- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Az adminisztrátor fiók és annak jogai miért vannak letiltva alapból Windows 10-en?
Csak így tudtam aktiválni: Link -
-
GEPESZ66
veterán
Működnek-e a steam játékok?
pl.CSGO -
Skacok, arról van már valakinek tapasztalata, hogy újra telepített vagy frissített win 10-ben az edge megjegyzi a jelszavakat, kedvenc helyeket?
-
Balazs_
senior tag
No Gigabyte 970a-ud3 1.2 lap alatt a VIA hangkártya nem igazán működik. Ha meghajtót rakok fel, akkor Chrome meghal és a VDeck (control panel) nem működik, ha nem rakok fel akkor nincs hang, csak fejhallgatón. Ha esetleg valaki tud valami megoldást ne tartsa magában.
Edge-n meg nem megy a Flash-en a hardveres gyorsítás, nincs is rá opció. Ez micsoda? -
Imy
veterán
Valakinek már lejött a win10 frissítés?
Van két gépem, egy win8.1-es, arra már 3.78Gb és a Win7-re csak 140Mb jött le. De ma semmivel nem hízott... -
válasz
daczkó #13187 üzenetére
Ez a noti, az asztali kicsit erősebb, ilyen kis bónusz gép, szeretem, mert netre jó, lehet cipelni, akkuja is jó.
Még nem tudom bánom e a win10-et, a kezdeti fagyások nem tetszettek és letörölni sem tudom a tapi drivert mert összefossa magát, pedig lehet az okozta. Voltak vele gondok régen is win7 alatt. 1200ft-os wifis rappoo 3500 klón egerem van, nem kell a pad már. -
feel2006
tag
Sziasztok,
Nyers telepítésben W10 Ent. -ban más is tapasztalt hasonlóakat, van rá megoldás állítani?
- Gigabyte Z97-d3h alaplapon a power led win7-el világított ahogy kell, Win10-el Világít, villog, elhalványul, kialszik. Értelmetlenül állok előtt, hisz a HDD led jól villog.
- Az óra melletti értesítési ikonokat hogy lehet itt testre-szabni (ki/be kapcsolni)?
- Hogy tudom Otthoni csoportba áttenni a hálózatom, ha alapból Nyilvánosnak állította be és kellene az Otthoni hálózat?
- Wake on Lan WOL nem megy, pedig Win7-en ment, mi lehet a gond?
Köszi -
daczkó
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #13190 üzenetére
Pro-m van, ez nem gond, akkor indul is a titkosítás. Köszi
-
lsc
nagyúr
Feltettem 7x64 pro-ra, működik, aktivált, viszont van pár gondom. Mikor elindult az ikonok 175%-on voltak, visszatettem 100-ra alkalmaz, kijelentkezett majd vissza így jó volt. Viszont a következő indításnál maradt a nagy ikon egy kupacban, az érték 100 %-on, de újra meg kell csinálnom hogy elmozdítom 100%-ról majd vissza, alkalmaz, ki- belépés és csak akkor megy. Van erre valami megoldás? A másik hogy szépen használja mind a 6 magot, de messze nem megy annyira alacsonyra a procihasználat mint a 7-nél. Fog ez változni, alacsonyabbra főleg?
-
daczkó
aktív tag
Megoldható-e hogy titkosítsam a C és a D meghajtóm, úgy hogy amikor belépek a rendszerbe akkor hozzáférést biztosítson, amikor ki vagyok jelentkezve / nem megy a gép, akkor kívülről ne lehessen elérni az adatokat a HDD-n?
(#13185) SymbianOS : Hp Probook 4535s, persze nem az A6-os hanem az A4-es
-
Steelmanus
addikt
Innen toltsd le a Download DXVA / VIDEO PLAYER FiX < DXVA_FiX-@asder00.exe fajlt, inditsd el, kapsz harom fajlt, azt masold be az MPC-HC mappaba.
En MPC-BE verziot hasznalok, ott nem kell ezt elvegezni, mert a BE mas filtert hasznal.
-
vg
addikt
Három sima pendrive-ból kettőt fel se ismer, majd ha leválasztom és kihúzom, akkor azonnal kékre fagy a Win10. Reboot után visszadugom, akkor felvillan jobb alsó sarokban a pendrive leválasztó ikon, majd el is tűnik. Pedig 8.1-el tökéletes volt. Esetleg valaki valami ötlet? szerk: Látom nem csak nálam van ez a hiba(12897 hsz is).
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
64 bites Windows 8.1-ről váltottam ma reggel Windows 10-re. Szintén 64 bitesre. Win 8-nál azután, hogy felment minden driver azt láttam, hogy 4 GB RAM van, amiből elérhető 3,90 köröl. Most ugyan úgy felpakoltam 10-esre minden drivert, 2,87 GB elérhető csak. Tuti 64 es és nem 32-es a rendszer, akkor ez miért van? -
cog777
senior tag
Bocsanat, kicsit off de mivel eveken keresztul kinlodtak a rajongok a Win 7 es 8-al.. ugyanis Windows 10 alatt mukodik a Mechwarrior 4!!!!!
-
VGYke
addikt
Dell Win8.1 laptomomra megérkezett 07.28-án a Win10 frissítés, de még nem telepítettem.
Vannak érdekességek. Letöltött mappa:
Mappa tartalma:De most jönnek az érdekességek:
Mappa helyfoglalása (méret: 6,14GB, helyfoglalás: 4,59GB):
Mi ez a nagy különbség?A frissítés meg ezt mondja (2583,7MB=2,52GB):
Valakinek van magyarázata a fentiekre?Ha ezt a Windows.~BT mappát elmentem, ez a későbbiekben jó lesz a Win10 "tiszta" (zéróról induló, mindent előlről) telepítéséhez azon a laptopon ahol "gyári" win8 van a HDD egyik rejtett particióján?
-
r0by
addikt
-
Ért egy óriási meglepetés. Lassult a noti, DE Yt-n az 1440P-s vidiket már viszi nem akad.
-
1. Arra valakinek ötlete, hogy Youtube Explorer alatt néha zöld képernyő, Chrome alatt meg simán megy(viszont ott a HD-t nem bírja a netbookom) ? Miért lehetséges ez ?
2. MPC-HC-vel (na meg az alap windowsos médialejátszókkal) Win 8.1-nél simán ment a .mkv, .mp4, de itt csak lefagy, viszont VLC-vel meg megy. Ez is mitől lehet ? -
Zilai81
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni tudja e valaki, hogyan lehet a digitális aláírást KI-kapcsolni Windows 10 alatt ???
Köszönöm -
válasz
szabonagyur #13151 üzenetére
Mivel MPC-HC-t és Foobart használok, én is az N-es verziókra gondoltam. Ezek szerint nem ilyen egyszerű.
Lehet ezek sem mennének?
-
bon
őstag
válasz
II.Démonlord #13043 üzenetére
Nagyon kereshetted, mert a google első találata: [link]
-
Falcon C.
aktív tag
Nehezen sikerül (ötödszörre), de fent van. Srácok, ez... ez... eddig azt hittem, a 8.1 gyors. Ehhez képest az reumás anyatetű!
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Goblin12 #12813 üzenetére
"A notimat, Win7-el vettem. Aztán mikor megjelent a Win8 pont aznap vettem meg (online) 30€-ért. Tegnap frissítettem Win10-re, aktiválva van, de kulcsot nem látok sehol.
"
Nem is kell, mert nem az alapján tartják nyilván a használati jogodat, hanem az alaplapodból képzett hardverazonosító + a régi oprendszered serialja. Bár ez utóbbit lehet hogy csak ellenőrzik hogy legális, aztán nem tárolják el, mint a számlatömböt, de előfordulhat."Akkor most mi lesz a 8-as kulcsommal?"
Hivatalosan: ahhoz a géphez van kötve amelyikhez előtte a win7-ed, és utána a win10-ed. Nem hivatalosan pedig mindenki csak találgat. Eddig a win7/8-nál volt egy 3-4 hónap türelmi időszak, ami után újra engedte aktiválni, akár másik gépen is. Pont azért hogy ne minden garis javításnál őket basztassák telefonon az ügyfelek. Hasra ütöttek és kitalálták hogy 3-4 hónapon belül nem reális hogy elromlik valami, utána igen, tehát itt húzták meg a határt. Most ugye nem kapsz serialt a frissítéshez, hanem a régi alapján aktiválják neked, de nem tudjuk feljegyzik-e hozzá a régi serialodat vagy nem. Ha igen, akkor hiába tudod másik gépen is aktiválni a win8-at 3-4 hónap után, frissíteni már nem fogod win10-re. És az is lehet hogy win8.ként se tudod már másik gépre átrakni 3-4 hónap után. Persze legálisan eddig se lehetett volna. Újratelepítésre, a notidon amelyikhez vetted, viszont mind a 7, 8 és 10 is korlátlanul használható lesz."A 10-et 1 év után meg kell vennem?"
Nem. Ha már befrissítetted, akkor arra a gépre (pontosabban: alaplapra) örökre jogot szereztél a win10 használatára. De ha elromlik az alaplap, akkor telefonálgatni kell az MS-nek elsírni a problémát, aztán ha jó napjuk van, leokézzák. Ha nem, mert úgy vélik másik gépre raktad át, akkor meg nem. Utóbbi esetben új win10-et kell venni, de csakis akkor."Hol kapnék új 10-es kulcsot ha kapok?"
Boltban, windows storeban, pénzért."A 10-es kulccsal hányszor rakhatom újra a mostani gépemet?"
Igen, ameddig az alaplapod nem változik. -
Bali27
addikt
Sziasztok! Ide is beírom.. Érdekes felfedezést tettem!
Fel volt rakva a Win8.1 jogtiszta, de az Istenért se akart megjönni az értesítés hogy rakhatom fel a Win10-et, pedig regisztráltam meg minden.. Leszedtem a Pendriveos telepítőjét de mondom még felrakom ujra a win8-at... Hátha...
Amikor végzett volna a Win8 install,serialom elkértemajd bejött egy nagy szürke képernyő és kiírta hogy ha akarom akkor frissíthetek Win10-re.. Akartam és most a Win update már szedi is!!!!! -
gyomorHD
tag
másnál is volt hogy pár program, alkalmazás pixeles volt? Mitnha s*zar lenne a felbontás vagy nemis tudom...
Például az eszközkezelő full homályos volt, de valamelyik játéknak a kliense is ( a játék maga meg full jó volt...) Illetve van valami oldal, blog ahol írják hogy milyen frissítések jönnek hozzá, ahol lehet nyomon követni a dolgok állását? Mert inkább visszatettem Win7re amíg kicsit kiforr a dolog. -
Balazs_
senior tag
válasz
Steelmanus #13158 üzenetére
Nincs olyan gondod, hogy a Chrome meghal és nem hoz be semmit ha fel van rakva a VT2021 drivere? Illetve a "2-5.1-7.1-mégvalami" hangrendszer-választó gomb nem akad be?
-
choco01
addikt
Van itt valaki aki Insider programban volt/van?
Sikerült feltenni a végleges buildet, és most kéri a kulcsot, de sehol sem látom az Insider fiókban.. -
dtraveller
csendes tag
Eredeti Windows 8.1-ről lehet insideres windows 10-re frissíteni úgy, hogy az eredeti kulcsom maradjon 8.1-es? Azért kérdezem, mert lesz még pár alaplap cserém később.
-
Benito94
tag
Nekem olyan gondom lenne, hogy van egy TL-WN722N-es wifim és nem kompatibilis. Szerencsére volt itthon egy másik kissebb aminek a drivere 1évvel régebbi és azzal meg működik. Esetleg meglehet oldani, hogy a rendes wifimmel működjön?
-
ö T i
csendes tag
Nah működik fel raktam a Media Feature Pack így már jó
-
Steelmanus
addikt
válasz
Balazs_ #13132 üzenetére
Hasonlo lapunk van, en tiszta telepitessel probaltam ki a W10-et tegnap, de mar W7-en vagyok. Direkt a driverek miatt, na es kivancsisagbol telepitettem az uj OS-t, de elotte meg leszedtem W7 alol a fellelheto legfrissebb drivereket.
A Catalyst az a 15.7.1 volt siman felment, ezert azt javaslom szedd le a regit es ugy telepitsd az ujat.
2. A Via VT2021 driveret a gyarto honlapjarol VIA Drivers and Support Packages szedtem le, csak W 8-as driver van de elfogadta a W10 is.
3. A W10 beepitetje.
Ne felejtsd el a defragot kikapcsolni, mert alapbol bekapcsolva van a W10 telepitese utan, nalam legalabbis be volt kapcsolva. -
-
net91
senior tag
Sziasztok,
A frissítés W10-re sikertelen.
Kód: 80240020Mi lehet a probléma?
-
-
-
galmat
aktív tag
Én W7-ról frissítettem 10-re, és nekem se akarta aktiválni egyből és automatikusan, mert kiírta, hogy nem érvényes a kulcs, meg hiba, meg ilyenek. Aztán pár óra múlva magától megoldódott és aktivált lett. Szerintem nagyon nagy terhelést kap a rendszer, és időbe telik, mire feldolgozza a kérést. Azt tudom javasolni, hogy várj 1 napot vele, addigra meg kell oldódnia szerintem.
Ha ez megvan, és aktiválttá válik, akkor csinálj egy tiszta telepítést, ahol amikor a serial-t kéri, egyszerűen hagyd ki, és úgy telepítsd. Ez esetben is automatikusan aktiválódik, mert a hardver kulcs alapján látja, hogy korábban már erre a gépre aktiváltad egyszer (ezért kell megvárni, míg a frissítéses módszer után aktiválódik legalább). Ezzel pedig remélhetőleg megoldódik a stabilitás gondod.
-
ö T i
csendes tag
Mobilt csatlakoztatott valaki már win 10 re??? nem ismeri fel a mobilom samsung s5 még ilyen nesze neked új generáció tetves mobilt nem ismer fel...
Valaki tud valamit??
Fel raknám ezt a KIESt de az is ki ír valamit " telepíteni vagy újra telepíteni kell a Windows media feature pack programcsomagot"
-
Jó jó, meg minden, de lassult a notim a 10-től. Nem egy mai darab. Kár!
-
szundybence
aktív tag
Ha valaki el tudná magyarázni a w7-8 root kezelése és a w10 root kezelése közötti lényegi különbséget, akkor azt nagyon megköszönném!
-
Zilai81
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni tudja e valaki, hogyan lehet a digitális aláírást KI-kapcsolni Windows 10 alatt ???
Köszönöm. -
worxland
addikt
.
-
Dinter
addikt
Üdv.
Mivel nem tudom frissíteni a rendszert (Win8.1), ezért maradt a tiszta telepítés. Van valami módja, hogy visszarakja a cuccokat, mintha csak frissítés lett volna?
-
JamesHun
addikt
még windows 8 ba be volt állítva, hogy ne kérjen jelszót az MS accountos belépésemhez és automatán bejelentkezett a windows indításakor
windows 10-en is megy ezellenben ha a gépnevet windows8 ról windows10 re átírom közli hibás jelszó és bal alsó részen ahol a gépen lévő usereket mutatja 2x látom magam
ha megadom az ms accountos email címet és kódot belép gond nélkül
ha visszaírom windows8 ra a gépnevet belép újraValami ötlet mi lehet a baja és miért láttam 2x a useremet (1 user van csak a gépen!)
-
libus
őstag
Valaki erre?
-
Zilai81
csendes tag
Sziasztok.
Köszönöm. -
kengyel
nagyúr
válasz
bandras0226 #13128 üzenetére
Azért a Pro verziótól már kezd drágulni
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
1. Megéri letörölni az AMD Catalystot (Driverestől persze), hogy felrakjam az új Win10-es meghajtót, vagy az alapból letöltődik?
2. Via VT2021-em van, Gigabyte-ék a Realtek meghajtót rakták ki az alaplap oldalára (profik), oldalukon semmi driver nincs win10-re, pedig így nem megy a VDeck (control panel, állítani tudom hogy melyik jackbe mit dugtam). Meg most hang sincs, csak fejhallgatón, illetve ha nyomogatom, hogy tesztelem az 5.1 hangszóróit, akkor jön hang, de egyébként semmi.
3. SSD-hez AMD sata driver a jobb vagy a Microsoft beépítettje? (Hallottam anno TRIM-es gondokról AMD meghajtóval, de ezt a kérdést szerintem az SSD topikban is felrakom.) -
westcoastog
veterán
válasz
bandras0226 #13128 üzenetére
Dobozos Home árát összeszedem pár hónap alatt, nem vészes.
-
kzs
tag
Sziasztok!
Hol tudom ellenörizni, hogy Insider-eskent müködik-e meg a Win10-em? Szeretnek kilepni a programbol, csak sehol sem latom, hogy Insider lennek jelenleg.
A program kezdeten regisztraltam, es hasznaltam a rendszert, frissitessel hivatalos Win7-röl... tehat teljesen tisztan :-)
Most, az Update&Security - Activation alatt azt latom, hogy "Wndows 10 Pro"-m van, "Windows is activated"Tehat: Hol kellene latnom, hogy Insider vagyok, illetve hogyan tudok kilepni, ha akarok?
Köszi.
-
Itthon elérhető Windows 10 kiadások árai
Microsoft Windows 10 Home 32-bit HUN 1 Felhasználó OEM – 36 990 forint
Microsoft Windows 10 Home 64-bit HUN 1 Felhasználó OEM – 36 299 forint
Microsoft Windows 10 Home 32/64-bit HUN 1 Felhasználó Dobozos – 38 499 forint
Microsoft Windows 10 Pro 32-bit HUN 1 Felhasználó OEM – 52 590 forint
Microsoft Windows 10 Pro 64-bit HUN 1 Felhasználó OEM – 51 799 forint
Microsoft Windows 10 Pro 32/64-bit HUN 1 Felhasználó Dobozos – 76 999 forint -
yodee_
őstag
Üdv!
Sikerült a frissítés W7 Pro-ról. Jelenleg elég kusza a rendszer. Ha a media creation tool-lal csinálok telepítő dvd-t akkor az újratelepítés során milyen serial-t kell megadnom? A W7-eset vagy valami újat? Mert az nem kaptam.
Köszi
-
Tigi
őstag
Na, felraktam a 8.1 Core-t a lányom notijára, de azt írja, hogy "Ez a termékkulcs nem érvényes".
Akkor most már nem tudom, hogy mit csináljak.
A Bios-ban a Windows License-nél azt írja, hogy STD.
Nem tudja jól kiolvasni a kulcsot -
Bkrisz9
őstag
Jól emlékszem ,hogy telepítés után az első belépéskor az a felirat fogad ha végez a beállítással hogy "Kezdődjön valami új!"?
-
Nem fagy már és elfogadta a serialt amit írtam.
-
törölt tag
válasz
Taifa Díaz #13117 üzenetére
A szerverek túlterheltsége miatt késhet.
-
Воланд
titán
válasz
Taifa Díaz #13117 üzenetére
konkretan a fel topic azzal van tele, hogy frissites utan nem aktivalt a win10, majd egy par ora mulva mar aktivalt volt.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Воланд #13098 üzenetére
Ez nagyon szép. Akkor az én Insiderként eltárolt hardware ID-m tiszta telepítés után miért nem szerepel már a szervereiken? Mert nem óhajtja aktiválni automatikusan a frissen telepített 10240 build-et (ami előtte is volt, csak akkor éppen Insider frissítésként kaptam).
-
csixy
addikt
-
dave0825
őstag
Heló mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert már kezdek megőrülni.
Direkt újraraktam a Windows 10 x64 Enterprise-t, tehát ezt kilőhetjük a megoldások közül. Az a problémám, hogy a System32-ben kellene módosítanom egy fájlt, de ehhez rendszergazdai jog kell (csak az én gépem, csak én használom, elvileg én vagyok a rendszergazda, de hát ugye windows...), amit úgy tudom, hogy úgy lehet megadni, hogy a System32 mappán jobb egérgomb --> Tulajdonságok --> Biztonság --> Speciális --> Átírom a TrustedInstaller-t az én nevemre (dave25) --> OK --> kilépek a tulajdonságokból, majd vissza --> Biztonság --> Szerkesztés --> és itt mindegyiknek bepipálom a Teljes hozzáférés-t, viszont miután Alkalmazás-t nyomok, kiírja ezt:Természetesen a Folytatás-ra nyomva kb. az összes fájlnál kiírja.
Már próbáltam ilyen jobb gombos menüs megoldással is, rendes képes leírással is, de egyik sem jó. Még Windows 7 alatt sikerült a képessel, de aztán azt is újraraktam kb. 1 évvel később, és nem sikerült újra megcsinálni, ugyanezt a hibát kaptam. Haverom ugyanazon Enterprise Win 10-én tökéletesen ment, neki még a TrustedInstaller-t sem kellett állítólag átírni. -
daczkó
aktív tag
válasz
Воланд #13087 üzenetére
Nem, nem, USB-vel is megy de külön kiemeli az alkalmazás, hogy nincs szükség semmilyen fizikai kapcsolatra a két eszköz közt az adatátvitelhez és a kezeléshez, csak ugyan azon az Ms accounton kell lenniük, így elméletben akkor is el kellene érnem a telefonom adatait, ha akár 500km-el odébb is van a telefonom.
-
tomp
félisten
-
kazy76
aktív tag
A windows old mappát hogy lehet kitorolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest