- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #84840 üzenetére
Én meg megvártam a 7XXX-es szériát. Mindenki azt javasolta, hogy Athlon XP mellé elég a 7300 is, így maradtam annál de a Galaxy Zalmann-os kivitelénél azért, hogy tuning lehessen. 2669MHZ-es Athlon XP mellett minden hasított, még 2009ben is, feltéve ha elindult. Végülis egy tökéletes célszerszám lett belőle, mert semmi sem szaggatott rajta, maximum nem indult el.
(bezzeg most meg a nagy király 10400F + 32GB RAM + GTX950 kombón a War Thunder úgy szaggat, amilyen szaggatást Celeron 366 + 32MB + S3 Trio óta nem láttam ...De amúgy életérzésben a GTX950 mostanra kezd egy Intel 740-esre emlékeztetni : épp még el lehet vele lenni, de már mindenki kezd sajnálni, hogy azod van).
HD3870: az jó, milyen fajta?
Én szerettem az enyémet, de az X2-es volt, vagyis olyan volt mintha folyamatosan CFbe lenne kötve két HD3870, de annyi előnye volt, hogy az 1GB VRAMot akkor is használta, ha a CF nem volt támogatott.
2012 decemberében adtam el, 35 ezert ft + egy szatyor konzerv, vákumos szalámi stb jellegű kajáért + 4000ft-os koncertjegyért + egy vadifriss forró 50 centis mennyei kívánság pizzáért. Egy haverhoz ment (vele mentünk koncertezni), akiben nagyon megbíztam és mai napig tartjuk a kapcsolatot. Sajna a kártya nem lesz meg, mert a szülei eladták a gépét a távollétében. Amennyire visszatudtam követni, ha igaz ... akkor most elvileg Belaruszban szolgál a kártya. (egyszerűbb vennem egy másikat, mint azt visszaszerezni)Jézush!
115 usd alatt nem találtam, de a 299 usd sem ritka érte ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest