Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mi történik egy netes csalás után?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz kmisi99 #5319 üzenetére
Evidens, hogy nem ajánlott egy stabil rendszert, néhol még instabil tesztrendszerre lecserélni...igen vár meg, míg megjelenik a végleges.
Függetlenül attól, hogy egyesek ajánlgatják, esküdöznek rá, hogy márpedig jó az elsődleges rendszernek, (náluk) ok vele minden. Másnál meg nem...konfig, driver függő is a dolog. Amúgy használható maga az OS, de helyenként még azért kicsit bugos.Ha ki akarod addig is próbálni, akkor Virtualbox/ VMware, vagy másodlagos rendszernek Dual-boot megoldással, egy külön partícióra (kb. 30-40 GB+) feltéve.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz kmisi99 #5321 üzenetére
Akkor hajrá.
Amúgy, pont ez a driver rész egy kényes pont, bár maga a WU automatán elég sok drivert alapból feltesz és lehúz, de noti esetében, ha van hozzá gyártói driver, akkor ajánlottabb azt felrakni, illetve amiket a WU leszed, azok se mindig a legtökéletesebbek. Sok 8.1 driver jó 10-esre is, de ha csak Win7-hez van támogatás, akkor azokat nem minden esetben célszerű ráerőszakolni. Tehát ez a rész is kérdéses, ezért is jobb virtuális, vagy másodlagos rendszerként kísérletezgetni vele először...(#5322) netpeti98: ez mit is jelent pontosan, hogy csak annak, aki az Insider programban regisztrált, v mkinek, aki 7/8.x-ről váltani fog Csak, mert volt róla szó, hogy ezek a Tech Preview verziók szinte minden rendszertevékenységet rögzítenek, elég durva telemetria van bennük. Ezek szerint ezt ki sem fogják venni belőle?? Na, akkor az NSA biztos örülni fog...
[ Szerkesztve ]
-
szundybence
aktív tag
válasz kmisi99 #14261 üzenetére
Felraknám a win 10 et a meglévő win7 em mellé SSD re.
Én ezt a gondot úgy hidaltam át, hogy előbb csináltam egy partíciómentést a Paragonnal, aztán a w7-re frissitettem a w10-el tiszta mentésként, majd egy külön partícióra visszaraktam a w7-et és végül a linuxomat. A linux bootjából aztán azt indítom el amelyiket akarom. Persze nem ajánlgatom senkinek a linuxot, csak válaszoltam a kérdésedre. Merthogy így biztosan működik amit te is szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz kmisi99 #14352 üzenetére
ha ugy nem jo, akkor az advanced startup-bol nezd meg a recovery-t, hatha van visszaallitasi pont a program telepitese elott.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
törölt tag
válasz kmisi99 #22908 üzenetére
Kompatibilis módban telepítetted fel? Jobb klikk tulajdonságok /kompatibilitás A kockába egy pipa azután a legördülő menüből kiválasztod azt az OP rendszert amihez valójában készítették , leokézod és telepítés.
Mondjuk nem biztos, hogy így is tökéletesen fog működni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kmisi99 #24444 üzenetére
Akkor tedd vissza a 7-et. Nem értem miért panaszkodik mindenki. Ha nem jó, es tényleg ilyen ótvar nagy hibak fordulnak elő akkor vissza lehet állítani a frissitett oprendszert, oszt jonapot. Pár perc az egész es minden olyan lesz mint előtte. Megjegyzem nálam semmi gond nem volt még.
-
JamesHun
addikt
egy wifi driver frissítés nem ártana
esetleg egy reset az oprendszerre, amivel ugyan minden telepített progidnak lőttek, de lesz egy olyan oprendszered, ami egy friss telepítéssel megegyezik
a szar driverért nem az MS a felelős, hanem a kedves tableted gyártója, vagy az akitől a chipet vették
nálam a céges gépen a lan vacakolt kb a kezdetek óta
bekapcsoláskor nem volt lan és csak hardverváltozások keresése után éledt fel
az új driverrel lekopogom, de megy mire beírom a jelszavamatSeriesX: JamesSHun
-
Secunda
csendes tag
Jobb, ha megszokod. . .
Egyébként is, tudod, hogy nem az MS a hibás, hanem a driver írója, a tablet gyártója, a beszállító, stb. stb.
A Win10 nem csak tableten egy kalap szar, de az asztali verziója is. Automatikus, lelőhetetlen windows update, amellyel élvezet elkúrni a rendszert, még mindig kettős, metro - normál windowsos kezelőfelülettel, és egy egész talicskányi egyéb buggal / elbaszott feature-rel, megfejelve a dicső microsoftos nem spyware jelentgetős rendszerrel. . . . egészen hihetetlen, hogy ezt kiadták így. A marketingre bezzeg számolatlanul ment a több száz millió dollár, nyárra egészen komoly lihegős, enyhén izzadtságszagú hajrát sikerült összehozni ( Hogyan lett egyik pillanatról a másikra menő cég a Microsoft?, csak a rendszer lett akkora foshalom, hogy még a marketingszivárvány alól is kibűzölög.
Tablet alatt meg egészen katasztrófa, nem egy volt a kezemben (főleg 10 colosok), és teljesen ledöbbentem, hogy a metró mekkora egy fos lett rajta. Az a metró, amelyet pont ilyen felületekre optimalizáltak . . .
[ Szerkesztve ]
Viribus Unitis -- Bernie says: "$$$$$ $$$$$$ $$$ $$$$$."
-
JamesHun
addikt
válasz kmisi99 #24461 üzenetére
cégnél a LAN vacakolt
fura mód az új intel driverrel már megy
mik vannakaz, hogy sok minden megy win7-es driverrel az egy dolog, de vannak olyan változások amikhez igen is illik a gyártónak megcsinálni a drivert és nem biztos, hogy a windows update leszedi pl az új intel béta drivert a wifihez
logitech nem volt pl képes egy normális win 8.1 drivert írni egy egérhez amit win8-hoz készítettek és mikor reklamáltam, hogy de ember ez win8-as egér, közölték, hogy ez szép és jó, de én win 8.1-el használom és ahhoz nem lesz frissítés
nem is lett csak win10-hez
pedig logitech sem kis cégSeriesX: JamesSHun
-
Feri1977
senior tag
válasz kmisi99 #28377 üzenetére
Nálam is ez van, ssd és full gyorsan bejön egész odáig, hogy üdvözöljük és a nevem, és a képernyő áll itt vagy 15 másodpercen át, valmit tölt alatta de nem sokat a gép, és vár a nagy semmire, aztán hírtelen bejön a desktop kb. 15 másodperc után, nevetséges.
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
VGYke
addikt
válasz kmisi99 #51033 üzenetére
Ha 4 eszközön ugyan az a hiba, én szétnéznék router oldalon is. Nálam Asus router és 5Ghz esetén az volt a hiba, hogy bepipáltam a DFS csatornákat:
Ekkor nem csak a win10, hanem az összes 5Ghz-es eszköz le-le csatlakozott, pipa kivéve és minden csatlakozás "megjavult".kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
zolee001
őstag
válasz kmisi99 #124170 üzenetére
Ja hogy fel akarod csatolni,ha a távoli gépen nem létezik a user account akkor nem is fogja engedni,erröl a szép piros x-es üzi
Azzal a felhasználónévvel próbálkozz ami a távoli gépen létezik
Távoli gépnév\ottani user majd annak a jelszavaFuttatásba
control /name Microsoft.CredentialManager
Majd vedd fel illetve editáld azt a nyomorult gépnek az adatait a fentiek alapján aki azon létezik -
King Unique
titán
válasz kmisi99 #131743 üzenetére
• How to Add a Local Account or Microsoft Account in Windows 10
• How to Activate Windows 10
• How to Link Microsoft Account to Digital License for Windows 10 ActivationUtólag is létrehozható, hozzáadható másik helyi fiók és Microsoft-fiók. Az aktiválásnál meg a hardverazonosító alapján lehet digitális licenc ugyanarra a gépre vonatkozóan helyi- és Microsoft-fióknál egyaránt, az utóbbinál hozzáadható/eltávolítható az eszköz az újraaktválásnál, stb.
-
zolee001
őstag
válasz kmisi99 #132209 üzenetére
Nincs hibád ez igy müködik by default hála a "fejlesztéseknek"
Amig Audio only addig egyirányu a BT kapcsolat de hands free esetében 2 irányu ,a mikrofon ugye és ahogy tapasztalod a hangminoséget nem lehet minöségnek nevezni
Érdekes mödon 10+ évvel ezelötti BT headsettek még tudtak müködni megfelelöen de hát fejleszteni kell és itt az eredménye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest