- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
cattus #88870 üzenetére
"Véleményem szerint az összes ilyen "karbantartó", "booster" meg hasonló 3rd party szoftver teljsesen felesleges "
Véleményem szerint meg nem felesleges. Ez így túl általános és mint mint általánosítások többsége nem igaz. Attól függ, hogy milyen programot, mikor, hogyan használunk. Olyat érdemes használni, aminél pontosan látjuk és tudjuk is, hogy mit csinál. Például nem egy gombnyomásra csinál nagyon sok műveletet. Másrészt ilyen műveletek előtt (is) célszerű backupot vagy rendszer visszaállítást csinálni, ha mégis balul sül el valami.
Megjegyzem a lemezkarbantartó is okozhat problémát. Például a Windows frissítési naplófájlnak az eltávolítása megnehezítheti a Windows telepítési, frissítési és karbantartása közben fellépő hibák elhárítását. -
válasz
cattus #83141 üzenetére
Kivéve, ha
- szeretnél korábbi windows verziókat is támogatni,
- vagy nem azon az öt nyelven akarod a progidat megírni,
- vagy ha szükséged van már nem támogatott API-kra a korábbi windows verziókból
- vagy ha a file rendszer olyan részéhez akar a programod hozzáférni, amihez az UWP appoknak nincs jogosultságuk
- vagy ha úgy általában Admin joggal kellene futnia a proginak
- vagy ha OpenGL/CL kódot akarsz futtatniHirtelen ezek jutottak eszembe, az elmúlt fél év tapasztalataiból, de lehet, hogy van még több is.
-
betyarr
veterán
válasz
cattus #58879 üzenetére
ez a lefrissebb?,ami már CU-val telepít alapból?
-
yanna
addikt
válasz
cattus #46075 üzenetére
Csak nálam működik a bűvészkedés nélküli jelszó megszüntetés?
-
donatel
tag
válasz
cattus #44253 üzenetére
A Windows.old mappán belül nem akar törölni egy mappát nem tudom miért (még rendszergazdai joggal sem).
Windows.old\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\intcdaud.inf_amd64_12e2eb5912c0f66f
Ezt a mappát nem akarja törölni: intcdaud.inf_amd64_12e2eb5912c0f66f
Hogy lehetne törölni?
-
-
-
geckowize
őstag
válasz
cattus #41395 üzenetére
(#41395)
cattus ,
(#41396)yanna:
Adott neki a rendszer is alapbol az idegen lemez importalasa utan (G:\), de en azt atmodositottam (D:\), ezutan akartam megnyitni es irta a mar emlitett hibat.Nem csak jogosultsagot kene hozzaadni? Googlezasbol ezt talaltam.
(#41397)
idegen lény: Azzal mar kicsit elkestem.
-
netpeti98
addikt
válasz
cattus #40450 üzenetére
A biztonsági hibákról ne is beszéljünk. A kommutatív frissítésekkel már korántsem az a fájdalmasan hosszú folyamat frissen telepített rendszer esetén sem, mint mondjuk a Windows 7 esetében volt.
Egyedül a driver frissítéseket esetén kellene meghagyni a lehetőséget a felülbírálásara. -
-
-
saelin
veterán
-
-
Armahun
addikt
válasz
cattus #31246 üzenetére
F..
Nincs ilyen kulcs, és ha létre is hozok egyet nem érvényesül.
Minél fejlettebb egy rendszer, annál körülményesebb használni.(komolyan egyre csak butítják)
Azért szerettem volna megnövelni a listát, mert egy olyan fájl nevére lennék kíváncsi, amit régen nyitottam meg a programmal.
Hogy előkerüljön egyesével ki kell törölgetni az újakat az előzményből, hogy a régebbiek legyenek láthatóak.Esetleg valahogy nem lehet megnyitni ezeket az előzmény listákat?
-
King Unique
titán
válasz
cattus #31193 üzenetére
Ki tudja mi lesz még...?
Attól is függhet esetleg, hogy alakulnak a százalékok, nem lennék meglepve, ha kitolnák +1 évvel, vagy adnának valami hasonló kedvezményt. Meg majd arra leszek kíváncsi, ha nem lesz további akció és letelik az 1 év, utána is olyan erőszakosan fogja magát kínálgatni 7/8.1-en?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
cattus #30252 üzenetére
Közben meglett. Egy másik driver kellett az ujjlenyomat olvasóhoz.
Abban tudok segíteni, hogy miként lehet beállítani, hogy egyből a jelszós lapra ugorjon... elindul a gép, látok egy szép képet, kattintás vagy bill és csak akkor kéri a jelszót...lehet valahgoy egyből ideérkezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest