Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz Orlin #35659 üzenetére

Annyit tudok neked mondani, hogy bármennyire is meglepő, az idősek számára az érintőképernyő megkönnyíti a kezelést, sokkal egyszerűbb nekik az az elmélet, hogy arra bökök amit szeretnék, mint hogy az egeret arra irányítom majd gyorsan kattintok rá kettőt, közben meg az egeret nem tudja stabilan a linken/ikonon miegymáson tartani. Nekem ez a tapasztalatom, az én szüleim is idősebbek már, édesapám 47-es születésű s nem egy műszaki zseni, addig míg a PC-vel szenvedett, hogy megtanulja kezelni, az első érintős telefonját mondhatni egyből tudta kezelni.
    Azért is jobb lehet neki a tablet, mert azon akár könyveket is olvashat kényelmesen a fotelből, ágyból. Csak vigyázz vele, nehogy függő legyen! :D Apámat már teljesen beszippantotta.
    Amit z0d1AK mond, hogy inkább iOS mint android, abban tényleg lehet valami! Az idősebbeknek is szerintem javarészt azért megy el a kedve a számítógéptől, mert a mi "levetett cuccainkat" kapják meg, amit mi már túlságosan lassúnak érzünk. Ezért is kaptak tőlem olyan PC-t, ami netre tökéletesen elég, s lassulásnak jele sincs.

Új hozzászólás Aktív témák