Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Amúgy elárulom, hogy fordított helyzetben a Linux topicban átharapnák a torkodat.........
Igen, ez igaz. Voltam abban a helyzetben is, mert van olyan dolgom, amit linuxban egyáltalán nem tudok megoldani és ezt ott is le mertem írni. És egyébként van olyan is egy csomó, amit meg csak olyan körülményesen, hogy nem érdemes rá időt pazarolni csak azért, hogy elmondhassam, én csak linuxal dolgozom. De mivel ez fordítva is igaz, itt is leírom, hogy van amihez érdemesebb linuxot használni. Ez van. Ez az igazság, még akkor is ha leharapják érte az ember fejét.
Dehát nem Hihglander filmhős egy oprendszer. Nem kell, hogy csak egyetlenegy legyen belőle. Én azt használok egyszerre, amit csak akarok.Talán ezt a kisfilmet is érdemes megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dehát nem Hihglander filmhős egy oprendszer. Nem kell, hogy csak egyetlenegy legyen belőle. Én azt használok egyszerre, amit csak akarok.