Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czo
őstag
válasz fpeter84 #75226 üzenetére
A BIOS aldozata lettel, mar nem tartalmazza ezeket a funkciokat. Pl az en H97-es lapom BIOS-abol is hianyzik egy csomo BIOS extension, emiatt nem talalja meg sok ezkozt, de egesz jol mukodott. A /p j helyett kiprobalhatod a /p i -t is, de megprobalhatod updatelni a BIOS-t (ha van ujabb, de nem hiszem, hogy sokat foglalkoztam volna a kompatibilitassal). Nalam Asus a lap, ott egesz jol megy/ment. Itt egy video S3 Virge, Live! es a Voodoo is ment ebben a gepben (jatekokat is probaltam), van is egy csomo folosleges PCI-E to PCI adapterem, meg elosztom, viszont nem tudtam DOS alatt semmilyen PCI hangkartyabol hangot kicsiholni, ugyhogy hagytam a fenebe ennek a gepnek a hasznalatat. Meg egy regi VIA-s korabeli SATA vezerlot berakva, a "Drive C: uses compatibility mode 16 bit driver" uzenet is eltunt. Halozatot pedig az integralt Intel kartyahoz valo DOS-os, 16 bites drivert hasznalva tudtam csiholni.
-
Czo
őstag
válasz fpeter84 #75231 üzenetére
Az F8-as Menuben van logolt startup, akkor csinal egy bootlog.txt-t a C: gyokerbe. Milyen videokartyad van? Pl nekem hasonlo jelenseg volt olyan Radeon kartyaval, amiben nem volt BIOS, csak EFI kod. Amkor a Windows atvaltott volna grafikus modra, megmakkant. Ugyonigy problema lesz ez kesobb is, mert ha nincs kompatiblis VGA-d, akkor ugye fel kellene tenni a VESA alapon mukodo drivert, amihez szinten olyan VGA kell, aminek van valodi BIOS kodja es nem csak EFI emulalt.
-
Czo
őstag
válasz fpeter84 #75234 üzenetére
En siman telepitettem, valamelyik kapcsoloval. Az egyikkel semmi eszkoz nem volt, csak egy felkialtojelezett ACPI, a masikkal megvolt az, ami a listaban latszik. Nekem Asus H97 van, lehet, hogy ebben jobb a CSM modul az EFI-hez. Mennyi ram van a gepben, meg van patchelve az installalt rendszer? Hol hal le a boot kozben, mi van a bootlogban?
-
nagyúr
válasz fpeter84 #75237 üzenetére
Háát... 1 GB 800MHZ-nél kisebbel még nem volt szerencsém találkozni. de ez sem gyakori, inkább 1/2 GB 1066 és 2 GB 1066/1333, leginkább ezekkel találkoztam a régi DDR3 modulok közül.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Czo
őstag
válasz fpeter84 #75244 üzenetére
Ha a BIOS-on is mulik a PCI mukodese, akkor lehet, hogy emiatt van nyert ugyem? Nekem ez egy ASUS H97-PRO, amin szinten van PCI, tehat ha a BIOS-nak kell barmit segitenie ezugyben, akkor az ASMedia PCI Bridge miatt valszeg ezek a reszek ebben a lapban benne vannak. Lehet, hogy holnap eloturom a dobozt es megnezem milyen chip van rajta.
Egyebkent, azert lett ez a H97-PRO, mert van rajta PCI, igy a meglevo es hasznalt SB X-Fi-t es a Firewire kartyat is at tudtam bele rakni.
-
válasz fpeter84 #75244 üzenetére
Pont emiatt vettem a PCIe 6600GT- t, ahhoz még van Win98 driver (ver 81.98), hátha belefutok egy olyan 775 lapba, melynek van 98- as chipset drivere, a jelenlegiekhez nincs, meg az AM2(+) vonalhoz sem.
Bár 775- ből is inkább AGP- st lehet még vadászni esetleg, amihez van chipset driver.A 3 test probléma nem megoldható.
-
válasz fpeter84 #75250 üzenetére
DOS : ott nem is kell végülis driver, lényeg hogy olyan lap legyen, ahol jó a konvencionális mem-térkép. Ebben a most próbapadon levő Tua a csúcs. Mem rottyra töltve. És azért a DOS is táltosodik az erősebb vastól :
A 3 test probléma nem megoldható.
-
válasz fpeter84 #75255 üzenetére
Ja-ja, hát az i5 az már tényleg túl overkill, 1GHz Copper P-III még elmegy, a Tuánál már vannak gondok 133 FSB esetén, 66- on egész jó még a kompatibilitás, nemrég szórakoztam vele.
szerk : valamint a dosos demoscene is néha meghökkentően erős hardvert kér.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz fpeter84 #75353 üzenetére
Elég sok kártyád van akkor, ha jól számolom a saját készletem, akkor több mint nekem
Manapság is lehet megcsípni jó vételeket (de az tény hogy egyre ritkább az ilyen), ha jó a forrás. Lásd az alábbi listában, még a dobozos Ti4200 is csak 4000HUF.Példák a közelmúltból :
Asus Ti4200 : 2000 - [link]
Sapphire 9600XT : 1000 - [link]
MSi Ti4200 dobozos - 4000 - [link], [link], [link]
X-1300 : 1500 - [link]
A 9600TX és a 9800Pro árára meg nem is emlékszem már, de tuti olcsók voltak, mivel ugyanazon megbízható eladótól vannak.Valamint az utoljára jött 4db középretro PCIe sem volt drága, 3000HUF/db csak, ha a postát is beleszámolom .
Fentiek mindegyikére van tanúm a topikból , hogy valóban ennyibe kerültek.A 3 test probléma nem megoldható.
-
Nekem csak a nagy kártyák érnének pénzt. 4600-4800/se illene a p3-asba, csúcs dx8.1. 4200-asom van (abit oteses 8x valahol)
Gefore 6-7 már unalmas bár 7900gs agp jöhet. 8-as széria sem mozgat meg.
9800gtx+ volt legutóbb kukázott de eladom mert már túl modern.
Fxekből van 5600 sima és xt is elrettentésnek, ati 9600 szériából is lp se, sima, xt de annyira kommersz hogy legutóbb fel sem szedtem lomiból.
Ati rage 128, 2c, pro, turbo meg a fene se tudja már milyenek.
Ez mind megmaradt kukázott cuccok.
Voodoo1 meg 2000 és 3000 van még azok megmaradnak már örökre.
Lényeg hogy annyira már nem vonz.
De igazából ha lenne egy v5 5500-asom pci-be akkor nem is kellene semmi más az lefedné az retro igényeimet.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz fpeter84 #75357 üzenetére
Én kicsit más szemmel nézem a korszakokat. A 9600XT pld igazi vérbeli retro kártya. A későbbiekben is kellett alkorszakokat létrehoznom, mivel a DirectX9- től sem lehet sajna lefedni mindent 1 géppel. Van ami csökönyösen nem indul vagy hibásan fut új gépen. Egy kis blogot is írtam nemrég, a szubjektív időskáláimról.
-
-
válasz fpeter84 #75362 üzenetére
Az a link valóban kamu. Az albatronos cucc amúgy low end karikhoz lehetett azaz sima pci sebességű.
A ruszki agp2pci 3dfx ready van nekem is az szépen megy mindennel. De most a nagy gépemben pont nincs szabad pcie slot (hülye ES proci bios bugja miatt nem megy az integrált lan, így beraktam egy kártyát az is elfoglal egy pcie slotot, meg az nvme is és vga is nagy, holnap hazahozom az usb3-lant hogy felszabafuljon egy hely és végre glideozhatok nagygépemen is)[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz fpeter84 #75357 üzenetére
Kár ezen rágódni.
Retró gépet 0-200000ft között lehet összerakni bármilyen korszakból.
Aztán hogy te mennyit vagy hajlandó költeni rá, attól függ, hogy miket engedhetsz meg magadnak.
Pl 2003:
P4 2.8, valami p965 lappal, radeon 9600-al megvan gombokért, akár ingyen
P4 extreme edition gallatin, 875p dfi vagy más komolyabb lappal, fx5950 ultrával komoly házban sok sallanggal azért 5 számjegy felett van.
De a retró feeling mindkettővel ugyanaz.
Egyébként hülye világ van most. Kaja 1-2 év alatt duplázódott, kocsi árak dettó, 5 misunál kezdődnek. Tank benzin 25-35k, havi kajaktg. Kb 60k/fő.
De ez még semmi, mert egy új középkategóriás videókártya rtx3060ti közel félmilla, azt most nem is veszek nemrég 80-110-ért volt ez a kategória. Már nem ritka a 150-250ezres alaplap, pc ház, sőt vízhűtés.
1939-es puch motoromért 16k eurót ajánlottak, most keresek jó kis veterán autót mellé, mert bővült a család, de az is pihen, mert nem vagyok hajlandó 8-9 milliót adni egy jó állapotú 25+ éves kabrióért.
A fentiekhez képest egy pár tízezres tétel semmiség.
Olcsó hobbi a retró pc.
Sajnos az 1-2000-es cuccokról lemaradtam, 5 éve gyűjtögetek. -
KROK640
nagyúr
Kimondtad a lényeget : "tényleg van olyan aki ezekért a valaha tucat cuccokért ennyit kifizet? " VALAHA TUCAT CUCCOK. VALAHA ...
Olyan ez mint (csak ezt tudom párhuzamba állítani mert valamennyire ebben vagyok benne) veterán autók :
pl egy 1950-es évek beli Chevy is annak idején tucat olcsó autó volt, most meg egy bontószökevény csótányért is elkérnek 4-5-6 millát, amire még minimum ugyanennyit kell locsolni, hogy egyáltalán autó legyen! Évekig árulták a Szegedi rektor ex 1955-ösét, 4-5 millió ft-okért, de az olyan álapotban volt, hogy még minum 5-6 milla kellett volna rá és sok idő mire az úton lesz. Pedig az fapados kivitel, egy igencsak tucat autóból.Egy 1963-as Corvette 1963-ban amikor csúcs technika és über menőség volt, akkor került 4037$-ba, ami mai árfolyamon 35231$ vagyis, valamivel több mint 10 millió ft. Mégis kereken 45 millióért van fent belőle az egyetlen elérhető példány a hahu-n!
A '63-as Buick Riviérák ára 3 év alatt megduplázódott
De ott van haver veterán mercije, 12 évvel ezelőtt (mikor én kerestem hasonlót) azzal büszkélkedett, hogy az övé a kínálat teteje, akár 800 ezer ft-ot is érnek már ezek és hűűű... Tavaly meg azt mondta, hogy 9-10Milláért vannak fent ugyanezek olyan állapotban mint az övé, meg mint anno 800-ért. Pedig tucat autó volt az is a maga korábban. (zöldségesmerci W123)
De ott vannak a Ladák, emlékszem mikor a szépek is 100-150 ezerét mentek, a bontó szökevények meg 20 ezerért (ejj mennyi ilyen volt a baráti társaságban), most meg amelyik kicsit nem tűnik bontószökevénynek fél milla vagy egy... mondjuk szerintem jó ha tizede annyi Lada van forgalomban mint 20 éve...
Nem ragozom tovább a dolgot, szerintem mostanra kitaláltad : a lényeg, hogy mostmár alig van belőlük! Főleg tényleg jó.
Szerintem ezért kínálnak elmebeteg árakat a GeF3-asomért is ... (mostanában nem zaklatott senki)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
KROK640
nagyúr
válasz fpeter84 #75382 üzenetére
Igen, a késés miatt csak egy egészen speciális rétegnek lehetett jó mint fentebb írtam (esetleg olyanbnak aki az olcsó Sempron / tuningbajnok Athlon XP alá mégis komolyabb lapot akar, de épp nincs NForce 2).
Visszatérve öcsém gépére neki 2005 májusában épült költséghatékony gép, de nem túől szerencsés megoldással KT400-as ASUS A7V8X-X 8vagy valami ilyesmi) alaplappal, 2800+ Sempronnal, 512MB RAMmal, Radeon 9550 passzív hűtéssel, 160GB HDD, ODD, ház, táp.
2800+ Sempronhoz annyit, hogy Athlon XP alapú volt, igaz 333-as FSBvel, de gyakorlatilag egy 2400+-os Athlon XP volt a legtöbb helyen... persze akkoriban az számított, hogy minél nagyobb PR értéket írjunk a procira, mert annál eladhatóbb. Mivel a nagyon tuningos procijaim eddigre elmentek, vagy féltve őrzött kincsek lettek, így lett öcsémnek ez a procija. (ő nemigazán akart tuningolni soha, mert jajj instabil lesz a gép stb.) Az volt a full szégyen az egészben, hogy az én gépem 13×166-on NForce 2 Ultárval (de akár ugyanabban a lapban is!) 2158MHZ-en, vagyis 2700+-on, gyorsabb volt mint a Sempron 2800+-on (2GHZ, ugyanúgy 166-os FSBvel), szóval már itt láttam, hogy kezd a számozás eltorzulni, hiszen a P4 eddigre sokat erősödtek egy órajel alatt, miközben az AMD egyre bőszebben szórta az egyre nagyobb PR értékeket (lásd később a Socket 754-es Sempron 2800+ már csak 1600MHZ volt, emlékszem, ha csak egy könnyebb reggelire vágyott a gépem, akkor ilyeneket kapott ellenfélnek )
Neked mennyit ment a tuning Athlon XP-d?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz fpeter84 #75420 üzenetére
PCPartner - az milyen konkrétan, nekem PCChips van (lánykori nevén Amptron ), elég jó lap, de 100 feletti FSB- t nem tud. Asus P5A vadállat lap, ha korai rev, P5A-B 1.03- asom van, meg valami újabb rev is, mem-kezelés jobb, de összességében az Epox a legjobb sztem. Bár kicsivel elvesztettem a 3DM2001 meccset, de még lesz visszavágó , mondjuk így is dobogós vagyok jelenleg - 3. helyezés.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz fpeter84 #75410 üzenetére
Na, akkor az a 1533@2150MHZ tényleg nem volt rossz, az akkori "jó" volt azok közül amiket láttam.
Persze, akkoriban ha csökkentetted a szorzót, sok tudott elég magas FSB-t, hátulütője viszont az volt, amiért én nem szerettem, hogy a PR-el egyenes arányban nem nőtt ám a teljesítmény, és a memória előbb csak magasabb CL-t kért, utána szűk keresztmetszet lett.Voltak anno még 250-es FSBvel is tesztjeim, de inkább egy sokkal magasabb szorzó 166-os FSBvel és alacsonyabb CL-el.
(rövid példa : 11×250 = 2500MHZ-es CPU. Ehhez 250MHZ-es memória jó esetben CL3-al ha ment, és rohadt drága volt. Ugyanakkor ez a proci mondjuk jó eséllyel ment 15,5×166-on mondjuk, ami 2573MHZ, mindehhez simán ment a 333-as memória akár CL2-n is, ami memória fronton kb 50%-os többletet jelentett, és az órajel orientált világban nagyon minimálisan a +73MHZ is pluszt jelentett. A magas FSB ablakváltás és hasonlókban volt főleg szerepdöntő, sokszor eléggé nehezen volt (főleg játékoknál) számosítható vagy bármilyen előnynek is befogható. )
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz fpeter84 #75429 üzenetére
Kössz, majd nyomozgatok. Bár jó sokára lesz, sztem a Tua divízióval elleszek megint vagy egy évet (mint az előző SS7 antológiával kb).
40MHz : lehet hogy van olyan lap, vizsgálat tárgya. Van nálam mindenféle korai-késői S7 lap, néhányat már kiválasztottam tesztelni, de még nem valósult meg a gyakorlatban.
Az Epox G2 mindenesetre már nagyon modern, 66 a legkisebb asszem, meg a régi procik 3.5 Voltját sem lehet beállítani, 3.3V a legnagyobb corefesz.A 3 test probléma nem megoldható.
-
gban
veterán
válasz fpeter84 #75449 üzenetére
Köszönöm a leírtakat, ezekkel mind tisztában vagyok és nem is ez volt a kérdés
Van DOM-om, az asztali IDE csatis, ez 44 pines, és noti méretű csatis.
Valamint ez FOD vagyis flash on disk.
És nem akarok notiba ssd-t, hasonlót sem írtam.
Annyi a kérdés, ezt hol, hogy lehetne kipróbálni...
Van 44 to 40 pin átalakítóm, de ugye az is anya, meg ez is.
Notim nincs amibe be tudnám dugni, de nem is tudom milyen notiban van hasonló, mert ott is anya a csati.
De tényleg értékelem az igyekezetetPostázást nem vállalok.
-
-
ityam
senior tag
válasz fpeter84 #75693 üzenetére
Core2 Duo szerintem 1 szálon is agyonveri a P4 et. Főleg egy újabb generáció. Én kipróbálnám a helyedben a meglévő E6500 ad, de arra nincs tippem miért ne menne. Ettől persze lehet hogy nem lesz nyerő, de gazdaságosság és teljesítmény okokból mindenképp érdemes kipróbálni szerintem. [link] De gyanús hogy a konkrét proci felsorolásban nem találni wolfdalét
Ez az oldal szerint:
CPU support summaryCodename: Allendale, Cedar Mill,
Conroe, Conroe XE,
Conroe-L, Kentsfield,
Prescott, Presler,
Smithfield, WolfdaleItt ahogy olvasgatom vannak moddolt biosok is ha nem menne alapból:
https://www.bios-mods.com/forum/Thread-REQUEST-775i65g-Wolfdale?page=1[ Szerkesztve ]
-
-
Czo
őstag
válasz fpeter84 #75693 üzenetére
En azt mondanam, hogy az Intel VRM specifikaciojanak valtozasa miatt, a Wolfdalehez alacsonyabb feszultsegek kellenek es nem biztos, hogy ezt tudja a korabbi VRM rendszer a lapon. Emiatt lehet egy harmadik revision, amiben ezt korrigaltak. Meg kellene nezni a v3-as lapot es megnezni a proci kornyeken a dolgokat, mert szerintem csak ennyi elteres lehet.
Egyebkent, en tuti, hogy C2D-t raknek bele, ha 1 szallal tekered is, akkor a P4-D is folosleges kb.
-
válasz fpeter84 #75708 üzenetére
Azonos videokártyával nem tudtam kiróbálni, a PentiumD slim házban van, GT710- el, a GT710 áttéve C2D mellé - nem ad képet, amit nem igazán értettem mert ugyanaz a chipset a két lapon. De mivel erősebb proci, sztem jobb az E6600 játékokban is. Valamint kevésbé melegszik mint a PentiumD.
Célirányosan csak 2.6GHz- ig próbáltam, feljebb nem, +fesz nélkül nemtom meddig lenne stabil, meg attól is függ hogy a 666- os RAM- ok meddig bírnák, 724- en még biztosan stabilak. Sztem elegendő a 2.6GHz, legalábbis a 7900GS- t megtekeri rendesen, nagyon jól mennek a gamek, SSam1-2- vel toltam nemrég, vajsimán fut. Általában csak kisebb tuningot (a gyári felett feelingesebb , és elmondhatom hogy van rajta tuning ) alkalmazok, fontosabb a stabilitás.A 3 test probléma nem megoldható.
-
nagyúr
válasz fpeter84 #75708 üzenetére
Ha kell a magas single-core érték, akkor igen.
A CPU-ban biztosan van tartalék ( a minimálisra kevés az esély), nyilván majd amit a lap bírni fog... 200-600 MHZ-es szórással.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
-
elfelejtette
veterán
válasz fpeter84 #75803 üzenetére
Két magosból szerintem a Core 2 Extreme X6900 volt a legerősebb 1066-os FSB-s, plusz ugye a Kentsfield Quad-ok.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
nagyúr
válasz fpeter84 #75803 üzenetére
Nem nagy tragédia, hogy az X5460 nem negy benne, hamar lenyírná azt a gyengusz VRM-et.
Gondolom, a matricázás jó rajta, kellemesen tudja az embert szívatni kompatibilis lap esetén is.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
arn
félisten
válasz fpeter84 #75936 üzenetére
Sajnos a jitter miatt lehet kulonbseget hallani jocskan a digitalis kimenetek kozott, az spdifnel meg a jel idozitese nincs kodolva, igy gyk a kimenetek pontossagan mulik, sok helyen reclock sincs. Amig nincs jelatalakitas valoban nincs valtozas, utana barmi lehet. A digitalis komponensek meg befolyasolhatjak az analog jelet. Amugy egyforman szolna minden dac.
En mindig kiprobalom ugyanazon a dackon a koaxot es optikait, az optikai nekem meg sose jott be, persze forras fuggo is, es atlagos forrasokrol beszelek, nem vmi hiperszuper transzportrol. De mindenki el tudja donteni, ha megfelelo neki hasznalja egeszseggel.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Czo
őstag
válasz fpeter84 #75943 üzenetére
Nekem ilyenbol van 2 es 4 satas verzio is. Ami nekem van vizualisan nem, de technologiailag hasonlit. Ott a clone gombot nyomni kell, amig nem sipol a szerkezet, majd ezutan nyoni tovabb es akkor kezdi el az 1-es lemezt a 2-esre a 4 lemezes pedig szinten az 1-est, a 2,3,4-re klonozni.
-
félisten
-
quailstorm
nagyúr
válasz fpeter84 #75958 üzenetére
Sound Blaster Live! 5.1 vagy Value. Elég könnyen hozzá lehet jutni a mai napig.
SB128 is működik, de az nem tud semmi érdekeset, "csak" egy hangkártya. -
Fenyő
őstag
válasz fpeter84 #75955 üzenetére
Xp pont semmivel sem jobb játékok terén mint a 2000 (max az újabbaknál (2007+, de ~98%-ban amelyik játék fut az egyiken az fut a másikon is és vica versa), de amikor aktuális oprendszerek voltak nem sok különbség volt köztük, max, hogy a 2000 kevesebb erőforrással is beérte és ment isás hálókarival is meg voodoo-kal is ( win2k + v3 ), meg úgy általában több akkor aktuális régebbi hardver támogatott még, mivel 1 az 1-ben arra épül (2K=NT5.0 XP=NT5.1), 9x-es játékokkal (amit nem patcheltek) mind2-nek ugyanúgy lehet gondja (sőt Xp-nek még picit több is), ami ugye 2000 kijövetelkor szembeötlőbb volt, talán ezért maradt meg így, hogy a 2K nem játékra való, abban viszont teljesen egyet értek, hogy az akkori játékok alá totál fölösleges 2 mag, egy sem tudja kihasználni...
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs