Hirdetés

2018. december 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-03 19:52:02

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14379) peterk válasza sz.j (#14369) üzenetére


peterk
(őstag)

Ne vicceljetek már gyerekek! Manapság MINDEN, szociális hálóval, online tevékenységgel kapcsolatos szoftver ilyen. Ilyen a google search, ilyen a facebook, a twitter, ilyen az IOS, ilyen az androig / google account, ilyen az OSX, stb. Mind ilyen. Az más kérdés, hogy nem túl szép alapból minden adat megosztását bekapcsolni telepítéskor, hogy kézzel kelljen kikapcsolnod, de szólok, hogy pl. a facebook is ilyen, ha friss fiókot regisztrálsz. :D

Egyszerűen manapság nem szabad vakegér módjára olvasás nélkül végigkattintgatva letelepíteni dolgokat illetve regisztrrálni fiókot BÁRHOL (outlook.com, office365, google, yahoo, fb, egyik se kivétel). Tessék rászánni azt a plusz pár percet, ELOLVASNI amit a telepítéskor kiír, és NEM választani az automatikus, felajánlott beállítást, hanem kérni az egyedi beállítást. Mondjuk utólag is két perc kikapcsolni amit nem akarsz megosztani, de jobb megszokni, hogy manapság erre odafigyelünk...

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.