- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #126642 üzenetére
Magára hagytam aztán várta, hogy újra legyen indítva, ezt még elkövette 2*. Olyan ritkán ülök már gép előtt, hogy alap dolgokon is elgondolkodom, kár azzal jönni, hogy megtalálhattam volna.
-
Üdv! Nem lehet valamit kezdeni azzal a jelenséggel, hogy ha havonta kb 1x elinditom a laptopot akkor ne akadjon használat alatt mert ő frissit? Ez katasztrófa ami ezen a téren megy minden használatkor. I7-es, SSD stb.
-
Üdv! Párom gépe pár napja fület sértő hangot ismétel, mint valami riasztó. Ha némítom ugye más hang sincs. Mi a megoldás erre? Ilyen fél évente 1x elindítjuk a laptopot aztán most valami történt.
-
Köszönöm!
-
válasz
Döglött Róka #90030 üzenetére
Azaz? Megveszem feltolom a 2570p-re csinálok MS accountot és a következő gépem amikor bejelentkezek ez 64bites HOME-on akkor aktivált rendszert fog kiírni?
CSak mert az ISO-t USB-ről telepítem és azt meg bárhonnan leszedem. -
Érdeklődnék a témában lévőktől, hogy normális ééé, hogy amikor hetente 1x elindítom a notimat akkor a cpu teker, a win keresi a frissítéseket, az egér meg meg áll, állva marad, nem jó a görgetés, de amúgy minden fasza. Épp SZJA-ztam amikor nyert a frissítő és újra kellett indítani, mert ha épp ment az egér görgetni lejjebb görgetni sem lehetett. Mióta kint a 10-es ettől szenvedek és a ritka használat miatt mindig ez van.
Most is épp 75 fokon teker a cpu süvít a gép és akkura perceim vannak. Nem lehetne erről a sok frissítésről leszoktatni végleg? Görgetni kell a listát annyi van. Agyrém.
11 frissítést próbál épp felpaszírozni a drága.
Ez nekem nem jó szívás, ezért ne kérjek pénzt. Annyiszor szivatott már ez meg, és elmegy egy rakás idő mire minden lezajlik. Hát hagy ne én várjak rá még elkészül és rendbe kerül a lelki világa.
Egy szrs hp elitebook I7-el tehát ez így rendben van. -
Elég szomorú, hogy ahogy haladunk előre az időben és kapja a frissítéseket úgy lassul be a rendszer. Nem, nem bemesélem, ez ##&@.
-
Nem értettem, eldobálta a wifit a win10. Hát rájöttem, manuálisan még mindig kell frissíteni a drivert. Miért nem alapból a frisset teszi fel? Ismertem a hibát, de mondom ennyi idő után csak belekerült egy összegzőbe, tévedtem.
Intel 6205 -
2Gb RAM-al elmegy a Win10 olyan szinten mint net, yt? Egy Sata2 SSD és egy C2D társaságában. CSak elébe megyek mire számítsak.
-
válasz
#20749568 #50029 üzenetére
Itt is volt ilyen, lefürödtem és még mindig ment. 230 off azt csinálj amit akarsz. Elfelejtette következő indításra.
Akkor nem tudom Néha olvasni horror hibákat. Még mindig az jut eszembe, hogy csak minden 2. indításra bootol be a gép, meg nem ki kapcsol hanem újraindul.
Jah meg ott a visszakapcsol a gép effektus.
-
válasz
quailstorm #50006 üzenetére
Te hallod én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a karival, hatótáv, 5G-t látás minden jó, most van vele csak baj, tegnapig semmi nem volt. Driver után összefosta magát a net, de azóta megy, kérdés meddig. Amúgy meg nekem white bios effektusom van, nem eszik meg mást.
istnag! MOst történt meg.
-
Jelentkezzen akinek el el dobálja a win10 a wifit és újra csatlakozik. 2 napja csinálja.
Szerk: Csodás!
Minden leáll újra csatlakozik elég nyűgös. Napi 1-2-3x van kb. Már wifi káryát is cseréltem, mert van pár ugyan olyan, nem az a baja.
-
Igen gondok vannak a nettel wifin. Sáv, eldobja stb. Jelezném nem egy színre szagra ugyan olyan notin.
-
Ez mire való?
pci express kapcsolati állapot energiagazdálkodása
Akkuról max megtakarítás, hálózatról ki. Ez egy HD4000-es hp laptop, 3720QM procival. Mire jó ez nekem?hito! Nekem elszáll a wifi és olyan van, hogy a batterybaron nem változik a merülés mértéke, mintha nem kapna infót vagy nem tudom. Javában megy a Yt és 10W-ot eszik ami nem igaz.
-
Hihetetlen dolgokat írok, 2. startra nem fagy, akkor visszakapcsol a gép stb.
-
Üdv! Nem találom hol kapcsolható be mappatörléskor a kérdés feltevés. Köszönöm!
-
HDD parkolás megoldva akkus üzemmódban. QuiteHDD valóban azt mutatta, hogy akkuról kikapcsol, de hiába tettem maxra nem változott. Tehát nem oldotta meg. A kulcs az amikor elkezd parkolni. Amint kikapcsol a képernyő. Fogod, SOHA beállítás, képernyő halványítás és üres fekete hátterű képernyőkímélő 1 perces bekapcsolással. Ennnyiiii!
-
Sajnos még mindig nem jöttem rá miként kéne megkérni a win10et, hogy ne parkoltassa akkuról fél óránként kb 800x azt a kiba HDD-t, ezzel idő előtt kinyírva azt. Hálózatról minden jó, nem parkol, már. Viszont 3 akkum van és szeretném használni anélkül, hogy fél év múlva kinyiffanna ez a 30k-s HDD. Tudom nagy kérés.
-
Windows Modules Installer Worker mit csinál? Süvít a noti, mert tekeri ha nem használom. 30%-al tolja a CPU-t. Kezd az agyamra menni a win10 de a telefonom is.
-
Érdekes dolgok történt. A tapi pados görgetés nem működött. Kicsit vártam ismét elindult. Random leáll.
Még pár ilyen megy vissza a win7. Én már nem szórakozok ami nem jó kuka.
-
válasz
CirrMee #48507 üzenetére
Inkább úgy mondom Win7 alatt nem volt semmi gondom, persze ott is át voltak állítva dolgok annak érdekében, hogy ne parkoljon, de itt ez úgy néz ki kevés, mert mert akkuról valami parkoltatja. Ezer millió dolgot kikapcsoltam amik köztudottak, nem szeretném leírni, több ötletem nincs. HDS-ben is be van állítva, hogy ne álljon le, energiagazdi 254 stb stb... mégis.
-
Sajnos vissza kell vonnom a HDD parkolás meg akku zabálás megszűnését. Ugyanis hálózatról valóban nincs már gond, de akkuról ugyan úgy gyilkolja.
-
Nekem felment percek alatt a frissítés. Viszont kiszúrtam egy bugot, csak érdekesség. A gép soha nem látott még vezetékes kapcsolatot, only wifi. A helyzet az, hogy ennek ellenére ő vezetékesnek látta egy egész napon át, legalábbis ikon szintjén.
Defenderhez: Kikapcsoltam, ő meg vissza.
-
Na urak. Fogtam monitorozni kezdtem az alkalmazásokat és mit látok na mit??? Lemezkihasználtság megugrik, cpu teker. Mi tekeri? A defender! Mit lehet tenni, hogy úgy működjön mint win7 alatt? Hát megeszi az akkut többek között.
-
No fiúk nagyon gyorsan találjuk ki miért tekeri a HDD-t a win10... Magára hagytam a gépet és tekeri és zabálja az akkut, nagyobbik bajom, hogy vagy 1000x parkolt fél óra alatt a HDD.
-
Van 8GB ramom, mennyi virtuális memóriát érdemes beállítani fixre? Előtöltőt és a serch-ot kikapcsoltam, nincs hibernáció sem. Egyéb tanács?
-
Login! Mától Win10 user vagyok. Kiforrta magát annyira, hogy a notin rendesen fusson.
-
Pedig pénzt kereshetnétek nekik, mert vennék, de akkor hagyom.
-
Üdv! Már régóta ülök a google előtt és ellentmondást vélek felfedezni, pü-ben nem akarok több embert zavarni.
Win 10 retail kulcs. Nekem ha van ilyen mit tehetek meg vele? Természetesen 1 gépen lenne fent, de az idővel biztosan vagy részben pl VGA cserélődne, vagy akár teljesen kicserélődne.
Noti esetében pedig maga a noti lenne másik.
Engedi nekem az újra aktiválást ha borul a gép felépítése vagy cserélődik a noti? Ha igen mennyiszer és mit jelent nekem ez támogatásban? -
Minden megjavult, a kártyaolvasótól (mindent megeszik) kezdve az alvó módon át minden. Nagy ívben elkerülöm a 10-et. Asztalit is sztem legyalulom. Akkor legalább menni fog a beépített wifi is.
OLyan apró bosszantó dolgok szűntek meg, hogy magam sem hittem volna. Egy példa: HDS4.60 win 10 alatt nem jegyzete meg a HDD-k energiagazdálkodási beállításait. Mindig újra be kellett állítani ha rádugtam a rack-et. Ezzel jócskán csökkentve a fejpakolások számát. Win7 alatt érdekes, de működik minden rendesen. Ja és képzeld amikor párosítom a telefonom BT-n nem kapcsol ki a tapipad. Mert érdekes módon win10 alatt kikapcsolt. Soroljam még? Érnie kell ennek még. Tudod ott telt be a pohár amikor meg volt nyitva 16 féle dolog, dokumetumok, miegymás és elaltattam majd minden odaveszett.
óóó van még, kedvenc játékaim (2db 1999-ből) megy win7 alatt.
Az alvás bug másnak is előjött nem egyedi, nem mindig van azért is mertem ennyi nyitott dolgokkal elaltatni. Sőt volt még, ez az ótvar szar azt hitte hálózaton van a noti amikor akkuról ment. De itt van még a röccenés bug ami minden gépet érint itthon amin van (egyelőre), sőt a bekapcsoláskor csonttá fagyás is volt 1x mielőtt bejelentkezik. A dolgok nagyobb részével előző notin is találkoztam, asztalin előfordul jó pár.
A tervezett elavulásról meg annyit, hogy nem igaz, hogy egy MSI Z77 Mpowerben lévő wifi karihoz nincs win10 driver. Egy 300-as wifi karihoz ami pár éves. A Hp egyedi cuccai sem működtek rendesen, pl a quick launch app is úgy ment hogy ha engedtem az OSD menüt úgy laggolt a gép mint egy 486-os. Érdekes módon win7 alatt nincs. At öedög a részletekben rejlik. Eleinte jó volt, még írtam is, aztán elkezdtem úgy használni ahogy egy gépet legalább szokás. Nézzük már meg, hogy a HSZ-ek hány százaléka szól hibajelezésről!
Az a szbvrt defender olyan dolgokat tilt le amik gyártói programok. Végre a HP akku csekkolóját is el tudtam indítani. -
Más is belefutott hp gépen abba a bugba aminél nekem elég volt. Érdekes módon a win7 nagyon szépen megy semmi röcc. Persze azért a shock íze exe tekeri nekem is a cpu-t update keresés alatt. Nekem ne mondjátok, hogy ez nem a tervezett elavulás része. Régen nem szöszölt ennyit semmivel. Rhdt módon bosszantó dolgok vannak itt win10 körül és a leépítés alatt álló win7 alatt is. Ezért egy fillért emberek, annyit sem!
-
-
válasz
#22743424 #24690 üzenetére
Köszi! Bosszantó dolgok vannak. Főleg ez a tervezett elavulás ami felbasza az agyam.
Érted a BT-n párosítom a telefont és ilyet ugat akkor a tapi pad off, mert külső egér csatlakozott. Win7 alatt ment. Ez még mindig a Hp elitebook. KEzdetben jónak tűnt. A titok: NE használd akkor jó lesz.A legjobb most jött.
Eléri a noti az 5%-ot, alszik, aztán felkel magától.
-
Meddig kap frissítést a Win 7?
-
Hp Battery Check - Na a defender kézzel lábbal harcol ellene. Hiába rakom kivételek közé a teljes HP mappát ha betelepíti magát minden hova és azokat is letiltja. Feladom, kár, csak az akkumra akartam ránézni rendesen.
Alvó állapot sem megy mindig neki, hogy is mondjam a kezdeti jaj de jó ezen megy, hát nem éppen. -
Meg kell mondjam csalódtam kellemeset is. Hp noti jobb win10-el mint 7-el. Nem mai gépek pedig. 2009-2011. A win7 még a wifi karit sem ismerte fel a win10 kb mindent.
-
Ismeritek azt a bugot, hogy elindul a képernyőkímélő, egér megmozdít és a bejelentkezési képernyő fogad, mert beállítottad. No de most jön a csavar, a bejelentkezés gomb nem aktív sem pedig semmi. Ott ülsz és kattintgatsz hátha, majd hipp hopp bektiválódik és beenged. Vicces nem? Ezért pénz kérnek majd 1 év után?
-
Üdv! BElefutottam valamibe amit nem tudok megoldani.
A C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts fájlr akarom módosítani. Hogyan illeszthetem ide be a módosítottat? Mert rámenteni nem lehet ugye. Kösziiiiii! -
Ezért tettem fel újra frissítés után és elmúlt még mikor kijött. Aztán eltelt x hét a szűz install után és egyszercsak beakadt. Át is ültem asztalihoz, ott is frissült és használtam, ott is megröccent. Fix h a frissítés okozza. Tegnap feltettem a Dungeon Keeper 2-őt az is beakad. A fagyás kezdőképernyő alatt már 2x előjött, mindig reggel mindig első indítás. A HDD led világítva marad és a wifi led nem kapcsol be. Normál esetben úgy bootol, hogy a HDD led kis túlzással nem alszik ki mert dolgozik az SSD, majd wifi led és bejön az asztal. Ez a metódus áll meg valamiért.
Itt is az lehet, hogy ami jó az egyik gépnek az nem a másiknak. Nem tudom más panaszkodott e erről friss install után (nem követem) ennyi hibamentes üzem után. Kis túlzás a hiba mentes, inkább kompromisszumokat kötöttem a win10-el. -
Ezek a pillanatra meg megálló rendszerek gépen és notin odáig fajultak, hogy ki is fagy. Már gyakran kezdőképernyőnél boot alatt. Nekem ne mondjátok hogy más program okozza amikor csak a frissítések kerülnek fel. Ez egyre hulldaékabb!
Tipikus esete annak, hogy le kell lőni a frissítést, mert csak galibát okoz!!!!!!! -
Mindig van új a nap alatt. Ilyet szerintem még nem írt senki.
Asztali és noti is csinálja. Beakad a gép, amit éppen csinálok az egy pillanatra megáll. Ha épp mozog az egér akkor az, ha megy egy film akkor a hang és a kép. Biztos tudjátok miről beszélek. Nem akarom fikázni, de csak az automata frissítés cuccai kerültek fel azóta a gépekre.
Na enyém a nyeremény csoki?
10-ből hány HSZ pozitív jellegű? -
Ide is beírom. Logilink alu USB2.0-ás rack 2.5-ös HDD-knek WIN10 alatt ku-ka. Hibakód nem másol stb. Win7 alatt jó. Ha valaki venne. Nekem kettő van.... Rengeteg a baj ezzel az OS-el.
-
válasz
King Unique #21827 üzenetére
Ez 250-es. Daraboljam fel?
-
Ez nem vicces. Ezt mondtam ki hangosan. Amikor is a problémásnak ítélt HDD-t (2.5-ös), fogtam partíció legyalul, újra létrehoz és itt jött a csavar. Nincs FAT32 ami azért kell, hogy a tablet is megegye. Azért tartjuk, FAT32 nélkül nem megy. Ez tényleg nem tudja már ezt?
-
válasz
Locutus #21743 üzenetére
Anno win7 alatt a codec pack okozta, de itt semmi sem változott. Rengeteg ilyen és ehhez hasonló dolog van win10 alatt. Kisebb bug halmaz, csak az ember minek írja le jobb nem lesz. A notik alatti akkutöltési idő buggal ti is találkoztatok gondolom, meg a füllel ami megnő ha lenyitod és kilóg a képernyőről. Notin is meg asztalin is szünetmentessel.
-
Beállítottam a képernyőkímélőt. 1x ment is azóta sem kapcsol be tök mind1 mire van állítva.
-
Ez a reg dolog jó, mert ha mobnetre kötöm a notit azonnal megcsapolná a netem.
-
A win10 defendere karanténba teszi a winrar64 egyik összetevőjét, csak egy példát említsek.
-
válasz
King Unique #18729 üzenetére
wifi? A driver fent van de nem megy pedig felismeri. Amúgy pár centire van az antenna, de nem megy. Nem nagyon érdekel, csak az adatok legyenek meg. Még kb 2 óra és nyilatkozik a program mire jutott.
Még mindig azt vallom a 2009-es notin KB zökkenőmentesen megy minden, még a modern asztalin nem. Amúgy a noti néha fagy amikor megjelenik az asztal. A HDD leg úgy marad és az egér is megáll. Nekem kicsit úgy tűnik ez egy alap, vagy mondjuk elhamarkodottnak. Megy megy, de még nem kerek teljesen a rendszer. Rengeteg fura buggal találkoztam már, mint pl magától visszakapcsoló dolgok szemem láttára bla bla bla. -
válasz
King Unique #18723 üzenetére
Ugyan azon a rendszeren, sőt gép alatt is muzsikál szépen, de csak 2.0-ás porton. Sőt laptopon is megy 2.0-án. Azon csak az van. OS gond, bár sztem driver amit ő maga feltett.
-
válasz
t72killer #18716 üzenetére
Nem a caddy a rossz, sima microSD-t is fel le dobálja és eltűnik róla a partíció. Most keresi az adatokat, órák óta csinálja. Csak 3.0-ás csatin ilyen. Most is ezen a caddy-n van csak 2.0-ás porton és mentem amit lehet. Csodát várok tőle. Még soha nem volt adatvesztésem. Tudtam én, hogy a 13.-a gáz nap...
Oki23! Hova? Ez volt a mentőöv, úgymond ahova minden értéket lementettem. Ez a kis 500-as volt a "múlt". 1998-as adatokat is őrzött. Valszinleg nem fogtam fel, mert nem borultam nagyon ki.
t72killer! NEm volt rá írva a hiba óta.
-
No uraim, hova küldhetem a számlát adatvesztés ügyében? 10évnyi kép és videó anyag rólam meg páromról, 10 év fontos adatai, dokumentumok stb egy pillanat alatt elszállt. Este 9-re a getdata talán visszanyer valamit belőlük. Történt (MSI Z77 mpower), hogy nagy lelkesen a frissen megjött 3.0-ás USB caddy-t rádugtam a gépre, benne az 500-as HDD-vel. Fel-le-fel-le dobálja olyan gyorsan mint a géppuska. Egy körforgásba kezd és nem lehet leválasztani, mert nincs úgymond mit. Amikor kikapcsolod a gépet majd be az fogad, hogy: FORMÁZZA? MEg az anyucikádat azt. microSD-t is kinyírta, az már teszt volt. Mondom a caddy a rossz, de nem, az OS csinálja. A hideg kiráz ha arra gondolok mi tűnt el, főleg pár olyan dolog, hogy ne tudjátok meg.. Tehát *** **** !
-
válasz
kororo #17673 üzenetére
Én azért nem veszek ilyet, hogy legyen wifi. Alaplapra integrált ami nem megy.
SP4C3! Mi a lassú? 2009-es notin SSD-vel egy kört tesz a logo alatt a sok kis pötty, vagy annyit sem, kiríja a nevem, forog egyet-kettőt és asztal.
Asztali gép még gyorsabb. Ott mire kép kerül a monitorra már az asztalt látom.Akartam is kérdezni hogyan csinálja? Kicsit nekem olyan mintha hibernálna. Valahol csal, ennyire nem lehet gyors. Hibernáció kicsit meghekkelve.
-
Win 10 bug: Az óra mellett nem lehet meghatározni mely ikonok jelenlenek meg és melyek maradjanak rejtve, mert amikor belépsz ebbe a menübe és gondolkodik fogja magát és bezárja az ablakot.
Aztán ott van a Aerthos wifi ami az alaplapra van integrálva. Abszurd ami ezen a téren megy. HA nem kábelen kapná a nagy gép a netet halott lenne minden, mert nincs driver win10-hez. Letöltöttem a win7 64bitest fel is tettem, közben (és ez a durva) láttam az eszközkezelőben, hogy felismeri, kiírja a nevét a hálózati eszközökhöz, erre hirtelen eltűnt, de úgy eltűnt, mintha nem is lenne ez a hW a gépben. Felszívódott. Gyakorlatilag a wifi nem működik. SSD life, HDS is bugos kissé, notin nem, csak asztalin. Asztalival 1000x több gondom volt mint a notival. A noti feltelepült 2009-es létére és ment. Igaz SSD-s új procis, de nem ezen áll vagy bukik. Az asztli egy Z77-es, Ivy alapú GTX670-es és ezer sebből vérzett, meg még vérzik is. Az update nem tudta feltenni a driverét, le kellett szednem külön és feltenni. Aztán az AHCI driver szokásos butasága, hogy le lehet választani az SSD-t mint egy pendriveot. Semmi gond, feltesszük az intelest. No de az közölte, hogy barátom nem nyert, ez nem fog menni. Mondom he a legújabb? Töltögettem le a korábbi verziókat még nem az egyik felment. -
Hogyan kell megjeleníteni a le és feltöltési sebességet az óra mellett?
-
A minialkalmazások nagyon hiányoznak. Miért kellett kivenni őket?
-
Akadnak gondok, nem is tudom milyen drivert hiányol. MSI Z77 mpower. Az fix, hogy egy egyik a wifi kari lesz, mert az nem megy. Elég fapadosan települt fel asztalira.
-
Akadt egy apró gond. Nem engedi feltenni a win10-et az SSD-re, bios beállításra hivatkozik. Ott mit? AHCI-n van minden úgy ahogy kell. Ráadásul csak az SSD van a gépre kötve a legelső sata3-as portra. Nem tudom hogyan tovább.Restart megoldotta, de nincs 500-as partíció. Ez mire is jó nekem?
-
A Windows nem tudja használni ezt az eszközt, mert az "biztonságos eltávolításra" elő van készítve, de nem lett a számítógépből eltávolítva. (Kód: 47)
A probléma megoldásához csatlakoztassa le az eszközt a számítógépről, majd csatlakoztassa hozzá újra.
Ez egy beépített kártyaolvasó. Első indításkor minden ok, le lehet választani, aztán ezt köpi ki és hiába rakom vissza (a kártyát, mert maga az olvasó alaplapra integrált) nem érzékeli. Újra kell indítani és egy körig megint jó. Realtekes olvasó külön driverrel megy, a win10 tette fel.
-
A win 10 egy bújtatott win 7. El vannak dugva a dolgok, de minden ugyan úgy megvan.
-
válasz
Steelmanus #14703 üzenetére
Hogyne bootolna, mint pendrive van. Noti is erről települt.
-
Fel szeretném tenni az asztalira is, de csak majd szólok ha kész üzi van. Nekimehetek a korábban microSD-re generált bootolható win10-el? Az is pro ez is pro. Aktivált lesz ennek ellenére, hogy magam kezdek neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest