Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
Talk show: Beckham focista vagy divatbábú?
-
venember83
nagyúr
Ennyi, kevéssel is meg lehet elégedni.
-
grizlisandor
veterán
válasz Creative997 #203800 üzenetére
Igen, a középmezőnyben most gyorsan lehetne előre lépni, de nem fogunk.
Burnley ellen megsérült Gusto, szal nem tudom mit fog kitalálni Poch bácsi a United ellen.
James idén nem lép pályára, ha Gusto nem játszik, Disasi szokott, de akkor meg be kell rakni belső vèdőnek TSilva tatát, akit el kell kérni a felesègètől!
Gilchrist gyerek kupában játszott jobb hátvédet kupában egész jól, mehet a kezdőbe, ha már szerződést hosszabbított. Vagy átállunk 3 belső védőre, amit próbált már, de tragédia lett belőle és Noni mehet szárnyvèdőnek, anno Conte megcsinálta ezt Mosessel és működött. -
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #203803 üzenetére
...pedig most lehetne örömködni, amikor 3 kapura tartó lövésből 2 gól lett a láció ellen meg kell ezt becsülni, pár napja a city-Arsenal meccsen összesen volt annyi kapura tartó lövés, amennyit a Juve egymagában összehozott... Allegri megérdemelné a city vezetését, hogy Haaland támadójátékát tökélyre csiszolhassa
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #203806 üzenetére
nem, csak reggel néztem rá, mik voltak az esti végeredmények
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
Vajon most így már a nyugdíjkorhatár közelében már el tudnának beszélgetni? Biztos, hogy találnának közös témát.
[link]
A Falkland-szigeteki háborún kívül persze. -
mephi666
nagyúr
készülnek a föld napjára (magyar felirat is van)
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #203810 üzenetére
...mondjuk Robertsont is kb csak akkor lehet érteni, ha fut egy meccsen 10km-t és kicsit be van lassulva alapjáraton 50%-ra le kell lassítani a felvételt, hogy érthető legyen... ha kap egy kávét, akkor meg 25%-ra
-
Richard!
addikt
Közel két év alatt nem tudott megtanulni angolul... Ez azért gáz 💩
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
jajj Barella bácsi, micsinálsz megint...
-
grizlisandor
veterán
Mikor megláttam a szereplőket tudtam, hogy feliratozva lesz Nyunyóka!
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #203813 üzenetére
Nicolo Barella vs Empoli: [link]
Minutes: 90
Created chances: 7
Touches: 89
Completed passes: 67/70 (95.7%)
Dribbles: 4/4 (100%)
Fouled: 2
Tackles: 2/2 (100%)
Recoveries: 5+ ő futotta a legtöbbet
----
Top 10 Inter coaches with best average points (at least 100 games).
Simone Inzaghi - 2.17 points/game
Roberto Mancini - 2.12 points/game
José Mourinho - 2.12 points/game
Antonio Conte - 2.11 points/game
Helenio Herrera - 1.95 points/game
Giovanni Trappatoni - 1.88 points/game
Giovanni Invernizzi - 1.85 points/game
Hector Cuper - 1.84 points/game
Alfredo Foni - 1.82 points/game
Eugenio Bersellini - 1.69 points/game
(Via Sky)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #203816 üzenetére
..azt próbálja csak meg
tetves arabok
Ringman igen, látványosan aktív volt húsvét hétfőjén -
dudu5130
őstag
válasz venember83 #203816 üzenetére
Úgy tudom náluk csak a tipp mixesek játszanak csizma földről
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #203819 üzenetére
ez a kép amúgy tudom, mikor készült.. itt véglegesítette le Marotta a következő olasz állomását. Inter-t rendberakta, most az újabbik jön. nyilván az még titok, melyik klub
-
-
Tibiajax
nagyúr
ma estére mindenki Aston Villa drukkerré válik.
remélem, felesleges mondanom -
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #203804 üzenetére
Úgy néz ki nem súlyos Gusto sérülése, ma már a csapattal edzett, ahogy Sánchez, Chalobah és Chukwuemeka is.
Chilwell a válogatott mérkőzésen megsérült, majd le is betegedett.Conor Gallagher meg azért teljesít gyengén a pályán, mert rasszista. Mibe került volna belecsapni a kissrác kezébe.
United háza táján is alakulnak a dolgok, tán a sérülésből visszatérő Martinez és Lindelöf megsérültek edzésen, csatlakoztak Show, Malacia pároshoz. Játszhat az FA kupa hőse Diallo is!
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #203827 üzenetére
...ja ezt a jelenetet láttam már én is: szépen belemagyarázzák... lehet az 1. kissrác volt mellé beosztva, akivel vált is pár szót? a pacsizni akarónak azért megsimogatta a vállát, de láthatóan full máshol volt gondolatban... magamat ismerve van olyan helyzet, amikor kb azt nem venném észre, ha valakit tőlem 1 méterre fejbe vernének péklapáttal
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #203829 üzenetére
...azért büszkék lehetünk magunkra, hogy mi csináltuk velük a legjobb üzletet Macca-val
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #203830 üzenetére
ja, nem gondoltam hogy ekkora steal lesz
szerencsére a klubnál jobban értenek hozzá, ezért az edzőn sem idegeskedek túlságosan, hogy majd jön valami Moyes 2.0
sirályokért inkább aggódok, macca, caicedot sem nagyon tudják kiheverni, és szerintem zserbó is feljebb lép hamarosan, hiába van az hogy a Ceon kívül mindenki csereszabatos, és mindenki mögött már előre meg vannak képezve az A,B,C.. opciók, már ők sem halászhatnak a zavarosban bagóért, mert mindenki tudja hogy akiért ők bejelentkeznek, azt nem szabad olcsón eladni
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #203831 üzenetére
...Caicedo egy igazi betli lett köszönhetik nekünk, hogy felvertük az égig az árát és most a szezont látva ép eszű csapat 20-30milliót is meggondolna érte
-
atee_13
őstag
Még a luton szerezhet pontot hisz nem ők szerezték meg a vezetést
"már ők sem halászhatnak a zavarosban bagóért, mert mindenki tudja hogy akiért ők bejelentkeznek, azt nem szabad olcsón eladni"
Most így utánaszámolás nélkül is azt mondom, hogy kb 200milla +ban vannak az átigazolásokból azért szűkölniük sem kell
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Ott is van
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #203833 üzenetére
mostmár legtöbbért le kell rakniuk a szemmel látható összeget, nem játszhatják az emerkereskedősdit, hogy vesznek 20-30 sikátorszökevényt akiből néhány beválik az fedezi az összes többit. kíváncsi vagyok hosszú távon feljebb zárkóznak e, vagy bejárják a 10 évvel ezelőtti Southamptoni utat
-
Tibiajax
nagyúr
gyerünk Aston
-
venember83
nagyúr
Zebra, nem bika.
-
Tibiajax
nagyúr
szép volt Aston
-
Richard!
addikt
-
GEIL
addikt
Pedig ránéz a srácra.....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Richard!
addikt
Ja hogy vótmá. Akkor meg duplán rasszista! Hátravinni, agyonlőni!
-
mephi666
nagyúr
ja, meg is simogatja a vállát, majd néz meredten jobbra... ezen a képen meg a másik srác felé nem néz egyáltalán engem az érdekelne inkább, hogy mi volt olyan érdekes abban az irányban: lobogtatták neki a 'poolos szerződést?
-
venember83
nagyúr
Ezmiez?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest