Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyDog
tag
válasz detroitrw #74697 üzenetére
Ez hogy sikerült? Tudtommal át lehet irányítani automatába, vagy ügyfészolgálattal lehet beszélni melyik napra tegyék, ha Flexible Deliveryben az már túl távoli.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Topikgazda
válasz detroitrw #74697 üzenetére
Próbálj még egyeztetni az Express One ügyfélszolgálatával.
A valóság az hogy ezeket nem küldik vissza, mert bonyolultabb a szállítási folyamat, mint egy postai csomagnál ahol az eladó beviszi a postára és itt nálunk a posta megpróbálja kézbesíteni, mert a posták kötelezve vannak (a nyomkövetéses) a normál tartalmú küldemények visszakézbesítésére, perszer ott sem mindegyik csomag megy vissza.Ezt a csomagot az Express One egy logisztikai cégtől kapta meg magyarországi kézbesítésre, ők ugyan visszaadják nekik, de a logisztikai cég nem fogja kifelé vámoltatni, kiküldeni mert ők erre nincsenek felkészítve, a Cainiao aki őket megbízta meg nem foglalkozik vele.
Az itt vásárolt dolgok esetén nincs a kiszállítás után automatikus pénz visszaadás, dispute-t kell indítani hogy nem kaptad meg, ami persze itt felveti azt hogy ugyan miért is nem tudtad átvenni 3 alkalommal, az egyébként 2 kézbesítési kísérletű szállítást.
Az Express One-nál rugalmasan lehet máshova is irányíttatni, nem csak a saját címre.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz detroitrw #76005 üzenetére
"Hamis" akkor küldd vissza és visszakapod a pénzed szokott lenni az ítélet a részükről, hogy megtartsd és visszaadják a pénzt az nem megy.
A gond az hogy a kereskedő nem tudja hogy hamis, mert esetleg a beszállító őt is becsapta, szóval ez a hamis dolog téma azért nem olyan egyszerű. Nálunk sincsenek kötelezve arra a kereskedők hogy teszteljék, ellenőrizzék a termékeket.
De egyébként sem akarod megtartani mert hamis, így eleve mehet a visszaküldés dispute is.
Összefoglalóból:[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz detroitrw #76007 üzenetére
Nálam is most tűnik véget érősnek egy hosszú sztori, egy éve rendeltem eg ykijelzőt, megjött, jó volt, most rendeltem ugyanonnan ugyanazt, dekaptam egy másik terméket, ami nem ugyanaz, más a csatlakozó kiosztás, mint a hidetett, ráadásul gyári hibás is volt, még a műszert is lezárlatosította, hogy 55 ezerért venni kellett egy másikat, mindneről fotó, videó, kérédésre kb 1 órás vágatlan videoban elmutogattam a gépemen a tavalyi meg az idei kicsomagolásnál látható jelentős különbségeket, kimentem a kocsiba, szétszedtem darabokra akijelzőt, végigmutogattam és magyaráztam mindent, gondoltam elég lesz. Megítéltek egy full refundot visszaküldés nélkül, visoznt ezt z eladó nem fogadta el, úgyhogy lett egy feles, amit nem fogadtam el, végül ők úgy döntöttek, hogy én ugyan 8GB-nyi anyagot prezentáltam a problémáról, egyértelmáen beazonosítható, hogy az eladó más cikkszámon egy éve jót küldött, most meg rosszat, mégis azt ítélték, hogy fele visza, és szevasz. Chateltem a supporttal, elmondtam a gondom, hogy nem tartom korrektnek, mivel a másik fél javára de leglaább is részrehajlással döntöttek, miközben onnan az égvilágon semmi bizonyíték nem jött, szóval az itt olvasott tértivevényes módszerű vissztaküldéssel megpróbálkoznék, és akkor ha kell, visszaküldöm a full refundért. Másnap jött is a válasz, hogy lezártnak tekintik, és akkor marad a feles visszatérítés, mert hogy nem küldtem újabb bizonyítékokat.
Igaz, hogy ezekből tisztán látszik, én nem vagyok hibás, sőt, egyszer már ez alapján megítélték a full refundot, azaz valahol valamikor jogos volt, csak a másik fél nem fogadta el...
Szóval innentől az aliról vagy csak paypallal, már ha lehet, mert a módját se találom, de úgy rémlik, régen ment, vagy olcsó, pár forintos apróságokat kell venni...[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Topikgazda
válasz detroitrw #77125 üzenetére
Csak nyomkövetett és biztosított küldeményként tudod elküldeni, ha elveszne akkor kapsz kártérítést. Ha nem veszik át akkor visszaküldik
Az hogy az eladó kifizeti utólag a postaköltséget az nálam a mese kategória, megírod hogy mennyi lenne és hogy vállalja-e, amit reagál attól függ a továbblépés.
Egy dolog a Help szöveg és egy másik a valóság. Drága dolgot olyan eladótól érdemes még venni ahol van free return, igaz ez 15 napon belüli téma, de csak ez éri meg. Ha ez nincs akkor kuka marad opció vagy hibásan eladni, de nem a visszaküldés.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz detroitrw #77131 üzenetére
Nem azt vontam kétségbe hogy mit írnak, hanem a teljesülését. Ismerem a leírtakat, felesleges idézni de ami nem igazán működik az nekem egy értelmetlen dolog. Az AliExpress nem fogja a szállítási költséget visszaadni, az eladó miért csinálná meg. Ha lenne olyan eladó akinél ez megy az akkor már küldött volna feladási valamit
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz detroitrw #77125 üzenetére
Tegnap este megírtam az eladónak, hogy ~70$ lenne a pk, és hajlandó e kifizetni.
Reggel láttam, hogy azt válaszolta vissza, hogy:
"Sorry, We can't pay return freight."Most akartam írni az alinak, hogy ez így nem biztos, hogy okés lesz ...
erre ez jött velem szembe amikor megnyitottam a vitát:
klikkAkkor ennyi volt a visszaküldés?
Erről a döntésről semmilyen emailt vagy üzenetet nem kaptam
-
Topikgazda
válasz detroitrw #78551 üzenetére
Nem a PayPal mint fizetési mód az érdekes, hanem az hogy magyarországi szállításhoz is van-e magán regisztrációk esetén.
Ha nektek van akkor meg a kiváltságotokat nem értem, mert mindenkinek járnia kell, nincs olyan hogy egyesek kapnak biztonságos fizetési módot mások meg nem, ez tényleg tisztességtelen vásárlói megkülönböztetés.
Amíg elérhető volt én nem indítottam dispute-t az AliExpress ellen, nem éltem vele vissza akkor nekem miért nem jár?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest