Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20106) mikromanus válasza tatabánya (#20101) üzenetére


mikromanus
veterán

Jó, de te igényes kaszttal nyomulsz. Majd jól rászoknak a barbárra a konzolosok és még jobb ára lesz az "erős" cuccoknak :D Mellesleg ez a 20 millából MP2 elég gyanus. Bármely kaszttal összedobható ennyiből egy életképes karakter magasabb MP-re is, max picit lassabb lesz. Ha neked az az élvezetes farmolás, hogy az ellen úgy hal meg mintha sose létezett volna (egy ütésnek a lökéshulláma is elsdorja az eliteket és inferno Diablot) és nem "érzed" a csapásokat mert mintha csak simán akadályok nélkül futnál közben, akkor tán igaz ez a költségkeret. (csak akkor semmi pénz se lenne neked elég MP5-6 "élvezetes" runolásához).

#20098) davidsz
Eddig 88 millát szedtem fel a földről és vendor eladásokból is jött szerintem ennyi. + ott az AH. CSak a saját talált itemekből megvan ennek a többszöröse is. Mellesleg infernoig nem is nagyon kellenek nagy pénzek. Ami esetleg segíti a haladást az simán megvehető párezer goldért. A későbbiekben se lesz gondjuk az újaknak. Sokkal könnyebb dolguk van, mint a játék kezdetén az erősebb fokozaton, kevés drop mellett a többségnek volt. Életképes felszerelést vehetnek a satnya dropjukból a "luxuscikkeket" meg veszi aki farmolni is hajlandó vagy sok a suskája. Jól van ez így.
"- 0-ról indulnak.": még jó. Honnan indulnának?
"- a jelenlegi drop semmire nem jó": infernóig nem is kell "jó", onnan meg simán goldért vehetnek jót. Annyiból is ami menet közben esik.
"- ha fejlődni szeretnének vásárolhatnak ezerrel" : ez se platformfüggő. Vagy farmolsz-keresgélsz-AH-zol, vagy kiváltod ezt az időt pár ojróval. Mindenki saját döntése. Legalább belőlük is hízhatsz picit te, aki már régóta runol :D

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.