Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-14 09:52:23

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. június

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35651) this is life válasza dmzz74 (#35650) üzenetére


this is life
Ármester

Amiket en neztem arakat ott csak 4000 ft difi van a navon es sencor kozt, ami miatt talan nem ajanlott egyik sem az a frissitesek hianya lesz akkor inkabb a prestigio multipad2 8 colosa , friss gep es viszonylag ezzel a markaval keves gond van...[link] erre nezz ra , ips ,rk3066 ...

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35652) dmzz74 válasza this is life (#35651) üzenetére


dmzz74
csendes tag

a 10 ezret úgy gondoltam, hogy a 7 colos és a 8 colos közötti különbség, és ez mind a két márkánál megvan. 30 körül már adják a 7-est, 40 körül meg a 8-est. a Prestigio MultiPad is meggyőző, még van egy kis idő válogatni (a tanév végéig) addig talán az ára is esni fog.

[ Szerkesztve ]

(#35653) this is life válasza dmzz74 (#35652) üzenetére


this is life
Ármester

Ha eleg a 7 col akkor prestigio prime duo... a kulomsegek a kijelzo merete es az esetleges akku kapacitas, es egyebb aprosagok miatt lehetnek itt egy 7 colos prestigio prime [link] lehetoseg szerint olyan tabot valasz amit itthon sokan hasznalnak, igy nagyobb eselyel lesz sw frissites es egyebek. Most jutott eszembe jon a wayteq 70qci,de ez egyenlore pletyka, allitolag jo aron lesz a 4 magos...

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35654) nagypasztor


nagypasztor
tag

Azt olvastam valahol, hogy a Nexus 7 OTG-n keresztül nem tudta kezelni az illető pendrive-ját, csak root és külső program használata után. Erről van valakinek tapasztalata? Tényleg így van, vagy csak gagyi pennel próbálta az illető?

(#35655) Tim82 válasza nagypasztor (#35654) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ezt nyilvánvalóan a topikjában érdemes megkérdezni.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#35656) tvamos válasza nagypasztor (#35654) üzenetére


tvamos
nagyúr

Hat attol fugg, mit akarsz vele csinalni. Ha filmet, kepeket, pdf-et nezni rola, akkor eleg a media importer. Ha ra akarsz masolni, meg ilyesmi, akkor szerintem kell a root. Legalabbis en nem tudok irni pendrivera. (De nem is hianyzik.)

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#35657) nagypasztor válasza tvamos (#35656) üzenetére


nagypasztor
tag

Igazából az olvasás lenne szerintem a legfontosabb, de ha mondjuk képeket szeretnék, vagy netről, mailből letöltött dolgokat kimásolni, akkor nem ártott volna, ha tudok rá írni is. De nem fogok belehalni! :)

[ Szerkesztve ]

(#35658) nagypasztor válasza tvamos (#35656) üzenetére


nagypasztor
tag

Ha jól olvasom az általad mondott program honlapján, akkor ott azt írják, hogy FAT formátumban tud írni a készülék a pendrivera! :D
Remélem tényleg működne, mert akkor nem kellene vacakolni a roottal meg ilyesmivel, és csak gyorsabb egy letöltött fájlt áthúzni pendrivra, mint bluetooth-on szerencsétlenkedni a laptop meg a gép között. Bár nem tudom, hogy a taboknál van-e google drive megoldás, mert lehet, hogy az még egyszerűbb ilyenekre!

(#35659) Orlin


Orlin
addikt

Sziasztok!

Szerintetek olyan embernek aki nem nagyon konyít sem az internethez sem a számítógépekhez melyik lenne a jobb választás!
Tablet vagy notebook??Anyukámnak szeretnék majd venni,nyugdíjas éveiben jó kikapcsolódás lehetne neki és érdekelné is a dolog.

A tablet lehet túl kicsi lenne neki ezért húzok a notebook irányába kicsit.De viszont szerintem egyszerűbb lenne a kezelése egy táblának és egy 10.1" kijelzős már nem annyira kicsi.

Valakinek van esetleg személyes tapasztalata?Ismerősi körben volt valaki aki szintén ilyen alapokról indult?Hogyan boldogult?

Köszönöm!

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#35660) z0d1AK válasza Orlin (#35659) üzenetére


z0d1AK
veterán

Személyes tapasztalat szerint elvannak az öregek is a tablettel, bár tény az is, hogy célszerűbb ilyen esetekre iPadet venni, mint sem androidost. Ennek oka véleményem szerint az, hogy egyszerűbben, könnyebben kezelhető, nincs gond vele. Egy droidos tablet, függetlenül, hogy olcsóbb, drágább, hajlamos lehet néha újraindulni, vagy kilépni egy-két programból és hasonlók, egy hozzá nem értő idős felhasználó pedig ilyenkor még meg is ijedhet, hogy elrontotta, vagy nem tudja, hogy mit kell csinálni.

Igazából nem kell Retina sem, elég egy sima iPad 2, mert működik. Valószínűleg ő nem fogja keresni a memóriakártya nyílását és a HDMI csatlakozót, azonban örülni fog annak, hogy ha este lerakja, akkor ugyan ott folytathatja másnap délután és nem lesz kikapcsolva, mert esetleg készenlétben lemerítette magát a tablet. Olcsóbb készüléket semmiképpen sem ajánlanék ilyen célra, hiszen alapból gyakran van velük baj sajnos. Na most olyankor aztán lehet menni a nagyihoz, és ő sem nagyon fogja szeretni, mert csak azt látja, hogy mindig van vele valami baj.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#35661) Mike88 válasza mexel (#35649) üzenetére


Mike88
senior tag

A szikra azért van mert fogyasztót dugsz be. Ez természetes! Ha egy olyan áramkört csatlakoztatsz a hálózathoz, amin vannak fogyasztók, tehát "rá vannak dugva készülékek, amik áramot vesznek föl" a kontakt létrejöttének pillanatában ívet húz. Amennyiben olyan készüléket csatlakoztatsz a hálózathoz, aminél van leválasztó kapcsoló, annál értelemszerűen nem keletkezik ív. Próbáld ki, a számítógép csatlakozóját húzd ki a gép hátuljából, majd dugd vissza úgy, hogy a billenőkapcsoló fel van kapcsolva, s próbáld ki úgy, hogy a billenőkapcsoló le van kapcsolva.
Biztos, hogy 12V-os kell neked? Nem inkább 5V??? Ebbe már ezerszer belebotlottam, mert kiemelve van a hirdetés.

Tonnoka! Na az nagyon komoly! :D Neked meg ezt találtam.

(#35662) Orlin válasza z0d1AK (#35660) üzenetére


Orlin
addikt

Szia!

iPad 2 nézegettem már én is és a mérete is kb meg is felelne!
Nagyon olcsót nem akarok én sem.Úgy vagyok vele ,h inkább szánok rá többet és akkor meg kimélem magam és másokat is a folyamos mérgelődéstől.
Az aksi idő még érdekelne!Kb mennyit bírnak?Tudom mondjuk,hogy használat függő ,de mutternál azért nem lenne olyan aktív használat. :B

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#35663) z0d1AK válasza Orlin (#35662) üzenetére


z0d1AK
veterán

Egy huzamban használva kb. 9-10 óra is megvan.
Nekem van olyan, hogy az iPad Minit nem használom napokig, akkor sem merül le készenlétben pár százaléknál többet.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#35664) Mike88 válasza Orlin (#35659) üzenetére


Mike88
senior tag

Annyit tudok neked mondani, hogy bármennyire is meglepő, az idősek számára az érintőképernyő megkönnyíti a kezelést, sokkal egyszerűbb nekik az az elmélet, hogy arra bökök amit szeretnék, mint hogy az egeret arra irányítom majd gyorsan kattintok rá kettőt, közben meg az egeret nem tudja stabilan a linken/ikonon miegymáson tartani. Nekem ez a tapasztalatom, az én szüleim is idősebbek már, édesapám 47-es születésű s nem egy műszaki zseni, addig míg a PC-vel szenvedett, hogy megtanulja kezelni, az első érintős telefonját mondhatni egyből tudta kezelni.
Azért is jobb lehet neki a tablet, mert azon akár könyveket is olvashat kényelmesen a fotelből, ágyból. Csak vigyázz vele, nehogy függő legyen! :D Apámat már teljesen beszippantotta.
Amit z0d1AK mond, hogy inkább iOS mint android, abban tényleg lehet valami! Az idősebbeknek is szerintem javarészt azért megy el a kedve a számítógéptől, mert a mi "levetett cuccainkat" kapják meg, amit mi már túlságosan lassúnak érzünk. Ezért is kaptak tőlem olyan PC-t, ami netre tökéletesen elég, s lassulásnak jele sincs.

(#35665) Orlin


Orlin
addikt

Köszönöm!

Az iOS rendszert annyira nem ismerem,de gondolom sok gondot azért nem okozna.Főleg,hogy máshol is írták,hogy könnyebb a kezelése mint az androidnak.Így idősebbeknek is jobban kézre állhat.
Még van 2-2 hónapom a döntésig mondjuk,de nem árt tájékozódni... :)

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#35666) Tim82 válasza nagypasztor (#35658) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ha jól olvasom az általad mondott program honlapján, akkor ott azt írják, hogy FAT formátumban tud írni a készülék a pendrivera!

Valószínű, hogy licenszproblémák és nem pedig valamilyen hibás kernel miatt nem tudják úgy általában írni az Android-os kütyük az NTFS-re formázott pendrive-okat/külső vinyókat.

Amiben nem vagyok biztos, hogy az exFAT-ot kezelik-e a droidos cuccok (nekem úgy rémlik, a régebbi tabletem főzött ROM-mal tudott írni/olvasni exFAT-re formázott micro SD-kártyát). Mind az exFAT, mind az NTFS Microsoft-szabvány.

Probléma akkor lesz csak a FAT32-vel, ha 4 GB-ot meghaladó méretű fájlt akarsz rámásolni a FAT32-re formázott cuccra, mert azt nem kezeli. (Az NTFS, exFAT igen.)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#35667) Zeki válasza Orlin (#35659) üzenetére


Zeki
nagyúr

Laptop.

(#35668) CHIPman


CHIPman
nagyúr

Üdv. Keret 40-70k, kínai kizárva, csak márkás, és olvasson pendriveot piszkálás nélkül. Mi a legjobb alternatíva?

hardverapro.hu/tag/chipman

(#35669) tjb007 válasza CHIPman (#35668) üzenetére


tjb007
nagyúr

"kínai kizárva"

Pedig jellemzően ezek azok, amikkel nem kell pepecselni.
Ami márkás és out of the box megy az a P3100/3110-es Galaxy Tab (de szerintem a többi Samsung tabletnél sincs ugyanígy probléma).

[ Szerkesztve ]

(#35670) this is life válasza CHIPman (#35668) üzenetére


this is life
Ármester

N7,samsung pxxx sorozat, a most tesztelt asus 7 colos telefonja ,igaz az mar 80 de minden benne van...a pendriveval egyikkel sem lehet gondja...

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35671) tjb007 válasza this is life (#35670) üzenetére


tjb007
nagyúr

A Nexus 7-et pont piszkálni kell.

(#35672) boxos98


boxos98
csendes tag

megéri??[link]

(#35673) this is life válasza tjb007 (#35671) üzenetére


this is life
Ármester

Nem tudtam hogy alapbol nem eszi a pent...rosszak voltak az elgondolasaim.. koszi az infot..

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35674) this is life válasza boxos98 (#35672) üzenetére


this is life
Ármester

Akkor inkabb az aldi dual magos gepe 3 ev garanciaval 35000... nezz ra.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35675) mexel válasza Mike88 (#35661) üzenetére


mexel
veterán

Köszi, de ennyire nem vagyok alap :) A sima töltők, telefon és a többi kütyü egyáltalán, vagy éppenhogy egy kicsit szikrázik, ez viszont elég nagyot. Arra gondoltam, hogy a legolcsóbb kínai töltő lévén talán hiányzik belőle valami azért. Ha valaki jártas az ilyen töltők felépítésében az talán tudja miért, de szerintem az egy másik topik témája lesz.
12v-os, azért is írtam annyit. Ha 5V-os töltő lenne akkor olyat keresnék :)

(#35676) Orlin válasza Zeki (#35667) üzenetére


Orlin
addikt

Megtudnád indokolni miért? :B

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#35677) Kobe


Kobe
veterán

A wayteq 100dci 6000mah aksija effektive mire lehet eleg ? Eleg kevesnek tunik egy 10 colos gephez kepest

(#35678) this is life válasza Kobe (#35677) üzenetére


this is life
Ármester

Viszonylagos a nem sok, elvileg 6 orat birnia kene, de az uzemidot nem csak az akkumulator kapacitasa ,hanem legfokepp az optimalizacio hatarozza meg, ha jol van optimalizalva akkor e rendszer keveset eszik es fo fogyaszto a kijelzo marad. Az akksi eszik minimum 60%ot a tobbi a rendszere es az alkalmazasoke...pl a samsung galaxy p5xxx sorozatban 7000 akksi van , de wifin logva aktivan netezve megkozelitoleg 10 orat megy. Egy kinai tabtol nem varhato ilyen uzemido, de a 6 ora csufos lenne ha nem jonne ossze.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35679) Kobe válasza this is life (#35678) üzenetére


Kobe
veterán

az ainol hero 2 ben pl 8000 mAh-es van, gyengébb a SoC benne, így nem hiszem hogy annyival szarabb lehetne az optimalizációja hogy egy wayteq tovább bírja.....csak msot gondolkozom, mert nemsokára lesz egy nagyobb utazásom, oda nem akarok laptopot vinni. ha ainol kijönne vmi normális 4 magossal addigra, az lenne a elgjobb :)

[ Szerkesztve ]

(#35680) this is life válasza Kobe (#35679) üzenetére


this is life
Ármester

Semmi sem biztos ,csak a hasznalatnal ,vagy ha mar piacon van akkor a tapasztalatok dontenek, amugy gyengebb sockal is ehet tobbet a driod ,mint erosebbel, de per pill csak elvi vita mivel nincs piacon a wayteq 100dci... de ismered a mondast a remenyhal meg utoljara :DDD

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35681) this is life


this is life
Ármester

Pl a prestigio 6400 as akksival 6.5 orat megy [prestigio]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35682) b0bcat válasza this is life (#35678) üzenetére


b0bcat
addikt

Nekem a Galaxy Tab 2 7.0 több mint 7 órát bír a 4000-es akkuval. A 3 Ah-s akkuval szerelt egymagos Navon Platinum 3-4 óra között bírt. Ezek netezős üzemidők.

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#35683) Oldman2 válasza b0bcat (#35682) üzenetére


Oldman2
veterán

Csak összehasonlításként, egy iPad Mini adatai:

Készenlét üzemmódban 9 nap 14 óra
Tényleges használat: 7 óra 52 perc
Az akku jelenlegi kapacitása: 54%

(#35684) Zeki válasza Orlin (#35676) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nálunk a szülők ilyet használnak, érzik a gombokat írásnál, kattintgatni is tudnak az egérrel.
Van teljes magyar ékezet, a billentyűzet mindig készen vár. :)

(#35685) z0d1AK válasza Oldman2 (#35683) üzenetére


z0d1AK
veterán

Hát igen, ezt az akkumulátor időt nézzétek meg. Kis fenyerőn neveztem és Iron Man 3-at játszottam mostanában.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#35686) b0bcat válasza Oldman2 (#35683) üzenetére


b0bcat
addikt

Azért a te géped sem bír 16 óra netezést. ;) 10 óra üzemidőt ír maga a cég (az Apple) is a honlapon.

Készenlétben a Samu sem eszik szinte semmit. :N

[ Szerkesztve ]

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#35687) this is life válasza b0bcat (#35686) üzenetére


this is life
Ármester

Az enyem energiatakarekkal osszehozza a 10 ora kornyeket netezessel, igaz ez a nagy teso samu...alam panaszra semmi ok...jatekok alatt nem tudom hogy domboritana, mert nem jatszok...de a 7 colos samunak sincs miert szegyenkeznie :K

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35688) b0bcat válasza this is life (#35687) üzenetére


b0bcat
addikt

Kis pénz, kis foci. :D Ennyi pénzért (50e) legfeljebb egy refurbished N7 ad hosszabb üzemidőt (mármint az itthoni kínálatban).

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#35689) this is life válasza b0bcat (#35688) üzenetére


this is life
Ármester

Nem olyan rossz idok ezek,a kinai tabok jo reszt csak almodhatnak effele uzemidorol,voltmkicci occo kinai tabom,5000s akksival max 4ora 20perc,de 4 honap hasznalat utan mar csak kb 20 perc es konyec volt. Na akkor lett elegem a noname cuccokbol.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35690) nagypasztor


nagypasztor
tag

Ha már akksinál járunk! A tableteket lehet úgy használni, mint a laptopot? Tehát ha mondjuk otthon az ágyban fekve bedugom a töltőt, és utána kapcsolom be, akkor ha feltöltött állapotban van, akkor az akksit fogja használni, vagy a töltőről veszi az áramot az üzemeléshez?

Ha elhasználódott, akkor lehet ezeket valahogy cserélni bennük, ha már mondjuk nem lesz rá gari? Gyártanak vajon gyári akksit megvásárolható kivitelben?

(#35691) this is life válasza nagypasztor (#35690) üzenetére


this is life
Ármester

A markasaknal ,es a jobb fajta brandelteknel szervizben, vagy jo kezueknek otthon is megoldhato az akksi csereje. De azert jobb a szervizre bizni.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35692) b0bcat válasza nagypasztor (#35690) üzenetére


b0bcat
addikt

A töltőről fog üzemelni.

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#35693) banderasz77


banderasz77
addikt

Sziasztok!

Messzi-messzi földről szeretnék rendelni egy tabletet. A célméret 10" körüli, ha lehet IPS Retina screen. Szóval mi lenne a jelenleg kapható ár/érték arány bajnok? Honnan érdemes rendelni?
Előre is köszi.

Üdv.

(#35694) laszlohu


laszlohu
addikt

Szupi, lement az ára :

[link]

Ha a 700dc - nek lement, akkor jó lenne, ha a 70dci - nek is lemenne

(#35695) HornedReaper


HornedReaper
senior tag

Ezt most találtam, elvileg benne lesz minden földi jó :)

Ramos X10 Pro Mini

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#35696) laszlohu válasza HornedReaper (#35695) üzenetére


laszlohu
addikt

Ez jó lenne nekem, csak 3G nélkül,mert az nagyon megdrágítja.

(#35697) Hungarikum87


Hungarikum87
tag

Jó napot urak :) Érdeklődni szeretnék :) vmelyik forumtárs írta múltkor idézem :

"Az Amlogic is bemutatta az első négymagos chipjét, az AML8726-M8-at, ami úgy néz ki, hogy még az RK3188-nál is erősebb lesz"

Erről esetleg van vmi hír? :) vki tud róla h készülőben van ezzel szerelt tab? :)

Iletve múltkor szó esett itt a Ramos új gépéről a Ramos W25HD ami négymagos Cortex-A7-es AllWinner A31-es SoC hajtja meg 1,5 GHz-es magonkénti órajellel, ami mellé PowerVR SGX544 MP2 IGP is került.

Erről lehet tudni vmit? :)

Valójában ezek a dolgok számomra halandzsák nem értek belőlük semmit, csak december óta minden nap olvasom a forumot és gyűjtöm az infókat mert szeretnék egy kínai tabot venni, és mivel tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, mihelyt vmi érdekeset olvasok itt, lementem a szöveget :DD Csak annyit értek belőle h ezek már erősebbek a mostani RK3188al szerelt Pipo-Ramos-Cube hármasánál :D

Ha végre tényleg nem jön közbe semmi, következő fizetésből vehetnék egy kínai darabot, szóval érdekelne h érdemes e várni vmire vagy válasszak az előbb említett RK3188al szerelt Pipo-Ramos-Cube hármasból :)

Még egy utolsó kérdés amiért előre is elnézést kérek de tényleg hülye vagyok hozzá :DD

Mielőtt beléptem volna a munkaerő piacra, és lusta főiskolásként tengettem napjaimat, volt időm h játszak a gépen, ami kimerült a Football Manager játék aktuális nyüstölésében. Azt gondolom h az általam felsorolt három tablet ezt a játékot nem vinné, grafikailag nem okozna kihívást de egy ilyen játék rengeteg adatot mozgat meg amit nem hiszem h elbírnának. Esetleg az általam fentebb említett új Amlogic 4magos csip vagy a Ramos W25HD jelenthet nekem ebben az ügyben vmiféle megoldást vagy fölösleges emiatt várnom, az a bizonyos játék még mindig túl erős lenne egy ilyen tabletnek?

Előre is köszönöm a forum szakértőitől a választ bízom benne h választ kapok mindenre :DD Ritkán írok inkább csak olvasok de ha hozzászólok mindig sok kérdéssel hozakodok elő ami felgyülemlik bennem :D

Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()

(#35698) z0d1AK válasza Hungarikum87 (#35697) üzenetére


z0d1AK
veterán

Nyáron érkeznek az első Quad-core AMLogic tabletek Kínában. A hazai körforgásba leghamarabb ősszel lesznek szerintem ilyen készülékek, illetve több modell talán karácsonyra. Persze függ a nagy gyártók készülékeitől is, hogy a kisebbek mit hoznak.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#35699) Crytek


Crytek
veterán

Ez a Ramos X10 Mini nem is rossz papíron.
3g+ wifi +4mag ennyiért best buy.
Egy a gond a prociját nem ismerem :-(

És ez a proci mit tud a rockchiphez képest?

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#35700) tjb007 válasza Crytek (#35699) üzenetére


tjb007
nagyúr

Az MT6589 egyik variánsa található benne, tehát a főbb paramétereket tekintve megegyezik azzal.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.