Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Legelső guildemben 3 raidcsapat indult el minden héten, az volt a gond hogy nem volt elég hely, 1-2 ember mindig kimaradt. Most mi van? Csak a progress guildek tudnak menni a többiek kénytelenek puggal raidelni is mert nincs ember. A magyarok egy része azt gondolta hogy megsértődik a többiekre és csinál saját guildet abba nem gondoltak bele hogy nem lesznek életképesek . Nem volt m+, de cserébe lehetett achi runokat szervezni valamint pvp-re is volt idő. Most pvp-re kb félévente jut kicsi idő mikor valami frankó eventet szerveznek. Sok minden változott a játékban, de jól működő dolgokat is kivettek a játékból és hoztak kellemes változásokat és kellemetleneket is ugyan úgy .
Szerk: Mikor elkezdtem 2011-ben 1 évig nem voltam guildben annyi solo kontentre szabadultam rá, és rendeteg időt beletoltam a játékba. Jelenleg kb 580 napnyi tiszta játékidő van az accountomon. nem tudom ti hogy álltok ezzel?
[ Szerkesztve ]
- Árad -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple notebookok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CPU léghűtés kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs