Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
Üdv!
Eredeti Win 8.1-em volt, amit update-tem Win 10-re.
Most nézem a Vezérlőpult/Rendszer-t és az írja a Windows aktválásánál, hogy csatlakozzon az internethez....
és mellette ott van, hogy windows aktiválása. Ráklikkelek, ekkor megnyillik egy ablak, ahol aktiválni lehetne, de egyből be is záródik.
Meg elég sok minden bezáródik hiba üzenettel. Pl.: Windows fényképnézegetővel nem is nyit meg egy fotót sem.
A Media Tool-al le akartam tölteni a Pendrive-s verziót, hogy meglegyen későbbiekben is, de ez is ahogy betölt, be is záródik hiba üzenettel.
Ennyire használhatatlan még a Win10? Vagy mi a bánata?

-
-
wwhy
veterán
W8.1 visszaállítás folyamatban
Van egy sw-m, ami pendrive-ról megy csak (szótár), és a W10 valamiért folyamatosan kiadja az SD-kártyát, tehát a sw szépen lefagy
HP 2530p. -
hati
addikt
A volume licence-es W 7/8.1 Pro-kat is lehet frissíteni?
-
-
-
choco01
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát arra értettem, hogy a tesztelői verzió Win 10 van fent,mert nem bírok a véglegesre frissíteni.
-
edari
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Hát azt nem mondtad hogy már próbálkoztál vele, és errort kaptál.
DDU-val töröld a szemetet, majd próbáld újra.
-
törölt tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nekem is ezt csinálta, restart után már felment.
-
-
Bkrisz9
őstag
Vendég fiókot itt nem lehet beállítani valahogy? Bármilyen fiókot akarok létrehozni mindenhova microsoft fiókot kér de én nem akarok megadni semmilyen fiókot... egy sima offline(vagyis izé... mindenféle fiók,jelszó nélküli) felhasználót szeretnék amin tud a családból más böngészni ,filmezni és ennyi.
-
-
choco01
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
törölt tag
Kipróbáltam, ősrégi MOHAA kifogástalanul hasít Win 10-en is.

-
-
válasz
yodamester10
üzenetére
Letöltöd az nvidia honlapjáról... de amugy a WU is felteszi, csak ugye control panel stb nem lesz.
-
Misi 007
őstag
Ma frissítettem 7-ről, minden flottul ment, viszont egy olyan problémába ütköztem, hogy a Winamp, vagy bármilyen más lejátszó, legyen az Potplayer, Media Player Classic nem működik az egérgörgős hangerőszabályzás.

Windows 7 alatt ez simán működött, hogy a tálcán rákattintottam a Winamp-re, az egér görgővel pedig szabályoztam a hangot, valaki tud erre valami megoldást? -
choco01
addikt
Akinek a boot.wim fájlt hiányolta a telepítő, annak esetleg sikerült megoldania?

-
edari
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nvidia.com
Ott drivers, all drivers, majd kiválasztod a neked kellő cuccokat.
-
yodamester10
őstag
Bocs ha volt már,de hogy lehet a legújabb nvidia drivert felrakni?
-
cross56
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen, tegnap frissítettem. Köszönöm

Szerk: Na most az a gond, hogy a 64bites telepítőd nem tudom megnyitni, így nem is tudom ezeket megtenni amiket leírtál.
-
alfa20
senior tag
válasz
Goblin12
üzenetére
Akinek van legális Windows 7/8/8.1 annak van ezekhez legális kulcsa is, ami ezen op.rendszer telepítéséhez kell.
A 10-est az MS "jófejségből" ajándékba adja a legális Windosw-al rendelkezőknek, ennek egy feltételt szabtak: - működő rendszerről kell frissíteni!, ami után senki nem fog MS-től új kulcsot kapni, hanem az alaplap ID-ját fogja tárolni egy szerveren ami későbbi újra telepítés során (Clean Install esetén is!) automatikusan be aktivál.Alaplap csere esetén ugrik a Windows 10, de az előző op.rendszeredet (amire frissítettél 10-esre) újra telepítheted, annak kulcsával, ha az dobozos verzió volt.
-
Lefutott hiba nélkül a telepítés. Illetve frissítés. Eddig minden rendben.
-
edari
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
"A Store valamiért nem akar frissíteni meg telepíteni alkalmazásokat."
Tegnap este 6 körül nekem is ez volt.
9-re jó lett.Lehet terheltek a szerverek.
-
tomboy0013
veterán
A Store valamiért nem akar frissíteni meg telepíteni alkalmazásokat. Sőt ahogy tiszta telepítést csináltam félig angol félig magyar a rendszer. A Store pl teljesen angol. Pedig magyar van neki beállítva. Mit lehet ezekkel kezdeni?
-
*H*
aktív tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem csak a hírportálok, a hivatalos megfogalmazás is ez volt:
"A Windows-ajánlat részletei:
Igen, ingyenes! Ez a frissítési ajánlat nem a Windows 10 próbaverziójára, hanem a teljes verzióra vonatkozik! A frissítés után ingyenesen használhatja a Windows 10-et az adott eszközön." -
válasz
arcitec
üzenetére
Nos anno volt közölve a MS blogon hogy retail az retail marad és viszi tovább a jogait.
Szóval szerintem ezesetben (ha tényleg retail) menni fog a frissítés másik gépen is és telefonon aktiválható lesz (ha automatikusan nem tenné meg).
(- "backup" lehetőség hogy kimented a 10 kulcsát most és azzal telepíted legközelebb és azt aktiválod telefonon.)
De ha valaki tud hivatalos MS forrást is az ne tartsa magában.
Hivatalos FAQ-ba csak ennyi van:
"Can I reinstall Windows 10 on my computer after upgrading?
Yes. Once you’ve upgraded to Windows 10 using the free upgrade offer, you will be able to reinstall, including a clean install, on the same device. You won’t need a product key for re-activations on the same hardware. If you make a meaningful change to your hardware, you may need to contact customer support to help with activation. You’ll also be able to create your own installation media like a USB drive or DVD, and use that to upgrade your device or reinstall after you’ve upgraded."
-
Grande Ale
őstag
Mindenki be tud jelentkezni a Microsoft fiókjával, csak én nem? Elfáradt az internet??? Mi ez a hülyeség, mert ezt írja...
-
ludsimon
veterán
-
-
tomp
félisten
válasz
osztszoroz
üzenetére
Saját vírusírtó nem kapcsolja ki?
Nekem fent van a Smart Security. Az úgy kikapcsolta, hogy ha esetleg bekapcsolom akkor egy idő után vissza kilövi a Smart Sec. -
osztszoroz
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Gépházzal kezdtem,de semmi,,a Defender beállításoknál visszadob a gépház settings oldalra.Régi gépen fut a rendszer,jó lenne,ha nem lassítaná..
-
gg72
veterán
UEFI win7-es gépen a win10-re való frissítéskor is megmarad az uefi mód?
-
ludsimon
veterán
Tényleg!
Adott a kérdés, hogyha a gépben csak alaplapot cserél az ember, akkor rögtön azt fogja kiírni a w10, hogy illegális példány?Vagy ha mondjuk nem az alaplapot, hanem a processzort újabbra, vagy a vga-t, azzal nem változik meg a hwid?
-
Nyasi1012
újonc
.Felbuzdulva én is frissítettem a windows 8.1-et 10 re.Sem a kábelt,sem az adaptert nem ozgattam. Frissítés előtt (és közben is) volt internetem.Amint beléptem az új lefrissített win 10-be "korlátozott Ethernetem" lett valami miatt.
Diagnosztika után ezt a képet kapom:
http://kepfeltoltes.hu/150729/net_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kihangsúlyoznám,hogy a kábelt -ki és bedugtam,újraindítottam mindent csináltam vele amit tudtam.Mi a megoldás szerintetek?
-
válasz
cross56
üzenetére
Mivel ha jól értem egyszer már volt aktivált 10 a gépeden...
Media Tool-al csinálsz egy telepítőt (USB, ISO lemez stb) egy 64 bites 10-esről (telepítő másik gép számára opció).
És szépen feltelepíted tisztán:
- legjobb ha telepítésnél törlöd a régi particiókat és onnan kezdve szépen telepítessz az üres gépre.
- a kulcsbeírós részeket átugrod
- ha minden jól ment akkor telepítés után ott lesz a 64bites aktivált 10-es a gépeden. -
gyurkikrisz
őstag
Na végre, települ a cucc. Kis regedit kellett hozzá, anélkül hibát dobott.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
osztszoroz
üzenetére
Mondjuk ha a Gépházban kikapcsolod? Bár nem tudom mi értelme
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
osztszoroz
üzenetére
Ez engem is érdekelne, semmi szükségem rá, hogy egye a procit. Főleg a kis gagyi netbookomon.
-
osztszoroz
aktív tag
Defendert ki lehet lőni valahogy?A saját felületén nem tudom kikapcsolni és a szolgáltatásoknál sem tudom leállítani,tiltani..

-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Windows 8.1-ről szeretnék frissíteni Win 10-re. Haveromnak van ilyen 5 gépes otthoni Office 365 előfizetése, és mivel nekik 4 gépük van, így még régebben 5. gépnek feltelepítette az enyémre is. Ha most frissítem a gépet Win 10-re, akkor ugye az Office 365 utána ugyanúgy működni fog? Vagy azt újra kell majd telepíteni?
Azért kérdem, mert amikor telepítette rá, láttam hogy az a weboldal ahonnan leszedi azt is nézi milyen op.rendszer van a gépen. -
-
törölt tag
válasz
cross56
üzenetére
Vannak itt, akik a letöltött 10-es lemezléről telepítették. Ott ki lehetett hagyni a telepítő kódot, és feltelepítve az aktivációnál állítólag már érzékelik, hogy ez a gép jogosult a használatra. Én még nem próbáltam. Te éppen megpróbálhatod, ha gondolod. Ha meg nem megy, akkor felteszed a hetest, és végigjátszod az egész, hosszú procedúrát a frissítésekkel együtt. De ezt csak egyszer kell megcsinálni, utána már alaphelyzetbe állítással megoldható bármikor.
-
arcitec
addikt
Elnézést, de megkérdezhetem ez az információ honnan van? Mert nem feltétlen tartom igaznak...
Pl Nekem win 8 pro ( nem géphez köttött verzióm van ).- Legális!!
Érdekes lenne ha gépet cserélnék és az már csak a win 8-al telepíthető lenne ..No ehhez kérnék szépen hozzáértői ( de nem feltételezéseken alapuló ) hozzászólást...
Mert pl a win 10 annak is települ akinek oem géppel együtt élő van, oda sem igaz az állítás,mert ha az illető gépet cserél a win 8 sem megy fel rá tartósan és nyilván a 10 sem !!!!!
-
gbela
senior tag
válasz
Goblin12
üzenetére
Nincs a 10-eshez kulcsod, nem is lesz. A 10es összehaverkodott az alaplapoddal, míg ezt az alaplapot használod bárhányszor, bármikor újratelepítheted, aktív lesz, kulcsot nem kell megadnod.
Ha alaplapot cserélsz, akkor kell teljesen új win10-et venned, dobozosat vagy OEM-et, akkor lesz kulcsod.
A 8as kulcsa viszont örökké élni fog, win8at azzal bármikor telepíthetsz. Viszont mivel a win10 a mostani alaplapodat szereti, így más gépen már upgrade nem fog menni. -
qltsar
veterán
Udv,
Egy kis segitseget szeretnek kerni a telepitessel/telepitovel kapcsolatban.
Angol, eredeti 8.1-em van, es szeretnem frissiteni, de akarhogyan allitom a regionalis beallitasokat, a telepites magyarul indul el...
Van esetleg otletetek, hogy ez miert van? Semmikepp sem szeretnek magyar rendszert, de a telepites megis igy indul. (Valamint a windowsupdaterol hibakoddal elszall a telepites, ezert a manualis MS oldalrol letoltott 'letoltot' provalom mukodesre birni.)Koszonom,
-
Lenry
félisten
Nálam valami gebasz van, de lehet, hogy csak valami trivi marhaság, de egyelőre használhatatlan.
-
Boonen007
őstag
A háttérképeket megtalálom valahol a rendszerben úgy, hogy ki is tudjam onnan menteni?
-
kengyel
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Valami ilyesmi sejtésem volt
Akkor már lehet venni a boltból 
Ismét köszönöm
-
edari
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Igen.
-
Goblin12
őstag
Dr. Akula + woland_y2k + meg aki tudja a választ.
Akkor, hogy végre tisztázzuk a dolgot, mert nem értem, és nem látom át.
A notimat, Win7-el vettem. Aztán mikor megjelent a Win8 pont aznap vettem meg (online) 30€-ért. Tegnap frissítettem Win10-re, aktiválva van, de kulcsot nem látok sehol.

Akkor most mi lesz a 8-as kulcsommal?
A 10-et 1 év után meg kell vennem?
Hol kapnék új 10-es kulcsot ha kapok?
A 10-es kulccsal hányszor rakhatom újra a mostani gépemet? -
SEMY
tag
WIN indulásnál a Microsoft fiókommal akar belépni és kér jelszót, ezt a funkciók hol lehet kikapcsolni ?
Ugy szeretném indítani hogy egyből az asztalra bootoljon.Előre is köszönöm a segítséget !
-
-
ludsimon
veterán
w7 alól tényleg para a frissítés? fagy frissítés után a w10?
mert akkor megszakítom inkább a másik gépen a folyamatot.... -
tomboy0013
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Basszus... Volt egy 104 megás csomag a tablethez az Acer oldalán. Azt letöltöttem és mindent feltelepített ami hiányzott. Azt hittem azok az acer programokamivel tele szemetelte a 8.1-et is. De így megoldódott. Zsír.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

HP 2530p.