- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
frescho #81412 üzenetére
érdekelne egy nyák ha még előkerül, tényleg nem tűnik túl bonyolultnak...
nekem alival volt sokkal jobb tapasztalatom eddig, mindig mindenre rákerestem mindkét platformon, de 95%-ban az ali lett a befutó mert általában nagyobb a választék, alacsonyabbak az árak, és sokkal jobb a minősítés rendszere (ott van lehetőség rendes hosszú értékelésre képekkel), plussz a panaszkezelése is - ebay-en már nem egyszer lepattantam indoklás nélkül, alin kivétel nélkül mindig nekem adtak igazat rendesen megindokolva alátámasztva a panaszomat...amiben sokkal rosszabb az ali, az a kereső motorja... még azt is kiirtották belőle, amit előtte plusszban tudott - pl darabszám megadása, meg szállító cég szerinti szűrés - és most minden xart megtalál, nem lehet +/- keresőszavakkal játszani, és egy ár szerinti rendezés teljesen más találati listát hoz mint az alap keresés. és az hogy nem voltak képesek még mindig normálisan megoldani hogy eu-s forrásokra lehessen szűkíteni, csak bénán url átirogatásokkal lehet próbálkozni. de azt is lehozza találatnak, amit megnyitva utána azt írja hogy nono, onnan kifogyott, vagy nem is szállított hozzád soha... tényleg vannak bajai, ezzel együtt sztem sokkal jobbak ott az ajánlatok, ha sikerül megtalálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest