Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hungarikum87

tag

Jó napot urak :) Érdeklődni szeretnék :) vmelyik forumtárs írta múltkor idézem :

"Az Amlogic is bemutatta az első négymagos chipjét, az AML8726-M8-at, ami úgy néz ki, hogy még az RK3188-nál is erősebb lesz"

Erről esetleg van vmi hír? :) vki tud róla h készülőben van ezzel szerelt tab? :)

Iletve múltkor szó esett itt a Ramos új gépéről a Ramos W25HD ami négymagos Cortex-A7-es AllWinner A31-es SoC hajtja meg 1,5 GHz-es magonkénti órajellel, ami mellé PowerVR SGX544 MP2 IGP is került.

Erről lehet tudni vmit? :)

Valójában ezek a dolgok számomra halandzsák nem értek belőlük semmit, csak december óta minden nap olvasom a forumot és gyűjtöm az infókat mert szeretnék egy kínai tabot venni, és mivel tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, mihelyt vmi érdekeset olvasok itt, lementem a szöveget :DD Csak annyit értek belőle h ezek már erősebbek a mostani RK3188al szerelt Pipo-Ramos-Cube hármasánál :D

Ha végre tényleg nem jön közbe semmi, következő fizetésből vehetnék egy kínai darabot, szóval érdekelne h érdemes e várni vmire vagy válasszak az előbb említett RK3188al szerelt Pipo-Ramos-Cube hármasból :)

Még egy utolsó kérdés amiért előre is elnézést kérek de tényleg hülye vagyok hozzá :DD

Mielőtt beléptem volna a munkaerő piacra, és lusta főiskolásként tengettem napjaimat, volt időm h játszak a gépen, ami kimerült a Football Manager játék aktuális nyüstölésében. Azt gondolom h az általam felsorolt három tablet ezt a játékot nem vinné, grafikailag nem okozna kihívást de egy ilyen játék rengeteg adatot mozgat meg amit nem hiszem h elbírnának. Esetleg az általam fentebb említett új Amlogic 4magos csip vagy a Ramos W25HD jelenthet nekem ebben az ügyben vmiféle megoldást vagy fölösleges emiatt várnom, az a bizonyos játék még mindig túl erős lenne egy ilyen tabletnek?

Előre is köszönöm a forum szakértőitől a választ bízom benne h választ kapok mindenre :DD Ritkán írok inkább csak olvasok de ha hozzászólok mindig sok kérdéssel hozakodok elő ami felgyülemlik bennem :D

Új hozzászólás Aktív témák