- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztlaci
aktív tag
Én hülye létrehoztam egy mikrosos fiókot.
A szemétláda figyelmeztetés nélkül átnevezte a belépő nevemet és lejelszavazta a gépet, alig tudtam hozzáférni.
Hol a jó édes **** lehet visszanevezni a fiók nevét és kivenni a jelszó kérést. Természetesen fiók beállításoknál, sem gépház fiók kezekénél nincs ilyen lehetőség.
Mivel egyedüli felhasználó vagyok, ki lehet venni a belépő fiók felesleges le okézgatását, Töltsön be akadékoskodás nélkül, ha lehet.
Ekkora szemétláda erőszakos mindent felülbíráló, háttérben suttyómba intézkedő fost.Egyébként lényegesen lassabb mint a 3 hetes frissen telepített WIN7.
Azoknál lehet gyorsabb akiknél több éves telepakolt belassult a régi rendszer.
A gyorsulást egy újratelepítéssel is elérnék. Rémlem a WIN7 még sokáig élni fog a felhasználók nyomására.
Az EU meg sürgősen felülvizsgálja az adatkezelési lopási kikerülhetetlen részeket.
A DELL laptop korábbi hangkezelése hiányzik a telepített szoftverből, pléh hangú lett a készülék. Van valami lehetőség hangszín szabályzó telepítésére, ami mindig fut.
Ezt még kár volt piacra dobni.
Youtubot csak az edge alatt tudok akadás mentesen lejátszani, 15-25% CPU. Firefox és Chrome alatt két háromszoros CPU terelést okoz a Win7-hez képes és akadozok. "Win7 15-28% CPU, Win10 50-99%! -
-
törölt tag
"24 óra alatt több mint tízmillió PC-re telepítettek Windows 10-et a felhasználók. "
Milliók töltötték le az ingyenes Windowst
Ebből kettő az enyém
-
Spancho
senior tag
Újraraktam a rendszert RUFUS-szal. UEFI módos telepítőt készítettem.
Végre most már van gyors indítás (ultra fast boot) ,de a win 8.1-nél szerintem így se lett gyorsabb.Win AERO-ra valaki tud egy jó programot ?
-
Én is voltam insider, a laptopon már fent is van, de itt is fele más érzésem van a rendszerrel kapcsolatban.
Hibák is vannak benne.
Pl. a onenote nem működik. Pedig pont az kellene nekem.
Nem tudom hol lehet beállítani, hogy a windows 8 startmenüre bootoljon be. Kerestem egy jó pár óráig, nem találtam meg.Pozitívum: Pörög a rendszer. Mindent felismert, egyedül a dolby rendszert kellett frissítenem, de még így sem működik, de legalább van már panelem.
Az edge nagyon jó, gyors, remélem fejlesztik még tovább, hogy kiegészítők legyenek rá.
Az appok, lásd zene és tv, meg groove music, vagy hogy hívják jó, tetszik.A laptop: Lenovo G580. Core i3, 4 giga ram, 1 tera hdd.Hd3000 vagy 4000 grafikai gyorsító.
-
cog777
senior tag
válasz
mekker #14449 üzenetére
Nekem friss telepites utan 1.2 GB-ot hasznalt a rendszer 64biten. Persze clean telepitessel mert igy megszabadultam egy csomo notimhoz adott vacaktol. A Win8.1-el ellentetben nem hasznalja annyit a lapozofajlt, csak 0,14 szazalekban. A korabbi rendszer bizony 20 %-ot is hasznalt, tehat nekem a Win 10 jobban bejon.
Nalad nincs valamilyen memoria szivargos driver vagy szolgaltatas? Nalam az ujlenyomat olvaso lenovo szoftver 1 het alatt mar 500MB-ot evett.
-
zsolti_20
senior tag
Egyelőre az update résszel nagyon nem vagyok megelégedve. Elindítottam tegnap 20:00 óra körül az updatet mikor végre nagynehezen megtalálta a 10240 verziót. Elmentem itthonról, hazaértem kékhalál... Na mondom szép. Éjjfélkor újra elkezdtem tölteni kb hajnal 5-re elérkezett a telepítés, szarakodott vele borzalmasan sok időt, majd végig ért a telepítés, behozta a windows-t és újra 10162 verzión van.... Így indulhat újraa letöltés, csak már kicsit fáradt vagyok.
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy céges Dell notebook Win8.1-el. Felajánlotta, hogy frissíti a rendszert, mondom halleluja. De, a Win 8.1 egy külső hdd-n van, egy USB3-as házban, mert bele a céges előírások miatt nem tehetem. ÉS ennél a pontnál meg is állt a dolog, mert ez a csoda külső, USB-s hdd-re nem tud telepíteni, s így nem is tudok frissíteni.
Kérdés az lenne, hogy mit tudnék tenni, hogy mégis lefrissüljön?
Köszi: Pribi
-
1egaly
aktív tag
Hali!
Samsung X552LDn frissítettem w10 homera az ethernet megszakad többször,letiltom-engedélyezem megint jó...
Nagyon bosszantó,a 8.1nél sosem csinálta!
Találkoztatok hasonlóval??
Kösz a tanácsokat! -
törölt tag
válasz
szunyi777 #14221 üzenetére
"Win10-ben a több asztalos megoldás viszont tettszik!"
most nem vagyok mar az evben 100%, de talan 2003-2004 volt az, nvidia driverrel Windows2000 -mar beallitottam a több asztal modot -8 asztalt lehetett elterö Parancsikon elrendezessel es hatterrel beallitani egy felhasznalonak
[lNvidia -nView-L] -
knuckle
aktív tag
jól látom, és jól olvasom, hogy a W10-ben nincs benne az intel WIDI motyó?
-
Fandango
veterán
-
stingy2
senior tag
engem még új op.rszer nem szivatott meg így,,,,frissítettem gond nélkül. majd bejön a kezdőképernyő, írom be a msft fiókom jelszavát, ok, beenged.
újraindítok, majd ismét jelszó, de most már 2 karaktert nem hajlandó bevenni. ilyet még nem láttam...
kizárt a gép, semmit sem tudtam csinálni.(új jelszót nem akarok, elég volt ezt megjegyezni- nem 123456
lemezképből visszatettem a 8.1-et.
még egy: 2 monitorom van, de csak 1-et ismert fel.
majd jövőre felteszem, nekem úgy tűnik, ez is a szokásos msft os, kell neki egy kis idő, még működőképes lesz. -
Chalez
őstag
A feladatkezelőben a teljesítmény fülön a processzor kihasználtságom 100%. Ez meg hogy?
Részletek fülnél meg az üresjárathoz 90% felett ír mindig... -
sagem
addikt
Innen a legtöbben nem vártak a frissítés jelzésére, hanem saját maguk kezdeményezték a frissítést. A win update sajna eléggé túlterhelt, ráadásul hullámokban osztja ki a frissítéseket az MS, nem lehet tudni, hogy mikor fogsz sorra kerülni, ha mindenáron ki szeretnéd várni, akkor sajnos nem nagyon van mit tenni (de egyébként a hivatalos letöltés a toolal ugyanaz, mintha a win update szedné le, letölteni mindenképpen le kell, csak egyik módszerrel te kezdeményezed, másik módszerrel meg a gép, kb. ennyi a különbség
)
-
-
válasz
F_Zolee #14461 üzenetére
Szia. Én frissítettem a W7-et W10-re, aztán gyalultam a partíciókat és telepítőlemezről bútolva tisztán felraktam újra. Nem jelentkeztem be, nem írtam be semmilyen kódot, mindenre a "Majd később"-et választottam. Eredmény: aktiválva volt így is a W10 mire rá tudtam nézni azon ablakra..
De lehet hogy ez alaplapfüggő.. (hogy megjegyzi az uefi)
-
zsolti_20
senior tag
Visszatértem. Estére kimozdultam kicsit, majd mikor hazaértem és próba képpen rákerestem az updatekra beadta a 10240-et. Eddig fogalmam sincs miért nem tette, napok óta próbálkoztam msot pedig hirtelen elsőre. Sőt másik 2db frissítést is talált. Talán túlterheltek a szerverek?! Viszont a magyar nyelv egyenlőre nem tölthető le. Elképzelhető hogy a 10162 verzióra nincs is. De ha feltelepítettem a 10240-et írok.
-
-
F_Zolee
nagyúr
Jelenleg még offline fiókom van. Csináljak online-t is?
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
wwenigma #14450 üzenetére
"az ures memoria pazarlas. Miert van 8G a gépedbe ha abbol csak 1et hasznalsz ki? Amugy a file cache szokta megenni, Cleanmem-mel tudod uriteni"
Na ez egy Adroidtól származó butaság és még finom volta.
Ezt a hülyeséget úgy látszik a Win10 is átvette, mindent a memóriában hagy.
Ép az előbb vettem észre, hogy be lassult a gépem, üres asztal mellett 2,6 Gb volt lefoglalva a négyből.
Újraindítás után 1,2 Gb és újra pörög a gép.
Erre az az igaz, ha van egy hátizsákom, csak azért, hogy kihasználjam a helyet, nem pakolom tele féltéglával, mert befofok.
Hiába van 2 giga szabad helyem a feladatkezelő szerint, a játék röcög, nem hardver gyengeség miatt. Bővítem további 4 gigával simán fut. Ha a win sokat lát terpeszkedik, így soha semmi nem elég neki. Ezért kell 16-24 giga a játékoknak. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
rumos XIII #14037 üzenetére
Ennek egy része "nem titok".
Annyit lehet tenni, hogy a visszajelzést Sohára lehet állítani, és alapszintűre.
Más:
Boltban megvehető lesz valamikor a 10, vagy ebben az 1 éves frissítési intervallumban még csak 8.1 lesz, és majd utána?
-
Sztlaci
aktív tag
Hali!
A + asztalra kiteszek egy ikont, a többin is megjelenik, ugyan ez törléskor.
Így mindig ugyan az minden asztal, klónok, mit rontok el? -
mekker
őstag
Üdv!
Az miért van, hogy bőven 2GB felett eszik alapjáraton a Win10? (W7-ről frissítettem, nem tiszta telepítés)
Csak gyorsítótáraz mindenféle marhaságot, vagy ez nem normális? lőtte 800-1300MB között mozgott W7-en. -
F_Zolee
nagyúr
Aki frissítés után tiszta telepítést csinált annak aktiválódott automatikusan? Kell előtte deaktiválni(ha igen hogyan)?
-
Valóban érdekes, hogy alapvető kérdéseket, néhány órán belül 10x is feltesznek emberkék. Volt itt nem egyszer, hogy 2-3 hozzászólással feljebb ott volt a válasz........
Amúgy pedig -ez kényes téma- de tény, aki nem eredeti rendszerről frissít annak hatványozottan jöhetnek elő hibák. Ez persze nem jelenti azt, hogy eredeti rendszernél nem lehet gebasz.......
-
törölt tag
Szerintem:
Félkész nagyon, látszik az iskolakezdési vásárlás miatt hozták ki most, aztán majd lesz egy év mire foltozzák.Start menü: nekem a 8.1 start screen bejött, néhány csempe vagy all apps grid nézetben kategória nézetben gyorsan átlátható volt minden. Kár a többség nem értette és addig sírtak a régi start menüért, hogy most visszarakták a programlistát hadd scrollozzon az ember fel és le, talán majd még az XP ágasbogas menüjét is visszahozzák. Vicc. A charm bar eltűnése is fáj, most mindenhol hamburger menü és eddig win+c és láttam jó nagy betűkkel az időt is ha mást csináltam a szobában. Most oda kell mennem a géphez megnézni a tálcán hány óra. És a 8.1 start screen tetszett mikor kicsit szünetet tartottam a napi rutin desktop programok helyett, csak nyomtam egy win gombot és láttam a hátterem, a csempéket stb.
Metro appok: végre nem teljes képernyőn futnak, ez baromira idegesített desktopon. A scroll is függőleges lett, asztali gépen ez jobb, tableten rosszabb. Viszont továbbra is rettenet buták. A Photos belefagy egy könyvtár hozzáadásától. 8.1 alatt megnyitottam egy képet szépen minimálban csak a kép a lényeg és kattintásra jött elő a menüsor. Most menüsorral kezdi és kattintani kell eltűnjön én csak nézegetni akarok. Mail app mintha gyorsabb lett, ki tudja miért tették alapértelmezettnek hogy csak akkor jelöli olvasottnak ha másik levélre váltasz. Kapsz egy levelet elolvasod és bezárod az appot, a csempe továbbra is jelzi van egy új levelet pedig már nem új. Szerencsére át lehet állítani, de elsőre bosszantott. És inkább maradok a webes outlook.com-nál, ott megvan minden funkció.
People app: eltűnt minden facebook integráció, sehol semmi. A Windows Phone app helyett kicsit más Phone Companion lett. Eltűnt a Metro OneDrive app, most már csak explorer vagy weben keresztül lehet használni? OneNote eltűnt a jópofa köralakú szerkesztő, ami jobb klikkre jött elő.Edge: beharangozták nagy dumával, aztán félkész bughalmaz, ígért feature-ök fele sehol, cserébe alapfunkciókat is kiszedtek. Nem tudsz előre-vissza swipe-olni! Back gombot kell nyomogatni mint a barbárok. És hosszan nyomva a visszát sem jön elő az előzmény.
Tabok thumbnailje hiányzik. Nem lehet tálcára szúrni. Új tab top sites csak 8 weboldal látszik, pedig alatta van hely 24-nek is. Pop-up testreszabás hol? Sehol.
Könyvelzőket nem húzta le MS fiókból, importáltam kézzel de tök hülyén mutatja a site neve alatt a teljes URL is, minek? Ha kikapcsolom Cortanát, nincs jobb klikkre keresés. Követésvédelmi listák sincsenek, mivel még kiegészítők sem, így csak reklámokkal együtt lehet netezni. Ahol lehet az olvasómód segít valamennyit. Ennyi is volt részemről egyelőre. Marad az IE11.
Az a kevés ember, aki most kipróbálja sírva menekül vissza Chrome-hoz, hiába egy bloatware már. Aztán az MS mire kihozza az igazi ígért szuper Edge-t, már késő lesz. Pedig pont az volt a cél a névváltással az IE rossz hírnevétől megszabadulni. Most a Spartan/Edge is már bűnben születik. És kivették a Metro IE-t, tableten, érintőképernyőn pedig az verhetetlen volt.Apróbb bosszantó dolgok: Ablakok fejléce fehér fixen, nem lehet változtatni így baromi unalmas, a színes témák kinek fájtak Redmondban? Log in screen hátterét sem lehet cserélni. Hátterek rotálása pl. 10 vagy 30 perc van, 20 nincs.
Vicc az új metro settings 2 mp mire "betölt" és még utána ez:
Program eltávolítása: hagyományos control panel majd uninstall a program, ennyi
Új settings dolog: system aztán apps aztán várni 10 mp-t míg betölti a listát egy SSD gépen, hát nem tudom ezek a metro cuccok hogyan vannak megírva.Az action centre quick actions gombokból miért csak 4 van, mikor az egész action centre egy óriási üres oldalsáv és van hely több funkciónak.
Végül ami jó: virtuális asztalok win-tab és win-ctrl-left (right), ablakok vékony szegélye (nem kell már registry-t piszkálni) az explorer új ikonjai nem rosszak
Ha lenne egy drága Surface Pro 3 gépem most baromi elégedetlen lennék. Érintéssel szerintem ez így fapados élmény. De még desktopon is meggondolom visszategyem a 8.1-et. Az Apple legalább amit kitalál látszik egy koncepció, az MS meg összevissza, előbb radikális lépés a 8-cal, az nekem se tetszett, javították a 8.1-gyel és azt kellett volna tovább csiszolni. Metro appok ne teljes képernyőn, a charm bar és hot corner opciós legyen. Meg a többi. Erre most a 10 egy teljesen öszvér megoldás, a régi XP/7 rajongók visszakapták a béna start menüt, de akiknek tetszett a 8.1 nekik teljesen kiherélték főleg érintős eszközről nézve.
-
mzso
veterán
válasz
Kurt Hectic #14443 üzenetére
Hmmm... Most így már látom, hogy át lehet váltani diavetítésre.
Látom már csak mappát lehet kiválasztani... -
-
dh66e
veterán
Köszönöm srácok!
-
-
HaZse
őstag
Mist ez komoly, hogy ennyi sok zöldfülű van és ennyireszer kell feltenni ugyanazt a kérdést?
EMBEREK! NYISSÁTOK már ki az összefoglalót! Nem olyan nehéz az. De látom, hogy ide mindenki úgy jön, hogy nem tud olvasni.
Számomra nagyon szomorú ez az egész.
Sőt elég sokan sírnak, hogy nem megy az update után xy dolog.
Arra senki sem gondol, hogy nem a rendszert kell szidni, hanem esetleg szétnézni a saját rendszerben és előbb ott szétnézni?
Hogy lehet, hogy jó sokan -akik nem írnak ide, vagy mint én már egy kicsit unalmas a sok buta kérdés. Elnézést, akinek nem inge....
Érdekes módon nekem pöccre felfrissült a rendszer és semmi problémát nem tapasztalok. Lehet, hogy azért, mert nem mókolt és hekkelt win volt az előző forrásom?
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Nemrég jelent meg a tálcán a windows 10 frissítési lehetőség nálam.Átnyálaztam a topicot de lenne egy kérdésem.
Sima win8.1 van a gépemen.Mire fog frissíteni?
Biztosra akarok menni mert anno 8-ról frissített nekem 8.1 pro-ra csak addig volt jó míg licenszet nem kért.Meg is szenvedtem hogy vissza rakjam a sima 8.1-et.Szóval ha befrissít nekem 10 pro-ra akkor hagyom a francba.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
törölt tag
Leírnám az eddigi tapasztalataim, mivel elég vegyes a kép a hozzászólások alapján. Valaki írta korábban, hogy azok is írhatnának, akiknél minden simán ment, hát íme:
Eddig 5 gépre sikerült feltelepíteni a 10-est, ebből 2 Pro és 3 Core.
Lenovo Miix 2 8": Lefoglalt OS, Windows Update-tel frissítve minden probléma nélkül. Frissítés után nyomtam egy visszaállítást, így a Lenovo-s szemetek is eltűntek róla. Sebessége jobb, mint 8.1 alatt volt. A modern IE még kicsit hiányzik, de ha fejlődik az Edge, nem lesz rossz szerintem. Könyvjelző szinkron nagyon hiányzik.
MacBook Pro: Windows 7 Ultimate lett frissítve, 28.-án telepítettem fel rá, így nem Update-en keresztül lett frissítve, hanem a Download Tool-al. Aktiválás után csináltam tiszta telepítést, ám ezt nem akarta aktiválni, így újra, előről a Win 7-től... A frissítés ismét sikerült. Bootcamp még nem kompatibilis Win 10-zel, de Win 7-es kompatibilitással elindítva mindent feltelepített és működik. Putty, TC, WinSCP, SafeInCloud, Notepad++, Visual Studio fut minden hiba nélkül eddig.
Lenovo N200 3000: Win 7 Home Premium szintén Download Tool-al, lényegesen gyorsabb, mint a 7-essel. Memóriakártya drivert kellett külön telepíteni, szépen felment a 7-eshez való.
Acer Aspire: Típusra nem emlékszem pontosan, de kb. a Lenovo N200-zal egy idős lehet. 7 Home Premium frissítve Tool-al, semmit sem kellett pluszban telepíteni.
Házi vegyes: Vista -> Win 8 Pro -> Win 10 Pro. Lefoglalt, Windows Update meghalt a telepítés közben, töröltem a C:\Windows\SoftwareDistribution\Download tartalmát, majd parancssorban admin joggal: wuauclt.exe /updatenow.
Eddig nem találkoztam semmi komolyabb problémával, egyedül az Outpost Firewall Pro tűzfalat nem telepítettem, mert arról tudom, hogy nem kompatibilis. Viszont egy 2004-es Macromedia Fireworks rendesen működik
Mind az 5 gépnél gyorsulást vettem észre, bár amelyikben SSD van, ott nem annyira látványos. A következő hetekben frissítve lesz még egy Samsung netbook (Win7 Starter), arra nagyon kíváncsi leszek, mert nem egy erőgép, sőt...
Én személy szerint elégedett vagyok az új OS-sel, van még mit fejlődnie, de jó az irány szerintem. Edge nagyon gyors, de nagyon fapados még. OneDrive sokkal jobban tetszett a 8-asban. XBOX átjátszás nagyon tetszik, végre nincs veszekedés a TV-n, ha játszani akarok
BSOD eddig semmi, a Miix dőlt össze a kamera drivere miatt, amit vissza kellett állítani egy régbebbire, azóta az is megy rendesen (Megoldás itt)
-
semetka
őstag
Nekem működik az alvás is szerencsére
-
Fontos. Off-ra mindkettőt.
-
cog777
senior tag
Megerte teljesen ujratelepiteni, kiszortam a Lenovo sok vackat lemezrol es a memoriabol egyarant, igy szuzen 1.2 GB memoriat hasznalt a 64bites Win 10 ami nagyon jo!
-
válasz
mefistofeles #14416 üzenetére
Legalábbis nekem rám írtak, hogy AMD-s gépem van-e mert neki is olyan baja van, mint nekem.
AMD-s integrált videókártyákkal akad baj, nyilván nem mindenkinél.UI: Egyébként nekem is mindent felismert a Win8.1-ről való váltás után.
-
semetka
őstag
Nekem nagyon tetszik hogy több asztalt meg lehet nyitni
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Ti hogy vagytok vele megelégedve? Én tegnap raktam fel. Eddig furcsa még. Ez az új start menű stb.
Viszont mintha gyorsabb lenne a net vele. Sokkal rugalmasabb
-
junior11
veterán
Ha még a másik gépem nem jelzett, hogy elérhető rá a W10, a softwaredistribution/download mappa törlése és a wuauclt.exe /updatenow jóváhagyása után ugyan elkezdi tölteni a WU-ben, de rögtön le is áll, hibára hivatkozva, ezt eljátszva már vagy 15x sikertelen telepítésként. Mi lehet a hiba?
-
-
yodamester10
őstag
Na most rákezdett,hogy bf4 kidobál direcx hibával egy nap többször is.
-
simon7012
aktív tag
válasz
freelanced #14407 üzenetére
Ha eltudsz viselni még pár furcsaságot akkor igen, mert úgy egyébként nincs gond vele...
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Ma feltettem a 10 est.
i3 as laptop lenovo 4G Ram mal.
Simán települt nincs fagyás jelentősen gyorsabb a gèp.
Pendrive t simán felismerte onan simán olvas okos tv re akadás mentesen küldi a filmet.iletve a gèpen lèvő hd filmet simán lejátszotta a tv n.
Ami a lènyeg 8.1 nél állandoan ledobálta a wi fit .
Délután ota nem tapasztaltam ilyen hibàt👍 -
válasz
freelanced #14407 üzenetére
AMD-s gépeken van főként kisebb-"nagyobb" probléma, egyébként megéri ismerkedni vele, kérdés mire használnád.
-
Calogero
addikt
Frissítéssel áttértem éni Windows 10 Pro-ra 8.1 Pro-ról.
Minden rendben ment, csak a Audigy 2 ZS-hez nem talált driver-t. -
freelanced
addikt
Hello!
Szerintetek érdemes frissíteni Windows 10-re, vagy várjak még vele?
-
Nordekk
tag
A Windows telepítés végén lévő beállításokat (ahol lehet választani a "gyorsbeállítások" vagy a "testre szabás" között) lehet később módosítani valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Villanyszerelés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged