Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126998) BenHans válasza venember83 (#126992) üzenetére


BenHans
addikt

:)) :DD
Kezdjük ott, hogy most poénból írtam. Btw egy szavam nem volt De Ligt kezezésére, mert láttam, hogy az első érintés lábbal történt, majd az onnan felpattanó labda ért a kezéhez. Csak azt nem értem, hogy a Mancini féle kézre perdülő labda ami az egyik kameraállásból láthatóan előbb a testéhez ért miért volt tizi...
Meg amikor az olasz játékvezető előadja, hogy a váll az kéz, és ezzel fel is menti magát, mert hát ez majd biztos a következő továbbképzés anyaga.
Mi a helyzet azokkal a bírókkal, akikkel mindig(!) baj van bizonyos csapatok meccsein, eltiltják, majd a következő szezonban újra vezethet és kig gondta volna, hát megint belenyúl...
VAR? Amikor egy meccsen az egyiknek 5 helyzetet néznek vissza a másiknak egyet sem, stb... Pl, végelgyengülésig tudnám gyűjteni, hogy Mandzukic, Lukaku, Zlatan, Zapata, Dzeko, vagyis az erősebb felépítésű játékosok nagyobbat tolnak az emberen mint legutóbb Kalinic és mégis megadják a gólt. Vagyis itt is megadta, majd miután a játékos látta, hogy gól lett és gyorsan elalélt, akkor úgy 3 perc múlva visszavonta.
Szerencsére a nagy hordágyas mentős jelenetek után, a saját csapata közölte hogy a vizsgálatok semmilyen sérülést nem mutattak és egyem a lelkét nem sokra rá már posztolta hogy jól érzi magát.

De jó, akkor ennek az áldott szent embernek elhiszem, hogy a játékvezetők csak a körülmények, a csapatok, a szurkolók, a focisták, hovatovább a futball áldozatai.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.