Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Semmilyen okfejtes nem volt, annyit kerdeztem, mennyi penzbol epitenek/epitettek csapatot a csehek. Erre annyit tudtal valaszolni, h szerinted nem sokkal tobbol, mint a magyarok, es ezt higgyem el neked, mert irasos nyoma sehol nincs. En meg nem hiszem el. Ezutan elkezdtel engem szidni, azok osi troll nepszokas alapjan, h ha a mondandoval nem tudunk vitatkozni, kezdjunk ki azzal, aki mondja.
Az a teny meg, h az edzo a 2011-es Debrecennel 8 meccsbol 1-et nyert meg, nalam nem azt tamasztja ala, h szakmai zseni.
Tibiajax: azert ez olyan, mint a Barcelonat konnyu verni, eleg ha kikapcsolod a harom torpet. A Liverpooltol a ket MU elleni meccset lattam, a Dortmundtol iden eleg sokat, nem egy kategoria a ket banda. Ez nem Kloppot minositi, a BVB egyszeruen sokkal jobb erokbol all, varhatoan szetkapjak a Liverpoolt, mint foxi a labtorlot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest