Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Barca-Bayern & Real-Juve
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
IreN!CuS
őstag
Srácok ki kapta a legkönnyebb ellenfelet megint , nem ugrik be a nevük......
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz L_YKing #65554 üzenetére
Ettől függetlenül ennek a sorsolásdinak bizony a kurva anyját..
Mert hát nem mindegy ,hogy City PSG Bayern , vagy Schalke Atma Juve...Nem baj majd a döntőben 92:48-nál kiszopnak mindegy ki ellen aztán annyi
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Enzolord
addikt
válasz IreN!CuS #65557 üzenetére
Ámen!!!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cyberkind
félisten
Bl döntő ismét.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #65556 üzenetére
Modric várhatóan nem épül fel az elődöntő első mérkőzésére, a visszavágón azonban -elvileg- már ott lehet. Rajta kívül más hiányzóról nem tudok, Bale, Benzema várhatóan már az első meccsre felépül, Marcelo pedig visszatér az eltiltásból. Lapok tekintetében viszont vigyáznia kell Ramosnak és Kroos-nak, ha sárgát kapnak az első meccsen, akkor a Bernabeu-ban nem játszhatnak majd.
Ennyit tudok most jelenleg, ha változik a helyzet akkor majd írok.
-
Tibiajax
nagyúr
ennyi.. tudtam egyébként h a bajorokat sorsolják le a barcának. ez túl ízletes csemege a médiának, nem hagyhatták ki
szopjanak le.
üdvözöljük együtt a madrid-bayern döntőt
xd
-
bandus
veterán
válasz cyberkind #65559 üzenetére
azért nem kell elhamarkodni. ebben az idényben egész sokszor játszott a real rendkívül impotens focit és nem is nagyon megy nekik azok ellen, akik tördelik a játékot a bunkerfocijukkal, már pedig a juve is ezt fogja csinálni, mert ez a célravezető, meg mert mást nem is tud ezen a szinten szóval simán kétesélyes.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
7600 GS
addikt
válasz IreN!CuS #65557 üzenetére
Azért ez
A City meg a PSG csak papíron volt nehéz. Atleticó-t amúgy megmagyarázhatod hogy miért volt olyan könnyű átlépni. Ráadásul mindezt úgy, hogy 2 kulcsember sérült volt. Tavaly mondjuk eléggé csöndben voltatok, mikor a Dortmund-Bayern-Atleticó trión keresztül vezetett az út a BL győzelemig, bár ez gondolom teljesen mellékes.
Legalább rá tudjátok húzni, hogy ezt is Perez intézte így.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #65565 üzenetére
Szóval nálad a németek a juve meg az atma legalább ugyan olyan nehéz mint a city psg bayern trió OKÉÉÉ
Nem említettem perez papát de a fóbia előbújt[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz IreN!CuS #65567 üzenetére
Szóba hozta valaki egyáltalán a Schalke-t? BTW eléggé gyerekes dolog ez a "de ő könnyebb ellenfelet kapott". Ha olyan jó a Barca mint amilyennek mondják, akkor meg kell tudnia verni a Bayern-t, tavaly a BL címvédőnek is sikerült.
Majd ha kicsit lenyugszol te is máshogy látod.
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #65568 üzenetére
Én nyugodt vagyok , sőt én egyike vagyok azoknak akik azt mondják mindegy ki jön meg kell verni.
Ettől függetlenül az nem vita tárgya ,hogy az elmúlt jó pár évben a real nagy %-ban mindig a könnyebb/legkönnyebb ellenfelet kapta.
Ezért írtam ,hogy bizony ennek a sorolásnak a kurva anyját ( nem a realnak nem a barcának egyikünknek sem ) Nem említettem perezt , bundát semmi ilyesmi csak belemagyarázod a diplomát[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Halkan megjegyzem, megtettem neten 2.90-ért a Real - Juve párosítást
2,5K--7,2K ajándék voltVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
7600 GS
addikt
Robben meg Alaba lesz a Barca ellen?
-
NyxNyxNyx
addikt
Amúgy ez a Juve, nem a Ludogorec.
Csak hátha nem volt valakinek tiszta.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #65580 üzenetére
Ez tény, de ha történik, és itt is 1-0 lesz, akkor...
-
IreN!CuS
őstag
válasz cyberkind #65584 üzenetére
Többet nem nézek akkor focit
7600 GS : csipkelődés mit nem értesz rajta ?
Dinter : felhoztál kemény 1 meccset okééé nézd végig mondjuk 2008tól , én végignéztem kíváncsiság kedvéért
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ne veszekedjetek, inkább azt mondjátok meg ki legyen az Avatarom. Bale mostanában szar, Modric meg ronda.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.