
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Mika1227
őstag
Szerintetek érdemes lecserélni egy GTX 780-at GTX 970-re?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Van egy Radeon HD 5970-em amit szétszedtem, kitakarítottam és újra pásztáztam. Sajnos a hővezető párnák már elégé megviselt állapotban vannak rajta, és ezért cserélni szeretném őket, de nem nagyon találok itthon hozzá. Szerintetek ez jó lenne hozzá[link]?
[ Szerkesztve ]
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Csupingo
veterán
válasz Mika1227 #58021 üzenetére
Szerintem igen. Kevesebbet fogyaszt. Kicsit gyorsabb, hűvösebb, újabb. És 500 MB-al több memória van rajt.
DataTraveler: a vastagságát próbáld megsaccolni. Itt is van pár. Létezik kétoldalt ragasztós is akár. Talán DaveJr még foglalkozik ilyenekkel.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
joergie
őstag
válasz joergie #58019 üzenetére
Erre tud valaki valamit mondani? Természetesen elkezdtem utánanézni, hogyan lehetne a problémát orvosolni, deee nem találok egyértelmű választ, csak hogy futtassak vírusirtókat meg malware és adware irtókat(zsírúj rendszerről van szó, ma raktam újra win7 x64et).
Bug Check String : THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER
Bug Check Code : 0x100000ea
Parameter 1 : fffffa80`03789b60
Parameter 2 : 00000000`00000000
Parameter 3 : 00000000`00000000
Parameter 4 : 00000000`00000000
Caused By Driver : dxgkrnl.sys
Caused By Address : dxgkrnl.sys+6f63
File Description : DirectX Graphics Kernel
Product Name : Microsoft® Windows® Operating System
Company : Microsoft Corporation
File Version : 6.1.7601.17514 (win7sp1_rtm.101119-1850)
Processor : x64
Crash Address : ntoskrnl.exe+80640Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
flymi
addikt
Hali!
Egy GTX260-at szeretnék használni a közeljövőben, a probléma a következő:
A videokártya csak DVI-I kimenettel/kimenetekkel rendelkezik, a monitorom viszont csak DSUB-ot kezel.
Pontosan milyen kábelre vagy átalakítóra lesz szükségem, hogy használatba vehessem?/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
gabesszor1
tag
Sziasztok! Van egy ATI 7970-es kártyám, és eddig minden szuperül működött, tegnap kiportalanítottam, és játszottam vele. Sok órányi játék után egyszer csak játékon belül eltűnt a hud-om és motion blur szerű lett az egész képem ( lehet hogy valami gombot nyomtam csak), a lényeg vsizont, hogy ezütán összemosódott a képem és kikapcsoltam a gépet. Na most mikor bekapcsolt akkor felbőgött a venti kicsit, és kikapcsolt a gép, majd ezt újra. Megigazgattam a kábeleket és azóta jó. Na most a gyanúm a HDD-mre irányul mivel multkor is kábel baj volt és lassú volt a gépem, valamint a HD sentinel szerint kaptam ilyen üzenetet:
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 189 alkalommal.
Ez az üzenet a hiba előtt 183 volt csak!
Valakinek ötlete hogy mi lehetett a baj?
Az összemosódás lehet akártya miatt is, de akkor a kábel miatt miért javult meg, és miért írt hibát a hdd nél?
Köszi!Üdv, Gábor
-
maxxenergie
senior tag
Ne ijedj meg ha ilyet adnak, mert ez is jó ha nincs minden telibe
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
flymi
addikt
válasz maxxenergie #58034 üzenetére
Oké!
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
mefistofeles
addikt
Skacok. Mi lehet a probléma?
Adott egy PC amiben eddig egy 8800GT tette a dolgát hibátlanúl. Most bele került egy HD 5770 amihez közbe kellett iktatni egy VGA-DVI átalakítót. A kártya driverei telepítve, működése hibátlan. Az egyetlen bibi, hogy ha kikapcsolaom a PC-t akkor a monitor nem kapcsol le. Mint ha lehúztam volna a kártyáról, ugrál a felirat, hogy kábel probléma, nincs jel.. vagy valami ilyesmi.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
varmi2
nagyúr
válasz mefistofeles #58036 üzenetére
Szerintem rossz az átalakító, ki kellene másikat próbálni.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz mefistofeles #58038 üzenetére
Igen elő fordulhat. Az, hogy új, nem azt jelenti, hogy hiba mentes.
-
Frostbang
csendes tag
Sziasztok!
Egy sapphire r7 260x 1gb OC kártyához keresnék egy megfelelő társat crossfire-hez.
ASUS R7 260X OC 1GB DCUII < ő esélyes lehet-e tervem megvalósítására?
Tudom, hogy jobban járnék ha spórolnék és vennék egy erősebbet de erre most nincs lehetőségem, így használt karik közt nézelődöm.
Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv,
Tibi -
varmi2
nagyúr
válasz Frostbang #58041 üzenetére
Ebben az esetben teljesen felesleges a cf, ugyan is, az 1Gb ram bekorlátoz. Hiába elég erős lenne a két gpu, de az 1Gb ram már kevés, és telenyomja a ramot, ha megtelik belassul, ennyi. minimum 2GB ramos vga-nal lenne érezhető előre lépés a két kártya. ami meg megelégszik 1Gb rammal, nos arra ez az egy kártya is elég.
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Ebben valaki tud adni infót?
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
kahuta
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy vettem egy Gigabyte gtx950 videókártyát. Betettem a gépembe. Letöltöttem a drivert. A gta v nél nem teljes képernyőn fut a game valamint azt írja ki hogy javasolt felbontás x y. Amúgy olyan lehetőség nincs. Valamint ha netezek a firefox progi meg a csodás facebook nál olyan a kép mintha gagyi lenne. Szerintetek mi lehet a hiba?
-
Snooker
senior tag
Kicserélik a videókártyámat egy ugyanolyanra mint eddig volt, ez esetben újra kell telepíteni a vga drivert vagy maradhat az ami alapból a gépen van? (nincs win reinstall..vagy kéne?)
-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest