- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
#93794560 #14394 üzenetére
Windows8-ból nincs már olyan, hogy OEM telepítő. Sőt win6-nél sincs. Utoljára win XP-nél volt ilyesmi. Szóval vagy valamiért a BIOS-ból nem sikerül kiolvasni, vagy pedig nem megfelelő verziót próbál telepíteni. Pl core helyett pro-t, esetleg N-es helyett normál verziót. (Ez utóbbira reális esély is lehet, mert egy időben sok európai gép N-es verzióval érkezett az EU-s MP/IE mizéria miatt.)
-
rumkola
nagyúr
Legdurvább dolog:
Chrome-ból Edgbe exportálva a dolgokat, minden totálisan fordítva jelenik meg. Legelől lévő könyvjelzők leghátra kerülnek. Ez mi és hogy lehet normál sorrendre visszacsinálni? Ne mondjátok, hogy kézzel kell visszaállítgatni a sorrendet!
Ja most nézem természetesen nem lehet egérrel ide-oda huzogatni a könyvjelzőket....
-
Doky586
félisten
válasz
peterk #14373 üzenetére
Igen Rufus-t is használni szoktam de hogy a Win7 és Win8 telepítő egy pendriveon legyen azt a YUMI-val lehet elvileg megcsinálni. De tévedtem, egy könyvtárba bedobálta a 7-es és 8-as filejait, ha azonos nevük volt akkor simán felülíródtak...
Szóval azóta Rufus-al csináltam egy W10 install pendriveot, felinstalláltam clean installal, minden rendben ment, mindig a kihagyást választottam amikor a termékkulcsot kérte, a végén kiírta hogy aktiválva van azaz az előző frissítéses telepítéskor megszereztem a jogot a w10-hez.
Azóta töröltem a W10-et és image-ból visszatettem a W7-et. Nekem csak a használati jog megszerzése volt a célom. Maradok W7-nél, majd ha megjön a W10-re az SP2 akkor visszatérek rá..
És mert ilyen még nem volt a M$ történetében hogy 1gépen OEM Home licenszel két oprendszer párhuzamos használatára adott volna jogot ezért a többi gépen kivárok hogy igaz-e ez. (régebben a downgrade jog csak prof vagy ultimate esetén volt)
-
-
Dr. Akula
félisten
Win8 telepítőnél hogy lehet továbbjutni a serial kérésen? Beszart a noti, csak matrica van a win8-hoz, serial ugye csak BIOS-ban, netről lerántott azonos típusú (home - home) image meg mindenképp serialt akar. Win10 frissítés ment volna rá, de összeszarta magát, most elsőnek 8-ra kéne visszaállni.
-
Nekem az asztali gépemen már Windows 10 van, gondoltam akkor miért ne, feltelepítem a laptopomra is.
Kb. olyasmi mint ami van SymbianOS-nek is.
Csak nekem egy Lenovo T400-as gépem van.
Hát szó szerint csak lefagy, tehát kb. semmit sem tudok csinálni.
Eltelik a bekapcsolás után 2 perc és le is fagyott.Az asztalin jó.......
-
hroberto
veterán
Lenovo Miix 2 tabletet frissítenék. "A számítógép pillanatokon belül újraindul" feliratot nézem már kb. fél órája. Normális ez?
-
Dragon27
senior tag
válasz
yodamester10 #14273 üzenetére
Így jártam ezzel a Firefoxszal remélem javul a dolog.
-
szunyi777
őstag
Valakinek gondja volt a gyors program kereséssel...
Bal oldalon a "Start menü"-re jobb klikkel kattintva, és elkezdve gépelni a program nevét előjön a kereső! Ott a keresés a saját dolgok között hozni fogja az eredményt a rendszer!
Tehát nincs semilyen Bug.. Win 8.1 alatt is működött... -
mzso
veterán
Helló!
Feltettem én is a 10-et. Egyelőre nem sok bajom van vele.
Leginkább a kinézet. Főleg ez az ocsmány fehér/világosszürke címsor. Van arra mód, hogy visszahozzam a színes váltakozó címsort ami a nyolcasban volt?
Emellett a túl sötét tálca. Elég hangulat romboló. Nem csak ronda hanem össze is folynak az ikonok fekete részei a feketeséggel mivel az ikonok hátterei átlátszóak.
-
Samott
addikt
Tablagepen sajnos eleg jelentos visszalepes lett a 10-es...
nem mukodnek a jol megszokott gesture-ok, a bungeszo is kevesebb tartalmat mutat mint 8.1 alatt. Most kuzdok a visszaallitassal...
-
Asztalin is win7 van. Ott is megy az amit notin lehet még jelentkezni? Az egy jól összerakott rendszer nem akarom elrontani, de sztem ott is tisztát kell tenni a ráfrissítés után.
-
wjbhbdux
veterán
Nincs így, a legtöbb dolog amit kiemelnek ezekben a hírekben csak a Onedrive felhőbe feltöltött fájlokra meg a Outlookon belüli levelezésre vonatkozik, ami ugye eleve az MS szerverén zajlik.
Sajnos az ilyen félretájékoztató hírek miatt lesznek olyan tévhitek a következő években az emberek fejében, hogy a Microsoft termékenként eltérő adatvédelmi elvei mindenre kihatnak, mint pl a Win10-re, pedig nem.
-
v.attis
őstag
Az miért van, hogy a frissítések között nem szerepel a két javítócsomag vagy mi, ami kellene az upgradehez? Az egyik asszem a KB3035586 a másik nem tudom.
nem is megy fel a gépre semmilyen windows 10, sehogyan sem! Clean installal sem. -
peterk
senior tag
Ne vicceljetek már gyerekek! Manapság MINDEN, szociális hálóval, online tevékenységgel kapcsolatos szoftver ilyen. Ilyen a google search, ilyen a facebook, a twitter, ilyen az IOS, ilyen az androig / google account, ilyen az OSX, stb. Mind ilyen. Az más kérdés, hogy nem túl szép alapból minden adat megosztását bekapcsolni telepítéskor, hogy kézzel kelljen kikapcsolnod, de szólok, hogy pl. a facebook is ilyen, ha friss fiókot regisztrálsz.
Egyszerűen manapság nem szabad vakegér módjára olvasás nélkül végigkattintgatva letelepíteni dolgokat illetve regisztrrálni fiókot BÁRHOL (outlook.com, office365, google, yahoo, fb, egyik se kivétel). Tessék rászánni azt a plusz pár percet, ELOLVASNI amit a telepítéskor kiír, és NEM választani az automatikus, felajánlott beállítást, hanem kérni az egyedi beállítást. Mondjuk utólag is két perc kikapcsolni amit nem akarsz megosztani, de jobb megszokni, hogy manapság erre odafigyelünk...
-
front3r
őstag
válasz
zsolti_20 #14367 üzenetére
Innen tudod letölteni a legfrissebb buildet.
Korlátozott ideig lehetett a régebbi buildekről a legújabbra frissíteni tudomásom szerint, vagy valami bug van nálad, de mindegy is, a felső linken le tudod tölteni a Windows 10-et.
Ugyanúgy lehetsz Insider ezentúl is, ez a te döntésed.Ha nem szeretnél újabb beta buildeket telepíteni, akkor viszont ki kell lépni az Insider csatornáról, ezt megteheted a Windows Update alól. Ha Win7/8-ról frissítettél anno, akkor újra sem kell húzni a rendszert, mert elvileg akkor aktivált állapotban kell maradnia a rendszernek.
Ha nem, akkor fel kell tenni egy eredeti Win7/8-at, amelyiket ugyebár megvetted, majd onnan FRISSÍTENI Windows 10-re. Ha ez megtörtént, az után már tiszta telepítést is csinálhatsz, de mindenképpen frissítened kell, hogy beaktiválja a Microsoft szervere a példányod. A frissítők nem kapnak új Windows 10 kulcsot, hanem az alaplapi azonosító alapján(durván kifejezve) fogja beaktiválni automatikusan a Windows magát, persze ehhez Internetet kell látnia.A Windows Insiderek csak akkor használhatják a rendszert legálisan, ha benne maradnak a programban.
-
-
szunyi777
őstag
válasz
zsolti_20 #14367 üzenetére
"És mirét mondták, hogy ez 1 éves ingyen regisztrációt ad? "
1 éved van rá, hogy ingyenesen frissitsd a jelenlegi win7-8.1-et, ami legális kulcssal lett Aktiválva! Ez a hivatalos ingyenes frissités menete... Sokan félre értelmezik még mindig!!!Goblin12
Most komolyan!!
Win 8.1-ben is 3 fiók volt a családban.. Frissités után ez is megmaradt maradéktalanul...
Szoktam figyelni a gyereket, hogy hogyan lép be.. Neki egy maci, vagy ilyesmi a kép aminek a szemét kell összekötni, és bökni az orrára és utána beengedi... A Fiam szokott néha pár mm-el mellé klikkelni, de akkor is beengedi!zsolti_20
Told rá a legfrissebb MS Buildet... 2 napja nekünk sem frissül, csak a defender! -
sz.j
nagyúr
Ha ez tényleg így van, akkor az nagyon szomorú ...
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy feltettem az Insider Previewet kb másfél hónappal ezelőtt. A napokban már láttam képeket sima PRO verzióról 10240 alatt. Viszont nekem megállt a frissítés 10162-nél. Újabb frissítéseket sem talál. Olvastam már sok mindent ezzel kapcsolatban, pl. nincs több támogatás 10162 és 10166-ra,túlterheltek a rendszerek, vagy külön tölthető csak le. De akkro miért kaptunk licensz kulcsot a legelején? És mirét mondták, hogy ez 1 éves ingyen regisztrációt ad? Másnak is van ilyen problémája?
-
válasz
fahrii #14363 üzenetére
Ugyan azt a 10-et etted fel ami a 8.1 volt? Arra gondolok, hogy home akkor home, ha pro akkor pro miegymás.
------------------
Az első bug, érdekes módon akkor kezdett rá amikor csatlakoztattam a töltőt a notihoz.
[link]Amúgy nagyon hadilábon áll a noti akkujával, mert 3 perc alatt sztem nem tölt fel 0-ról 100-ra, meg ilyenek.
-
Tegnapelőtt frissítettem a 8.1emet 10-re, de mivel voltak vele gondok (folyamatos kékhalál amikor a netre akartam csatlakozni), így gondoltam csinálok egy tiszta telepítést(arról a pendriverol amivel frissítettem). Most meg baszogat, hogy adjak meg termékkulcsot, nem úgy volt hogy hardver alapján azonosít?
Most komolyan telepítsem vissza a 8at, aztán újra frissítsek a 10essel?
Ja persze... mivel nem volt net így nem tudta lementeni a dolgokat -.-' szuper
-
szunyi777
őstag
válasz
Goblin12 #14358 üzenetére
Lehet tévedni mm-et is akár.. nem gond...
Nálunk 3 fiók van, és a 4 éves Fiam is Kép jelszóval lép be a saját fiókjába!Megj.: A Családbiztonság nem elhanyagolandó dolog a win 8.1-10-ben! SZUPER!
A kisfiam fiókját úgy kontrollálom ahogy csak akarom.. Ő is pillanatok alatt kép jelszóval lép be a kis fiókjába. Erről email-t kapok, hogy mit, hogy miért is csinált, és ha kell azonnal beavatkozhatom...Szupi system ám ez!
-
kecsetif
aktív tag
válasz
mefistofeles #14323 üzenetére
Köszi neked és hanischz és tigasz kollégáknak is a választ, sokat segítettetek.
-
Goblin12
őstag
válasz
szunyi777 #14357 üzenetére
igen, csak azt nem gondoltam volna, hogy 1 az 1-be ugyan azt kell rajzolni ugyan ott, hát még szerencse, hogy átváltott PW-re.
Azt hittem azzal csak irányt kell megadni azt mindenhol jó csak legyen hasonló. De akkor marad továbbra is a PW-s megoldás és nézem a gyári windows logó login képét.
-
myckie2
őstag
Sziasztok!
HP notebook-ra telepítettem a rendszert és van egy kis gond. Sokszor amikor lecsukom (altatom), vagy leállítom a számítógépet akkor minden kikapcsol kivéve a processzorhűtő és a gombok világítása. Sok mindennel próbálkoztam már, de eddig semmi eredményt nem hozott. Csináltam már alaphelyzetbe állítást is. Előtte nem volt ilyen probléma. (Win 8.1-en) Valakinek van valami ötlete?
-
kmisi99
addikt
válasz
Воланд #14349 üzenetére
Megpróbálom, de szerintem nem az a baj, az hogy hiába települt fel úgy látszik induláskor a HP saját programja a win10 boot ot kinyírja. Mert ilyenkor pl win7 nél kicsit átszabta az indító képernyőt. Azt hittem itt se lesz belőle baj. És magát a security programot akarnám törölni.
-
gyomorHD
tag
Win7-en volt AMD (Ati ) Driverem ahol tudta beállítani 1-2 dolgot ( Asztalon jobb klikk---> grafikus tulajdonságok) meg melette volt ugye az Intel 4400 beépített. (Laptoprol van szó) Most nemlátom az Ati driverét. Jol van ez így? Vagy keressek hozzá egyet? Mer 1-2 alkalmazás, ablak homályos, lehet ezért van?
-
Воланд
titán
válasz
daczkó #14345 üzenetére
bitlocker arra a meghajtora, amin a onedrive van. vagy mappa titkositas. viszont elore szolok, hogy mindket esetben jol el kell menteni a recovery kulcsot, efs eseteben meg a cert-et, mert ezek nelkul hiba eseteben soha nem allitod vissza a titkositott adatokat.
-
kmisi99
addikt
Mit csináljak, ha szokásos winfos f@ságba botlottam? Szokásos induláskor villog a képernyő betöltője és itt megáll és csak villog. Ez a laptopom ujjlenyomat olvasós beléptetése miatt van úgylátszik nem win 10 kompatibilis. Ez még szép és jó is, de ha le akarom törölni a fenébe csökkentett módban, akkor vergődik, hogy nem nem így nem lehet letörölni. Ez kb olyan mintha kihívnám magamhoz a mentőt, és mondja, hogy nem nem megyünk ki akkor hívj minket ha már nem fuldokolsz vagy ilyesmi.
-
daczkó
aktív tag
Hogyan tudnám úgy titkosítani a teljes OneDrive könyvtáram, hogy csak akkor kérjen jelszót, ha a rendszerből szeretném elérni, viszont a szinkronizálás probléma nélkül megtörténjen a Gép - Telefon közt. A célom az, hogy ellopott gép esetében ne tudjanak hozzáférni a OneDrive könyvtáramhoz, mondjuk egy live linux-al.
-
wolfman
veterán
Fontos! Kérek valami megoldást rá ha már tudtok róla és meg is lehet oldani.
Nem tudok bemásolni semmit Program Files könyvtárba, valamint az MSOCACHE könyvtárat se tudom törölni a C meghajtóról. Mintha nem lennék rendszergazda, pedig de. Ezzel találkoztatok már?
-
szundybence
aktív tag
válasz
mefistofeles #14328 üzenetére
Amúgy elárulom, hogy fordított helyzetben a Linux topicban átharapnák a torkodat.........
Igen, ez igaz. Voltam abban a helyzetben is, mert van olyan dolgom, amit linuxban egyáltalán nem tudok megoldani és ezt ott is le mertem írni. És egyébként van olyan is egy csomó, amit meg csak olyan körülményesen, hogy nem érdemes rá időt pazarolni csak azért, hogy elmondhassam, én csak linuxal dolgozom. De mivel ez fordítva is igaz, itt is leírom, hogy van amihez érdemesebb linuxot használni. Ez van. Ez az igazság, még akkor is ha leharapják érte az ember fejét.
Dehát nem Hihglander filmhős egy oprendszer. Nem kell, hogy csak egyetlenegy legyen belőle. Én azt használok egyszerre, amit csak akarok.
Talán ezt a kisfilmet is érdemes megnézni.
-
VIBO
őstag
Na automata frissítéssel egyből felment. Zéró hiba.
8 mp alatt feláll a rendszer 15 mp alatt kikapcsol.Tetszik eddig az új design.
-
peterk
senior tag
válasz
Zoshi85 #14325 üzenetére
A runtimebroker azért leakel, mert van fönt egy (vagy több) metros appod amelyiknek a live tile frissítése még régi (hibás) módszert használja. Ezt nem fogod tudni máshogy orvosolni, mint azzal, hogy leszeded a hibás appot amíg ki nem javítják. Vagy letiltod a live tile-t annál az appnál. Úgy tudod megtalálni, hogy melyikkel van a gond, hogy vagy leszedsz minden metros appot a start menüből (tablet módon a kezdőképernyőről), majd ha megnyugszik a runtimebroker, akkor egyenként elkezded visszarakni. Esetleg leszedés helyett azt is megpróbálhatod, hogy minden appon letiltod a live tile-t, és azt engedélyezed vissza egyenként.
-
JamesHun
addikt
úgy nézz ki win 10 jobban szereti ha a TV re klónozom a monitor tartalmát
a TV fullHD-s, de a monitor nem és win8.1 nél voltak néha kis csíkozódások ha TVn néztünk filmet
Itt most jónak tünik, bár állítani kellett picit rajta, mert elsőre kilőgott a kép teteje és alja az oldala meg összébb volt húzva így fekete rész volt ott -
gyomorHD
tag
Hang nálam nemjó, viszont ha beállításokba valamiket letiltok akkor mégis... de így elég furi, mintha zavaros lenne kicsit.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
szundybence #14326 üzenetére
Na igen ebből tanultam
am telorol írok.
-
huan
őstag
Ha elindult a letöltés a $Windows.~BT -köbyvtárba, de napok óta nem folytatódik (a méretéből következtettem), akkor lehet folytattatni valahogy?
-
mefistofeles
veterán
válasz
szundybence #14326 üzenetére
Aki sokat bütykörészi a rendszerét annak tényleg jól jöhet egy live Linux.
Amúgy elárulom, hogy fordított helyzetben a Linux topicban átharapnák a torkodat.........
-
F_Zolee
nagyúr
Úgy látom sosem lesz megoldva, hogy ha egyszer el akarom rejteni a beviteli jelzőt az óra mellől akkor maradjon is úgy. Mindig visszamászik magától. -.-
-
szundybence
aktív tag
válasz
Ditoo0225 #14320 üzenetére
Dehát most akkor miről írsz? Egyébként nekem mindig van LICE-linuxom pendrájvon, az ilyen helyzetekre. Merthogy az pendrájvról is fut tökéletesen. Tudnál vele letölteni, dvd-t írni, stb. De nem is írom tovább, mert itt annyi a windowsz-fan, hogy még a végén kitiltanak linux reklámozásért. Pedig nem reklámozom, csak uyge ha lenne, most te sem lennél megfürödve...
-
Zoshi85
aktív tag
Erre a Runtime Brokerre tényleg nincs megoldás? Hogy állandóan elindul, és eszi a procit.. A metrós appok törlése nélkül. Azokat nem törölném ha már vannak..
-
mefistofeles
veterán
-
v.attis
őstag
Emberek. Az nem lehet, hogy az én laptoppal vett win7HP-omra azért nem megy fel a win10home mert arra a home N kellene?
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
szundybence #14316 üzenetére
Igen ezt szeretném, de sajnos nincs kiirva rendszerem és nem is tudok kiirni mivel nem indul a gép.
-
kecsetif
aktív tag
válasz
mefistofeles #14315 üzenetére
Akkor így kell csinálni. Köszi.
Azt nem tudod, hogy a win10 elfogad-e általában win7 drivereket?
Eseteg 8.1 driverekkel mi az általános tapasztalat? -
cog777
senior tag
-
szundybence
aktív tag
válasz
Ditoo0225 #14313 üzenetére
Nem mindegy. Mert ha rám hallgatsz, többet nem lépsz bele ebbe a csapdába. De talán valaki segít másképpen megoldani a mostani helyzetedet. Szerintem ennek nincs most már megoldása, csak az, hogy gyalu, vissza a régi windowsz, aktiválni, particiómentés, rá a w10 perticiómentés.
-
mefistofeles
veterán
-
kecsetif
aktív tag
Üdv!
Itthon az asztaligépen meg a laptopon újra kellene raknom a win-t. Jelenleg mindkettőn 7 pro van. Format után rögtön a 10-est raknám, ha már úgyis telepítenem kell. Elfogadja a win7 pro kulcsot a 10-es telepítője? Vagy először fel kell rakni egy szűz 7-est és azon keresztül történik "upgradeként"?
Köszi a választ előre is. Sajnos semmit nem tudtam eddig utánaolvasni a dolognak, ezért ennyire láma a kérdés.Még esetleg egy másik dolog: Mennyire vannak benne univerzális driverek és mennyire müködnek általában?
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
szundybence #14310 üzenetére
Utólag már mind1. Most a megoldás érdekelne nem az, hogy hogyan kellett volna csinálni.
-
Ditoo0225
aktív tag
Esetleg bárkinek Pesten megvan a win10 pro kiirva DVD-re vagy pendrivon? Bárhova elmegyek érte és másnapra vissza is viszem
csak mivel nem indul el a gép nem tudom kiirni, csak addig kellene még ujrarakom
-
VIBO
őstag
Na végre nálam is elkezdte telepíteni. Ha felmászott, utána mit érdemes tenni? Értem ezalatt hogy marad-e valami törölnivaló vagy bármi hasznos dolgot kell-e ill. lehet-e tenni?
-
szundybence
aktív tag
válasz
Ditoo0225 #14306 üzenetére
A windowszal? Üvegbezárt dugóhúzó.
Mégegyszer mindenkinek: Letöltöd ezt, felrakod, csinálsz vele egy emergency pendrájvot, vagy CD-t, azzal bebootolsz és mentesz, vagy visszaállítasz. Magánembernek ingyenes, pár perc alatt megvan a mentés, vagy a visszaállítás. És ennyi. Nincs idegeskedés, nincs kérdezősködés, stb.
(#14307) bwooster: Igen, az. Öreg motoros vagyok. Mindig minden rendszerről volt partíciómentésem. Nem is volt olyan gondom amikre itt megoldást keresnek utólag. Most mit mondjak, utólag szerintem már nincs jó és gyors megoldás.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
szundybence #14304 üzenetére
Látom neked vesszőparipád a particiómentés
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
szundybence #14304 üzenetére
Csináltam mentést és azt akartam visszaállítani. Ekkor jött ez a hiba amit írtam
-
szundybence
aktív tag
válasz
Ditoo0225 #14288 üzenetére
Ezt bebuktad. A W10 felrakása előtt és után is kellett volna egy-egy particiómentést csinálnod. Ha nem csináltál, akkor most kezdheted elölről a régi windows újrainstallálásával az egészet. Persze lehet tévedek, mert én nem vagyok egy windows-guru, de nem is szaladok bele ilyen csapdákba vakon. Alább már belinkeltem milyen ingyenes programmal érdemes partíció-mentést csinálni, de ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Keresünk dokkolókat
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest