Hirdetés
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- hány nap alatt lehet megtanulni kínaiul?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
várjuk mint a messiást,utána meg megy majd az anyázás,hogy ez milyen sz@r,hogy lehet visszarakni a 8.1-et
(#11014) Zolar nekem 3,8gb.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz kalozhun100 #11022 üzenetére
virtualboxba én is használtam már insider-ben,az edge-re leszek nagyon kiváncsi,mert a chrome már annyira pofátlanul memóriaéhes,hogy hihetetlen,így valószínüleg váltani fogok,főleg ha lesznek majd edge-re is normális kiegészítők.
-
zoltan6
őstag
Nem tudom sokan miért sírnak hogy ilyen rossz meg olyan rossz a win 10.szerintem nagyon jól sikerült,táblagépen a műveletközpont meg egyszerűen fantasztikus.semmi hibát,fagyást nem tapasztaltam
A telepítésekkel meg nem tudom mit kínlódnak annyian,3 itthoni különböző asztali gépre raktam fel mindenféle probléma nélkül,plusz egy mini pc-re,meg egy táblagépre.mendegyiket frissítéssel. -
zoltan6
őstag
Ahogy elnézem a hozzászólásokat inkább a laptoposok szívnak a win 10-re váltással,de szerintem ez sem a microsoft sara,hanem a rengeteg optimalizálatlan hardverelem,meg driver hiányok miatt.
én felraktam három különböző asztali gépre,egy mini pc-re meg egy tabletre mindenféle probléma nélkül,megy mindegyik rendesen fagyások akadások nélkül,ja és mindegyik frissítés volt,és karban voltak tartva,nem volt tele mindenféle spyver-rel,vírussal. -
-
-
zoltan6
őstag
válasz CyberPunk666 #16185 üzenetére
-
zoltan6
őstag
válasz janos666 #16578 üzenetére
én is ez miatt váltottam anno creative-ről asus xonarra,hátha annak jobb a támogatása.a vicc az hogy már asus-ék is nagy ívben tesznek a felhasználókra,a mai napig minden számtech. boltban kapható asus xonar hangkártyákra már win 8.1-re is csak beta driver van.na ez a szomorú
-
zoltan6
őstag
válasz janos666 #16867 üzenetére
én is azt vettem észre hogy a laptoposoknak szívás a win 10-re való áttérés.valószínüleg a trehány drivertámogatásuk miatt.a Sony szerint egyelőre inkább ne frissítsünk Windows 10-re,úgy rémlik mintha a samsung is adott volna ki hasonló nyilatkozatot.
-
zoltan6
őstag
válasz Sztlaci #17428 üzenetére
kiforrta ez már magát,3 különböző itthoni gépen használjuk+egy tableten itthon ,különböző felhasználói szokásokkal,semmi probléma nincs egyik géppel sem.csak akinek kimaradt a 8-as,8.1-es korszak az idegenkedik a 10-től.tudom mert sok ismerősömnek is ez a véleménye.
hidd el 2016-ban sem lesz olyan mint a win 7,ez már egy másik korszak,el kell engedni az xp-t w7-et,haladni kell a korral. -
zoltan6
őstag
válasz tatararpad #25321 üzenetére
másik probléma meg főleg az hogy sokan keverik a bejelentkezési jelszót,meg a jelszókérést ébresztéskor,amit a vezérlőpult/energiagazdálkodásnál kell kikapcsolni.lecsukja a laptopot aztán csodálkozik hogy jelszót kér amikor felnyitja,hiába csinálta meg 5x
-
zoltan6
őstag
ugyan nem nekem válaszoltál,de ugyanez a problémám mint neki,mióta frissítettem a gépet nem látszanak a hálózaton levő gépek,sem pedig a nas,a hálózatfelderítés be van kapcsolva.
így néz ki amelyik gépet még nem frissítettem:
és így pedig a frissítés utáni gépek: (enyém,fiamé,és egy tablet:
valamit szétcseszett a frissítés,de mit? -
zoltan6
őstag
válasz Locutus #28293 üzenetére
én sem értem mit bénázok? hogy az eddig működő szolgáltatások frissítés után nem működnek,konkrétan a hálózatfelderítés,nem látják a hálózat többi gépet a frissített gépek.3 gép lett frissítve,abból az egyik teljesen újrahúzva.amelyik nem lett még frissítve,az teljesen jól működik.
[link] -
zoltan6
őstag
válasz junior11 #28445 üzenetére
mert sok mindent előre betölt,és nem utána szöszmötöl,tabletemnél figyeltem meg amikor kéri a jelszót,(még mielőtt beírnám)már villan is fel a jobb alsó sarokban a mobilnet vagy a wifi jelzés hogy fel van a hálózatra csatlakozva.amikor belép az asztalra már lehet is nyitni a böngészőt,és nem a böngésző megnyitása után kell várni másodperceket mint 8.1-nél.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz harni71 #28597 üzenetére
én is írtam már pár napja,ugyanez a gondom.
[link]
Azt sikerült elérnem,hogy amikor néha bejött,gyorsan beraktam a fájlkezelőbe a gyors elérésbe a nast,így hozzáférek,de totalcommanderrel nekem sem jönnek be egyáltalán a hálózaton levő gépek frissítés óta.valamit nagyon elbénáztak. -
zoltan6
őstag
válasz spanglee001 #31269 üzenetére
a proci teljesítményét a vezérlőpultban lehet beállítani az energaigazdálkodásnál.
illetve a biosban is vannak processzor energiagazdálkodási beállítások :"C3/C6/C7 State Support: a processzor energiagazdálkodási lehetőségeit itt aktiválhatjuk. Újdonság lehet a C6, azaz a Deep Power Down mód. A Nehalem processzorok újdonsága, hogy a nem használt részeket egyenként ki tudják kapcsolni, így a nem használt magokat is teljes mértékben kikapcsolhatjuk, illetve az ezekhez tartozó gyorsítótár is leállítható. A C6-hoz először a processzornak C4 állapotba kell kapcsolnia, majd onnan tud C6-ba továbbmenni."
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Honnét lehetne kideríteni milyen oprendszer volt egy win10-es gépen tönkrement ssd-nél? be volt aktiválva,de már nem emlékszem miről lett win 10-re frissítve win8 vagy 8.1,vagy win8/8,1 pro vagy N? így nem tudom aktiválni,mert azt írja nincs ilyen gép az adatbázisba.windows fiók csak ennyit ír: To Be Filled By O.E.M.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Nekem még nem találta meg a nagy frissítést,azt írja naprakész,bár van még a 11.-éből 3 és fél óra
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz hódmaci #59916 üzenetére
Da azért a facebook oldalukon ezerrel irkálják hogy már mindenki számára elérhető,melyik földrészen?
Mert nekem még se asztali gépre,se tablet,se laptopra és az ismerősi családi körömben sem érkezett meg senkinek,akkor most hogy van ez?
Értem én én hogy ne egyszerre terheljük le a szervereket,de hogy majdnem 1 hónap alatt sem ért ide.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest