Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7337) DeFranco válasza tildy (#7335) üzenetére


DeFranco
nagyúr

továbbra is az ottani várandósgondozást hasonlítod az ittenihez, a te ottani tapasztalataidból indulsz ki és vonod le a tanulságokat az ittenieknek, jól rájuk hozva a frászt.

az általad felhozott tanulmányok megint csak ugyanennyire kevéssé validak, mert teljesen más körülmények között mérték őket. aki kint szül annak releváns, itthon csak nagyon-nagyon korlátozottan, mert teljesen más a két rendszer felfogása.

másrészt meg it's true because internet? nemá'. az egyik a "nemzetközi dúla" méltán híres folyóirat egy cikke. a dúlákról messze köztudott ugye, hogy mekkora technokraták, a másik egy ausztrál felmérésre hivatkozik. milyen gyarmat is volt ausztália? szerencsére nem brit oh wait...

a harmadik tanulmány egy egy ország egy klinikájának elég kiselemű mintájából dolgozik az eredményeket meg nem ismerjük. legit as fuck.

Ott tobb rizikofaktort szamitva mar az elejetol tudhato volt, csaszar, 40. het.

Igen, ez megint pontosan semmilyen következtetésre nem alkalmas a többiekre nézve, mert itthon egyáltalán nem evidens a kapcsolat a cukor meg a császár között. Hogy honnan doktoráltam ebből? 4 cukros várandósságot követtem végig, egyiknél sem volt képben a császár az utolsó órákig, egyáltalán nem tervezték, hogy úgy alakult, hogy többségében mégis volt, az már az aktuális körülmények eredménye (köldökzsinór, mekónium). Emellett ha egy doktorált véleményre is kíváncsi vagy, nálunk a kórház osztályvezető főorvosa személyesen mondta el vagy 30 ksimama jelenlétében várandósgondozáson, hogy a terhességi cukor egyáltalán nem indikál császárt, ha csak nincs egyéb nyomós ok rá, többségében simán megcsinálják császár nélkül sikeresen és komplikációmentesen, tervezett császár mint olyan, ilyen okból nem kérhető nem is adható.

Vajon miert ragaszkodtak itt az inditott vaginalis szuleshez a 37. heten, mikor a magyar terhesgondozason ez fel sem merult?

azért mert kiszabott hentesek, azért. gátmetszeni nem akarnak, hadd repedjen a mama ahogy tud magától, mégis mit vártál? gobbi hildát motoron?

tudtad, hogy milyen az uk állami egészségügy amikor kimentél, tudtad amikor megtudtad, hogy várandós vagy, volt egy döntési lehetőséged. fillérb*szó szar hentesek.

A magyar egeszsegugyrol annyit, hogy a 29. hetig magyar terhesgondozasra is jartam. A magyar protokolt ezert addig vegigcsinaltam, es tudom milyen vizsgalataim lettek volna kesobb.

Nagyszerű, addig nem is történik semmi két komolyabb szűrővizsgálaton kívül. Mindent tudsz az itthoni várandósgondozásról ;)

Nokent ateltem mind az oxit, mind a nullarol inditast, mind az epiduralt, ellentetben veled. Ateltem milyen nullarol inditott tagitas.

Nulláról indultunk mi is, ott voltam, láttam, sőt be is számoltak róla milyen volt. ;) Epidurált nem, az nem kellett.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.