- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #13399 üzenetére
úgy néz ki megtaláltam a hiba okát a language / advanced settings / override for default input methodnál nem az ajánlott use language list volt beállítva hanem magyar volt beállítva :-) miután vissza állítottam a use language listre logoff / logon után jó lett
-
Partyface007
őstag
lehet én vagyok a béna de emlékeim szerint 8.1 alatt ez nem okozott gondot: bejelentkezéskor még a magyar az elsődleges billenytyűzetkiosztás de az asztalon már az angol mindig át kell váltanom belépés után
OS nyelve angol...
természetesen a language preferences-nél ahol lehet tologatni ott a magyar az első
-
sagem
addikt
Frissítettem a rendszeremet, szerencsére gond nélkül felment, de van egy problémám (pontosabban kettő, de abból az egyik a Comodo tűzfal, amiről már tudnak és dolgoznak a gyorsjavításon)
A Windows Defender eleinte jó volt, de egy újraindítást követően (letöltött valami frissítéseket a gép a win updaten keresztül) egyfolytában ki van kapcsolva. Ha rányomok, akkor azt írja, hogy "Az alkalmazás ki lett kapcsolva, ezért nem figyeli a számítógépet". Megnéztem a beállításai között is, ott a "valós idejű védelem" BE állapotban van, de ki van szürkülve, nem is tudnám állítani. Viszont a program nem fut, akárhogy próbálom elindítani, mindig a "ki van kapcsolva" szöveg jön csak be. Van valakinek tippje, hogy mit kellene vele csinálnom?
-
kippedli
tag
A win 10 valamiért nem ismeri fel a dvd író/olvasómat. Mi lehet a gond? Semmi változás nem történt, update előtt minden jó volt.
-
zolisx4
őstag
válasz
FollowTheORI #13391 üzenetére
Köszi meg is van,akinek ez a gondja van.
Akkor a leállítási beállításoknál,a gyors rendszer indításnál a pipát ki kell venni és már szuper is a rendszer,úgy kell kinézni mint a képen .
Nekem minden gond nélkül működik,és tökéletes a rendszer,és tetszik is a kinézete.Assdak
Én usb ről telepítettem a frissített win 7 akkor már win 10 volt,ott csináltam a frissítés menüben hogy másik gépre akarom a rendszert bedugtam az usb meghajtót és pár perc alatt letöltötte és megcsinálta a telepítőt ,ugyan úgy megy mint a win 7 ,hibátlan. -
-
zolisx4
őstag
Esetleg azt valaki meg tudná mondani hogy ha kikapcsolom a gépet,akkor világít az egér a videó kártyán a két led az alaplapon a debug led hátul a reset gomb,de ha a bekapcsoló gombbal bekapcsolom 2 másodpercre és nyomva tartom a bekapcsoló gombot ,akkor lekapcsol rendesen,a win 7 alatt nem csinálta, van ötlet???
-
törölt tag
válasz
molnarpeter #13387 üzenetére
sehogy először rá kell frissíteni a 10-et
-
Assdak
őstag
Olyannal találkozott már valaki, hogy UEFI modban nem tud bebootolni a win, csakLegacy+uefi modban?
Illetve ha biosban be van kapcsolva a fast boot, szintén nem talál rendszer partíciót.. -
molnarpeter
nagyúr
Jogtiszta 8.1 Pro-ra iso-val telepített 10 hogyan kap kódot?
-
Ghard
őstag
válasz
bopeti98 #13374 üzenetére
A win update-nél sincs jelentkezés gomb?
Nekem tableten(win8.1 bing) tűnt el az ikon miután jelentkeztem a 10re, és mostanáig nem is jött rá az új rendszer.(#13375) Lauda
Úgy tűnik windowst is lehet mosni, nem csak pénzt
Pár éve a 8assal is volt a skype módszer mennyiségi licensz aktiválására, azzal se csináltak semmit, "eredeti" maradt. -
Assdak
őstag
W10 ből kivették azt az okosságot, hogyha az ember egy ablakot felhúzott a képernyő tetejére, akkor full screenre rakta, vagy ha jobb-bal oldalra, akkor oda igazította?
-
kezo0
addikt
válasz
bopeti98 #13374 üzenetére
Úgy látszik, ez nem egyedi jelenség. Ismerősöm gépén sem jelent még meg, igaz, azon egy nem jogtiszta Win7 Professional fut, de minden frissítés naprakészen telepítve van azon is. Úgy látszik, magának a jelentkezésnek a lehetőségét is több hullámban küldik ki...
A Windows Update-ben sem jelenik meg a jelentkezés? -
bopeti98
őstag
Annak mi lehet az oka, hogy a notebookomon, amin eredeti, gyárilag telepített Windows 8.1 van a mai napig nem jelent meg a Get Windows 10 ikon, annak ellenére sem, hogy a lehető összes update fent van? ( még a nem kötelező frissítések is ). Eddig nem foglalkoztam vele, de most hogy azt asztali gépet lefrissítettem, szeretném a laptopot is.
-
Ghard
őstag
Azért ez nem egészen tiszta nekem.
Az előző rendszer nem eredeti, vagyis 99%ban akkor loaderrel lett aktiválva. De ezt már régebben egy sima update is kiütötte. Ha ez lesz frissítve, akkor megmarad az aktiválás komplett rendszer frissítéssel, aktivátor program nélkül. Szóval akkor se vízjel se reklám, aktivált win van a gépen. Ez miért éri meg az ms-nek? -
Ha mégis aktivált lenne a frissítés után, akkor szerencséd van
Valoszinu sokakat ez zavarhat meg. Hogy hoppa, lett egy aktivalt windows 10-em. Persze, hogy lett aktivalt windows 10-ed, pont ugy, ahogy lett aktivalt windows 7-8-8.1-ed. Mas kerdes, hogy aki eddig sem eredeti rendszert hasznalt, az miert remeg most az eredeti rendszer utan, persze azt is ugy, hogy fizetni ne kelljen erte. Ez is megoldhato azon a modon, ahogy az eddigiek is, csak ne varjunk eredeti, legalis szoftvert konyorgom, ha fizetni nem akarunk erte, mert nem fog osszejonni.
-
onpress
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Származhat valami hátrányom abból,hogy nem eredeti?
Szóval gondolok itt arra,hogy mostantól csak frissítések jönnek az oprendszerhez,azokat is megkapom? -
onpress
csendes tag
Üdv!
Win 10-re bárki átfrissíthet Win7/8/8.1-ről? Nekem kalóz Win7 SP1 x64-em van,és én is átfrissíthetek Win 10-re,vagy csak akinek eredeti Windowsa van?
Előre is köszönöm! -
-
Ghard
őstag
válasz
Draken #13345 üzenetére
Ha a tálcára gondolsz, az 8.1en is jó fullhdban.
(#13346) kezo0
Más hiba lesz ott, nem az eredetiséggel van baj. A kis ikon nekem is eltünt, csak az update résznál van már a jelentkezés(win8.1)(#13357) zolisx4
A windows aktiválva van.
Ha a defender elég volt eddig, ezután is az lesz, a háttérben fut, de ha programok alól elindítod, az óra mellett is megjelenik.
Én mondjuk a bitdefendert ajánlom, sokkal gyorsabb. -
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Én is lefrissítettem a win 7 et és utána csináltam egy tiszta telepítést,de nekem 2 szer kérte a kódot,de kihagytam,és úgy raktam fel,de úgy látom nem írja ki mint a win 7 hogy eredeti a rendszer,miért nem írja ki?
Úgy olvastam ha itt a fórumon hogy ha eredeti a win 7 és lefrissítem 10re,akkor utána friss win10 telepítésnél nem kell már a kód,igazából ha beírom a kódot nem történik semmi.
Ezt mutatja.Kell erre külön víruskereső ? A 7 en a Microsoft sajátját használtam.
-
nanus
senior tag
Gabe Aul - The public release of Windows 10 is here
Take a look at the new and helpful info about the Windows Insider Program.
Windows Windows Insider Program
Windows Insider Program | Before you install | How-to | Windows Feedback app | Forums
Hello Windows Insider,
We have begun rolling out the public release of Windows 10 to the world, starting with our valued Windows Insiders. This is a hugely significant milestone for Windows and, thanks to feedback from Insiders like you, we're proud to say that this will be our best Windows release ever! Check out Terry's blog for details on this public release.
Starting on July 29, Microsoft stores in the U.S., Puerto Rico and Canada will host a series of Windows 10 activities and events – and we invite you to join us. We’re giving away free T-shirts to the first 50 Insiders. All Insiders who drop by will qualify for our Windows Insider Exclusive Microsoft store offer, valid July 29-August 2. For details, including the store nearest you, go to the Windows Insider Hub. (See below if you need to install Insider Hub.)
We invite you to get the final release of Windows 10 on other PCs you may own. Also, let your friends and family know how they too can experience the exciting benefits of Windows 10. Here’s how:
◾ For PCs running Genuine Windows 7/8 – these machines qualify for a free upgrade to Windows 10 through Windows Update. (You can also do a media-based upgrade though the Microsoft Software Download site.)
◾ For PCs not running Genuine Windows 7/8/10 – you can purchase Windows 10 at your local retailer or at online retailers like Microsoft Store.com.
The Windows Insider Program will continue after 7/29, and we'll have more information for you soon about how the program will work going forward. I hope you’ll continue to join us on this exciting journey.
Tips & Tricks
◾ Find out how to install the Insider Hub on your PC here when using the final release of Windows 10. (Scroll to the bottom of the page to find the instructions.) Swipe left from the Start screen on your phone and find it on the App list. Be sure to open it at least once so you'll receive important notifications from the app.
◾ If you haven’t already tried Windows 10 Mobile Insider Preview, you can still get it here. Visit How to use Windows 10 Mobile Preview for helpful tips and tricks to get you started.
Info for Developers
◾ Get ready to submit apps to the Windows Store by downloading the latest developer tools (including Visual Studio 2015) here.
Info for IT Pros
◾ The Windows 10 Enterprise Preview has been updated and replaced with the Windows 10 Enterprise Evaluation edition. This free, 90-day evaluation will help you test your apps, hardware, and deployment strategies.
◾ Watch What's New in Windows 10 Deployment for new recommendations for upgrading existing devices using a simple in-place upgrade process, provisioning tools for transforming new devices into ones ready for enterprise use, as well as updates to traditional deployment tools and techniques (ADK and beyond).
◾ Bookmark the Windows 10 TechCenter – Here you’ll find the latest tools and downloads, technical feature overviews, step-by-step deployment guides, and community forums to help you plan for, pilot, and deploy Windows 10.
As always, we appreciate your feedback so keep it coming! In the meantime, you can follow me on Twitter @gabeaul for breaking news on Windows. And for other updates on the Windows Insider Program, including special events, activities and other Insider benefits, follow us on Twitter @windowsinsider.
Thanks!
g
You are receiving this email because you signed up to participate in the Windows Insider Program.
This email is sent from an unmonitored address. Please do not reply. Please use links inline above to get additional information or help.
Microsoft respects your privacy. To learn more, please read our online Privacy Statement.
This is a mandatory service communication. If you wish to stop receiving emails about the Windows Insider Program, you will need to leave the program.
To set your contact preferences for other Microsoft communications, click here.
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052 USA Microsoft -
Looserke
őstag
Működik az MSI afterburner win10 alatt? Mintha írta volna valaki, hogy nem megy a feszültség állítás vagy venti szabályozás? Ha nem megy még win10 alatt rendesen akkor még nem frissítenék...
-
kezo0
addikt
Minden kötelező és választható frissítés is naprakészen telepítve van a gépén.
Szerk.: nem tudom, de én is inkább választom az automatikusan felkínált frissítési módot (amikor megjön majd végre az értesítés mindkét, legális Windows-t futtató gépemre), mint ezt a "kikényszerítettet". A saját gépeimmel tudtam jelentkezni a frissítésre, visszaigazolást is kaptam, hogy várjak a soromra. Hát én várok. Addig is olvasgatom itt az első tapasztalatokat, amelyek közt azért van pár eléggé riasztó is...
-
k.kristof
őstag
Természetesen jogtiszta Windows 7, minden frissítés fent, Microsoft Security Essentials és Windows Firewall gondoskodik a biztonságról. A Microsoft programjával, a MediaCreationToolx64.exe-vel indítottam a frissítést, de elhasal újraindításkor azzal, hogy valami hiba történt, keressek rá arra, hogy CRYPTO_LIBRARY_INTERNAL_ERROR. Visszaállítás és újraindulás után feldob egy ablakot, a hibakód 0xC19000101 - 0x20017. Valaki tud erre megoldást? Az elsőre semmit nem találok a neten, a másodikra meg Windows 8 -> 8.1 hibák megoldását hozza fel, nekem pedig 7 -> 10 kell.
-
Elkepzelheto, hogy nem frissitette a valaszthato frissiteseket, ott kapja meg ezt a lehetoseget . Ez a frissites lejon a warez winfosokra is.
Megkerdezem ujra. Minek ez a vergodes mar bocsanat a szohasznalatert, ha ott a microsoft sajat cucca, amivel most is frissithetsz, ha akarsz?
-
kezo0
addikt
Igen, ezt tudom, csak fura volt, hogy még a frissítésre jelentkezés lehetősége sem jelent meg nála, pedig az a Win7 frissítés már rég fent van a gépén, ami után elvileg automatikusan meg kéne jelennie a tálcán annak az ikonnak. Tehát még a jelentkezésig sem tud eljutni ezzel a módszerrel, nemhogy a tényleges frissítésig.
-
front3r
őstag
válasz
#65388800 #13347 üzenetére
Frissíthetnek.
De jogtiszta nem lesz, ennyi.kezo0: Volt több ember is, akinél mostanában jelent meg az értesítés... ezt se mindenki kapja meg egyszerre, nemhogy a Windows 10-et.
-
daczkó
aktív tag
Lehet-e parancssorból frissíteni a Windows 10-et? Valami sudo apt-get upgrade szerűségre gondolnék, csak windows alatt
-
Draken
őstag
Erre valaki?
Koszi! -
front3r
őstag
válasz
#65388800 #13339 üzenetére
A Microsoft engedi, csak nem lesz eredeti a Windows 10 rendszere.
Nem ezért nem tud frissíteni.
Főleg, hogy a Microsoft nyilatkozta azt, hogy a kalózpéldányok is frissülnek, csak nem lesznek jogtiszták, ennyi. Plusz: ajánlatokat kapnak, hogy jogtiszta windows-a legyen a felhasználónak.UI: Már a Microsoft nem úgy néz a nem jogtiszta szoftvert használó emberekre, mint kiírtandó felhasználókra. Egy lehetséges vásárló, akit egy olcsóbb ajánlattal ugyanúgy legális felhasználóvá tehetnek - csúnyán kifejezve.
-
Ebben ne is keress logikat. Arrol van szo, hogy nem egyszerre kapjak az userek a frissitest, ezert nem frissithet meg az ismerosod a 10-re. Ehhez semmi koze a win7-nek. Ha annyira fizetni akar erte, akkor elerhetoek mar az oem verziok.
Azt amugy nem ertem, minek varni a frissiteses infora, mikor a windows media creation cuccal akar most is lehet frissiteni a rendszert.
-
kezo0
addikt
válasz
#65388800 #13307 üzenetére
Én csak a logikát nem látom abban, hogy ha a Win7 minden frissítését engedi letölteni és telepíteni (tehát nem bukik ki, hogy nem eredeti), akkor miért pont a Win10-re frissítést nem engedi. És ha nem engedi, azt miért oly módon teszi, hogy még azt sem írja, hogy ez a példány nem jogtiszta, és ha frissíteni akar, akkor ezt és ezt kell tennie. Mert teszem azt, az ismerősöm még fizetne is érte, ha tényleg olyan jó a Win10, mint amiket írnak róla. Csakhogy jelenleg semmilyen módon nem tud jelentkezni a frissítésre, és még annyi infót sem kap, hogy ennek mi az oka...
-
japy
őstag
Mi a különbség a PRO és a PRO N között?
-
wjbhbdux
veterán
vki próbálta a win10-et fosi netbookon? 2gb rammal, botrányosan lassú procival? van remény?
-
törölt tag
-
tomp
félisten
Win10-es verzió nem megy fel. Mi lehet az oka? Ha régebbit rakok fel akkor az alaplapi billentyűzet és tapipad elszáll. Működésképtelenek lesznek. Ennek lehet az az oka, hogy a rendszer a billentyűzetet Lenono-nak ismeri fel és Lenovo driverrel megy a bill?
De az új verzió nem megy fel. -
tzabo
tag
válasz
front3r #13316 üzenetére
Ilyen alaplapom van.
Ebben szerintem nincs integrált VGA.
A gépben egy HD 5670 van benne. Meg 2db 1 Gb-s Ram. -
Máté94
addikt
-
legiaap
félisten
A windows hello a laptopon levo kameraval nem mukodik?
-
vlevi
nagyúr
válasz
hackeeeee #13314 üzenetére
Ha már egyszer lecserélted a win8-adat win10-re, akkor a win10 már (ahogy olvastam az itteni válaszokat) a későbbiekben telepíthető nulláról. Nem kell majd neki szériaszám, mert ismeri a gépedet. HDD-SSD csere nem számít hardvercserének.
De én majd csak valamikor télen fogok belevágni. Ha egyáltalán..."ZENE-t, TV-t Xboxot hogyan lehet eltávolítani??? Sehogy se sikerül.."
Én a naptár, posta appot tüntetném el a ...-be. 3-4 év alatt nem sikerült a Microsoftnak egy normális ModernUI levelezőt, naptárat írnia, ami kezelné a gmailt, akkor szerintem az elkövetkezendő 1 hónapban sem fog nekik sikerülni. Sajnos már ott tartunk, hogy 2-3 hete egy pixelnyit sem hajlandó szinkroniázni a gmailből. A naptár pedig sose ismerte a gmail megosztott naptárakat. Anélkül pedig csak az én saját, eléggé üres naptáramat nézegethetem, miközben a megosztott naptárak tele vannak... -
front3r
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Valszeg olyat fogok kérdezni, ami már lehet unalmasra van rágva, viszont aktuálisan szeretném tudni a dolgot.
Mégpedig. Adott volna ismerősömnél egy win8.1-el rendelkező notebook. Hamarosan ssd-t kap, és a legkézenfekvőbb megoldással telepítenénk fel. Lemezről feltelepíthető 10-re, vagy mindenképp frissítéssel tehető csak rá a 10 úgy, hogy megmaradjon a liszensz?
A home/pro változat gondolom annak függvénye, hogy milyen volt a 8.1, vagyis ha pro, akkor pro, ha "sima", akkor home. Jól gondolom?
Előre is köszi a segítségeket.
-
tzabo
tag
Olyanba futott már bele valaki, hogy azt írja ki, hogy legalább 2 Gb ramnak kell a gépben lennie. Ezzel csak annyi bajom van, hogy pont annyi van benne...
-
Vasinger!
nagyúr
Erre tudja valaki a választ?
-
Errol szo sincs. Az teljesen biztos, hogy ha nem fizettel az adott operacios rendszerert, akkor az sosem lesz eredeti es jogtiszta. Persze ha ajandekba kaptad, az mas eset, ezt most ne vegyuk szamitasba.
Hogy kinek milyen szoftverei vannak, az az o dolga, te kerdeztel valamit , arra probaljuk megadni a valaszt neked.
mate3553
-
takessz
senior tag
http://prohardver.hu/tema/windows_9_kodnev_threshold/hsz_13292-13292.html tipp erre esetleg??
-
kezo0
addikt
válasz
front3r #13304 üzenetére
Még egyszer: NEM az én gépem. És azzal kezdtem, hogy nem jelenik meg a tálcán az a bizonyos ikon, pedig minden frissítést megkapott a Win7. És a Windows Update-ben felkínált "Jelentkezés"-re kattintva sem történik semmi. Tehát még a jelentkezésig sem tud eljutni az ismerősöm.
-
Nordekk
tag
Edge-be be lehet valahogy importálni nem Exploreres könyvjelzőket? Operából szeretném és ki is mentettem html fájlba őket, de én sehol nem találtam olyan opciót hogy html-ból importálás.
-
front3r
őstag
Valami nem kompatibilis a gépen, azért nem tudsz még frissíteni valószínűleg még. Ha nem jelentkeztél a frissítésre, akkor is megkapod a windows 10-et, csak lehet később. A jobb alsó sarokban(értesítési terület) találsz egy kis windows jelet, arra kattints! Ott lehet jelentkezni a frissítésre. Ha nincs ott, akkor fel kell tenni minden frissítést a windowshoz.
Ezt a parancsot futtasd le! -rendszerfájlok helyreállítása
Ha nem megy, akkor lehet egy feltelepített program blokkolja...vírusírtó, tűzfal, tweak program, bármi.
Aktiváláshoz semmi köze az egésznek.
Plusz: Ha marad a warez windows, akkor a windows 10-et használva exkluzív ajánlatokat kaphatsz a jogtiszta windowshoz. Valószínű jóval olcsóbb lesz, mint a bolti verzió, de ez csak találgatás, az biztos hogy te csökkentett áron juthatsz hozzá a rendszerhez. forráskezo0: Nem futottam át annyira részletesen a beszélgetést. Akkor várnia kell, hiszen nem mindenki kapja meg a frissítési lehetőséget azonnal. Várni kell. Ez nem függ attól, hogy neki van licence vagy nincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest