Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-01 16:44:28

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75951) Uher válasza V/ (#75946) üzenetére


Uher
aktív tag

Vmit sikerult elrontanom, kuldott egy gls csomagfeladasi papirt. Amivel nincs bajom, tenyleg nem tudom hasznalni.

(#75952) Zeki válasza baly81 (#75950) üzenetére


Zeki
nagyúr

Az is lehet, hiszen sok telefon HVAC formátumban vesz fel.

(#75953) V/ válasza Uher (#75951) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem egészen értem. Nem azt írta. DE ezzel annyi a dolgod hogy becsomagolod majd ráragasztod a a csomagra és vagy a GLS ügyfélszolgálaton megrendeled háznál történő felvétellel vagy leadod egy csomagfelvételi pontjukon. Annyi a gond hogy a pénzt csak akkor kapod meg ha a címre megérkezik és azt visszaigazolják.

(#75954) Atilla001


Atilla001
senior tag

Üdv. Várható hónap elején valami akció vagy ilyesmi a bazáron kívül? Érdemes várni? Köszönöm.

Védd a természetet!

(#75955) V/ válasza Atilla001 (#75954) üzenetére


V/
Topikgazda

Nézd már meg az alábbi részt az Összefoglalóban, egész évre benne az akciók és az adott hónapra kuponok ( a hónap előtti link: AliExpress Promo Code and Coupon May 2024).

12. Az AliExpress 2024 évi akcióinak listája ezen a linken olvasható.
Az akciók magyar idő szerint 09:00-tól indulnak az adott napon.
Itt szoktak megadni az adott hónapra érvényes kuponokat, promóciós kódokat is.

[ Szerkesztve ]

(#75956) pibácsi


pibácsi
senior tag

Kérné a segítséget. Tegnap este rendeltem egy tételt, de szeretném lemondani, stornózni, de a rendelési oldalon telálható "deleted orders"funkcióval nem lehet törölni, nem csinál semmit. Még az van kiírva: Collected by courier. Hogyan tudom stornózni. Két tétel van rajta, de csak az egyiket szeretném. Ha másként nem megy, akkor mind a kettőt és a másikat majd később ujra rendelem. Volt már korábban, hogy sztornóztam, de azt fogadta és vissza is küldte a pénzt.
Előre is köszönöm a választ.

(#75957) V/ válasza pibácsi (#75956) üzenetére


V/
Topikgazda

Ezt sajnos nem igazán tudod. Ez már a szállítási állapotba tartozik. Én egy ilyen állapotú vásárlásnál 3 hétig semmit nem tudtam csinálni, a végén dispute nélkül visszaadta az AliExpress a pénzt mert ennél tovább nem jutott a dolog.
Másnál meg csak elindították pár nappal később.
Cancel order lenne egyébként.

(#75958) pibácsi válasza V/ (#75957) üzenetére


pibácsi
senior tag

Köszi a választ. A cencel order már máskor működött, a pénzt is vissza adták idővel, dehát most nem látok ilyet sehol. Hát akkor várok, meglátom, mi lesz. Ha leszállítják, akkor így jártam, nem nagy összeg (4.000.-Ft), de akkor is a pénz az pénz.
Írtam az üzenőn az üzletnek, várom a választ, idővel az is megjön.

(#75959) Directors


Directors
senior tag

Sziasztok!

Ennek a késnek a szállításával lehet szerintetek bármi probléma ?
[link]

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#75960) V/ válasza Directors (#75959) üzenetére


V/
Topikgazda

Hogy érted? A vörös csillag önkényuralmi jelkép, 8 cm pengehossz a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz besorolás, ez meg 9,5 cm ezért közterületen, nyilvános helyen és közforgalmú közlekedési eszközön nem lehet nálad. (láthatóan)

[ Szerkesztve ]

(#75961) Directors válasza V/ (#75960) üzenetére


Directors
senior tag

Hogy a vámkezelésen visszafordítják.

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#75962) V/ válasza Directors (#75961) üzenetére


V/
Topikgazda

Semmi nem tiltja a behozatalát magánszemélyként. Konyhakéseket vásároltam itt az AliExpress-en, damaszkuszi pengés 18-24 cm pengehosszal. De nem szaladgálok vele az utcán ha valahova vinni kell mert máshol főzök akkor a bőrtokban és táskában viszem. Néhány ismerősöm meg kardot vett, de ő sem hadonászik vele az utcán.
Ez a jogszabály nem tiltja a beszerzést: 175/2003. (X. 28.) Korm. rendelet a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről.
Ez a kés is dobozolt és becsomagolt.
Persze van olyan eladó aki hivatkozik arra hogy nem küldhet ide, de rosszul tudja.

[ Szerkesztve ]

(#75963) Directors válasza V/ (#75962) üzenetére


Directors
senior tag

Rendben. Köszönöm!
Akkor megnyugodtam. )

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#75964) kbyte1024


kbyte1024
veterán

Én meg s simán rendeltem duraluminium baseballütőt :K

Csak a halott látja a háború végét. - Platón

(#75965) #02260224 válasza Directors (#75959) üzenetére


#02260224
törölt tag

Ezzel biztos nem lesz gond.. [link] ;]

(#75966) yogibear válasza #02260224 (#75965) üzenetére


yogibear
addikt

[link] :DDD

„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

(#75967) Directors válasza #02260224 (#75965) üzenetére


Directors
senior tag

Átadom az illetőnek az infót. Nehezen tud dönteni. :DDD

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#75968) dzf007


dzf007
aktív tag

Legutóbbi rendelésem CNG...azonosítót kapott..Ebből lett itthon EO...

(#75969) V/ válasza dzf007 (#75968) üzenetére


V/
Topikgazda

Csak pontosság kedvéért, kint lett belőle EO, azzal az azonosítóval szállítják miután a logisztikai központban megadják ezt.

(#75970) stomi61 válasza dzf007 (#75968) üzenetére


stomi61
tag

Miután megkapja az igazi azonosítót, a CNG eltűnik, mint az aranyóra, az Ali oldaláról. (a parcelsapp továbbra is jegyzi) Nekem nemrég két rendelésből (mindkettő CNG) az egyik EO, a másik PNLUC lett.

(#75971) Rick4


Rick4
félisten

Sziasztok, kicsit kacifántos a történetem. Vettem egy citroen kijelzőt egy éve egy eladótól, megjött, beraktam, volt egy pici halvány csík, visszakértem 40%-ot, megkaptam. Most vásároltam egy ugyanolyat, de másik érkezett, nem azonos a csatlakotó, 10 pin helyett 6+3 pin. Jeleztem, az eladó azt mondta, kompatibilis, tudtam, hogy nem az, mert van olyan kijelzőm is, működik, csak sokkal világosabb a kép, de mondom belepróbálom, és küldöm neki a fotót, erre indításkor kis füst, digitális műszeregység kuka, onnan csak fehér kép van az addig jó kijelzővel is.
Megírtam mindent, hogy mi legyen, erre letiltott a chat-en.
Dispute-ot nyitottam, rossz termék, nem működik, eltérő a csati, counterfeit product, mert ő original-ként kínálta, és az eredeti cikszámmal, miközben egyik se passzolt a valósággal, leírtam szépen mindent, fotó, stb, elküldtem, megjött, hogy a fele vissza, vagy küldjem, és akkor az egész vissza, de különben is, a counterfeit nincs bizonyítva. Oké, videofelvétel indít, itt a gép előtt végigmutogattam az előző vásárlás, kicsomagolós videot, idei vásárlást, a kicsomagolós videot, mutatva a különbséget, majd kimentem a kocsihoz, a videot tovább véve kivettem a meglévő kijelzőt, végigmutogattam mindent, beraktam ezt a másikat a rossz műszerrel, stb stb, látszik minden, kaptak kb 1 óra anyagot gdrive, yt linkekkel, plusz a weboldalra is feltöltve. Pár nap műlva visszajött, oké, visszadják a pénzt, de a counterfeit akkor sem áll meg.
Ekkor lehet elkövettem egy hibát, mert ugyan rányomtam, hogy elfogadom a teljes visszatérítést, de utána mégis küldtem az állításomat igazoló anyagokat, amiből látszik, nekem van igazam.
Erre megint jöttek, hogy a fele visszajár, újra elküldtem mindent, anyagok, linkek, videok képek feltöltve, tisztán látszik minden, elmagyaráztam, hogy nem fogom visszaküldeni, mert ha az eladó megtagadja a csomag átvételés, az aliexpress sose fogja látni, hogy delivered, azaz sose fogja a pénzemet visszaadni.

Ma lezárták azzal, hogy a pénz felét megkapom, más opció nincs, az appeal rész meg érdekes, bejelentkezni se tudok, nem engedi a rendszer a google jelszókezelőből kimásolt adataimmal a bejelentkezést, így elég nehéz lesz fellebbezést benyújtani, ilyenkor mi van?

Próbáltam chrome-on, firefoxon, chrome-on inkognitó módban, kikapcsolt pi-hole blokkolással, sima google dns-sel, sehogyse megy, a weboldal szerint nem jók az adataim a belépéshez.

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#75972) baly81


baly81
aktív tag

Urak! Abban segítsetek legyetek szívesek, hogy a visszaküldéses sztorinak mi a folyamata. Korábban csináltam, de már nem emlékszem rá... :W
Indítottam egy refundot, amit el is fogadtak. Azt a választ kaptam, hogy teljes összeget visszakapok, ha visszaküldöm, és a Refunds résznél láthatok egy feladó címkét. (Vagy ha ez nem jelenik meg, akkor küldjem vissza saját költségen és keressem meg az eladót.)
Még nem fogadtam el a felajánlott visszaküldés és visszatérítés opciót, de nem is látom a címkét a menüben. Ez csak azt követően jelenik meg, ha elfogadom, vagy már most is látnom kellene?
Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!

(#75973) Rick4 válasza baly81 (#75972) üzenetére


Rick4
félisten

Lejjebb eggyel írtam én is, ilyet alapból nem fogadok el, ugyanis van egy rés a pajzson, amennyiben a feladó megtagadja a csomag átvételét, sosem fog a státusz deliveredre váltani, azaz ssoe fogod visszakapni a pénzt, majd valamikor visszaérkezik a cuccot, és ezzel le is zárul az ügy. És ezt az ali sem tudja befolyásolni, nem tudnak a dologgal mit kezdeni.
Azaz szerintem gondold át, hogy jó-e ez ebben a formában.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#75974) V/ válasza baly81 (#75972) üzenetére


V/
Topikgazda

Mostanában hetente írom.
Amit látsz Help szöveget az nem egészen ránk vonatkozik.

Dispute oldalon látható ha van ingyenes visszaküldés,
Return method
Free Return

Itt kell megadnod az e-mail címedet amire küldeni fognak egy GLS címkét, ezt ráragasztva a elvárt módon becsomagolt dolgodra át kell nekik adni, vagy a cmden felveszik ha azt a GLS ügyfélszolgálatnál megrendeled vagy egy GLS csomagponton feladod, ez ne csomagautomata legyen.
Természetesen nem látsz semmit mert ez egy előre fizetett szállítási címke lesz, a te feladási adataiddal, nincs olyan hülye aki csak úgy publikussá tenné. Ezenfelül nekik is és neked is el kell fogadni az erre utaló döntést.

Másik eset ha nincs ingyenes visszaküldés akkor neked kell kifizetni. 2 kg-ig a Maygar Posta a legolcsóbb, Kínába 500 g-ig ~ 6870 Ft 501-2000 g-ig 15515 Ft elsőbbségi, ajánlott, tértivevényes levél küldemény. 2 kg felett csomag és nagyon drága. 2.001-3 kg 22600 Ft, 3.001- 10 kg 36600 Ft.
Kétséges hogy ezeket az árakat ki fogják-e fizetni neked.

(#75975) V/ válasza Rick4 (#75973) üzenetére


V/
Topikgazda

Ezért is kell a tértivevény mert azzal igazolt hogy nem vette át és annak lesz kézbesítés megkísérlése és megtagadása bejegyzés, majd az hogy nem lett átvéve, de maga a szállítási folyamat végig ment.
A GLS-es Free return esetén egyébként ilyen nincs amit írsz.

(#75976) Rick4 válasza V/ (#75975) üzenetére


Rick4
félisten

Hm, ez jó hír, bár ritkán fordul elő, de pár éve amikor még ezt nem tudtam, elment nyomkövetéssel, és ott ugyanúgy látszott, hogy delivery attempted, majd másnap ismét delivery attempted végül visszajött, de az alit nem hatotta meg..
Klasszikus értelemben meg se kell tagadja, beteszik a postára egy értesítővel, és sose megy érte, hiszen látja, ki a feladó..

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#75977) baly81 válasza V/ (#75974) üzenetére


baly81
aktív tag

És Rick4
Köszi mindkettőtöknek!
Nekem csak annyi lett volna a kérdésem, hogy:
"Nem is látom a címkét a menüben.
Ez csak azt követően jelenik meg, ha elfogadom, vagy már most is látnom kellene?"
De megoldódott! Köszi! :R

Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!

(#75978) Loretta511


Loretta511
friss újonc

Sziasztok! Teljesen új vagyok itt, életem első Aliexpress rendelése miatt regisztráltam, nagyon zöldfülű vagyok még! :DD Kérlek segítsetek nekem!
Május 5-én rendeltem Apple Watch-hoz szíjakat, amit egyből ki is fizettem persze. Azóta vártam, hogy történjen valami, de semmi. Ma ránéztem a rendelésre, és azt írja a státusznál: "Expired Your order has been closed". Ez mit jelent? Fel akartam venni a kapcsolatot az eladóval, de csak robottal lehet beszélgetni, ahogy észrevettem, meg mindenre egy track oldalt ad be, de hát nincs is még szállítási azonosítóm sem. Mit tudok tenni, hol vannak a dolgok? Várjak még? Köszönöm szépen! Nem tudom mi hogyan van... :F

(#75979) Debilon válasza Loretta511 (#75978) üzenetére


Debilon
addikt

kb azt, hogy fel sem adta, a pénz még nem ment vissza?

Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

(#75980) V/ válasza Loretta511 (#75978) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha nem adják fel a feladási időben akkor a rendszer lezárja a vásárlást és visszakapod a pénzed. A lezárás dátumától számolt 2-7 munkanap szokott lenni mire a bankszámládon megjelenik, ez az idő a bankodtól is függ.

(#75981) zeon.hu


zeon.hu
nagyúr

Másnál is ragadnak be csomagok ismét?
Expressone.

"16 Máj 2024
08:10
Package arrived at facility of the local delivery company"

#?*@&!

(#75982) V/ válasza zeon.hu (#75981) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem, de ha náluk még azt olvasod hogy csak elektronikus adat érkezett akkor nem lett nekik átadva, hiába olvasod az idézett szöveget.

(#75983) zeon.hu válasza V/ (#75982) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Azt tudom, hogy nincs náluk még, csak jeleztem, hogy EO száma van.

#?*@&!

(#75984) pibácsi


pibácsi
senior tag

Kérdezném, hogy mit jelent az, hogy "Collected by courier". A fordítást ismerem, de ilyen még nem volt nálam. Most két tételemnél is kiírta. Nem történik semmi. Nincs az, hogy "Awaiting delivery". és ezzel együtt Track jelzés sincs. Egyáltalán vették a rendelésem az üzletbe?
A rendeléseim között ott van, de vissza szokták jelezni, hogy feldolgozás alatt. Oda van írva az is, hogy "Choice" és az üzlet neve, de még ilyen jelzésem sem volt.

[ Szerkesztve ]

(#75985) Rick4 válasza V/ (#75982) üzenetére


Rick4
félisten

Ma sem tudok belépni oda, ahol egy appeal-t tudnék kezdeményezni, ugyanúgy rossz jelszó vagy felhasználónév, miközben jók az adatok..

Lenne lehetőséged frissíteni ezt a linket, vagy legalább rápróbálni, téged beenged-e a saját adataiddal?

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#75986) V/ válasza pibácsi (#75984) üzenetére


V/
Topikgazda

Keress rá vagy 3 alkalommal írtam hogy mi ez, neked is.

(#75987) V/ válasza Rick4 (#75985) üzenetére


V/
Topikgazda

A link működik de van egy biztonsági csúszka ami miatt nem tudsz továbblépni, viszont a chat felületén is ad fel lehetőséget dispute appeal szavakra

(#75988) pibácsi válasza V/ (#75986) üzenetére


pibácsi
senior tag

OK. Köszi, keresem.

(#75989) pibácsi válasza V/ (#75986) üzenetére


pibácsi
senior tag

Köszi, most rákerestem a közös levelezésünkre, de nem találok semmi hasonlókat. Még megnézem az összefoglalót is.

(#75990) V/ válasza pibácsi (#75989) üzenetére


V/
Topikgazda

Hárman írtunk ezzel kapcsolatban. Ha egy héten belül nem lép tovább a követés akkor úgy 3 héttel később az AliExpress visszaadja a pénzt. A szállítás beragadt ezzel az állással és te semmit nem tudsz csinálni, csak az AliExpress a pénzt visszaadni.

(#75991) jojoando válasza Directors (#75959) üzenetére


jojoando
senior tag

Pontosítsunk! Eladótól függő a küldése. 3-4 szer rendeltem késeket, minden eladó a kezét teszi rá hogy minden rendbe lesz aztán vámoláson átmegy, ezután a reptéren vagy felveszik a terméket, nálam többször visszaküldték az eladónak. Csak "ÖREGEBB" eladótól érdemes ilyeneket vásárolni az új nekem többször nem érkezett meg.

(#75992) Rick4 válasza V/ (#75987) üzenetére


Rick4
félisten

A biztonsági csúszka elhúzható, a weboldal felhasználó- jelzszó hibát ír. A chaten beszéltem valakivel, elmondtam, mi a bajom, tisztán látszik, hogy elfogadtam a teljes visszatérítést, majd egy nappal később töltöttem felé még más bizonyítékokat. Elvileg ma már intézkedik...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#75993) pibácsi válasza V/ (#75990) üzenetére


pibácsi
senior tag

Köszi, így egyértelmű számomra. Várni kell a következő lépésekre. (sajnos, így sikerűlt ez a vásárlás).

(#75994) Directors válasza jojoando (#75991) üzenetére


Directors
senior tag

Hát kíváncsi leszek. Köszi az infó. :R

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#75995) pibácsi


pibácsi
senior tag

Most rákerestem az Aliexpress "Choice" szállításra. Ez elviekben - ahogy le van írva - gyorsabbá teszi az árú szállítását, hamarabb megkapom. Már pár hete kaptam egy ilyen tételt, tényleg hamar jött és símán lehetett rendelni. Most viszont, hogy beakadt ezzel a "Collected by courier"-el valahogy csalódott vagyok. A leírásban nem ez szerepelt. Megértettem " V/ Topikgazda" válaszát, úgyhogy várok, csak nem értem hogy akkor hol gyorsult fel a rendelés. Még csak vissza sem jelezték, hogy fogadják. Az Ali igen, mert elfogadta a pénzem, de a szállító nem. Üdv. Pibácsi

(#75996) #02260224 válasza pibácsi (#75995) üzenetére


#02260224
törölt tag

Akkor én úgy látszik, szerencsés vagyok, mert nálam egyre gyorsabbak a choice szállítások. 18.-án rendeltem és ma megkapta az ExpressOne. Csak hétfőn kézbesítik, de azért ez derék.

(#75997) zeon.hu válasza #02260224 (#75996) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Azokat én is megkaptam ma, de a korábbi (6-ai) még mindig áll valahol sajnos.

#?*@&!

(#75998) PuffyDog válasza PuffyDog (#75808) üzenetére


PuffyDog
junior tag

A csodás AliExpress Supportról:
Volt egy elég nagy értékű rendelésem, rossz címre szállították ki, elveszettnek lett nyilvánítva a csomag. Chaten mindent szépen leírtam nekik, jegyzőkönyv becsatolva, nyomkövetés, emailek, az eladóval történő beszélgetés szintén becsatolva. Úgy másfél órát beszéltem velük. Közben milliószor megkaptam, hogy ő a fél életét itt tölti, nagyon érti a munkáját és mindent dokumentál, a Higher Team pedig egy másik világ, ők aztán minden problémát megoldanak. Hogy én mennyire fontos vásárló vagyok, hogy ő nem csak Support, hanem ember is és vásárló is, teljesen megért. Tehát a szokásos sablonokat végigkattintgatta. Másfél óra beszélgetés arról, hogy mi történt a csomaggal. Körülbelül 30 kép becsatolva. Az előző 10-12 CASE ID becsatolva. Oké, ő érti. Hiszem vagy sem, mindent megfog tenni azért, hogy visszakapjam a pénzem. És tudjátok mi történt? A beszélgetés végén beugrottak a rendeléseim. Kiválasztottam azt, amelyik eltűnt, erre visszakérdez, hogy mi a probléma a rendeléssel? :DD
Az hogy a rendelés számával kezdődött a chat, az, hogy másfél órán keresztül majd leestek az ujjaim annyit írtam és mi a baj vele. Komolyan ezek pénzt kapnak ezért? Néhány itthoni ügyfélszolgálat is ezen a szinten van. Na aztán mivel már van vagy 10-12 case belőle és minden case után a nagyrabecsült Higher Team megkeres emailben (AEbuyerservice@aliexpress.com). Furcsa mert egyszer azt írják, hogy Please dont reply this email, néha pedig választ várnak rá. Igen, az emailre. A Chates semmirekellő tudott küldeni printscreent az email válaszomról.
Szóval kérte a már 13. case-ben a Higher Team, hogy 48 órán belül válaszoljak. Újra leírtam mindent. Csatoltam mindent. Odaírtam azt is, hogy melyik nevű csatolmány mi. Körülbelül 2 órán belül válaszoltam. 3 emailt küldtek egyszerre ugyanazzal a szöveggel, a biztonság kedvéért ment mindháromra válasz. Erre mit írtak vissza bő 3 nap után? Azt, hogy mivel nem kaptak választ emailben 48 órán belül, ezért lezárták ezt az ügyet. Vegyem fel újra velük a kapcsolatot, ha gond van.
Komolyan kérdezem, ezek vakok vagy ennyire alultápláltak agyilag?
El kell jutni odáig, hogy maximum 1-2 dolláros vackokat rendelhetünk?
Ja és ez az 5. hét, hogy megy az ügy. Sose lesz vége. :C

=>> MyGuava-val most 5,87 euró üti a markod! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=

(#75999) RBJ


RBJ
addikt

Nekem van katyvasz a fejemben? A choice és kosár nalam kavar. Pl ott a choice a terméken de nem oda rakja
Hanem külön kosárba. Két vásárlási lista van.

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#76000) PuffyDog válasza RBJ (#75999) üzenetére


PuffyDog
junior tag

Szerintem azért, mert van a főoldalon a Choice 3 from US $2.99 és ott 3 terméket kell külön válogatni. [kép]

Viszont ha csak a keresőben felül rákeresel valamire és szerepel ott a Choice [kép] , akkor azokat a végén egy kosárba teszi [kép].

=>> MyGuava-val most 5,87 euró üti a markod! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.